2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ayh anca gelebildim kardesimle konusuyoduk ta gerci hala konusuyoruz..
off gok gurluyo burda biliymusunuz ama daha yagmur yok insallah yagar :eek:ky:

By the way; Tuna'ya maasallah masallahh tosbiş yaa......Rabbim esirgesin hepimizin yavrusunu.....

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Şahin paşaya da maşallahhhhh maşallaahhh tütütütü

kız fikfikciiiiiiiiiiiii :D

nası gidiyo fikfik olayları :kahkaha:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Yaaa kızlar bu arada diş bizde 1 gecede çıktı. Yani ya da bize öyle geldi Duru hep huysuz bi çocuk olduğu için. Yani hani sürekli ağlıyo sıkıntılı bağırıyo yemiyo uyumuyo ya bize artık normal geliyo bu hali. Ahanda uyandı ben kaçar

hayırlı olsun ilk dişiniz simuş.

Buarada sizin yavrular da gece yan yatıyor mu? Ada son 2-3 günü çok yoğun olmak üzere yan dönerek yatmaya başladı büyük insanlar gibi.Durmadan da dönüyor dakika başı.Uykusunun kalitesini o da bozdu biraz.Yattığı gibi kalıyordu eskiden şimdi dön babam dön.
Bi de dönerken önce ayaklarını havaya kaldırıyor ya, o arada hafifliyo işte uykusu...

benimki de bir ayı geçkin süredir yan yatıyor babuş, 2 gündür de yüz üstü yatmaya başladı.

ecrinn defne emekleme çalışmalarını hızlandırmış... maşallah ona...

hayatım şahin paşaya da maşallah...

leader çok geçmiş olsun, inşallah diştendir...

layla inşallah içine sinen birini bulursun...

tansel bence de cüzdan güzel jest olur...

hatırladıklarım bunlar kızlar, unuttuklarım varsa affola...

benim biraz canım sıkkın ama bir şey de yok...tayin istemiştim, yarın öbür gün belli olacak, büyük ihtimalle çıkacak gibi, onun stresi var biraz sanırım, evim kirlendi, kalkıp da temizleyemiyorum canımın sıkıntısından, yarın arkadaşım gelebilir halbuki, eşim hft sonu için alaçatı da yer ayırtmış bu hft sonu olmasın diye tüm ısrarlarıma rağmen. çocukla nasıl olacak bilmiyorum, onun da stresi girdi araya. velhasıl canım sıkılıyor, yorgunum, ve mutsuzum sanırım.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Burda da bu sabah 6 gibi epey yağdı ama sıfır serinleme sıfır esinti hala.

babus buraya daha yagamadı ses var yagan eden yok :)
ha gayret diyorum bende deminden beri :D
yagdır mevlam suuuuu..yarabbiiimmmm acı artık bizlere bebeklerimize de bi serinletiver şu Türkiye'yi...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bende bazen kendimi,bezmiiişşş, bıkmııışşş,mutsuz,nerden nem kapsamda sorun cıkarsam, seklinde hissediyorum..

eskiden mutlu olucagım seylerden simdi etkilenmeyebiliyorum..sanki biri hislerimi soktu attı boyle ot gibi bisey oldum..
aynı zamanda ne oje surer oldum ne ruj..saclarım oyle dokuluyo ki kuafore gitmeye korkuyorum sacımı yaparlarken cekistircekler de iyice kel kalcam diye...manikur yok..haftada bir maske yapmak yok..
yok da yok yani bunları yapcak heves hiicc yok zaten..
işte böyle..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
aslında canımı en çok sıkan şeyi artık yazmaya çekiniyorum... oğlanın ismini değiştireceğiz, kararını verdik, ama daha isme hala ve hala karar veremedik, eşim bana bırakıyor güya ama bundan da hoşnut değilim, beraber karar verelim istiyorum ama tutturmuş ata diye, başka da bir şey demiyor... ben ayaz olsun dedim, herkese de beyan ettim, ama gel gör ki oğluma da bu ismi yakıştıramıyorum, çocuk neredeyse 7 aylık oldu ama ismiyle hitap edemiyorum. özgün olsun dedim en son, eşim de beğendim dedi, amaaaaannnnnn... vallahi çok sıkıldım. ama değiştirecem o kesin yani.

ben oglum olsaydı adını kerem yada kerim koymak istemiştim cok hosuma gidiyodu..ama onun harici emir-emirhan da hos...

yani ne bileyim tabi dedigin gibi isim insanla butunlesmeli demi..
soyleyene bak ben kendi ismimi hic bi zaman begenmemişimdir :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
halbukiiiiiiiiiiiiiiiiii

derdim ki hep hamileyken; ben asla bakımsız bi anne olmicam nolursa olsun kendime aynı tempoda bakıcam ozen gostericem evimi de temiz tutcam dagınık olmicak oyle her bebekli ev gibi..derdim

cook buyuk konusmusum...simdi 1 saat fazla uyuyabilmek icin heepsinden vazgecmis durumdayım :aglayan::aglayan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ya kızlar bu arada bugun gordugum bi dizi fragmanı mahvetti beni yaa cok etkilendim cok moralim bozuldu aklıma geldikce elim ayagım salıyo aglayasım geliyo wlla..Atv de baslicakmıs sanırım Balkanlar-Son yaz mıydi neydi..

