2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Okuma babuşum okuma...
Selim 3 aylıktı canım, gece bir uyandım gögsüm şiş ve elime kitle gibi şeyler geliyor. Acayip panik oldum, Selime bakarak bi süre ağladım. Sonra eşimi uyandırdım, kalk benim gögsümde bişey var. Baka bana bişey olursa evladımı annem babam büyütsün, sakın başka bir kadın büyütmesin diye.. Nasıl ağlıyorum. Eşim baktı, gögüste süt birikmiş bi sağ dedi. sağdım, bide emzirdim gögsüm eski haline döndü. o gün kendime çok kızdım. Hemen kötü şey düşünüp hemen demoralize oldum diye..
Şu hayat felsefem aklıma geldi, DÜŞÜNCE DUADIR..

Evet ben de kendime kızıyorum canım böyle yaptığım için...
Sakinleştim aslında şimdi.
Ada'dan sonra biraz iyileşme var bende evhamlanma açısından...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yavvv alemsiniz kızlar bugün hiç keyfim yoktu
güldürdünüz beni
seviyorum kız sizi

ben de sni seviyom kııııız :)

hahahahahaha evet ben idari editörüm lannnn hahahhahahahahahahhaa ölüyomm gülmektennnnnn 6 ayda ne pok olduğumu unutmuşum ahahahahahahahahahahahahahaha

e sen nickle ilgili çoğunluk yorum yapınca söledim hıh sölemem ben de etmiyosan :deli:

eheueheuheueheu :D söyle balım söyle, sen anlat ben dinlerim her daim.

naber millet siz de unuttunuz mu beni, merak edenim ozleyenim oldu mu acep?

kardeşim burdaydı acayip koşturmalı zamanlar gecirdik malum evlenme hazırlıkları yapiyor ve yurtdısında calısıyor... yeni gitti anca fırsat bulabildim..

nasılsınız, neler edersiniz?
gecmişi cok kabaca okudum şansıma littlemin bizi yok saydıgı bolume denk geldim, üzüldüm biras, giremedim diye de uzuluyodum tuz biber oldu...

neyse cümlenize ve minnoşlarınıza sevgiler, selamlar, ben daha buralardayım.....

unuturmuyuz Pikoşum dün gece konuştuk nerde naaapar diye hatta lidılım oyun taleplerime de yanıt vermiyo didi. :D

Aþkolsun bana. Denildigi kadar var galiba:( kafami bi dunya gereksiz þeyle doldurursam olacagi bu !!!!!

Noyanimin, SATdaþýmýn, obur tarafta ilk sýcak muhabbeti paylastigim arkadasimin ogluşunun aslan minnoþ pozlarý

Ben iyi degilim Pikem, cok dile getiremiyorum ama guzel gunler yasamiyorum. Rabbim Tunanin hatrina yoluna koysun insallah.
Samimiyetime inanmiyorsan burda kimseyle tekrar iletisime gecmem

:( :( yaaaaa deme öyle demeeeee... ben düşünemiyom burdan kimsenin gittiğini... hem ne sorunun varsa ben de dinlemeye hazırım...

Simuşumun bugün doğumgünü kızlar, 41 pare top atışıyla kutlamaları başlatıyorum

Ekli dosyayı görüntüle 12712

:halay:eek:yna4:muzikses:dj:flut

SİMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nice yıllara inşallah demek sende aslan burcusun benimde 1o agustos dogum gunum :D

he bu arada,dedemin babası ve annesi o zamanlar orda yasıyolarmıs italyan vatandasıymıslar ama turkler yani..dedem orda dogmus sonra dogduktan sonra Rodos'a yerlesmisler..o zamanlarda rodos italyanlarınms..dedem italyan okulunda okumus sonra rodos yunanlılara gecince yunan okuluna gitmis..her iki dili de biliyo turkceyi zor konusur..:) oyle iste

aaaaaaay utandım ama yaaa sağolun kızlar, öperim... bu arada ne güzel hikayeleri varmış bebişim dedelerinin :)

selam kızlar dün öğlen 15:30 gibi eymen tekrar ateşlendi 38.2 ye çıktı eşimi aradım doktorumuza gittik baktı kulaklarından dişlerine kadar sırtını gögsünü dinledi soguk algınlıgı dedi :( ama yinede kan tahlili yaptırın net görelim dişe daha var gibi görünüyor damaklarda kabarma yok çocuk ateşi 39 a yaklaştıydı zaten duramıyodu ağlıyodu bide kan verince yavrumun göz yaşları çeşme gibi aktı içim parça parça oldu eşim olmasa oraya yıgılıp kalırrdım heralde eymen ağladı ben ağladım...
kan tahlili sonucu çıkana kadar bahçede sahinleştirelim die çıktık ama oğlum o kadar hırpalanmışki eşimin kucagında uyudu...45 dk sonra sonuçlar çıktı doktor baktı kanda enfeksiyon çıktı 2 ateş düşürücü bide antibiyotik yazdı geldik eve şimdi biraz daha iyi sanırım antibiyotik uyku yapıyo ondan rahat rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin

Lidırım çok çok geçmiş olsun tatlım. Umarım kolayca atlatılabilecek bi sorundur neyse ki teşhis edilmiş, buna da şükür. Laylamın dediği gibi biz ne kadar üzerlerine titrersek hep bişe çıkıyo. Allahım beterinden korusun!

Geçmiş olsun leaderım tez zamanda şifa bulsun eymencik...

kızlar benim moralim bozuk...benim bir et benim var boynumda. irice ve siyah olmasa da koyu renk.
ara ara kaşınırdı, bu aralar arttı, ben elledikçe hassaslaştı.
doktora gitmeye korkuyordum ama en sonunda cesaret ettim bu akşama randevu aldım.
ama çok korkuyorum çünkü bazı kanser türlerinin belirtilerinde de kaşınma var...
ya da doktor bakıp alalım derse, biyopsiye yollarsa ben naparım. nasıl beklerim sonucunu...
of çok kötüyüm...ya kötü bişeyse bebeğim nolur küçücük daha.
of boğulcak gibiyim.

Babuşum, endişe etme lütfen bişe çıkmayacak inşallah. Bu arada ule ne güzel sesin var senin öyle :D

kızlar ben yine uzun zamandır giremedim

haftasonu 2 günlüğüne denize gittik erikliye

çoook güsel geçti kızım denize bayıldı çok güsel pozlar verdi bize eklerim inş daha sonra

pazar gecesi döndük ama ben çook kötüyüm kulaklarım çok fena ağrıyo apse yapmış kulağım zaten egzema vardı sürekli kaşıdığım için mikrop kapmış apse olmuş kulak yolum komple şiş dokunulmuyo ağzımı tam açamıyorum çok kötü
2 gün tampon kaldı kulağımda dün gece çıkarttık ama hiç bi şekilde ağrım geçmedi hatta diğer kulakta başladı çıldırmak üzereyim ilaçları bugünde kullanıcam yarın sabah direk gidicem doktora bakalım ne olacak yaa
offff çok canım yanıyo çok minoset çok azıcık hafifletiyo ağrıyı doktor apranax iç dedidün içtim ama emziriyorumkızıma zararı olacak diye çok korkuyorum bugün içemedim ya

geçmiş olsun cnm yaa... :(

Lidirrr, tansel, mannakkk hepinize gecmiss olsunn kizlarrr s

Littlllee bize olmasa da bi yakinina anlat tatlimm inan ben buraya yaziyorum yaziyorum cikinca kocama bakisim degisiyo. Bi rahatliyorum. Yada gunluk tut illa dokmek lazim tatlim

Baskaa anlamayan var mi yazdigimi yaa? Uzuldum bak niye anlamiyosunuz benim yazimi. Bide konustugum gibi yazsam hic anlasilmicam demek. Belki kocam da beni ondan anlamiyodur :deli:Saka bi yana neyi anlamiyosunuz kizlar soyleyin duzelteyim

bilemedim ben onuuuu :D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
naber hatungızlar? bebelerinizin öğlen ve gece uykuları nasıl acaba? gece uykusuna kaçta yatıyolar ve sabah kaçta kalkıyolar, arada kaç kere viyaklıyolar...

Ben gunduz 2-3 saatte bir yatırıyorum gokcem. Bazen uzun uyuyor bazen kısa uyuyor gunduzleri. Ama aksam 7-8 den sonra yatırmıyorum 11-12 ye kadar. Banyomuzu yapıp mamamızı icip yatıyoruz. Sabah 5-6 gibi uyanıp mamamızı icip 8 e kadar tekrar uyuyoruz.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
naber hatungızlar? bebelerinizin öğlen ve gece uykuları nasıl acaba? gece uykusuna kaçta yatıyolar ve sabah kaçta kalkıyolar, arada kaç kere viyaklıyolar...

Ada çok düzenli bi bebekti. Kalkış yatış saatleri nerdeyse her gün aynıydı, en fazla 15-20 dk sapıyordu.
Ama Ada büyüdükçe, benim de işe başlayıp bakıcının başlamasıyla düzen şaştı.
Şimdi belli olmuyor kaçta uyuyacağı ama genelde 21:00-21:30 gibi.
Son 2-3 gündür iftar saatlerinde uyuyor yada uyumak üzere oluyor.
Gece de hiç kalmıyor sabah saat 06:00-06:30 a kadar uyanmadan yatıyordu.
06:30 gibi mama veriyordum içerken uyuyordu, sabah 08:00-08:30a kadar…
Ama son bir haftadır, geceleri birkaç kez uyanmaya başladı, sabah 6da kalkınca uyumuyor, mızmızmız. Uyur uyanık.
Hele dün gece 3-4 kere kalktı ve zor uyudu….

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

unuturmuyuz Pikoşum dün gece konuştuk nerde naaapar diye hatta lidılım oyun taleplerime de yanıt vermiyo didi. :D

:( :( yaaaaa deme öyle demeeeee... ben düşünemiyom burdan kimsenin gittiğini... hem ne sorunun varsa ben de dinlemeye hazırım...

aaaaaaay utandım ama yaaa sağolun kızlar, öperim... bu arada ne güzel hikayeleri varmış bebişim dedelerinin :)

Lidırım çok çok geçmiş olsun tatlım. Umarım kolayca atlatılabilecek bi sorundur neyse ki teşhis edilmiş, buna da şükür. Laylamın dediği gibi biz ne kadar üzerlerine titrersek hep bişe çıkıyo. Allahım beterinden korusun!

Babuşum, endişe etme lütfen bişe çıkmayacak inşallah. Bu arada ule ne güzel sesin var senin öyle :D

demi simuşum, babuşum seside diksiyonuda çok güzel:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

İnşallah çıkmayacak canım benim evhamatik hallerim bunlar, kendim bile önemsemiyom artık kendimi :D:D
Ahahah sesimden nefret ederim ben :D
Ağzımdan çıkıp kulağımla duyduğum nispeten fena değil de, videolarda filan kaydettiklerim korkunç geliyo bana :D
Asıl senin senin süper kız, tam fotoğraflarının üzerine kafamda canlandırdığım gibi, aynısının tıpkısı:huhuu:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
İnşallah çıkmayacak canım benim evhamatik hallerim bunlar, kendim bile önemsemiyom artık kendimi :D:D
Ahahah sesimden nefret ederim ben :D
Ağzımdan çıkıp kulağımla duyduğum nispeten fena değil de, videolarda filan kaydettiklerim korkunç geliyo bana :D
Asıl senin senin süper kız, tam fotoğraflarının üzerine kafamda canlandırdığım gibi, aynısının tıpkısı:huhuu:

Bende senin sesini çok seviyorum babuşum..
Sıcak ve samimi.Bu arada diksiyonunda süper söyleyeyim ben sana..

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Dünyam çok tatlı ve küçüksün..Çok küçük görünüyorsun..
Hamileliğin nasıl giidyor, gerçekten hazırmısın 2. bebeğe..

Evet bu resimde bende cok kucuk gibi geldim kendime normalde daha olgun gibi duruyorum ama ne kadar olgun dursam da 20 yasındayım daha :)

Hamileligim guzel gidiyor cok sukur. Kaynanamlar olmasa 2-3 de dogururum valla :)

Onların sıkıntısından kendime zaman ayıramıyorum valla. Ama bas edebilecegimi dusunuyorum 2 cocukla Allah'ın izniyle..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kız Yelizzzzzzzz zayıflamışın kızzzzz, ne güzel olmuşun maşallah subhanallah sizeeee
En son hamile fotolarını görmüştüm ya, minicik geldin şimdi, yüzünün şişleri inince :gulbis::utan::bebecik

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bu arada yazı tipimi ve rengini değiştirdim.
Ne garip bi tipim kaç zamandır yazarım burda hiç değiştirmeyi düşünmedim:)

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kız Yelizzzzzzzz zayıflamışın kızzzzz, ne güzel olmuşun maşallah subhanallah sizeeee
En son hamile fotolarını görmüştüm ya, minicik geldin şimdi, yüzünün şişleri inince :gulbis::utan::bebecik

Evet canım hamile kalmadan onceki kiloma geri dondum 53-54 arası gidip geliyorum suan. Ve daha kilo almaya da baslamadım. Batuhanda hemen almaya baslamıstım. Sanırım biraz da kusmalarımın ve batuhanla surekli kendi basıma ugrasmamın da etkisi var. :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bende senin sesini çok seviyorum babuşum..
Sıcak ve samimi.Bu arada diksiyonunda süper söyleyeyim ben sana..

Ay canım benim teşekkür ederim...Bana komik geliyo kendi sesim :benmi:
Diksiyonum güzel mi cidden, hiç dikkat etmedim, yada ne bileyim diksiyonum nasıldır acaba diye hiç düşünmemiştim :D
İşimden dolayı da olabilir biraz, sürekli kibar kibar konuşmaktan müşterilerle :deli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Evet canım hamile kalmadan onceki kiloma geri dondum 53-54 arası gidip geliyorum suan. Ve daha kilo almaya da baslamadım. Batuhanda hemen almaya baslamıstım. Sanırım biraz da kusmalarımın ve batuhanla surekli kendi basıma ugrasmamın da etkisi var. :)

Alma alma canım.16 haftaya kadar hiç almasan oluyor.
Kaç haftalıksın şimdi, cinsiyet ne zaman belli olcak?
Senin Batuhan da çok geç göstermişti ama :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yeliz 2. hamile di mi? hay Allah çok erken ya. ben cesaret edemem peşpeşe. gerçi bi arada büyüyüp aradan çıkartma konusunda da süper olur peşpeşe bebek.

aden de değişik valla gunduzlerı genelde 2-3 saatte bir en fazla 40 dakika uyuyor. akşam da gece uykusuna 11'e gelırken yatıyor. (kendini genç sanıyor benım bebe) gece 3,5 -4 saatte bir kalkıp gözleri kapalı beni emiyor. 5 dakıka suruyor gazını çıkartıp tekrar uykuya dalıyor. sabah 8-9-10 bellı olmuyor ama genelde 9'u geçiyor uyanması. geç yattığı için geç kalkıyor benim ergen bebem.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kız gökçee, sen benim kuzenimin aynısının tıpkısısın kız.
Ekizsiniz sankim de. Valla bak.:dance2:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar