2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

gunaydin balim.
elos dun aksam pijamasini giydirirken eskisi gibi dondu yine cok mutlu olduk.sonra gozlerini fal tasi gibi yapip geri sirtustu dondu kendide sasirdi bebem cok korkmus kuzum demekki gecede eskisi gibi yan donup uyudu ama halen dusmeden onceki gibi seri degil.sükürler olsun diyorum.

kücük shrekim napiyo :)

oh, buna şükür tatlım en kısa zamanda unutacak inşallah...

Shrek de iyi naapsın, sabah erkenden uyandı. babasını çok seviyor ya, birkaç gündür de çok düzgün görmüyor. nasıl kollarını uzatıyor ona görmen lazım. onun da işi vardı gitmesi gerekiyordu. ağladı. babaannesi bahçeye çıkardı. köpek peşinde koşmaktan yorgun düşmüş. 1 buçuk saattir uyuyor :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kizlar ela dustugu gunden beri donmuyordu ya kendine yeni beceriler kazandirdi yada olacakti bu zamana denk geldi onuda bilmiyorum ama yere oturuyoruz ikimiz koltuga tutup kalkiyor ayaklarinin ustune biraksam ole dikili duracak dakikalarca ama ben bastirmaktan korkuyorum ya bunlari ne zaman bastiriyoduk bole uzun uzun ben unuttumda55: doktorumuzda bu ay izinde aylik kontrolumuz gecicek yakinlarda giden olursa bi sorsa uzun sure basabilirler mi

ben sorarım cnm, unutmam inşallah. gerçi benimki zamanı gelemeyn şeyler olunca çok sinirleniyo :D şeytan çıkıyor adamın içinden.:deli: inşallah bunun zamanı gelmiştir de sopayı yemem :miyagi:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
oh, buna şükür tatlım en kısa zamanda unutacak inşallah...

Shrek de iyi naapsın, sabah erkenden uyandı. babasını çok seviyor ya, birkaç gündür de çok düzgün görmüyor. nasıl kollarını uzatıyor ona görmen lazım. onun da işi vardı gitmesi gerekiyordu. ağladı. babaannesi bahçeye çıkardı. köpek peşinde koşmaktan yorgun düşmüş. 1 buçuk saattir uyuyor :D

kuzum benim arkadan aglamayida ogrendi demek.cok akillilar ya.masallah. ela da sabah uyanip bizim ortamiza geliyor oynamak icin bana donuyor sirtini esimin yuzunde burnunda geziyor elleri adeta elleriyle seviyor babasini.o durumada ayri bi gicigim da neyse:kahkaha:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ben sorarım cnm, unutmam inşallah. gerçi benimki zamanı gelemeyn şeyler olunca çok sinirleniyo :D şeytan çıkıyor adamın içinden.:deli: inşallah bunun zamanı gelmiştir de sopayı yemem :miyagi:

saol canim.benim tasrada bi arkadasim var toktora neyim gidemiyolar de o sordu cahil yavrucak de bilememis de.vebali sana de...sonra seni kovalasin doktor amca.-kop belki kendisi soyler canim.adamin icindeki seytani cikartmayalim durduk yerde :)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

kuzum benim arkadan aglamayida ogrendi demek.cok akillilar ya.masallah. ela da sabah uyanip bizim ortamiza geliyor oynamak icin bana donuyor sirtini esimin yuzunde burnunda geziyor elleri adeta elleriyle seviyor babasini.o durumada ayri bi gicigim da neyse:kahkaha:

:D ben de gıcığım çaktırma....

arkadan ağlamayı öğrendi valla teyzesi işimiz var. biliyormusun daha 2 aylıktı. memlekete gitmiştik ya hani. anneannem ameliyat olmuştu, annem onun yanındaydı. biz de babamla evde. gece 6-7 kişilik misafir gelmedi mi? :deli: babam da ben sizi yalnız bırakayım deyip kapıya yöneldi. dışarı çıktığı an ağlamaya başladı. girdi, sustu. tekrar çıktı, yine ağladı... babam çok sevinmişti :D kuzucuğum tanımadığı insanlarla kalmak istemedi resmen, dedesini istedi :kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
a aaaaa ne zaman gırsem şu topişe boş yahu. istemıyosanız beni söyeleyin ben gıderın yani.... :aglayan::aglayan:

o değil de ağustos geldı yaz bitti. offff kıştan nefret edıyorum... ve işe başlamama 1 ay kaldı :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
en yakınlarını çağırıyon
buğday kaynatıp içine nar ceviz vs koyuyon süslyon yani
bi tanesinin içine streçe sarılmış demir para saklıyon kime denk gelirse ada'yı baştan aşağı giydiriyo
börek çörek yapıyon kıznı güzelce giydiriyon
istersen evi süslüyon heryere adanın dişi çıktı yazıyon
akşamdam buğday haşlıyon
32 tane ipe diziyon istersen aralara nazar boncuğu koy,onu kolye gibi boynuna asıyon
sonra yeniyo içiyo
sonra ada'yı yere oturtuyon
önüne makas tarak para mouse kitap ne istersen işte koyuyon
ada hangisini alırsa ilerdeki mesleği oluyo inanışa göre
bu kaaaa
,

Güzelmiş kız. Ama şu en yakınlarını çağırma işine kıl oldum azcık.Kaynanamları da mı çağırmam lazım :D

gunaydin babusum
ben elanin disleri ciktiginda yapicam insallah dis bugdayini bizim orda hedik derler-kop iremime yapamamistim uyus kaynanam yuzunden icimde kaldi buna yapicam insallah ama ayrintilari bilmiyorum arastirip yapmam lazim en ince ayrintisiyla kaynanama ve kocama inat :kahkaha: bu ara hepsine gicigimda

Şimdi benim de hoşuma gitti nazom ama, kayınvalide kısmı beni gerdi.Gelmese cıngar çıkarır nalet.

gunaydin balim.
elos dun aksam pijamasini giydirirken eskisi gibi dondu yine cok mutlu olduk.sonra gozlerini fal tasi gibi yapip geri sirtustu dondu kendide sasirdi bebem cok korkmus kuzum demekki gecede eskisi gibi yan donup uyudu ama halen dusmeden onceki gibi seri degil.sükürler olsun diyorum.

kücük shrekim napiyo :)

Çok şükür canım ya nasıl sevindim.Kendine geliyo kuzucuk yavaş yavaş maşallah ona kuzum benim

kizlar ela dustugu gunden beri donmuyordu ya kendine yeni beceriler kazandirdi yada olacakti bu zamana denk geldi onuda bilmiyorum ama yere oturuyoruz ikimiz koltuga tutup kalkiyor ayaklarinin ustune biraksam ole dikili duracak dakikalarca ama ben bastirmaktan korkuyorum ya bunlari ne zaman bastiriyoduk bole uzun uzun ben unuttumda55: doktorumuzda bu ay izinde aylik kontrolumuz gecicek yakinlarda giden olursa bi sorsa uzun sure basabilirler mi

Ay maşallah nazom ya, benim kız totosunu kaldırasıya sizinkiler koşacak galiba :D:D
Gerçi bizimki popoyu kaldırmadan emeklemeye çalışıyodu dün.Kendini hareket ettiremeyince hırsla altında serili battaniyeyi çekiştirip güç almaya çalışıyo :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

gunaydin babusum
ben elanin disleri ciktiginda yapicam insallah dis bugdayini bizim orda hedik derler-kop iremime yapamamistim uyus kaynanam yuzunden icimde kaldi buna yapicam insallah ama ayrintilari bilmiyorum arastirip yapmam lazim en ince ayrintisiyla kaynanama ve kocama inat :kahkaha: bu ara hepsine gicigimda

Bu hedik bana yabancı gelmedi. HEdik mi diyolar acaba bizim orda da :benmi:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Anneme mesaj attım anne sen diş buğdayı biliyo musun hedik de deniyomuş var mı bizim oralarda dedim. Duydum annem zahirecilerde bulunuyo ben çarşıda bakayım bulursam gelirken getiririm demiş :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Selam kızlar çok moralim bozuk hatta sinirden ölebilirim
bana temizliğe gelen bayan dün aradı ben artık gelemeyecem dedi
ve bugün temizlik günüm bu insanlar neden sorumluluk sahibi degil bırakacaksan bile bir hafta önceden söyle
işini yap ne halt ediyosan et gerizekalı kadına ne kadar üzülüyodum oruçlu oruçlu iş yapıyo diye
bana gelen kadınlara bişeyler oluyor başkaları gibi onu yap bunu yap diye zorlamam kendileri ne isterlerse yaparlar elimden geldiğince yardımcı olurum boşuna dememişler iyilikten maraz doğar diye
dünden bu yana kadın arayışı içindeyim evimde nasıl kirlendi anlatamam

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Annem diş buğdayını bi buğday çeşidi sanıyo, bi de ben biliyorum alır gelirim diye bilgiçlik taslıyo bana :D
Onu diyorum aloooo :D

heee demiş dion ya kime demiş onu anlamadım

zahire ne

ve bugün temizlik günüm bu insanlar neden sorumluluk sahibi degil bırakacaksan bile bir hafta önceden söyle
işini yap ne halt ediyosan et gerizekalı kadına ne kadar üzülüyodum oruçlu oruçlu iş yapıyo diye
bana gelen kadınlara bişeyler oluyor başkaları gibi onu yap bunu yap diye zorlamam kendileri ne isterlerse yaparlar elimden geldiğince yardımcı olurum boşuna dememişler iyilikten maraz doğar diye

cnm ne kadarda bir alıon kaça gelio

kadın bulmak zor iyisini bulmak daha da

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
heee demiş dion ya kime demiş onu anlamadım

zahire ne

cnm ne kadarda bir alıon kaça gelio

kadın bulmak zor iyisini bulmak daha da

valla zor iş sonuçta evine alıyosun ben illa birilerine gelen tanıdık bakıyorum haftada alıyorum bir hafta tam bir hafta yarım gün tam gününe 80 yarım güne 50 lira veriyodum bakalım yeni bulucam kaç isteyecek

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

ay ben de senin gibiyim işte. bu yüzden bakıcı işinde çok başım ağrıyacak gibi bir his var içimde. inş en kısa zamanda bulursun tatlımmm

Tepki
56

Sanırım dondurma zamanı olduğu için dondurma üretiliyormuş..
Kışa tekrar çıkar diye umuyorum.. gerçi her markettede satılmıyor..

Bu arada herkese merhabalar.. Benim oğlanın uykuları yarım saatlik olduğu için ve hemen boş bulduğum vakitlerde de Kuran okumaya çalıştığım için epeydir giremiyordum.. Umarım herkes iyidir..
Ben yirmilik diş çıkartıyormuşum sabah dişçiye gittik.. Yanağım hafif şişti umarım çabuk atlatırım..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar