neyimi merak ediyon ya ben de seni görmedim ama merak etmiyom :deli:
Ben görmek istemiyom hayatımı. kafamda bi profil çizdim şimdi farklı çıkarsa hayallerim yıkılır

neyimi merak ediyon ya ben de seni görmedim ama merak etmiyom :deli:
emziriyorum ama eskisi kadar sık değil tabii
içiyorum arada unutuyorum çünkü
sulandırması kötümüymüş
şahsi soru almıyorum artık teşekkür ederim
Ben görmek istemiyom hayatımı. kafamda bi profil çizdim şimdi farklı çıkarsa hayallerim yıkılır:kahkaha:
Geçmiş olsun canım ben 32 yaşındayım hala çıkaramadım o meret dişleri.
Ben de öyle birini bulsam keşke ama çok zor canım.İstanbulda pek çevrem yok, bu tip şeyler çevre işi malum...Güvenilir birine ulaşmanın yolu kayınvalidemden yada görümcemden geçiyor ki onu da ben hiç istemiyorum.
Ama böyle arkadaşın yardımcısı bi gün gelsin, bu sefer bilmemkiminki gelsin, hadi şunu ben hallederimle de olmuyor.
Düzene sokmak lazım.Ama başında durmadan da nasıl olur bilmiyorum...
Adanın bakıcısıyla biz samimi değiliz.Samimi değiliz derken ben kadının samimiyetine inanmıyorum.İşine gelmezse beni yarı yolda koyar gibi geliyor, bencil ve kendine dönük sanki.
Ama çocuğuma çok şefkatli ve iyi bakıyor diye,şu an devam ediyoruz bakalım.
Temizliği ona emanet edesim de yok yani.
Ben 10 yıldır Konyadayım. Eşim hayret ediyor nasıl bu kadar saglam çevren var diye. Ben insanları çok önemserim. İşteki arkadaşımıda, apartman görevliisnide. Bu özelliğimin bana dönüşü çok iyi oluyor. Bana gelen abla ile tranvayda tanışmıştım 6 yıl önce. O ağlamaklı hali çok dokunmuştu. Sonra böyle şeyler gelişti.
Size bir sorum var çıkıcam acil cevap lütfen..
Karşı komşu bakıyorya selime, bi kızı var 8. sınıfa geçti. Selimle çok ilgili, sürekli gözetiyor. Ona adidasta gördüğüm bi cüzdanı hediye almak istiyorum. Selim ablasına aldı diyerek sizce gereksizmi olur?
Ücret veriyomusun peki canım? Ona göre birşey diyeceğim.
İstanbulun biraz durumu farklı canım. Yani tramvayda tanıştığın biriyle bir ilişki geliştirme imkanın çok zayıf, çünkü herkesten ve her şeyden şüpheleniyorsun psikopat gibi.
Biz Eskişehirde doğduk büyüdük kardeşimle, ne cüzdanımızı sakınırdık çarşıda ne çantamızı ne telefonumuzu. Okulda bir şeyimi unutsam 3 gün sonra unuttuğum yerden bulurduk…
Ama İstanbul çok farklı, sağ gözden sol göze emniyet yok.
Adaya bakan bakıcı eşimin 20 senelik komşusu ama ben sitenin güvenliğine o kadar sıkı tembih ettim ki, eve gelen kargo için bile benden onay almadan kimseyi içeri salmıyorlar. Kadının çocukla çıkması kesinlikle yasak çıkacaksa ya ben sizi arayıp çıkacak diyeceğim, yada kapıda durdurup beni arayıp onay alacaksınız aksi taktirde çocuğu elinden alacaksınız dedim.
Burası çok acayip bir yer…
Eskişehirde çok farklıydı her şey.
Bir de ortamı nerde yaparsın, okulda, iş yerinde, sosyal aktivitelerde… Ben burda okumadım, çalıştığım şirketlerde ufak yerlerdi…
Nefes almaya vakti zor buluyorum kaldı ki aktiviteler
Veriyorum canım ama çok değil. 400 YTL ye anlaştık. Bu aylarda yarım gün bakıyorum diye 200 YTL aldı, gerisini verdi. Acayip yani. Verici insanlar inşşallah hep böyle gider.
Ben görmek istemiyom hayatımı. kafamda bi profil çizdim şimdi farklı çıkarsa hayallerim yıkılır:kahkaha:
Ne ketummuşun ya..Teklif var ısrar yok, sende gizemli kal.. Nasıl olursa olsun ben seni çok seviyorum..
Artık bende istemiyorum. Topiğimizin gizemli hatunu..
Size bir sorum var çıkıcam acil cevap lütfen..
Karşı komşu bakıyorya selime, bi kızı var 8. sınıfa geçti. Selimle çok ilgili, sürekli gözetiyor. Ona adidasta gördüğüm bi cüzdanı hediye almak istiyorum. Selim ablasına aldı diyerek sizce gereksizmi olur?
hayatım ordaysan bir daha yükliycem
oy çok çirkinmiş buna güzel mi diyosunuz maşallah sübanallah barekallah
Maşallah subhanallah tunama maşallah maşallah
çok sevimli bişey ya bu oğlan