2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Geçmiş olsun canım ben 32 yaşındayım hala çıkaramadım o meret dişleri.

Ben de öyle birini bulsam keşke ama çok zor canım.İstanbulda pek çevrem yok, bu tip şeyler çevre işi malum...Güvenilir birine ulaşmanın yolu kayınvalidemden yada görümcemden geçiyor ki onu da ben hiç istemiyorum.
Ama böyle arkadaşın yardımcısı bi gün gelsin, bu sefer bilmemkiminki gelsin, hadi şunu ben hallederimle de olmuyor.
Düzene sokmak lazım.Ama başında durmadan da nasıl olur bilmiyorum...
Adanın bakıcısıyla biz samimi değiliz.Samimi değiliz derken ben kadının samimiyetine inanmıyorum.İşine gelmezse beni yarı yolda koyar gibi geliyor, bencil ve kendine dönük sanki.
Ama çocuğuma çok şefkatli ve iyi bakıyor diye,şu an devam ediyoruz bakalım.
Temizliği ona emanet edesim de yok yani.

Ben kendi çevremi oluşturdum. Ne kayınvaldemden nede görümcemden hiç bir fikir bile almıyorum. Tansel becerikli her işini halleder diyorlar ama bu halime gıcık olduklarını çok iyi biliyorum..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Size bir sorum var çıkıcam acil cevap lütfen..
Karşı komşu bakıyorya selime, bi kızı var 8. sınıfa geçti. Selimle çok ilgili, sürekli gözetiyor. Ona adidasta gördüğüm bi cüzdanı hediye almak istiyorum. Selim ablasına aldı diyerek sizce gereksizmi olur?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben 10 yıldır Konyadayım. Eşim hayret ediyor nasıl bu kadar saglam çevren var diye. Ben insanları çok önemserim. İşteki arkadaşımıda, apartman görevliisnide. Bu özelliğimin bana dönüşü çok iyi oluyor. Bana gelen abla ile tranvayda tanışmıştım 6 yıl önce. O ağlamaklı hali çok dokunmuştu. Sonra böyle şeyler gelişti.

İstanbulun biraz durumu farklı canım. Yani tramvayda tanıştığın biriyle bir ilişki geliştirme imkanın çok zayıf, çünkü herkesten ve her şeyden şüpheleniyorsun psikopat gibi.
Biz Eskişehirde doğduk büyüdük kardeşimle, ne cüzdanımızı sakınırdık çarşıda ne çantamızı ne telefonumuzu. Okulda bir şeyimi unutsam 3 gün sonra unuttuğum yerden bulurduk…
Ama İstanbul çok farklı, sağ gözden sol göze emniyet yok.
Adaya bakan bakıcı eşimin 20 senelik komşusu ama ben sitenin güvenliğine o kadar sıkı tembih ettim ki, eve gelen kargo için bile benden onay almadan kimseyi içeri salmıyorlar. Kadının çocukla çıkması kesinlikle yasak çıkacaksa ya ben sizi arayıp çıkacak diyeceğim, yada kapıda durdurup beni arayıp onay alacaksınız aksi taktirde çocuğu elinden alacaksınız dedim.
Burası çok acayip bir yer…
Eskişehirde çok farklıydı her şey.
Bir de ortamı nerde yaparsın, okulda, iş yerinde, sosyal aktivitelerde… Ben burda okumadım, çalıştığım şirketlerde ufak yerlerdi…
Nefes almaya vakti zor buluyorum kaldı ki aktiviteler :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Karşı komşu bakıyorya selime, bi kızı var 8. sınıfa geçti. Selimle çok ilgili, sürekli gözetiyor. Ona adidasta gördüğüm bi cüzdanı hediye almak istiyorum. Selim ablasına aldı diyerek sizce gereksizmi olur?

Ücret veriyomusun peki canım? Ona göre birşey diyeceğim.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
İstanbulun biraz durumu farklı canım. Yani tramvayda tanıştığın biriyle bir ilişki geliştirme imkanın çok zayıf, çünkü herkesten ve her şeyden şüpheleniyorsun psikopat gibi.
Biz Eskişehirde doğduk büyüdük kardeşimle, ne cüzdanımızı sakınırdık çarşıda ne çantamızı ne telefonumuzu. Okulda bir şeyimi unutsam 3 gün sonra unuttuğum yerden bulurduk…
Ama İstanbul çok farklı, sağ gözden sol göze emniyet yok.
Adaya bakan bakıcı eşimin 20 senelik komşusu ama ben sitenin güvenliğine o kadar sıkı tembih ettim ki, eve gelen kargo için bile benden onay almadan kimseyi içeri salmıyorlar. Kadının çocukla çıkması kesinlikle yasak çıkacaksa ya ben sizi arayıp çıkacak diyeceğim, yada kapıda durdurup beni arayıp onay alacaksınız aksi taktirde çocuğu elinden alacaksınız dedim.
Burası çok acayip bir yer…
Eskişehirde çok farklıydı her şey.
Bir de ortamı nerde yaparsın, okulda, iş yerinde, sosyal aktivitelerde… Ben burda okumadım, çalıştığım şirketlerde ufak yerlerdi…
Nefes almaya vakti zor buluyorum kaldı ki aktiviteler :)

Çok çok haklısın canım..
Büyük şehirlerde herşey çok farklı..
Anadolu şehirlerinde insanlar daha merhamtli, bazı şeyler halen bozulmamış. Mesela komşuluklar var, ilişkiler sıcak..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Veriyorum canım ama çok değil. 400 YTL ye anlaştık. Bu aylarda yarım gün bakıyorum diye 200 YTL aldı, gerisini verdi. Acayip yani. Verici insanlar inşşallah hep böyle gider.

İnşallah canım....

Ben Ada’ya bakan teyzeye daha Ada’ya baktırmak aklımda bile yokken, çocuk bile düşünmezken, böyle şeyler söylenmez ama, çok yardımlar ederdim.
Eşi yok, ihtiyacı vardır diye.
Bize başladıktan sonra da, daha on gün bile çalışmamışken ihtiyacın vardır maaşını parçalı ödeyeyim sık sık para geçsin eline ay sonunu bekleme dedim, ödedim.
Annem söylemesi ayıp Pazar harçlarına kadar düzdü, bunlar eve taşınmaz elde deyip taksi parasına kadar verdi.
Kendimiz oğlu evlenirken koltuk takımını almayı teklif ettik, sen maaşından taksit taksit ödersin dedik. Hatta bir seferde ödeme ayda vereceğini de ikiye böl dedik.
O ne yaptı, sabah erken geldiği 15 dk.nın lafını etti, bir gün işe geç gittim erken geldim, geç gidip erken geleceğini söyleseydin ben epilasyona gidecektim dedi, mızırdandı.
Sürekli kaytarma, az çalışıp çok kazanma peşinde ve istemekten hiç mi hiç çekinmiyor.
Üstelik de durumu gösterildiği kadar kötü değil 3 çocuğu da çalışıyor, eşinden maaşı var, başka yatırımları var.
Yani bazen kendiliğinden jestler, iyilikler yapıyosun, sonra aptal gibi hissediyosun.
Ben olsam almazdım şu anki hislerimle.
Ama sen komşunu daha iyi tanırsın. Ben bizim bakıcıyı yakından tanımıyodum.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ben görmek istemiyom hayatımı. kafamda bi profil çizdim şimdi farklı çıkarsa hayallerim yıkılır -kop:kahkaha:

Ne ketummuşun ya..Teklif var ısrar yok, sende gizemli kal.. Nasıl olursa olsun ben seni çok seviyorum..

Artık bende istemiyorum. Topiğimizin gizemli hatunu..

teşekkür ederim gizemli olmakla alakası yok bir kez daha ve son kez söylüyorum bu benim hayatımla alakalı bişey ve ben o bölümü konuşmak istemiyorum anlayışlı olduğunuz için teşekkür ederim. ben de hepinizi seviyorum :)

bence alınabilir jest anlamında

hayatım ordaysan bir daha yükliycem :D

evet evett

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
tanselcim oğluma eşimin okulunda sözleşmeli personelken işi biten bir bayan var. o bakacak inşallah. eşinden ayrılmış, liseye geçen ve 4.sınıfa gidecek olan 2 oğlu var. paraya ihtiyacı var özetle. piyasa 300-350 ama biz 400e anlaştık. aman iyi baksın da, parasında hiç değilim artık :(

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ALINTI YAPMAYALIM

Nazar Duası

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
oy çok çirkinmiş buna güzel mi diyosunuz maşallah sübanallah barekallah

Maşallah subhanallah tunama maşallah maşallah
çok sevimli bişey ya bu oğlan :)

sağol canlar. çok içtenlikle söylüyorum bizim bebeklerin hepsi ayrı güzel, maşallah süphanalah bakmaya doyamıyorum...

Durumun gözleri
Kayramın otoriter bakışları
Adamın tontiş bacakları
Elamın candan gülüşleri
Şahinimin cilveli pozları
Eymenimin ağır abiliği
Kuzeyimin saçları
Abi Kuzeyimin mimikleri
Hiramın güzelim kirpikleri
Livamın muzur bakışları

bayılıyorum hepsine hepsineeeeeeee (unuttuklarım affetsinler mucks)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar