littlesunshine
Daimi Üye
çıkmam lazım şekerler,
Tuna uyumuşken tıkınayım azcık
muckssss
Tuna uyumuşken tıkınayım azcık
muckssss
:heyo::heyo: selamlar...
Şahin paşaya da maşallahhhhh maşallaahhh tütütütü
kız fikfikciiiiiiiiiiiii
nası gidiyo fikfik olayları :kahkaha:
Yaaa kızlar bu arada diş bizde 1 gecede çıktı. Yani ya da bize öyle geldi Duru hep huysuz bi çocuk olduğu için. Yani hani sürekli ağlıyo sıkıntılı bağırıyo yemiyo uyumuyo ya bize artık normal geliyo bu hali. Ahanda uyandı ben kaçar
Buarada sizin yavrular da gece yan yatıyor mu? Ada son 2-3 günü çok yoğun olmak üzere yan dönerek yatmaya başladı büyük insanlar gibi.Durmadan da dönüyor dakika başı.Uykusunun kalitesini o da bozdu biraz.Yattığı gibi kalıyordu eskiden şimdi dön babam dön.
Bi de dönerken önce ayaklarını havaya kaldırıyor ya, o arada hafifliyo işte uykusu...
Burda da bu sabah 6 gibi epey yağdı ama sıfır serinleme sıfır esinti hala.
aslında canımı en çok sıkan şeyi artık yazmaya çekiniyorum... oğlanın ismini değiştireceğiz, kararını verdik, ama daha isme hala ve hala karar veremedik, eşim bana bırakıyor güya ama bundan da hoşnut değilim, beraber karar verelim istiyorum ama tutturmuş ata diye, başka da bir şey demiyor... ben ayaz olsun dedim, herkese de beyan ettim, ama gel gör ki oğluma da bu ismi yakıştıramıyorum, çocuk neredeyse 7 aylık oldu ama ismiyle hitap edemiyorum. özgün olsun dedim en son, eşim de beğendim dedi, amaaaaannnnnn... vallahi çok sıkıldım. ama değiştirecem o kesin yani.
bende bazen kendimi,bezmiiişşş, bıkmııışşş,mutsuz,nerden nem kapsamda sorun cıkarsam, seklinde hissediyorum..
eskiden mutlu olucagım seylerden simdi etkilenmeyebiliyorum..sanki biri hislerimi soktu attı boyle ot gibi bisey oldum..
aynı zamanda ne oje surer oldum ne ruj..saclarım oyle dokuluyo ki kuafore gitmeye korkuyorum sacımı yaparlarken cekistircekler de iyice kel kalcam diye...manikur yok..haftada bir maske yapmak yok..
yok da yok yani bunları yapcak heves hiicc yok zaten..
işte böyle..
aslında canımı en çok sıkan şeyi artık yazmaya çekiniyorum... oğlanın ismini değiştireceğiz, kararını verdik, ama daha isme hala ve hala karar veremedik, eşim bana bırakıyor güya ama bundan da hoşnut değilim, beraber karar verelim istiyorum ama tutturmuş ata diye, başka da bir şey demiyor... ben ayaz olsun dedim, herkese de beyan ettim, ama gel gör ki oğluma da bu ismi yakıştıramıyorum, çocuk neredeyse 7 aylık oldu ama ismiyle hitap edemiyorum. özgün olsun dedim en son, eşim de beğendim dedi, amaaaaannnnnn... vallahi çok sıkıldım. ama değiştirecem o kesin yani.
ya kızlar bu arada bugun gordugum bi dizi fragmanı mahvetti beni yaa cok etkilendim cok moralim bozuldu aklıma geldikce elim ayagım salıyo aglayasım geliyo wlla..Atv de baslicakmıs sanırım Balkanlar-Son yaz mıydi neydi..
Allah'ım yaa bi karı koca kucagında bebekleri var,nehir gibi yerde saklanıyolar,bebegi aglıyo,askerler yerlerini bulmasınlar diye kadın bogdu bebegini suda ya...ayyy öfff..:aglayan::aglayan::aglayan:
yapmasılar boyle diziler ya
sağol canlar. çok içtenlikle söylüyorum bizim bebeklerin hepsi ayrı güzel, maşallah süphanalah bakmaya doyamıyorum...
Durumun gözleri ]hatırlamıyorum nasıldı
Kayramın otoriter bakışları hiç görmedim
Adamın tontiş bacakları gördümmm hatırlıyom
Elamın candan gülüşleri görmedim
Şahinimin cilveli pozları aşkımmmm
Eymenimin ağır abiliği gördüm hatırlıyom
Kuzeyimin saçları gördüm hatırlıyom
Abi Kuzeyimin mimikleri hiç görmedim
Hiramın güzelim kirpikleri gördüm hatırlıyom
Livamın muzur bakışları gördüm hatırlamıyorum
bayılıyorum hepsine hepsineeeeeeee (unuttuklarım affetsinler mucks)
Şahin paşaya da maşallahhhhh maşallaahhh tütütütü
kız fikfikciiiiiiiiiiiii
nası gidiyo fikfik olayları :kahkaha:
Kız hayatım maşallah subhanallah çok keyifli bi bebek sanırsam Şahin
bende bazen kendimi,bezmiiişşş, bıkmııışşş,mutsuz,nerden nem kapsamda sorun cıkarsam, seklinde hissediyorum..
eskiden mutlu olucagım seylerden simdi etkilenmeyebiliyorum..sanki biri hislerimi soktu attı boyle ot gibi bisey oldum..
aynı zamanda ne oje surer oldum ne ruj..saclarım oyle dokuluyo ki kuafore gitmeye korkuyorum sacımı yaparlarken cekistircekler de iyice kel kalcam diye...manikur yok..haftada bir maske yapmak yok..
yok da yok yani bunları yapcak heves hiicc yok zaten..
işte böyle..
ya kızlar bu arada bugun gordugum bi dizi fragmanı mahvetti beni yaa cok etkilendim cok moralim bozuldu aklıma geldikce elim ayagım salıyo aglayasım geliyo wlla..Atv de baslicakmıs sanırım Balkanlar-Son yaz mıydi neydi..
Allah'ım yaa bi karı koca kucagında bebekleri var,nehir gibi yerde saklanıyolar,bebegi aglıyo,askerler yerlerini bulmasınlar diye kadın bogdu bebegini suda ya...ayyy öfff..:aglayan::aglayan::aglayan:
yapmasılar boyle diziler ya
BABUS'um..
izlemedim ya tesaduf ettim sadece ama iyi oldu gordugum izlemem o diziyi baslayınca da..sinirlerim alt üst oldu..
HAYATIM'cım,
koyayım hira'nın fotosunu gor simdi...niye kız kavga ediyon fikfik yuzunden ? gerci bu sıcaklarda da hic cekilmiyo demi :deli: