2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

nazo gizem değil, hayatında hiç olmadıkları kadar oldukları içindir :D
abooo resme bakkk...kocam nerdee:D benim memeler bunların yandan yemişi:1:
eneeee elin rusu nerden de gelmiş taşınmış ankaraya yaaa alalalla ben taşınamam rusyaya mesela :deli:

adanalılar da cevaplayabilir mi? :deli: kız ben süt müt değil, bildiğin leş gibi ter kokuyom. :deli:

heye angarada. hmmm o zaman ben bilmem, beyin bilir ehhehehhee
gelmiş simusum hem ankaraya bide bizim apartmana sanırım adamın dostu ben o adama hayatta bakmam mesala öle vücüdüm olsa hahahahah-kop

Kayra ve anasıda sizi özledi balım bayram sonu göksuya gezmeye gidelim
bu arada okudunmu Nazom Nimet hanımda beni terk etti
yine bu arada Müberrayı halen unutamadım:kahkaha:

yok balım okumadım.kızları görünce daldım ortadan.niye gitti şişko-kop boşver kadın mı yok bize müberrayı arayak yeniden:1: bulamazsan nihale gelen 2 hatun var.aklında olsun.ayarlarız onları
sen emziriyon mu peki
ankara'dan mı alcaz ulen sütü

hahahahah çok güldümmmmm
bu arada ben eşime kokuyom desem de hiiçççç farketmez
ya çok kötü durumda
ya da beni çok seviyo

sizinki de tersi tabii
ya ihmal etmiyon
ya da seni sevmiyo :D

hayatının şehri ola ola istanbul mu oldu? pehhhhhhhhhh

bacımmm 11 yıldır adam bıktı sanırsam benden.adama gecen sarıldım tüm masumiyetimle.yok cok masum değildim asıl niyetim 2 odaya perde yaptırmak içim hemzemin çalısmasıydı adam ne dese beğenirsin.

başım ağrıyo.bittiğin an yarmagül devril yat dedim kendime :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bacımmm 11 yıldır adam bıktı sanırsam benden.adama gecen sarıldım tüm masumiyetimle.yok cok masum değildim asıl niyetim 2 odaya perde yaptırmak içim hemzemin çalısmasıydı adam ne dese beğenirsin.

başım ağrıyo.bittiğin an yarmagül devril yat dedim kendime :)

aboooooooooooo hahhahaha

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
sen editörüm dedin yaa daha önce ben yanlış mı hatırlıyom:acep:

yani o kadar yazdığımdan bi nickinin anlamını merak ettiğim sonucunu mu çıkardın? :D

hahahahahaha evet ben idari editörüm lannnn hahahhahahahahahahhaa ölüyomm gülmektennnnnn 6 ayda ne pok olduğumu unutmuşum ahahahahahahahahahahahahahaha

e sen nickle ilgili çoğunluk yorum yapınca söledim hıh sölemem ben de etmiyosan :deli:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
konu ne zaman cıvısa misafir sayımızda artıs oluyor sanırsam,galiba,zannedersem...

bende gidim guruldayan bi yerlerime yemek göndereyim azcık aksam yemek yiyemedim de :catalbicak:

kocamda yok zatii....:benmi:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ay hakketten yaaaaa
ben zaten uyuz oluyom kendime malın önde gideniymişim ki çalışcam çalışcam diye meraklanmışım zamanında :bitter:

yok yaa.ben şimdi cokkk isterdim çalısan anne olmayı.azcıkda kazansam ben kazansaydım.adım olaydııı.peynir gibi kokmayaydım..oyyy oyyy yarama tuz basmayınn..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
şimdi gidip yatsam mı yatmasam mı bilemedim.ela ben ne zaman yastığa kafamı koysam ağlıyo..aynı odada yatmak yaramıyo sanırım.bi çare bulmak lazım bu işe.yatmaya korkar oldum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar