2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Konusu açılınca eski tarafta düşük yaptığımda yazdıklarımı okudum.
İçim bi kötü oldu...Ne olursa olsun insan üzülüyor...
Sizin de içinizi karartmak istemem ama paylaşayım istedim:

[Bhcg değerlerim düzensiz seyrettiği için gün aşırı tahlil yaptırıyordum ve sorunlu başlayıp sorunlu seyreden bir ,şöyle yazmışım: ]

bblau kullanıcısından alıntı:
Kızlar selam kan verip geldim. Birazdan sonuç çıkar.
Ve bu arada kanamam başladı...
Her ne kadar sonuca hazırlıklı olsam da, bebeğime veda etmek kolay değil...
O benim ilk bebeğimdi. Onu hiç unutmayacağım. Belki gerçek bir bebek değildi ama, onu sevdim. Ona alıştım. Çok üzgünüm.
Kimyasal gebeliğin böylesi çok yıpratıcıymış. Bu kadar adet gecikmesi yaşananı...
Şimdi umarım değerim de düşmüştür ve bir sağlık sorunum kalmaz...

bblau kullanıcısından alıntı:

Ben de...O gerçek bir bebek değildi diye kendimi avutmaya çalışıyorum...
hamile değilim diye üzülmüyorum ama o bebek gayretledi, tutunmaya çalıştı. 10 gündür dayandı Belgisel, ama yapamadı benim bebeğim. Tutunamadı.

:mendil::mendil:

:( kimyasal gebelik miydi cnm

benim düşük, kanama olmadı

o gün randevumuz vardı dra gittik
cinsiyetini sölicekti
tavsiye üstüne çikolata elimde gittim yarısını yedim girmeden
yarısı elimde yatağa yattım baktı baktı suratı tuhaflaştı
o an içime acı oturdu hemen
noldu dedim
garip bişi var dedi
geç bu tarafa alttan bbakcam dedi
çıktım
baktı
eşimi de çağırdı
kalbi durmuş dedi
yazarken yine ağlıyorum
çok kötüydü:(

ilk diğer mahalleden Arsima nickli arkadaşımı aradım aynı gün evlenmiştik düğündaşım
bebeğim öldü diye hıçkırarak ağlamıştım hastanenin önünde
ama aynı hastanede Şahin'ime kavuştum
Allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyümesini nasip etsin

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Aynı zamanda kaybetmişiz demek.
7 ocak 2011 de ilk bebeğimi kaybettim, düşüğüm 11 gün sürdü ve 18 ocakta bitti.
18 ocak 2012de tam bir yıl sonra Ada’mı kucağıma aldım, hamdü senalar olsun.

25 ocak'ta ilk bebeğime veda ettim
19 ocak'ta Şahin'ime kavuştum
bu arada narkozdan ayıldığımda
kime benziyor nasıl diye sormuşum hep bunu bana yeni söylediler

Of fena oldum dağılsın bulutlar!!
Akşama napcanız yemek? Hayatım sen hala yemek yapma grevindemisin :D

yok ya çok kısa sürdü beceremedim

Ben gorumceme yemege davetliyim.
Bakalım ne yapmış..
Kendini dünyanın en güzel yemek yapan kisisi sanıyor:kahkaha:

ay güldüm benimki de öle hem çok hızlı hem çok pratik hem çok marifetli

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:( kimyasal gebelik miydi cnm

benim düşük, kanama olmadı

o gün randevumuz vardı dra gittik
cinsiyetini sölicekti
tavsiye üstüne çikolata elimde gittim yarısını yedim girmeden
yarısı elimde yatağa yattım baktı baktı suratı tuhaflaştı
o an içime acı oturdu hemen
noldu dedim
garip bişi var dedi
geç bu tarafa alttan bbakcam dedi
çıktım
baktı
eşimi de çağırdı
kalbi durmuş dedi
yazarken yine ağlıyorum
çok kötüydü:(

ilk diğer mahalleden Arsima nickli arkadaşımı aradım aynı gün evlenmiştik düğündaşım
bebeğim öldü diye hıçkırarak ağlamıştım hastanenin önünde
ama aynı hastanede Şahin'ime kavuştum
Allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyümesini nasip etsin
Gozumun onune geldi canim :(
Her aci geciyor iste Allah evlatlarimizi bagislasin esirgesin...
Benim kimyasal gebelikmis,saglikli olmadigi icin kendiliginden dusmus...
Simdi simdi yorum yapiyorum belki dr sekerden oldu diyoruz...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende bazen kendimi,bezmiiişşş, bıkmııışşş,mutsuz,nerden nem kapsamda sorun cıkarsam, seklinde hissediyorum..

eskiden mutlu olucagım seylerden simdi etkilenmeyebiliyorum..sanki biri hislerimi soktu attı boyle ot gibi bisey oldum..
aynı zamanda ne oje surer oldum ne ruj..saclarım oyle dokuluyo ki kuafore gitmeye korkuyorum sacımı yaparlarken cekistircekler de iyice kel kalcam diye...manikur yok..haftada bir maske yapmak yok..
yok da yok yani bunları yapcak heves hiicc yok zaten..
işte böyle..

Cnmm yaa ayni benn. Yada biz mi acaba. Yani dogum sonrasi herkesde olyo mu bunlar acaba. Gecen netten biri bi tanidigi gosterdi. 6 aylik hamileymis. Bi fit bi bakimli bi mutlu. Bi sure baktim baktim sonra dedim ki acaba bu olay biraz da partnerine mi bagli insanin. Hani kadin sikintida olur moralsiz olur kotu hisseder ama esi destek olur kafasini dagitmaya calisir mi?
Benim sacimda anormal dokuluyo. Evin heryeri sac. 3 kere supurge tut yine sac. Defne iyi uyuyo aslinda ama ben cok uykusuzum nedense. Sabah uyandigimda boyle ellerim ayaklarim uyusmus gibi kalkiyorum heryerim ince ince agriyo. Ya resmen oluyum yani. Kimse inanmak istemiyo. Ama ben ciddi ciddi cok yorgunum. Arkadasim dun kendini toparla artik dedi ciddi ciddi. Yanyapamiyorum al oje bile suremiyorum icimden gelmiyo cok mutsuzm halsizim vs anlattim.ben senin sonunu iyi gormuyorum dedi bana.en yakin arkadasim didi yaa sok oldum.kendi kendime yeni sozler verdim yine. Sabah kalktim sacimi bile taramadim ama yine.:deli:
Az once okudum kansizlik buna yol aciyomus. Bi dr a gidiyim
diyorum. Zira bu spiral takildigindan beri reglim oyle boyle degil. Hergun bi carsafa mal oluyo. Lohusa gibiyim. Ramazanin yarisi regl le bitti.belkide cok kan kaybediyorum vucudum yerine koyamiyo yani.
Bide eklem agrim var cok. Yumusak doku romatizmasi mi ne cikti
sikayetlerimi yazinca. O da cok halsizlik yaparmis uyku yetmezmis falan. Simdi aklimda bi dizi dr a gitmek var. Son durak psikiyatrist olmasin diye duaciyim. :deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bebikommmm bende sinir oldum o fragmana. Ya beoyle bisi yapmak zorunda kalsaydim diye oturdum agladim kendimde atlardim heralde musait bi yerden.llah korusun yarabbi.Ama ben sandim kii asker kadinin bebegini bogdurdu kadina bisi yapicak sapik. Kocasi miydi ki o onun. Amann iste kor gormez kondurur o sira defne yine aaaaaayyyyyy diye kucagimda bagiriyodu ya algimm kapanmis dimek. Yada icim bozuk:deli:

Babusss, hayatim ve tanselll.. Cok uzuldum kizlar okurken. Allahh o bebeler cennette durdukca yavrulariniza omur versin. Onlar da cennette sefaatcileriniz olsun insallah. Ben bi yerde okumustum. Bulug cagina ermeden ebediyete kavusan bebekler cennette yne bebek olarak olacaklar ve anne babalarina orda cocuk sevgisini onlar tattiracaklardir yaziyodu. Hasretinizi orada giderirsiniz hep mutlu olursunuz insallahh:aglayan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ecrin'cim..
hayat musterek diyoruz ya hep..evlenirken hersey guzeldi evlendikten sonrada guzeldi bol bol zamanımız vardı istedigimizi yapmaya..ama simdi hayatımızın icinde yepyeni bi hayat var..buyuo ve cook buyuk sorumluluk istiyo..bunun verdigi hem psikolojik hem manevi hem maddi yük çok agır geldi tabi dogal olarak..ama dedigin gibi eslerimizin de yardımcı olması sart..
belki bekledigmiz destegi gorseydik boylesine bıkmıs hissetmezdik..

ama dedigin dogru bende gidip bi kan sayımı yaptırsam iyi olcak..
ne kadar dinlenirsem dinleneyim yetmiyo gibi..

BU ARADA BEN HALA REGL OLMADIM :benmi:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ama emziriyosun cnm hala. Emzirme bitnce gelir o da. Benmki bi geldi pir geldi. Allahtan duzensizlik olmadi

Evet bence eslerle ilgili. Benimkininn ilk lafi sen anasin. E sende babasin. Kendini cocugun oyun arkadasi belledi.bana daha hic sen yat tamam ben bakarim demedi.onu gectim ben zaten bi sekilde bakiyorum ama bari baska seyler yapsin. Bi supriz,iki guzel laf, az gezmek ne bilim ya. Bana hos gelen herseyy adamin dogasina aykiri. Bizim cocukla ebraber aramiza ucurumlar girdi ama o farkinda degil. Ben evde hizmetci oldum resmen.Tek jesti aksam yemek istememesi. Ki evdeysem yapiyorum olabildigince. Sen cocuk bakiyosun yapmasanda olur bide bana odun diyosun bak seni dusunuyorum diyo. Ama dun gece sahurda niye yemek yok diye firca atti bana. Ustelik ben gece yemek yemicem artik susuyorum demisti. Sana her gece corba var mi diyorum demek cnm corba istiyo niye yapmiyosun dedi. Direk isteseydin dedim bende. Bende sana neler ima ediyorum soruyorum ama sende tik yok dedim. Sonra gece gelmis sariliyo. Ama ben aglamisim o kadar sarilsa nee yarilsa ne yani.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ama emziriyosun cnm hala. Emzirme bitnce gelir o da. Benmki bi geldi pir geldi. Allahtan duzensizlik olmadi

Evet bence eslerle ilgili. Benimkininn ilk lafi sen anasin. E sende babasin. Kendini cocugun oyun arkadasi belledi.bana daha hic sen yat tamam ben bakarim demedi.onu gectim ben zaten bi sekilde bakiyorum ama bari baska seyler yapsin. Bi supriz,iki guzel laf, az gezmek ne bilim ya. Bana hos gelen herseyy adamin dogasina aykiri. Bizim cocukla ebraber aramiza ucurumlar girdi ama o farkinda degil. Ben evde hizmetci oldum resmen.Tek jesti aksam yemek istememesi. Ki evdeysem yapiyorum olabildigince. Sen cocuk bakiyosun yapmasanda olur bide bana odun diyosun bak seni dusunuyorum diyo. Ama dun gece sahurda niye yemek yok diye firca atti bana. Ustelik ben gece yemek yemicem artik susuyorum demisti. Sana her gece corba var mi diyorum demek cnm corba istiyo niye yapmiyosun dedi. Direk isteseydin dedim bende. Bende sana neler ima ediyorum soruyorum ama sende tik yok dedim. Sonra gece gelmis sariliyo. Ama ben aglamisim o kadar sarilsa nee yarilsa ne yani.

canım, sana iki tavsiyem olcak bak

1..JOHN GRAY'in 'erkekler marstan kadınlar venusten' diye bi kitabı var belki duymussundur onu al oku mutlaka...tuvaletteyken oku hic yapamıyosan ise yaricak gorceksin...(mumkunse esin de okusun)

2..esine icindekileri anlatan bi mektup yaz acık acık yaz ama.. kırıcı olma..yaz ver eline aksam,yanlız okumasını iste...

nacizane fikirlerim bunlar cnm :tskler:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
eşin ne iş yapıyor canım..

biz ailece maliyeciyiz balım, ben uzmanım eşim müfettiş.

aaa git git bence cok ii olur ben bu yurtdısı olaylarına hep sıcak bakmısımdır :D...benim dedem de italya'da dogmus..anlatırdı hep italyanca sarkılar soylerdi biz bise anlamazdık bakardık oyle heeeyyy gidi hey..

deden neden İtalya da doğmuş acabası? İtalyan mı senin deden? :D :D

slm kızlar nasılsınız??? umarım bir yaramazlık yok geçmişin bir kısmını okuyabildim simuş bebeğin bişi yiğip içmiyomuş çok can sıkıcı bir durum geçmiş olsun doktorun bişi dedimi?sıcak havanın etkisi olabiliir...
bebikom yavrum konak şampuanıyla cbk geçer sanada geçmiş olsun

kızlar oğlum sanırım diş patlatmak üzere dün öğlen vaktinden beridir 38 civarları ateşi paronax fitil veriyorum yarım düşüyo etkisi geçince yine çıkıyo sağlık ocağına gittim sırtını dinledi doktor boğazına baktı hasta değil dedi muhtemelen dişten ateş yapıyo antibiyotik veremem boş yere kullan düşmesse gel diş patlatana kadar ateş yapabilir dedi bu durumu yaşayan varmı aranızda?

sağolasın lidırcanım, size de geçmiş olsun nasıl oldu Eymen? bizim doktor bişe demiyo amaaaan ben bu doktorları anlamadım...

dişi çıkanlar diş buğdayı yapcak mısınız

bilmemmmm yaparım heralde sırf eğlence olsun diye :D

Sayiyorummm
Ramazan arefesinden 5. Gune kadar gorumcem ve kizi bizdeydi arada bosluk var galiba hatirlayamadim ama kesin biri gelmistir.
Cuma kayinvalidem buyuk torunuyla bizdeydi. Cumartesi ayni torunuyla yine bizdeydi. Dunn binbir rica biz onda yemekteydik esim biseyenkizdi gitti ben oturmak zorunda kaldim. Bugun aksam ustu esimin en buyuk yegeni geldi. Onu duyunca o iki gun ustuste gelen kiz da geldi. Sirf evlerine gitsinler diye indim onlarla iftardan sonra cafede oturdum. Buyuk olani annesi eve goturdu. Kucuk olanda gidiyodu ama esim emin misin diye sorunca geldi bizde kalmaya. Otekini de aradi hani kalcaktin diye o da yarin gelcekmis. Biri gitcek biri gelcek. Ama naha suraya yaziyorum bu digerine saplantili o kalirsa bu da kalir yarin da.
Ya kendime halim yok insanlar anlamaz benim kocam da anlamiyo. Ayni semtte evde kalmak ne demek ya. Ben mecbur muyum nefret ederim yatili misafir agirlamaktan bide 11 yasinda cocukla ugrascam. 5 dk cenesi durmuyo. Bu bisi degil simdi kayinvalim tesaduf 2 gun goremicek ya defne yi. Cocuklarin gittigi gun esime al beni az gotur defneyi seveyim dicek o aksam da o bize oturmaya gelcek. Zaten priblemimiz var bana gore tabi. Az basbasa kalalim kendimize bakalim yok adamda ya. Hic bi zaman da olmucak. Oturmus ikisi icerde kelime oyunu izliyolar keyifli keyifli. Ben surat asmisim konusmamisim tinnn. Zaten bisi desem kac defa geliyo der. Hemen korumaya gecer. Allahim coktu yine sinir sistemim sen aklima mukayet ol. Cocugum icin evliligimizi viraz daha idare et. Amin

Yaa bişe sorcam Ecrincim de yanlış anlama... Senin eşinin sülalesi çok mu rahat bana mı öyle geliyo? Ben kızımı başkasının evinde yatırmak istemem mesela. Hem kızımı paylaşamam hem de paylaşabilecek olsam bile karşımdaki insana yük olmak istemem. Ne kadar rahatlar yaaa şaşırıyorum cidden...

:D deli

anlatım dilin çok zor

Heee bence de Ecrincim, Hayatım a katılıyom kız. Anlamak için her cümleyi bikaç defa okuyom :D :D :D

en yakınlarını çağırıyon
buğday kaynatıp içine nar ceviz vs koyuyon süslyon yani
bi tanesinin içine streçe sarılmış demir para saklıyon kime denk gelirse ada'yı baştan aşağı giydiriyo
börek çörek yapıyon kıznı güzelce giydiriyon
istersen evi süslüyon heryere adanın dişi çıktı yazıyon
akşamdam buğday haşlıyon
32 tane ipe diziyon istersen aralara nazar boncuğu koy,onu kolye gibi boynuna asıyon
sonra yeniyo içiyo
sonra ada'yı yere oturtuyon
önüne makas tarak para mouse kitap ne istersen işte koyuyon
ada hangisini alırsa ilerdeki mesleği oluyo inanışa göre
bu kaaaa

anlamadım 32 tane ipe buğday mı dizecez? 1 tane ipe 32 tane buğday mı? :deli:

Gunaydin kizlar. Olanca asabiyetimle karsinizdayim. Gece esim sahur yemegini bahane edip benle didisti. Bana gore cocuga surat asmama tav oldu. Sonra gece gelip sarildi ama yuz vermedim. Simdi kalkip krep yapicam. Cunku bu cocuk domates zeytinle kahvalti etmiyo. Onune koyarim ne hali varsa gorsun dee bile bile icim elvermiyo. Zaten koysam da yemez.

Aaaaaaaaaaaay afakanlarım geldi haaa üstüme. Valla koyarım oraya peyniri zeytini yesin onu. Ay ben sabah kendim kahvaltı etmeye üşeniyom da muz, şeftali bişe yiyip kahvaltı faslını kapatıyom. Ay uğraşamam o ne kız öyle krep mrep!

,..b xzcvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvcccccccccccccccxsdcyxxi.ççç

KIZLAR BUNU SİZİN İÇİN ŞAHİN YAZDIIIIIIIII-ciko-ciko

ben onun o minnoş parmaklarını yirim yir :catalbicak:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kizlar ela dustugu gunden beri donmuyordu ya kendine yeni beceriler kazandirdi yada olacakti bu zamana denk geldi onuda bilmiyorum ama yere oturuyoruz ikimiz koltuga tutup kalkiyor ayaklarinin ustune biraksam ole dikili duracak dakikalarca ama ben bastirmaktan korkuyorum ya bunlari ne zaman bastiriyoduk bole uzun uzun ben unuttumda55: doktorumuzda bu ay izinde aylik kontrolumuz gecicek yakinlarda giden olursa bi sorsa uzun sure basabilirler mi

oy maşallah Ela balımaaaa :) Nazom, bizim dr geçen ay basma konusunda şöyle demişti: 5. 6. aylarda basmak isterler bastırma, 7. ayda basmak istemezler, 8. ayda basarlar.

Shrek de iyi naapsın, sabah erkenden uyandı. babasını çok seviyor ya, birkaç gündür de çok düzgün görmüyor. nasıl kollarını uzatıyor ona görmen lazım. onun da işi vardı gitmesi gerekiyordu. ağladı. babaannesi bahçeye çıkardı. köpek peşinde koşmaktan yorgun düşmüş. 1 buçuk saattir uyuyor :D

ay ben yerim o tontikella Tunayı yaaa... öperim sıkarım kollarını bacaklarını. büyümüş de gidenin arkasına mı ağlar olmuş. aman da aman tütüütüü maşallah

a aaaaa ne zaman gırsem şu topişe boş yahu. istemıyosanız beni söyeleyin ben gıderın yani.... :aglayan::aglayan:

o değil de ağustos geldı yaz bitti. offff kıştan nefret edıyorum... ve işe başlamama 1 ay kaldı :(

ben istiyom kız seni :D kıştan ben de normal şartlarda hiç haz etmezdim ama havalar bana kışı bile özletti...

,

Güzelmiş kız. Ama şu en yakınlarını çağırma işine kıl oldum azcık.Kaynanamları da mı çağırmam lazım :D

Şimdi benim de hoşuma gitti nazom ama, kayınvalide kısmı beni gerdi.Gelmese cıngar çıkarır nalet.

Arkadaşlarınla yapsana Babuşum yaaa ben yaparsam öyle yapacam. Hayatta çağıramam görümce mörümce akraba makraba. hiç işim olmaz! hıh....

ya kay keçi sütüsatılmıyomuş artıkkkkkkkkk

ben aoç ninkileri görüyom ama.

Selam kızlar çok moralim bozuk hatta sinirden ölebilirim
bana temizliğe gelen bayan dün aradı ben artık gelemeyecem dedi
ve bugün temizlik günüm bu insanlar neden sorumluluk sahibi degil bırakacaksan bile bir hafta önceden söyle
işini yap ne halt ediyosan et gerizekalı kadına ne kadar üzülüyodum oruçlu oruçlu iş yapıyo diye
bana gelen kadınlara bişeyler oluyor başkaları gibi onu yap bunu yap diye zorlamam kendileri ne isterlerse yaparlar elimden geldiğince yardımcı olurum boşuna dememişler iyilikten maraz doğar diye
dünden bu yana kadın arayışı içindeyim evimde nasıl kirlendi anlatamam

Uyuzlar yaaa valla bak. bana gelen de çok ve boş konuşuyodu. bi laf etti, o da son gelişi oldu zati. daha da zor alırım.

Sanırım dondurma zamanı olduğu için dondurma üretiliyormuş..
Kışa tekrar çıkar diye umuyorum.. gerçi her markettede satılmıyor..

Bu arada herkese merhabalar.. Benim oğlanın uykuları yarım saatlik olduğu için ve hemen boş bulduğum vakitlerde de Kuran okumaya çalıştığım için epeydir giremiyordum.. Umarım herkes iyidir..
Ben yirmilik diş çıkartıyormuşum sabah dişçiye gittik.. Yanağım hafif şişti umarım çabuk atlatırım..

geçmiş olsun Limoncan. benim 2 tanesi çıktıydı çektirdim, diğer 2 tanesi gömülü kalmış çıkamıyolardı onları da ameliyatla aldırıp kurtuldum darısı başına.

Eve gelen kadınlardan bahsetmişiniz. Bana haftanın 5 günü sabbah 8'den 12'ye kadar geliyor. Aylık 350 YTL veriyorum. Her işi yapıyor, yemek, ütü felan. Hatta Selimi çok seviyor banyosunu beraber yaptırmak istiyor. Ama bana 5 yıldır gelir. Doğumdan önce her hafta geliyordu. 6 aydır hergün geliyor. Eylülden itibaren 400 ytl vermeyi düşünüyorum.

ooo 350 her gün yarım gün çok iyi bence.

geçen facedeki tunanın videolarını eşimede izlettim, çok sevdi çok tatlı maşallah:) Benim herşeye karışan eşim:) tunaya neden gözlük takıyorlar hiç gerek yok gözleri felan bozulur dedi. Bende işportadan almadıya en uygun olanı almıştır benim littelim dedim:) Ne olur Selimede alalım dedim hayır diyorda başka bişey demiyor.

e Tanselcim güneşe bakıyolar çıplak gözle, o daha tehlikeli.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
gud ivning leydiis

yağmur yağdı serinledik oh :D
Tuna'ya eşimin kuzeni oğlunun yürütecini getirmişti. 10 yıllık falan :D sağolsunlar, eğlensin canı sıkılmasın diye düşünmüşler. başta çok sıkıldı, ağladı. şimdi alıştı, gelmek istemiyor. bahçenin bir ucundan öbür ucuna gidiyor. 2 gün önce başka bir kuzenin 2buçuk yaşındaki oğlu burdaydı. bir ara dışarıya birşey bakarken onları unutmuşuz. bir döndüm. biri bir asma ucu yakalmış ağzında geveliyor, öbürü diğerini :kahkaha: tam kamera ve fotograflık tabi :D Tuna heryeri haşat etti. ulaşabildiği bitkinin canına okuyor. bir de köpeğe sardı şimdi. golden, vahşi değil ama korkuyorum. yanına kadar hızla gidiyor. sırıtıyor ona. şebek :deli: geçen o da aniden bir havladı. havaya zıpladı :korkak: ne yaptıysam vazgeçiremedim...
özetle, bu oğlan çok yaramaz beee

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
sağol canlar. çok içtenlikle söylüyorum bizim bebeklerin hepsi ayrı güzel, maşallah süphanalah bakmaya doyamıyorum...

Durumun gözleri
Kayramın otoriter bakışları
Adamın tontiş bacakları
Elamın candan gülüşleri
Şahinimin cilveli pozları
Eymenimin ağır abiliği
Kuzeyimin saçları
Abi Kuzeyimin mimikleri
Hiramın güzelim kirpikleri
Livamın muzur bakışları

bayılıyorum hepsine hepsineeeeeeee (unuttuklarım affetsinler mucks)

defnemin süper kıvrak hareketliliği
selimimin o minnoş bakışları

duygulanınca unutmuşum kızlar, özür

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
gud ivning leydiis

Tuna'ya eşimin kuzeni oğlunun yürütecini getirmişti. 10 yıllık falan :D sağolsunlar, eğlensin canı sıkılmasın diye düşünmüşler. başta çok sıkıldı, ağladı. şimdi alıştı, gelmek istemiyor. bahçenin bir ucundan öbür ucuna gidiyor. 2 gün önce başka bir kuzenin 2buçuk yaşındaki oğlu burdaydı. bir ara dışarıya birşey bakarken onları unutmuşuz. bir döndüm. biri bir asma ucu yakalmış ağzında geveliyor, öbürü diğerini :kahkaha: tam kamera ve fotograflık tabi :D Tuna heryeri haşat etti. ulaşabildiği bitkinin canına okuyor. bir de köpeğe sardı şimdi. golden, vahşi değil ama korkuyorum. yanına kadar hızla gidiyor. sırıtıyor ona. şebek :deli: geçen o da aniden bir havladı. havaya zıpladı :korkak: ne yaptıysam vazgeçiremedim...
Hem okudum hem gülüyorum eşim neye gülüyosun diyor Tunayı ısırmak öpmek hatta yalamak istiyorum sen anlatıyosun ben canlandırma yapıyorum Allah nazarlardan korusun Tunişi

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canım işe başlayınca herşey daha düzene giriyor. Buna inan. Sen ve hayatımda işe başlayınca göreceksiniz beden olarak yorgun olunuyor ama kafayı dağıtıyorsun. İnan işe başladığımdan beri daha bakımlı, daha dinamik ve daha iyi hissediyorum kendimi..

Ben de bazen işe başlamak istiyorum ama bizim iş tempomuz çok çok kötü, bi anneye hiç ama hiç uygun değil. Ayrıca kızımı emanet edemem tanımadığım bilmediğim birine.

Ben 10 yıldır Konyadayım. Eşim hayret ediyor nasıl bu kadar saglam çevren var diye. Ben insanları çok önemserim. İşteki arkadaşımıda, apartman görevliisnide. Bu özelliğimin bana dönüşü çok iyi oluyor. Bana gelen abla ile tranvayda tanışmıştım 6 yıl önce. O ağlamaklı hali çok dokunmuştu. Sonra böyle şeyler gelişti.

Valla Tanselim ben de insanları çok önemserim, sırf insan oldukları için tanıdık tanımadık herkese değer verir saygı duyarım, 13 senedir de Ankaradayım ama Babuşun da dediği gibi büyük şehirlerde güven duygusu çok çok zor oluşuyo. Komşuluk vs hiç yok nerdeyse. Ben ki nispeten komşuluk ilişkilerinin daha iyi olabileceği mahalle formatında bi yerde oturuyorum buna rağmen karşı kapı komşumla ilk kez bu yıl konuşuyoruz mesela. Kaldı ki 4. yılım bitti 5. yıla döndük bu apartmanda. Kimseyi tanımam etmem, görünce günaydın iyi günler vs derim ama ne isimlerini bilirim ne işlerini ne bişeylerini...

Size bir sorum var çıkıcam acil cevap lütfen..
Karşı komşu bakıyorya selime, bi kızı var 8. sınıfa geçti. Selimle çok ilgili, sürekli gözetiyor. Ona adidasta gördüğüm bi cüzdanı hediye almak istiyorum. Selim ablasına aldı diyerek sizce gereksizmi olur?

Bence alabilirsin güzel olur.

İnşallah canım....

Ben Ada’ya bakan teyzeye daha Ada’ya baktırmak aklımda bile yokken, çocuk bile düşünmezken, böyle şeyler söylenmez ama, çok yardımlar ederdim.
Eşi yok, ihtiyacı vardır diye.
Bize başladıktan sonra da, daha on gün bile çalışmamışken ihtiyacın vardır maaşını parçalı ödeyeyim sık sık para geçsin eline ay sonunu bekleme dedim, ödedim.
Annem söylemesi ayıp Pazar harçlarına kadar düzdü, bunlar eve taşınmaz elde deyip taksi parasına kadar verdi.
Kendimiz oğlu evlenirken koltuk takımını almayı teklif ettik, sen maaşından taksit taksit ödersin dedik. Hatta bir seferde ödeme ayda vereceğini de ikiye böl dedik.
O ne yaptı, sabah erken geldiği 15 dk.nın lafını etti, bir gün işe geç gittim erken geldim, geç gidip erken geleceğini söyleseydin ben epilasyona gidecektim dedi, mızırdandı.
Sürekli kaytarma, az çalışıp çok kazanma peşinde ve istemekten hiç mi hiç çekinmiyor.
Üstelik de durumu gösterildiği kadar kötü değil 3 çocuğu da çalışıyor, eşinden maaşı var, başka yatırımları var.
Yani bazen kendiliğinden jestler, iyilikler yapıyosun, sonra aptal gibi hissediyosun.
Ben olsam almazdım şu anki hislerimle.
Ama sen komşunu daha iyi tanırsın. Ben bizim bakıcıyı yakından tanımıyodum.

valla Babuş, bence epilasyona gidebilen bi bakıcının paraya da yardıma da ihtiyacı yoktur.

hayırlı olsun ilk dişiniz simuş.

benim biraz canım sıkkın ama bir şey de yok...tayin istemiştim, yarın öbür gün belli olacak, büyük ihtimalle çıkacak gibi, onun stresi var biraz sanırım, evim kirlendi, kalkıp da temizleyemiyorum canımın sıkıntısından, yarın arkadaşım gelebilir halbuki, eşim hft sonu için alaçatı da yer ayırtmış bu hft sonu olmasın diye tüm ısrarlarıma rağmen. çocukla nasıl olacak bilmiyorum, onun da stresi girdi araya. velhasıl canım sıkılıyor, yorgunum, ve mutsuzum sanırım.

git yaa Alaçatıya değişiklik olur. belki daha iyi hissedersin Lilacsım yaaa...teşekkürler diş tebriğin için de darısı başınıza inşallah. bu arada tayin nereye istedin_?

bende bazen kendimi,bezmiiişşş, bıkmııışşş,mutsuz,nerden nem kapsamda sorun cıkarsam, seklinde hissediyorum..

eskiden mutlu olucagım seylerden simdi etkilenmeyebiliyorum..sanki biri hislerimi soktu attı boyle ot gibi bisey oldum..
aynı zamanda ne oje surer oldum ne ruj..saclarım oyle dokuluyo ki kuafore gitmeye korkuyorum sacımı yaparlarken cekistircekler de iyice kel kalcam diye...manikur yok..haftada bir maske yapmak yok..
yok da yok yani bunları yapcak heves hiicc yok zaten..
işte böyle..

oje sürmem, ruj sürmem, bazen çok hafif makyaj yaparım, manikür pedikür ilk ve son defa düğünümde yaptırmıştım, hatta onu da ben yaptırmadım kuaför yaptı :D :D maske desen hayatımda hiç yapmadım :D :D HAYATIM gibi benim de pek bi kaybım yok :deli::deli:

aslında canımı en çok sıkan şeyi artık yazmaya çekiniyorum... oğlanın ismini değiştireceğiz, kararını verdik, ama daha isme hala ve hala karar veremedik, eşim bana bırakıyor güya ama bundan da hoşnut değilim, beraber karar verelim istiyorum ama tutturmuş ata diye, başka da bir şey demiyor... ben ayaz olsun dedim, herkese de beyan ettim, ama gel gör ki oğluma da bu ismi yakıştıramıyorum, çocuk neredeyse 7 aylık oldu ama ismiyle hitap edemiyorum. özgün olsun dedim en son, eşim de beğendim dedi, amaaaaannnnnn... vallahi çok sıkıldım. ama değiştirecem o kesin yani.

Benim oğlum olsaydı eğer aklımda 2 isim vardı: biri Çınar biri de Samir.:) ve halen aklımdalar ;)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
gud ivning leydiis

bana Tunayı getiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :catalbicak: :catalbicak: :catalbicak:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
laylam ve simuşum sağolun. Tuna neşeliyken tam yemelik bir bebek gerçekten :catalbicak: ve çok mimikli. o kadar net ve keskin ve değişken ki mimikleri, insan gülmeden alamıyor kendini Rabbim hepimizin evlatlarını esirgesin... Belli mi olur bakarsınız Ankarada bir parti düzenleriz. Kuduruk Şubat bebekleri partisi... Tuna da başı çeker :kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar