Ağzından yel alsın düşünme böyle şeyler. Gerçi anne olunca insan iyice bi psikopat oluyo anladım ben. Sadece önemli şeyleri not al kız, ilk güldü ilk döndü hee bide işte böyle komik şeyleri
Ne zaman başlıcan işe bebişim?
tamam cnm tutarım
9 Ağustos
Dostlar, ben size gaita tahlilimizin sonucunu yazmadım dimi? Cumartesi günü kaka yapar yapmaz eşim hemen alıp hastaneye gitti durumu söylemiş nöbette dahiliyeci varmış, makro-mikro, boyalı-boyasız herşeye baktırmış sağolsun doktor bey. netice; mikemmeeeeeeeeeeeeel (Allahıma şükürler olsun) İnşallah atlatmışızdır. 1 hafta sonra bi kere daha baktırcam. Bu arada kızım uzundur ishal olduğu ve kilo alımı durduğu için haftaya pazartesi hacettepenin alerji ve astım bölümünden randevu aldım. Acaba süt alerjisi mi var baktırmak istiyorum. İnşallah yoktur...
hadi gözümüzaydın canım
benimkinde de şüphelenmişti süt alerjisinden ama tahlil istemedi
Ne zaman başlangıç hayırlısıysa?
9 ağustos cnm
Eşime yine uyuz oldum. Aradı az önce. Nasılsın demeye. Yorgunum, keyifsizim, hasta gibiyim sanki dedim.
İyi de uyudun halbuki dedi!
Gece kaldırdım ya bi kere! Onun imasını yapıyo.
Gece de ablasını hastaneye götürdü iftardan sonra, o gidince ben de mutfağı vs.toparlayıp uzandım, o gelesiye uyumuşum ama saat nerden baksanız 22:30u bulmuştur uzanmam.
O gelince 23:30da kalktım, bi yarım saatten fazla yine durdum. Gece 2yi geçerken Ada uyandı, mamasını yemesi vs. yarım saatten fazla.
Sonra da uyumadı, ama artık ayakta durcak halim yoktu. Eşime kalk uyut dedim.
Sonra da yattım, 3te sahura kalktım, hazırla-ye-topla derken saat 4.
Sabah da zaten 7de uyandım.
Bütün gün zaten hep tepemdeydi, yedir, oynat, altını al, üstünü değiştir, biliyosunuz işte hepimizin başındaki şeyler.
İftarda uymuştu, ilk lokmam ağzımdayken uyandı. Hemen koştum.
Eşim yemesine devam tabi.
Ben otur kalk otur kalk ne yediğimi anladım, ne içtiğimi.
İki yardım etti diye bunca yorgunluğum geçti sanıyor herhalde! Salak!
Of çok kızdım ya!
erkekler ne kadar uyuz ya
dün de benimkği uyuz etti
bak noldu
biz ilk bebeğimizi kaybettiğimizde eşime bişiler oldu
toplu taşımaya binememeye, alışverişmerkezlerine girememeye falan başladı basıyolardı ona
ama sonra geçti yavaş yavaş
dün forum ist.a gittik baktık ordan ikea'ya geçtik onun mama sandalyesine bakalım diye ama ikea'ya girmemizle bunun ağzını burnunu yamultması vırvır sölenmesi başladı
noldu dedim
daralıyorummmm
Allah kahretsin niye girdikkk
su verrrr yürüüüü tut şunuu çıkalım delirdi sanki
bikaç bişi de almıştım bırakmak zorunda kaldım tabii
ikea'da da çıkış hetyeri dolaştıroyo ya
yine kalabalıklara girdik
Allahım Allahımm böle yere gelinir mi sabah gelcektik boş olcaktı sölene sölene sinir ewtti beni
ulan bilmiyomuydun kalabalık olcanı delirtme beni dedim en sonunda nese çıktık bu arada şahin onun kucağında ben boş arabayı sürüyom
bu otoparka gidiyo önden önden bi an önce kaçcak ordan ama dışardayız yani
bu gitti önden önden b en yere direkleri çakmışlar geçemedim mi ordan uyuz opldum arabayı da kaldırmadım döndüm iç tarafa anam dedim cep tellerim de onda kaldı kaybedersem sıçtım para çantamda sırt çantasında çanta onun sırtında panikle onu aramaya başladım ama onu görünce panik oplduğumu belli etmedim gayet cool ne arkana bakmadan gidiyonnnn geçemedim ordan diye çemkirdim
sonra otoparka girdik
kapalı tabiisi
bu kendi etrafında dönüyoo bakıyo susuyo
dedim araba nerden
durrrrrrrrrrrrr kafam yerine gelsin
deidd kaçtaydı araba park1 29da
ara ara zor bela bulduk
nese bi pok halledemedn eve geldik
salak gibi onca yolu boşa teptik
sonra akşamüstü hadi çıkcaksak çıkalım alalım dedi
şahinW'in eti bitmişti ekmek vs.
çıktık bu yine garip hareketlerde noldu dedim
benm midem çok kötü offfff oyyyyy eliyle alnını falan siliyo ben çok kötü hasta olcam
ya sabır dedim
alt tarfı midesi ağrıyo yaa
o hava almayı da zehir etti
geldik yine eve
bak bak sen görmüyon mu ya
dizlerimden aşağısı titriyo
offffffffffffffff dedim offffffff
sana öle geliyo
en ufacık bi yerin ağrısaq çok kötü hasta olcam
negatif misin yadedim
benim hamileyken hergün midem ağrıdı ben geğirirken ve ilaç bile içemezken
gakguk diye benle dalga geçiodun ya
sonra şahin dişlerini kaşıyodu
annem senin dişlerin ağrımasın benimnkiler ağrısın aman babanınkiler de ağrımasın yanarız yoksa dedim sonra kızdı haksız mıyım
şahin yarım saat huysuzluk yapsa olummm bak çok yorgunum hadi yapma
biz biyoniğin anasını satimm