Allah'ım yaa bi karı koca kucagında bebekleri var,nehir gibi yerde saklanıyolar,bebegi aglıyo,askerler yerlerini bulmasınlar diye kadın bogdu bebegini suda ya...ayyy öfff..:aglayan::aglayan::aglayan:
yapmasılar boyle diziler ya

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bende bazen kendimi,bezmiiişşş, bıkmııışşş,mutsuz,nerden nem kapsamda sorun cıkarsam, seklinde hissediyorum..

eskiden mutlu olucagım seylerden simdi etkilenmeyebiliyorum..sanki biri hislerimi soktu attı boyle ot gibi bisey oldum..
aynı zamanda ne oje surer oldum ne ruj..saclarım oyle dokuluyo ki kuafore gitmeye korkuyorum sacımı yaparlarken cekistircekler de iyice kel kalcam diye...manikur yok..haftada bir maske yapmak yok..
işte böyle..

Ben de zaman zaman böyle hissediyorum valla...

aslında canımı en çok sıkan şeyi artık yazmaya çekiniyorum... oğlanın ismini değiştireceğiz, kararını verdik, ama daha isme hala ve hala karar veremedik, eşim bana bırakıyor güya ama bundan da hoşnut değilim, beraber karar verelim istiyorum ama tutturmuş ata diye, başka da bir şey demiyor... ben ayaz olsun dedim, herkese de beyan ettim, ama gel gör ki oğluma da bu ismi yakıştıramıyorum, çocuk neredeyse 7 aylık oldu ama ismiyle hitap edemiyorum. özgün olsun dedim en son, eşim de beğendim dedi, amaaaaannnnnn... vallahi çok sıkıldım. ama değiştirecem o kesin yani.

Hayırlı olsun canım.
Benim de Ada %100 içime sinmemişti ama ben alıştım.Eğer alışmadıysan bence de daha geç olmadan değiştirmek en iyisi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya kızlar bu arada bugun gordugum bi dizi fragmanı mahvetti beni yaa cok etkilendim cok moralim bozuldu aklıma geldikce elim ayagım salıyo aglayasım geliyo wlla..Atv de baslicakmıs sanırım Balkanlar-Son yaz mıydi neydi..

Allah'ım yaa bi karı koca kucagında bebekleri var,nehir gibi yerde saklanıyolar,bebegi aglıyo,askerler yerlerini bulmasınlar diye kadın bogdu bebegini suda ya...ayyy öfff..:aglayan::aglayan::aglayan:

Of ne fena bişeymiş öyle o ya, izleme öyle şeyler.Ayyyyyyyy

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
sağol canlar. çok içtenlikle söylüyorum bizim bebeklerin hepsi ayrı güzel, maşallah süphanalah bakmaya doyamıyorum...

Durumun gözleri ]hatırlamıyorum nasıldı
Kayramın otoriter bakışları hiç görmedim
Adamın tontiş bacakları gördümmm hatırlıyom
Elamın candan gülüşleri görmedim
Şahinimin cilveli pozları aşkımmmm
Eymenimin ağır abiliği gördüm hatırlıyom
Kuzeyimin saçları gördüm hatırlıyom
Abi Kuzeyimin mimikleri hiç görmedim
Hiramın güzelim kirpikleri gördüm hatırlıyom
Livamın muzur bakışları gördüm hatırlamıyorum

bayılıyorum hepsine hepsineeeeeeee (unuttuklarım affetsinler mucks)

Şahin paşaya da maşallahhhhh maşallaahhh tütütütü

kız fikfikciiiiiiiiiiiii :D

nası gidiyo fikfik olayları :kahkaha:

SORMA ya tek kavgamız o fikfik
kız hira'nın eklediğin resmi görmedim bennn

Kız hayatım maşallah subhanallah çok keyifli bi bebek sanırsam Şahin

öyle mi görünüyo cnm sürekli maymunluk yaparsan iyisin :D

işte böyle..

ben zaten hiç maske manikür falan yapmazdım ki hehehe bişi kaybetmedim yani:D

isim değişiyo mu ya?

ayyy Allah korusun

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
biz ilk çocuğumuza isim eymen cennet koyup defnettik
eşim şahin'in yanına da eymen istedi ama ben istemedim
koysamıydık acaba

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
BABUS'um..
izlemedim ya tesaduf ettim sadece ama iyi oldu gordugum izlemem o diziyi baslayınca da..sinirlerim alt üst oldu..

HAYATIM'cım,
koyayım hira'nın fotosunu gor simdi...niye kız kavga ediyon fikfik yuzunden ? gerci bu sıcaklarda da hic cekilmiyo demi :deli:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
BABUS'um..
izlemedim ya tesaduf ettim sadece ama iyi oldu gordugum izlemem o diziyi baslayınca da..sinirlerim alt üst oldu..

HAYATIM'cım,
koyayım hira'nın fotosunu gor simdi...niye kız kavga ediyon fikfik yuzunden ? gerci bu sıcaklarda da hic cekilmiyo demi :deli:

ya sıcaklarla alakası yok ben jübilemi yaptım sanki

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar