2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ay ben de senin gibiyim işte. bu yüzden bakıcı işinde çok başım ağrıyacak gibi bir his var içimde. inş en kısa zamanda bulursun tatlımmm

demekki böyle yumuşak yüzlü olmucan biraz tavrını koyacan littlelım inşallah gönlüne göre birisini bulursun
arkadaş birinin nosunu verdi onu aradım yarın gelecek oda daha gelmeden ramazanya oruç tutuyorum ağır iş yapamam dedi bakalım anlaşırsak devam eder bende bunu anlamıyorum ya oruç tut ya çalışma haksızmıyım

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

valla zor iş sonuçta evine alıyosun ben illa birilerine gelen tanıdık bakıyorum haftada alıyorum bir hafta tam bir hafta yarım gün tam gününe 80 yarım güne 50 lira veriyodum bakalım yeni bulucam kaç isteyecek

bende kadına şunu yap bunu yap diyemiom
parasını bile verirken nerdese özür dilicem

bende almak istiorum sürekli
sen hangi işleri yaptırıyosun
tam günde ve yarım günde işleri nası organize ettin

Sanırım dondurma zamanı olduğu için dondurma üretiliyormuş..
Kışa tekrar çıkar diye umuyorum.. gerçi her markettede satılmıyor..

Bu arada herkese merhabalar.. Benim oğlanın uykuları yarım saatlik olduğu için ve hemen boş bulduğum vakitlerde de Kuran okumaya çalıştığım için epeydir giremiyordum.. Umarım herkes iyidir..
Ben yirmilik diş çıkartıyormuşum sabah dişçiye gittik.. Yanağım hafif şişti umarım çabuk atlatırım..

evet cnm migroslardan alıodum ben

geçmiş olsun sana da

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bende kadına şunu yap bunu yap diyemiom
parasını bile verirken nerdese özür dilicem

bende almak istiorum sürekli
sen hangi işleri yaptırıyosun
tam günde ve yarım günde işleri nası organize ettin

yarım gün geldiğinde sabahtan öğleye kadar siliyor süpürüyor tuvalet banyo temizliyor tam günde bu işlerin yanında cam silinecekse cam siliyor yada mutfak dolaplarını yani mutfağı detaylı temizliyor halı koltuk siliyor kısaca o hafta ne iş varsa

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

demekki böyle yumuşak yüzlü olmucan biraz tavrını koyacan littlelım inşallah gönlüne göre birisini bulursun
arkadaş birinin nosunu verdi onu aradım yarın gelecek oda daha gelmeden ramazanya oruç tutuyorum ağır iş yapamam dedi bakalım anlaşırsak devam eder bende bunu anlamıyorum ya oruç tut ya çalışma haksızmıyım

katılıyorum. Allah kabul etsin orucunu tutuyorsan da kendine, tutmuyorsan da. düşünsene ben müdüre diyormuşum: Valla kusura bakmayın, oruç tutuyorum, son iki derse girmiycem :D

bakıcı hazır canım. annem gelecek biraz. inşallah o öğretir bakıcıya. liste hazırlayacakmış. dikkat etmesi gerekenleri yazacakmış...

bana da bir bayan geliyordu. ben memleketteyken de gelmiş. sinir oldum biraz yaptığı işlere. eşyaların yerini falan değiştirmiş. bir daha da çağırmam dedim. gidince birini bakmak lazım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Geçmiş olsun canım benim, diştendir diye tahmin ediyorum.
inşallah cnm ama çok sık ateşleniyo 6 saatte bir bugunde devame der ise tekrar kendi doktorumuza gidicem gözüm bebeğimin üstünde 5 dk yanlız bırakmıyorum gece nöbet tutuyorum yarım saatte bir ateşini ölçüyorum kuzumun robot gibi duruyo seside çıkmıyo geceleri mır mır mır söyleniyo uykusunda inşallah dişse tez zamanda çıkarır kuzum değilsede rabbim tez şifasını versin ona gelen bana gelsin :aglayan:
bize özgü tabii ki benim bile resimlerim var diş buğdayından ben saç fırçasını almışım ama saçımı bile taramam o derece yani :D

noldu kız hayırdır
yavrum ateşi var oğlumun pazar öğlenden beridir bugun içindede tekrar ateşlenirse doktoruna gitcem 39 dereceyi bulmadı ama devamlı çıkıyo iniyo öle işte grip vs şüphelenmiyorum çünkü öksürürk burun akıntısı vs yok sadece ateş devamlı diş kaşımak istiyo dün akşam kavun verdik inan ondan mutlusu yoktu eşim ağzından çekti die gözünün yaşıyla ağladı tahminim diş doktorda öyle söylüyo bakalım görünürde kızarıklık kabarıklık yok
Ben ne zaman yurudugumu bilmiyorum :deli:Sadece emekledigimi biliyorum 6. Ayda. Hatta o kadar hizli emekliyomusum ki totomdan donum cikiyomus giderken:deli: darisi kizcemin basina artik. O gitsin ben toplarim donunu:kahkaha:
ahaahaha gelinimin donlarına sahip ol dünür ;)
en yakınlarını çağırıyon
buğday kaynatıp içine nar ceviz vs koyuyon süslyon yani
bi tanesinin içine streçe sarılmış demir para saklıyon kime denk gelirse ada'yı baştan aşağı giydiriyo
börek çörek yapıyon kıznı güzelce giydiriyon
istersen evi süslüyon heryere adanın dişi çıktı yazıyon
akşamdam buğday haşlıyon
32 tane ipe diziyon istersen aralara nazar boncuğu koy,onu kolye gibi boynuna asıyon
sonra yeniyo içiyo
sonra ada'yı yere oturtuyon
önüne makas tarak para mouse kitap ne istersen işte koyuyon
ada hangisini alırsa ilerdeki mesleği oluyo inanışa göre
bu kaaaa
bunların hepsi güsel şeylerde düşününce şöle bu kadar hazırlık yap bilmemne gözüm yemiyo eğlencesi güsel oluyo ama ne bilim yaaa puffff
ya kay keçi sütüsatılmıyomuş artıkkkkkkkkk
alla alla kay nasıl yapar üretim durdurulmaz stokları vardır belki marketlerle anlaşmaları bitmiş olabilir???dur üni arkadaşlarımdan 4 kişi orda teknikerlik yapıyo arıyımda sorum bakim ne diycekler

valla zor iş sonuçta evine alıyosun ben illa birilerine gelen tanıdık bakıyorum haftada alıyorum bir hafta tam bir hafta yarım gün tam gününe 80 yarım güne 50 lira veriyodum bakalım yeni bulucam kaç isteyecek

ankarada fiyatlar iyiymiş burda günlük 100-120tl arası değişiyo gelen kadında binbir nazla geliyo yok cam silersem halıyı silemem amannn en iyisi nazla niyazla uğraşcağına yavaş yavaşl bir gün birgün sen yap ben kanser oluyom uğraşırken elin kadınlarıyla istediğim gibi yapmıyolar oda cabası

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Eve gelen kadınlardan bahsetmişiniz. Bana haftanın 5 günü sabbah 8'den 12'ye kadar geliyor. Aylık 350 YTL veriyorum. Her işi yapıyor, yemek, ütü felan. Hatta Selimi çok seviyor banyosunu beraber yaptırmak istiyor. Ama bana 5 yıldır gelir. Doğumdan önce her hafta geliyordu. 6 aydır hergün geliyor. Eylülden itibaren 400 ytl vermeyi düşünüyorum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

ben bana gelen abladan dolayı çok şanslıyım. Aile gibi olduk, 5 yıldır geliyor. Ne zaman ihtiyacım olsa gelir, evin bir üyesi oldu. Evde ne nerde benden iyi biliyor:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ohhhh tansel ne guzel haftanın 5 gunu temızlık yapılıyor evde yani. ee senın ev kirlenmez dağılmaz hiç.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
sağol teyzesi. dişlerim kamaşıyor zaten. her bir yerini ısırmak istiyorum ama kıyamıyorum da :D hiç acımadan öpüyorum onun yerine. şap şap hem de

geçen facedeki tunanın videolarını eşimede izlettim, çok sevdi çok tatlı maşallah:) Benim herşeye karışan eşim:) tunaya neden gözlük takıyorlar hiç gerek yok gözleri felan bozulur dedi. Bende işportadan almadıya en uygun olanı almıştır benim littelim dedim:) Ne olur Selimede alalım dedim hayır diyorda başka bişey demiyor.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ohhhh tansel ne guzel haftanın 5 gunu temızlık yapılıyor evde yani. ee senın ev kirlenmez dağılmaz hiç.

vallahi öyle gökçecim, ileri bel fıtığım var gebelikle beraber mahvoldum. Hiç iş yapamıyorum. Bide evim çok düzenli olsun isterim. Ya yapıcam ya yaptıracağım. Aman 3 kuruşum eksik olsun diyerek yaptırıyorum. Güzel oluyor vallahi.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
benım içine düzen herşeydi. şimdi gel gör her yer kalkmış gidiyor. yapamıyorum 350 tl de veremem şuan valla. işe başlasam belki ama şuan lüks.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bende konuştum aslıyla 1 ay once falan işe başlayınca yazarım girerim siteye demişti. özledim zilliyi de. :))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar