2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam canım nolsun valla, takılıyoruz.
Senden naber?

bende hala buralardayım eheh :D :D

Nazo'm cook gecmis olsun kiyamam yaa korkma bisey yoktur bizler bile bi yerimizi vurunca gunlerce agrisini cekiyoruz merak etme gecer.. Ayy bende isyanlardayim yyaa,hira sessiz ortama alisik uyurken cit ciksa uyaniyo ve bunu herkes biliyo.. Cocuk ayagimda salliyorum uyuyo geliyo biri caart diye perdeyi cekiyo,biri mutfakta tabak canak sesi cikariyo aciyo gozunu hira da deliksiz uyuyamiyo cocuk oynatmaya az kaldi yani bi bagiricam o olcak burama kadar geldi zorr sabrediyorum..evime gitmek istiyorumm
naber şeker? insanın kendi evi gibi yok tatlım

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
benim sıpa yere serdiğim yorganın üstünde oynamıyor hiç, basıyor çığlığı. yanına ben de yatarsam bir 5-10 dk duruyor en fazla. nasıl oyalayacağımı şaşırmış durumdayım, hep kucakta kendi kendine oturabilse oynar mı bilmiyorum ama çok yoruldum. bu aylarda aldığınız ve oyalayabilen oyuncaklar var mı kızlar?
benim oğlanda hep kucak istiyor canımcım daha doğrusu kucağa alıştı evdede bekler oldu hafta sonu hopbala aldık tavana asılanlardan değilde yürüteç gibi yarım saat kadar oyalanıyor yoruluyor üzerindeki oyuncaklarda ilgisini çekiyor birde zıplamayı öğrendi
Layla minnoşlarına baktımda abimizin agız, cene ve yanaklarını sana cok benzettim, sende benzetiyo musun?

bilmem pikem onuda hep babaya benzetirler bazen bakışını falan benzetirler:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam kizlar.. Evvelki gun kayinvalidem bana arabada kizmisti. Yani ben sesinden oyle anlamistim diyelim. Hatasini yuzune soyledim diye. Bugun esim iftari disarda yapalim dedi araba servise gidicekti erken aldi beni birakti asagiya. Kayinvalidemle oturdum kafede. Esim yolda o gece oyle oldu cart curt ama seni birakinca bana dedi ki gelinim 5 kizimdan daha hayirli. O yuzden trip atmadim bende.Yaninda bi arkadasi vardi. Kadin gidince muhabbet etti benle baya.Demek kusmemismis. Sonra bayaa agladi kizindan dert yandi. Bizde kalan gorumcem cok uzmus onu vs vs. Bende hic sevmem dinlemeyi ama teselli ettim napim. Sonra gittim kuzenime dogum hediyesi kolye aldim bi tane. O da bana kupe almisti. Ama kolyeye bayildim resmen. Kayinvalidem de bakayim nasil bisey o dedi. Actim paketi gosterdim o da cok begendi. Sonra gitti bana aynisini aldi barisma hediyemiz heralde.
Ama gecenin ilerleyen saatlerinde kocam ust uste yaptigi odunluklarla potlarla benim hediyemi golgede birakti sagolsun.
Donuste seni seviyorum ama yanlis tercih yaptim sen bana hakettigim degeri vermiyosun dedim. O da bana haksizlik yapiyosun dedi. Sonra da bi daha konusmadik. Bi de mesafe koyayim bakayim azomu dinleyip nasil oluyor.

Bu arada nette bi tarif buldum dr habibullah mi ne yazinca cikiyo. Catlaklar icin medicassol, acnelyse ve evigen ampul. Yarin baslicam ise yariyomus 1 yil gibi bi surede. Deneyeyim bakayim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
slm kızlaaarrr:D
çok özledim sizleri walla....işten fırsat bulup giremiyorum zaten labta pclerde full tahlillerle dolu oluoo..dün çok fenalaştım acillik oldumm..zehirli ishal tarzında bişey geirioumuşum baya bi serum yedimm bugün daha iiyim Allaha şükürler olsunn...eşimle beraber çıkıyoruz işten sonra annemden kızı alıouzz kızla oyna yemek ye derken saat 10 oluo ve pilim bitioo...face e bile bir aydır bakamıoumm...Maşallah hepiniz çorbalara kahvaltılara geçmişsiniz bz daha yoğurt kaşık mama ve meyve aşamasındayız aradada bebe bisküvisi..liva sıcağı hiç sevmioo gündüz pek uyumuo sürekli oyun aşamasındaa...bu arada livaya hoppala aldık acayip eğleniooo günde 15 dakka oynuoo tuşlarına basıoo aynasında kendini incelioo delirioo kendini hoplatıo sallıo zaten ayakta durmak en çok sewdiği şeey bunla 2ye katlandı...bide sabah pepe şarkılarını izleme manyaklığımız başladı..biz giyinirken izliouz walla o kadar yer etmişki beynimize bi ara işte mırıldandığımı farkettimm pepenin sarıları çoğalıo dieee:deli: bizden böleee hepinizi çok öpüoummm bebişleride kendinize ii baknnn:utan:
cnm benim çok geçmiş olsun
pepe heee biizmkininde en sevdiği şarkı bu babacı sıpa benim güçlü kocaman babam baba baba baba baba bammmmmm :D pepenin kardeşşi babasına sölüyo aşık ne zaman söylesem ritim tutuyı sallanıyo çığlık çığlığa bağrıyo :D istem dışı bende şarkılarını tutuyorum aklımda bazen farkında olmadan söylüyorum
Selam kızlar...Dün gecenin bir kısmını acilde geçirdim.Aşırı baş ve göz ağrısı, şiddetli kusma ve başdönmesi sebebiyle.İftar da edemedim dolayısıyla doğru dürüst...
Bugün fena değil gibiyim bulantı açısından ama yine de keyifsizim...

Demetmaniacım sana da çok geçmiş olsun....Allah tez şifa versin...
babuşum sanada çok geçmiş olsun kuzum iyisindir inşallah depresyoın filan demişin içine atma patlat gitsin bende bi ara öyleydim şimdi sallamıyorum valla
Karpuz adaya müthiş kaka yaptırıyo tanselim....her denememde öyle oldu...

Tamam canım karşılaştığımızda koyarsın....
Ben de sarma usuluyle dün mayaladım o da tuttu valla :D

Canım anne olmak zor.Eşim de benim gibi dayanamıyor, ben 5 defa kalkıyorsam o 1 kez....Cidden gece uyanmaları çoğalınca çok zor oluyor, benim de sinirlerim çok bozuluyo....

Ada'da işe yaradı canım bu...Geceleri bir ara sık sık kalkıp mızlıyordu.1-2 ellemedim geri uyudu kendi kendine,sonra da kesti kalkmayı.Ama diş çıkarken napcaz bilmem.

Naptın be lidoş 10 saat filan :D
Sarma yöntemiyle de taş gibi 4 saatte tutturdum ben ki mayam cıvık yoğurttu.
Fırında da 4 saatte tutuyor.
zuzu ne oldu bilemiyorum ama benim yogurt işi biraz uzun tutuyo çünkü çok ılık mayalıyorum :D soğuga yakın belki ondan geç tutuyodur
Kizimm ilk kazasini yasadi. Kasla goz arasinda halinin ustunden sirtustu geriye donunce agir cekim parkeye dustu. Tik diye ses geldi valla kafadan. İcim ezildi resmen ama bi anda oldu mudahele edemedim. Sonra durdu bi ann dudagini bukup aglamaya basladi. Bide icli agliyo sipam. Yaslarr suzuldu gozundenn:(
kuzumm geçmişler olsun yanlız bırakmaya gelmiyolar artık malesef
geçmiş olsun ecrin.

bugün benim kuzuyla yatakta uyandık oynuyoruz bi ara arkamı döndüm ona napacak diye. içim geçmiş bi uyandım ki saniyelik bi iç geçmesi aden yatağın tam ucunda bi kolu yatağın kenarında diğer elini boşluğa atacakken yakaladım. yere düşse Allah Muhafaza kafası gözü dağılırdı. çünkü benim yatak japon yatak kenarları çıkık çıkık :(( yataktan nasıl kalkıp öne doğru atıldığım ise muamma. havada yakaladım desem yeri. ömrümden ömür gitti. geçen de nasıl olduğunu hala bilmiyorum park yatagında yatarken dudağının kenarıı çizmiş kanadı :( benim de içim kanadı onunla beraber. offf offff. ayaklanınca ne yapacam bilmem.
allah korumuşş yavruyu bana bir kere oldu böle havada yakaladım çocugu beynime kan sıçradı sanki
ya bu eşin ailesine gıcık olma durumu bende de var. ama sebebi de yok. bişey yapmıyolar yani. doğal olarak torunlarını 3-4 gunde bir gormek istıyolar. hakları da ama laf aralsında çocugu çok özleidkleınden falan bahsedıyolar surekli. bu da benı dellendırmeye yetıyor. napayım yanı hergun yanyana mı olalım...

gecen kaynanama dedım ee 2 gun once beraberdık goren de 1 aydır gormuyosun sanacak dıye. tırsıyo Allah'tan benden de diğer eltimin bebegıne kendı bebegıymiş gıbı davranıyor. ben başta koydum tavrımı çocugun altını değiştoırmişliği bile yok. olmasın da.
yaaa neden böyle oluyo allahım çocuk olduktan sonra bizimde ortalık karıştı eşim benim ailemi ben onun ailesini çekemiyorum hele logusa iken bana yapılanlar kabus gibiydi hatırlamak bile canımı yakıyor bu sebepten unutamıyorum eltimin bebeğine nerdeyse k.validem bakar altını alır sallar bende hiç hoşlanmıyorum nedense tahammülüm olmuyo 20günlük bebeği kendi benimseyip bakmak istedi çocuk zırt pırt emen bir bebek anneden ayrı kalırmı? bende aynen bagırdım ama k.valideme değil eşime ama üstüne alındı tartışma yarattı o günü unutmam mümkün değil yaaa geçmişi kafamdan silmek istiyorum ama olmuyo keşke beynime format atılsa sırf bu yüzden eşimi çok hırpalıyorum ailesi yüzünden çok anlayışsız argo konuşan her lafı tartışmaya kavgaya getirmeye çalışan bir aile yapısı var kaynım hariç 2 görümce kaynana fenalar... o yüzden artık mümkün oldugunca görüşmüyorum konussamda hiç bir şekilde müdehale ettirmiyorum kendime
selam kizlar

moralim cok ama cok bozuk.ela dun bizim yataktan asagi dustu sabaha karsi yanimdaydi oynuyorduk ben bi an nasil olduysa dalmisim kut diye sese firladim cok agladi yavrum 45 dk sakinlesmedi acile gittik apar topar 3 farkli uzman bakti sukur travma falan yok,gozukurde kirik falan da yok ama ela sol kolunu cok nadir oynatiyor ve dunden bu yana hic donmedi cok sinirlerim bozuk yavruma baktikca aglamak geliyor icimden kucagima alirken agliyor meme emerken bagiriyor esim israrla dusmenin etkisiyle eti acimistir desede ben inanmiyorum bu kadar acirmi cok moralim bozuk cokk

allahım sen büyüksün çok geçmiş olsun nazom rabbim korumuş yavrumu korkma ani düştüğü için korkmuştur geçer zamanla kolu incindiği için oynatmıyodur
Eşimin ailesini tamamen sildim ben. Şu dakkadan sonra ağızlarıyla kuş da tutsalar benim için bittiler. Daha da yüzlerini görmem sanırım! Hatta bu aileler mevzusu yüzüne eşimden de soğudum. Adama bakmak içimden gelmiyor. Ne ailesi varmış arkadaş, ne kadar iyi kalpliler ne kadar düşünceli ve mükemmeller ben se bir o kadar zor ve gıcık bir insanım.
ahhhh senin kadar tavırlı olabnilsem keşke malesef olamıyorum çünkü şu var ben silsem kandi ailemide sildirtir bana eşim hiç kabahatleri yokken bile
benim sıpa yere serdiğim yorganın üstünde oynamıyor hiç, basıyor çığlığı. yanına ben de yatarsam bir 5-10 dk duruyor en fazla. nasıl oyalayacağımı şaşırmış durumdayım, hep kucakta kendi kendine oturabilse oynar mı bilmiyorum ama çok yoruldum. bu aylarda aldığınız ve oyalayabilen oyuncaklar var mı kızlar?
çıngırak al cnm en çok ses çıkaran şeyler dikkatlerini çekiyo benimki 40 saat oynuyo mesila
bu arada ne yaparsanız yapın eşlerıniz herhangi bi konuda sizin değil anasının yanında olacaktır bunu unutmayın.

bunu bana oyle komık bi yorumla anlattıkı benım kocam aklınız şaşar yani. o yuzden artk annesı ıle ılgılı yorumlar yapmayı bıraktım ben. ne anlatrırsam anlatayım eşimin anladıgı ölçüde oluyor anlattıklarım. yani hiç. :)))

misafir var evde oturuyoruz lohusalık sendromundan açıldı konu. eşimdeki laf aynen şu;
orhan abi nasıl bi sendromdur sen bana sor. gökçe yeni doğum yapmıştı bi gün anneme bi bağırdı şok oldum...

aynen yorum bu. 3 ay boyunca uykusuz kaldıgımdan aden'ın sureklı ağladıgındaan bahsetemedi de anasına bagırmışım ondan bahsetti. yanı eşime gore lohusalık sendromundan çıkardıgı sonuç bu. kıymetlı anasına bagırmış olmam... ahahahahah
all işte seri imalat bu erkek kafaları madem bu kadar anacılardı evlenmeselerdi onların totosunun dibinde yaşlansalardı hıhhhh aynı durumu ben yaşadım lohusayken bana konulan tavırı paylaşmak bile istemiyorum ama kabahatli ben oldum o günden sonrada aramız düzelmedi zaten ailesiylee bir çocuk ailede neleri değiştiriyomuş yarabbi
Nazo'm cook gecmis olsun kiyamam yaa korkma bisey yoktur bizler bile bi yerimizi vurunca gunlerce agrisini cekiyoruz merak etme gecer.. Ayy bende isyanlardayim yyaa,hira sessiz ortama alisik uyurken cit ciksa uyaniyo ve bunu herkes biliyo.. Cocuk ayagimda salliyorum uyuyo geliyo biri caart diye perdeyi cekiyo,biri mutfakta tabak canak sesi cikariyo aciyo gozunu hira da deliksiz uyuyamiyo cocuk oynatmaya az kaldi yani bi bagiricam o olcak burama kadar geldi zorr sabrediyorum..evime gitmek istiyorumm

yaaa çocuklar sessizliğe ister istemez alışkın bizdede aynı durum söz konusu dün alt komşuma indim kocasının dogum gününe kapıdan girdik içerrki 10 kişilik kalabalığı görür görmez bastı çığlığı sakinleştiremedim uyurkende aynı tek çocuklar bide etrafta akraba yok hep biizmle zaman geçiriyolar ondan böleler

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
masallah canim. Bence doktoruna guven ve daha fazla kiloya boya takilma.
Bu arada calismaya mi basliyorsun?

maşallah şahin paşaya ya hayatım kg takılma artık çok şükür sağlıklı bir bebeğin var yapı meselesi beyefendi minyon bir çocuk ne kadar yedirirsen yedir bacım kg sağlıuk demek değil ki hasta olmasın yeterki dirençli olsun bebeklerimiz çok hareketli ondanda almıyolar yarın bigün filinta gibi delikanlı olup çıkıcaklar geleceğin tarık akan,kadir inanırı gibi sen boşver maşallah kuzuna

TEŞEKKÜRLER KIZLAR
evet artık kgya takılmıyorum ya sağlıklı benim oğlum narin yakışıklı

slm kızlaaarrr:D
çok özledim sizleri walla....işten fırsat bulup giremiyorum zaten labta pclerde full tahlillerle dolu oluoo..dün çok fenalaştım acillik oldumm..zehirli ishal tarzında bişey geirioumuşum baya bi serum yedimm bugün daha iiyim Allaha şükürler olsunn...eşimle beraber çıkıyoruz işten sonra annemden kızı alıouzz kızla oyna yemek ye derken saat 10 oluo ve pilim bitioo...face e bile bir aydır bakamıoumm...Maşallah hepiniz çorbalara kahvaltılara geçmişsiniz bz daha yoğurt kaşık mama ve meyve aşamasındayız aradada bebe bisküvisi..liva sıcağı hiç sevmioo gündüz pek uyumuo sürekli oyun aşamasındaa...bu arada livaya hoppala aldık acayip eğleniooo günde 15 dakka oynuoo tuşlarına basıoo aynasında kendini incelioo delirioo kendini hoplatıo sallıo zaten ayakta durmak en çok sewdiği şeey bunla 2ye katlandı...bide sabah pepe şarkılarını izleme manyaklığımız başladı..biz giyinirken izliouz walla o kadar yer etmişki beynimize bi ara işte mırıldandığımı farkettimm pepenin sarıları çoğalıo dieee:deli: bizden böleee hepinizi çok öpüoummm bebişleride kendinize ii baknnn:utan:

cnm geçmiş olsun ben seneler önce olmuştum zehirli ishal çok fenadır bilirim bol su içmeyi ihmal etme

Selam kızlar...Dün gecenin bir kısmını acilde geçirdim.Aşırı baş ve göz ağrısı, şiddetli kusma ve başdönmesi sebebiyle.İftar da edemedim dolayısıyla doğru dürüst...
Bugün fena değil gibiyim bulantı açısından ama yine de keyifsizim...

canım geçmiş olsun ya noldu hepinize nazar mı var topiğimizde bi kurşun döktürelim

Kızlar Adaya kahvaltı veröeye başladım dün.Hazırladığım karışımın %75ini yedi, ama sonra öğürmeye başladı ben de ısrar etmedim.Etsem belki yerdi tamamını. İlk başta tam buğday ekmeğiyle yaptım.

Dün hipp bisküvi almak için gittim, içeriğine baktım.Nette bir blogda okuduğum için özellikle içeriğini kontrol etme gereği duydum. Ve almadım.
Bir kere gluten var, organik ama şeker var.
B1 di yanılmıyorsam tek vitamin dışında hiç bir vitamin takviyesi yok.Demir yok.
Eti cicibebeden farksız yani.Üstelik de neredeyse x3 fiyat.
Pronot isimli etinin glutensiz bir bebe bisküvisi varmış onu aldım.
İçinde B vitaminin birkaç çeşidi, demir ilavesi de var.Fazlaca vermeyi düşünmüyorum zaten ama arada verebilirim sanırım...

cnm ben senden duydum bu pronatı bugün baktım kekikli zeytinli diyo ondan mı veriyon

Hayatiimmm masallahh oglusuna. Benim kizdan 100 gr eksik 3 cm uzun. O yuzden asagi yukari fizigini anladim. Benimkide seninkinin kiz versiyonu. Benim cocum zayif olsu. Minyon olsun diye hamileyken dualar eden ben simdi allammmm bu cocuk nie ince diye uzulen ben. Ama disardan kimse bu cocuk zayif demiyor. Bizimki annelik psikolojisi.aman azdaha yesinn az daha kilo alsin diye. Canlari yerinde sagliklari iyi hareketleri iyi neden kilo alsinlar ki. Bide bi boy kilo egrisi var aylara gore. Defne mesela ayina cok uygun ilerliyo ortanin biraz ustu. Seninkide oyle kii dr un normal demis. Bencede takilma bunlara filinta olucak senin ogluss lidirin dedigi gibi. İcin rahat olsunn. Benim icin de op minnosu

sağol canım
evet verilen sınırlar içinde ortada her ay niye üzülüyosam

'' Hayatım maşallah minnoşa, iyi demiş doktor işte uzulme kilosu için..

sağol canım

selam kızlarr. bu saate kadar sahilde 2 gorumcemle oturdumm. minnosta kah kucagımda kah arabasında hiç uyanmadan uyudu. bı nefes aldım kac gundur evdeydım.
defne bugun ilk kezz dolu dolu bi kase havuc,patates ve kabak karısık pure yedi. diger verdiklerimden fark blendırden gecirmem. ben baya haslayıp eziyodum. pütür olmuyodu ama bu kadar pure de olmuyodu. buncagızım baya pure ıstermıss demek sok oldum. ama karı koca cocuk sebze yedi diye tabiri caizse popmuz tavana vurdu. ebeveyn olmak böyl bişi demek. sabah da bir buyuk seftalının yarısını yedi ama kasık mama yine yemedi.
defne de emzigini eline alıyo eviriyo ceviriyo geri sokuyo hatta bazen sapını tutp ses cıkara cıkara emiyo:D salonun bi ucundan bi ucuna solucan gibi popoyu toplaya toplaya gidiyo kii bizim salon biraz buyuk.genelde sehpanın masanın falan altına kacıyo allahtan agır hepsi yıkamaz. en cok ıslak mendıl paketiyle oynuyo. hem sırtustu hem yuzustu dönebiliyo. 2_3 gundur ayaklarını topalyıp tam emekleme pozisyonu alıyo ama sonra ayakları hemen dusuyo duramıyo. desteksiz etrafında bişi yoksa bi sure oturabiliyo. yattıgı yerden kendini baya kaldırıyo. sofraya resmen atılıyo. acayip sac yoluyoo sagolsun. bıde ne bulsa cekiyo aıyo masaa yaklastıramıyoruzz:deli:

BENimki de pütürlü yemiyo püre yiyo:)
maşallah kızına

Selam kizlar..sabahin 5.30 unda kalktik su an ankaraya gidiyoruz yoldayiz..cuma geri doncez esimin annesi ve babasi ankaradaki kardesinin yanina gitmisler serin diye bizde hirayi taa mersine 12 saatlik yola goturmektense ankaraya gidelim dedik 5-6 saat. Umarim sersem olmaz kuzum

cnm Allah kolaylık versin başkasının evinde zor

Kizimm ilk kazasini yasadi. Kasla goz arasinda halinin ustunden sirtustu geriye donunce agir cekim parkeye dustu. Tik diye ses geldi valla kafadan. İcim ezildi resmen ama bi anda oldu mudahele edemedim. Sonra durdu bi ann dudagini bukup aglamaya basladi. Bide icli agliyo sipam. Yaslarr suzuldu gozundenn:(

geçmiş olsun cnm Allah beterinden saklasın kıyamam onun yaşlarına

selam kızlar
Bugün evde temizlik var inanın ev resmen toz bulutu halindeydi gece yine Kayra mızıklandı durdu sabah iyice sinirlendim biraz oyaladım karnını doyurdum nasıl uykusu var direniyor odasına götürdüm attım kayrolasına 15 dk çok ağladı hiç ilgilenmedim sonra biraz mama yaptım biberonu verdim 5 dk sonra uyudu yaklaşık 2 saatdirde uyuyor ben uyutsaydım yarım saat sonra kalkardı bundan sonra böyle yapacam başka çare bırakmadı ayrıca artık emzikte emmiyor önceden ağladığında emzik veriyordum susuyordu kendi kendine emziğide bıraktı inşallah birkaç güne alışır benden bu kadar hepinizi öptüm

benimki de dün ilk kez anakucağında kendikendine uyudu şok oldum

Kızlar ben buaralar keyifsizim...Birçok şey oluyor,içime kapanıyorum, ışığım sönüyor, hareketlerim yavaşlıyor, duygularım donuklaşıyor sanki.
Bu galiba depresyon.
O yüzden eskisi gibi sıkça yazamıyorum.
Okuyorum sizi ama...
Herkese selamlar...

ayyyynennnn anneme bile söledim ben ayrılmak istityorum diye

Ahhhh babuşum bu söylediklerin inan banada yabancı değil.
Herşeye sinir oluyorum, sıkılıyorum. Selimle uğraşmak bazen çok yorucu oluyor biyerlere kaçıp gidesim geliyor. Sonra aklıma bebeğim olsun diye çektiklerim gelince şükür ediyorum. Yani inan karışığım...Kendime bakıyorum nasıl bakımsızım, halen kilolarım var. Ne bileyim bi yandan eşimin ailesine acayip gıcık oluyorum. bir dokun bin ah işit benden:)

Bugün evlilik yıldönümümüz 6 yıl bittti ve Selim yarın 6 aylık oluyor:) Eşim güzel bir cep telefonu almış ona bile kızıyorum düşün. Benim cep telefonunamı ihtiyacım mı var diye. Sabah eşim bana hediyeyi verdi, adama böyle davrandım. Yazık hiç bişey demeden gitti. Sebebi ne biliyormusun yorgunluk ve uykusuzluk.

nice mutlu yıllar canım

darısı başıma olsun ben daha adet falan da olamadım ama adet öncesi sinir ve gerginligi bi hayli ustumde..
yani eger istanbula gelmeseydim ben acayip bunalıma girerdim sanırım bura gene biraz kafamı dagıttı. ama evimide cokk ozledim insanın kendi evi/duzeni gibi olmuyor nede olsa..

bende sanıyodum bi halli benim megersem hepimizde varmış bu ilginc ruh halleri, ama kendimi toparlamaya calısıp duruyorum babusun dedigi gibi en yakından cıkarıyor insan, bazen bende eşime diyorum keşke bende baba olsaydım o zaman bende 5 cocuk isterdim :D

ama hamile kalmaya calıstıgım zamanlar geldikce yatıp kalkıp şükrediyorum Allaha, işte kuluz hamız arada esip geliyor boyle, gitsinler anacım gelmesinler yaaaa....

ben de adet olmadım ya hala olmayan kimler var?
ve kimler hala emziriyo?

selam kizlar

moralim cok ama cok bozuk.ela dun bizim yataktan asagi dustu sabaha karsi yanimdaydi oynuyorduk ben bi an nasil olduysa dalmisim kut diye sese firladim cok agladi yavrum 45 dk sakinlesmedi acile gittik apar topar 3 farkli uzman bakti sukur travma falan yok,gozukurde kirik falan da yok ama ela sol kolunu cok nadir oynatiyor ve dunden bu yana hic donmedi cok sinirlerim bozuk yavruma baktikca aglamak geliyor icimden kucagima alirken agliyor meme emerken bagiriyor esim israrla dusmenin etkisiyle eti acimistir desede ben inanmiyorum bu kadar acirmi cok moralim bozuk cokk

oyyy kurban olduğum Allah korusun beterinden saklasın Rabbim
üzülme kendini suçlama dicem ama saçma olcak bilmiyom ne desem Rabbim hepimizin yavrularının altına yastık koysun kazalara karşın inşallah

Hoşbulduk Babuşum. İnternetim yoktu kaç gündür, telefonsuz internete geçtik, adamlar geldiydi taktıydı vs derken 1 hafta oldu nerdeyse... Duru nasıl... Halen ishal, hiçbirşey yemiyor ne mama ne ben ne çorba ne başka bişe. Su içiyor arada. Meyve zaten verme dedi doktorumuz düzelene kadar. Demir damlasını da veremiyorum mi,deyi bağırsakları yormasın diye. Sıkıntılıyız biz Babuşum yaaa geceleri nerdeyse hiç uyumuyoruz sürekli ağlıyoruz. Karnı mı ağrıyor nedir anlamadım ama sakin bi hayata hayatımda hiç duymadığım kadar ihtiyaç duyuyorum. Şuan öyle asık bir suratla yazıyorum ki... bildiğin bunalımların dibindeyim...

cnm ben de yalın tene geçtim ama kesmediler telimi

nazom geçmiş olsun... korkmuştur kuzucuk tabi, ama bir şey olsa drlar anlardı sanırım...3 farklı dr baktı diyorsun, birinden biri kırık olsa anlardı. çabuk atlatır inşallah ela kuzum.

sana da geçmiş olsun simuş. senin kız da düzelecek annesi, biraz zaman alacak sadece. sen içini ferah tutmaya çalış, sabırla bekle.

eşlerin aileleri hep aynı galiba, yapacak bişey yok maalesef.

ben de elimi incitmişim sanırım. bilmiyorum çıkık çatlak falan var mı, sağlık ocağı dr şişmiş, fena incitmişsin dedi. oğlanı kucağa alırken çok fena oluyor...buz falan koyuyorum geçmiyor, yarına kadar geçmezse film çektirecem. gece de mama yapmaya kalktığımda tansiyonum düştü, çocuk kucağımda yatak odasına zor gittim eşimi uyandırdım. o mamasını yedirdi, ben biraz uzandım ayran falan içtim de düzeldim.

geçmiş olsun cnm inşallah kötü bişi yoktur
benim de 1 aydır sağ el bileğim kötü emzirme bitsin röntgen çektircem

Bak geçen eşim diyo ki; sizinkilere de bizimkilere de bayramda şehir dışındayız dicem, kimseye gitmeyelim diyo. Ben de sinir oldum dedim ki; pardon da neden sebep yalan söylemek zorundayız? Hayır arkadaşım, Ankaradayız evdeyiz ve gelmiyoruz! Nokta. Bitti. E sizinkiler özledik falan diyolar telefonda diyo. Desinler. Deseler noolcak? Ay özlediniz diye koşup gidecek halim yok benim kendi anne babam da olsa. Ne diye sanki aman aman çok isterdik hepinizle bayramlaşmayı ama şehir dışına çıktık ayağına yatıyoruz???

sen sizinkilere de mi gitmek istemiyon canım

Az önce eski sayfalara göz attım.
Doğum haberlerinin geldiği günlere...Nasıl heyecanlanmışız,duygulanmışız,haber beklemişiz...
Neler paylaştık cidden birlikte...

ben de okudum ağladım okurken ne heyecandı be

yaa aynı şahin aynı hiçbişiden mutlu olmuyo oyalanmıyo yatmıyo oturmuyo hep kucakta dikik

araba ile gezmeyi sevmiyoruz maalesef. dışarıyı seviyoruz ama kucakta gezmek istiyoruz...

evet olabilir çıngırak...
kucağa alışması maalesef anneanne ve dede eseri. azıcık mızıldasa kucağa alındı bütün itirazlarıma rağmen. şimdilik ben çekiyorum ama okula başlayınca napacaklar bilmem.

arabayla çıkartıyoz (o kadar para verdik arabaya b de)
ben arabayı boş yürütüyom o babasının kucağında bi mutlu

ay canım benim cok cok gecmiş olsun nazom, inşallah bişeyi yoktur annesi zaten doktora da goturmüşsün, cidden korkusu kalmıştır muhtemelen, canım cok üzüldüm inan...

tatlım selam, düzelicek annesi merak etme sen ama tabii ki senin canın gidiyor o ayrı.. öperim koklarım minnoşu...

ehehehhh ya da aaaaaaahhhhhhhhh ahhhhhhhhh mı desem , ben hiç konuşmayayım :D

cok geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine...

selam tatlım nasılsın? benim minnoşda arabayla sokaklardagezsin bayılıyo
bayılıyo..

BAbuşşş naber kıs?
Hayatım sesin cıkmıyo kıs...
Gökceeeeeeee pisssttt naberrrrrrrr

ya dün bunları alıntı yaptım elektrikler gitti
2.ye alıntı yaptım şahin bi bastı kapandı

Evett cnmm aynen oylee. Gecen bi yazida okudum bas madde ya annen ya ben derseniz emin olun annem dicektir diodu. Yuhh dedim.gorumcem 5 gun bizde kaldi. Esime annesinin haksiz oldugunu bi ornekle anlatmaya calistim. Bana dedi ki ben annemin haksiz oldugunu biliyorum. Ama babam oldu annem kaldi artik haksiz bile olsa tek laf etmem kalbini kirmam vs vs. Aaaa sok oldum ben yine. Sustum sustum tutamadim. Yaa ben de sana hizmet ediyorum tama dogurmadim ama ustunde bi hakkim var yani, allah omur versin bide cocuk dogurdum sana. Bunu eveliyati da var. Bigun olsun ben karimi uzmem etmem vb laf dokulmedi dilinden. Annenin yaninda bi guzel soz duymadim ama annene benim yagdiriyosun gibi gibi dertlendim. Elime bisi gecmedi tabi konusup desarj oldum sadece:D
Bigun ya annen ya ben desem benim kocam gercekten annem der bende elim agZimda bakakalirim. Kizima cok emek harciyorum ama allah biliyo diyorum hep bana boyle gobekbagi olmasin. Sevsin benide tabi ama sirf dogurdum buyuttum diye ne onun hayatinda bas kose olmayayim.

sevindim :dance2:
benim oğluşumda annemmmm desin önce :kahkaha:

Selam kizlar.. Evvelki gun kayinvalidem bana arabada kizmisti. Yani ben sesinden oyle anlamistim diyelim. Hatasini yuzune soyledim diye. Bugun esim iftari disarda yapalim dedi araba servise gidicekti erken aldi beni birakti asagiya. Kayinvalidemle oturdum kafede. Esim yolda o gece oyle oldu cart curt ama seni birakinca bana dedi ki gelinim 5 kizimdan daha hayirli. O yuzden trip atmadim bende.Yaninda bi arkadasi vardi. Kadin gidince muhabbet etti benle baya.Demek kusmemismis. Sonra bayaa agladi kizindan dert yandi. Bizde kalan gorumcem cok uzmus onu vs vs. Bende hic sevmem dinlemeyi ama teselli ettim napim. Sonra gittim kuzenime dogum hediyesi kolye aldim bi tane. O da bana kupe almisti. Ama kolyeye bayildim resmen. Kayinvalidem de bakayim nasil bisey o dedi. Actim paketi gosterdim o da cok begendi. Sonra gitti bana aynisini aldi barisma hediyemiz heralde.
Ama gecenin ilerleyen saatlerinde kocam ust uste yaptigi odunluklarla potlarla benim hediyemi golgede birakti sagolsun.
Donuste seni seviyorum ama yanlis tercih yaptim sen bana hakettigim degeri vermiyosun dedim. O da bana haksizlik yapiyosun dedi. Sonra da bi daha konusmadik. Bi de mesafe koyayim bakayim azomu dinleyip nasil oluyor.

Bu arada nette bi tarif buldum dr habibullah mi ne yazinca cikiyo. Catlaklar icin medicassol, acnelyse ve evigen ampul. Yarin baslicam ise yariyomus 1 yil gibi bi surede. Deneyeyim bakayim

senin kaynana yine ii kız

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
TEŞEKKÜRLER KIZLAR
evet artık kgya takılmıyorum ya sağlıklı benim oğlum narin yakışıklı

cnm geçmiş olsun ben seneler önce olmuştum zehirli ishal çok fenadır bilirim bol su içmeyi ihmal etme

canım geçmiş olsun ya noldu hepinize nazar mı var topiğimizde bi kurşun döktürelim

cnm ben senden duydum bu pronatı bugün baktım kekikli zeytinli diyo ondan mı veriyon

sağol canım
evet verilen sınırlar içinde ortada her ay niye üzülüyosam

sağol canım

BENimki de pütürlü yemiyo püre yiyo:)
maşallah kızına

cnm Allah kolaylık versin başkasının evinde zor

geçmiş olsun cnm Allah beterinden saklasın kıyamam onun yaşlarına

benimki de dün ilk kez anakucağında kendikendine uyudu şok oldum

ayyyynennnn anneme bile söledim ben ayrılmak istityorum diye

nice mutlu yıllar canım

ben de adet olmadım ya hala olmayan kimler var?
ve kimler hala emziriyo?

oyyy kurban olduğum Allah korusun beterinden saklasın Rabbim
üzülme kendini suçlama dicem ama saçma olcak bilmiyom ne desem Rabbim hepimizin yavrularının altına yastık koysun kazalara karşın inşallah

cnm ben de yalın tene geçtim ama kesmediler telimi

geçmiş olsun cnm inşallah kötü bişi yoktur
benim de 1 aydır sağ el bileğim kötü emzirme bitsin röntgen çektircem

sen sizinkilere de mi gitmek istemiyon canım

ben de okudum ağladım okurken ne heyecandı be

yaa aynı şahin aynı hiçbişiden mutlu olmuyo oyalanmıyo yatmıyo oturmuyo hep kucakta dikik

arabayla çıkartıyoz (o kadar para verdik arabaya b de)
ben arabayı boş yürütüyom o babasının kucağında bi mutlu

ya dün bunları alıntı yaptım elektrikler gitti
2.ye alıntı yaptım şahin bi bastı kapandı

sevindim :dance2:
benim oğluşumda annemmmm desin önce :kahkaha:

senin kaynana yine ii kız

Yok canım kekikli zeytinli değil sade bu benimki...

Bi ara ayrılma bende de saplantı haline gelmişti.
Geçti sonra ama :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Nasılsınız kızlar?
Ben bugun biraz sinirliyim.Annem 10 gün kadar önce bi devremülk almıştı ama kazıklanmış belli ki, iptali için uğraşıyorum. Gerçi kendi benim kadar takmıyor ve uğraşmıyor ama sinirim bozuldu :D:D
Bunun dışında bildiğiniz gibiyim işte.
Dün akşam eşimin şirketini iftarı vardı, eşler davetli değildi.
Kızımla başbaşa kaldık uzunca bi zamandan sonra.
İyi geldi valla.Eşime şöyle bi şantiye görevi çıksa bi kaç gün :deli::deli:
Geçen Ankaraya gitmesi gerekmiş, gitmemiş, ay dedim aferin :deli::deli:
Bu aralar yine kılım da kendisine -kizgin:dance2::deli:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Yok canım kekikli zeytinli değil sade bu benimki...

Bi ara ayrılma bende de saplantı haline gelmişti.
Geçti sonra ama :)

ben de taktım ama ona bile üşeniyorum valla

Nasılsınız kızlar?
Ben bugun biraz sinirliyim.Annem 10 gün kadar önce bi devremülk almıştı ama kazıklanmış belli ki, iptali için uğraşıyorum. Gerçi kendi benim kadar takmıyor ve uğraşmıyor ama sinirim bozuldu :D:D
Bunun dışında bildiğiniz gibiyim işte.
Dün akşam eşimin şirketini iftarı vardı, eşler davetli değildi.
Kızımla başbaşa kaldık uzunca bi zamandan sonra.
İyi geldi valla.Eşime şöyle bi şantiye görevi çıksa bi kaç gün :deli::deli:
Geçen Ankaraya gitmesi gerekmiş, gitmemiş, ay dedim aferin :deli::deli:
Bu aralar yine kılım da kendisine -kizgin:dance2::deli:

benim de geçen akşam kuzenim geldi
çık sen dışarı dedim biz konuşcaz gitti
2,5 saat falan yoktu ohh dedim ama o huzursuzmuş

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam kizlar

bugun sabah elayi yeniden gotirdum doktora köprücük kemigi kirilmis kuzumun ondan dönmüyormus ellettirmiyomus kendine moralim öyle bozukki kendimi sucluyorum 2 gundur.sargi yada alci olmuyormus o kemige kendiliginden kaynayacakmis bugun biraz daha oynatiyor kolunu en azindan eline verdigim oyuncagi tutuyor.her baktigimda icim ciz ediyor yavruma bi anlik dalginlik nasil yaparim diyorum daha buyuk seylerde gelebilirdi basimiza buna sükür deyip kendimi teselli etmeye calisiyorum.ama cokk ama cokkk uzgunum benim kolumu kanadimi kirdilar sanki.....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,
arada okuyorum pek yazamıyorum. benim yavru kuş dün resmen 6ya kadar 5dk uykuyla durdu. misafirler vardı, uyutamadım bir türlü. akşam da sokaklarda gezinerek uyudu. sonra teyzemlere uğrayayım dedim. bahçeye girer girmez açtı gözleri. yolda arabasına binmedi. kucakta geldi... beni sinirler bastı tabi tekrar uyutana kadar :bitter:
bugün sakin neyseki ve yemek de yedi azcık. bir kavanoz yoğurt ve bir şeftali püresi yedi- ki günlerdir bu kadar yedirememiştim. 60 ml mama verdim ve emdi 4-5 kere falan. sanırım iştahı geliyor artık yerine... :dance2:

bu aralar araba derdimiz var. sıkıntı sütümü etkiliyor ama hayatım ben şimdilik emziriyorum. yettiği kadarını çekiyor işte. neyse kredi çekeceğiz araba için ve benim kalbim hiç istemiyor. bisürü faiz ödeyeceğiz. şöyle bütçeye uygun birşey alsak ne olur sanki dimi? -kizgin arabamız olmadığı için de kendi memleketime gitmem sıkıntı. eşim tutturdu uçakla gidelim diye. 500 küsür lira tutuyor yazık değil mi o paraya ya? sizce Tunayla otobüse binilmez mi?

saygılar efeeeem :deli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kizlar

bugun sabah elayi yeniden gotirdum doktora köprücük kemigi kirilmis kuzumun ondan dönmüyormus ellettirmiyomus kendine moralim öyle bozukki kendimi sucluyorum 2 gundur.sargi yada alci olmuyormus o kemige kendiliginden kaynayacakmis bugun biraz daha oynatiyor kolunu en azindan eline verdigim oyuncagi tutuyor.her baktigimda icim ciz ediyor yavruma bi anlik dalginlik nasil yaparim diyorum daha buyuk seylerde gelebilirdi basimiza buna sükür deyip kendimi teselli etmeye calisiyorum.ama cokk ama cokkk uzgunum benim kolumu kanadimi kirdilar sanki.....

Ah kuzum benim kıyamam.Yavrum benim yaaaa.
Nazom geçmişler olsun tekrar tekrar....
Kendini suçlama canım kazayla insan ölüyo derler, kaza bu, sen bilerek isteyerek yapar mısın hiç.
Allahım beterinden saklasın, korusun evlatlarımızı Yarabbim.Esirgesin,bağışlasın.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kizlar

oy benim nazlı kuzuma geçmişler olsunnnn. çok üzüldüm Nazom, tez zamanda ağrısı geçsin, kemik de kaynasın. Rabbim beterinden korusun.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kizlar

Bebegimm cok uzuldumm cok gecmis olsun. Kiyamamm kuzuma da yavrum ya. Cabucak iyilesir insallah. Sende uzme kendini elde degil ama kaza nihayett. Yorgunluk var iki yavrunu sorumlulugu var ustunde sicaklar vs dalabiliyo insan. Benim kiz ben bakarken kut diye dustu kafa ustu gordugum halde anlayamadim bi anda oldu.kendini suclama o yuzden. Allah beterinn korusun

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kızlar,
arada okuyorum pek yazamıyorum. benim yavru kuş dün resmen 6ya kadar 5dk uykuyla durdu. misafirler vardı, uyutamadım bir türlü. akşam da sokaklarda gezinerek uyudu. sonra teyzemlere uğrayayım dedim. bahçeye girer girmez açtı gözleri. yolda arabasına binmedi. kucakta geldi... beni sinirler bastı tabi tekrar uyutana kadar :bitter:
bugün sakin neyseki ve yemek de yedi azcık. bir kavanoz yoğurt ve bir şeftali püresi yedi- ki günlerdir bu kadar yedirememiştim. 60 ml mama verdim ve emdi 4-5 kere falan. sanırım iştahı geliyor artık yerine... :dance2:

bu aralar araba derdimiz var. sıkıntı sütümü etkiliyor ama hayatım ben şimdilik emziriyorum. yettiği kadarını çekiyor işte. neyse kredi çekeceğiz araba için ve benim kalbim hiç istemiyor. bisürü faiz ödeyeceğiz. şöyle bütçeye uygun birşey alsak ne olur sanki dimi? -kizgin arabamız olmadığı için de kendi memleketime gitmem sıkıntı. eşim tutturdu uçakla gidelim diye. 500 küsür lira tutuyor yazık değil mi o paraya ya? sizce Tunayla otobüse binilmez mi?

saygılar efeeeem :deli:

Maşallah canım Tuna’ya. Böyle böyle düzelir iştahı Allahın izniyle inşallah.
Ben Adayla iki kez otobüse bindim.
Birinde 40 günlüktü, yol boyu uyudu. Birinde 3 aylıktı, bileti en keyifli olduğu saat olan sabah saatlerine aldım.
Onun henüz uyuyor olduğu saatte yola çıktık, uyandırmadan evden çıkıp otobüse binmeyi başardık.
Yarı yola kadar uyudu, kalanında da sağa sola bakındı, oynadı oyalandı.
Ki o zaman en huysuz dönemiydi, şu 6 aylık periyot içinde.
Bence gidilebilir, ama çocuğunun durumunu en iyi sen biliyorsun tabi…
Biraz da fıtrat da önemli,Ada maşallah genel olarak da huysuz değil, idare etmiştim ben…
Geniş otobüsler var, bir tarafı tekli bir tarafı ikili koltuklardan olan, daha geniş onlar, varsa o tip otobüsten alabilirsin, daha rahat edersiniz.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ya bi uyku saati bi ek gida saati kabus oldu. İnsan. Her gun iki gozu kapali aglar mi avaz avaz. Uykuya dalamiyo agliyo. Esim evdeyken aksam onun kucaginda uyuyakaliyo evin icinde turlarken. Bazenn ayagima koyuyorum hemen uyuyo. Cogu kez yanima yatiriyorum gece oyle uyuyo. Ama gunduze bi cozum bulamadik.gunduz cogu kez en iyi yontem battaniyede hafif ritm sallamak. Hatta battaniye havada oyle asili kalsa sallanmadan da durcak ama oyle bi guc yok. Cok agir sallayamiyorum tek basima. Bagira bagira uyuyo. Sicak bi yandan aglaamasi bi yandann:bitter:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
selam kizlar

kuzummm:( çok geçmiş olsun nazom. kıyamam ya... bununla geçmiş olsun ne diyim nasıl teselli edeyim bilemedim.

bu ara hepimizin üzerinde karabulutlar dolanıyor ama hayırlısı...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Maşallah canım Tuna’ya. Böyle böyle düzelir iştahı Allahın izniyle inşallah.
Ben Adayla iki kez otobüse bindim.
Birinde 40 günlüktü, yol boyu uyudu. Birinde 3 aylıktı, bileti en keyifli olduğu saat olan sabah saatlerine aldım.
Onun henüz uyuyor olduğu saatte yola çıktık, uyandırmadan evden çıkıp otobüse binmeyi başardık.
Yarı yola kadar uyudu, kalanında da sağa sola bakındı, oynadı oyalandı.
Ki o zaman en huysuz dönemiydi, şu 6 aylık periyot içinde.
Bence gidilebilir, ama çocuğunun durumunu en iyi sen biliyorsun tabi…
Biraz da fıtrat da önemli,Ada maşallah genel olarak da huysuz değil, idare etmiştim ben…
Geniş otobüsler var, bir tarafı tekli bir tarafı ikili koltuklardan olan, daha geniş onlar, varsa o tip otobüsten alabilirsin, daha rahat edersiniz.

cnm sen eskişehire gittin dimi? istanbuldan 6 saat falan sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam. üni zamanlarında giderdim :D bizim mesafe uzun ya biraz, eşim ondan tırsıyor. Tuna da pek zora gelmiyor. kendi arabamızla canı sıkıldıkça durduk, hatta köprüde bir takıldık, mızmızlandı, nasıl oyalayacağımızı şaşırdık. burdan benim memlekete tek otobüs var, o da gece. Antalyadan geliyor. başka bir saat seçersek de İstanbul aktarmalı gitmek lazım. yani senin dediğin otobüsleri bulmak zor :( öte yandan gece de bizim için en uygun vakit galiba. uyur belki pusetinde ?? uçakla o kadar para verdik diyelim. yine aktarmalı olacak. burdan Antalya, sonra da çorludan aktarma. ne anladım ben o işten. yahu yaz tatil bile zor bu sene :bitter:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Ya bi uyku saati bi ek gida saati kabus oldu. İnsan. Her gun iki gozu kapali aglar mi avaz avaz. Uykuya dalamiyo agliyo. Esim evdeyken aksam onun kucaginda uyuyakaliyo evin icinde turlarken. Bazenn ayagima koyuyorum hemen uyuyo. Cogu kez yanima yatiriyorum gece oyle uyuyo. Ama gunduze bi cozum bulamadik.gunduz cogu kez en iyi yontem battaniyede hafif ritm sallamak. Hatta battaniye havada oyle asili kalsa sallanmadan da durcak ama oyle bi guc yok. Cok agir sallayamiyorum tek basima. Bagira bagira uyuyo. Sicak bi yandan aglaamasi bi yandann:bitter:

gündüz zor bu çocukların hepsi. sanırım olağan :D ama ne gelir elden, hiçbirşeeeeeeeeey :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
offff çok bunalımım ben yahu. kime saldıracağımı şaşırmış haldeyim. genelde de eşime patlıyorum. gerçi o da hakediyor haketmıyor değil hani.

ya dün anası aradı bunu konuştular aradan bı saat geçti "annem de gelin dememi bekledi herhalde. ama ben davet etmedim" dedi.

elimdeki çay bardağını kafasına atıyodum az daha. bundan önce davet mi beklıyolardı çaya gelecez dıyıp gelıyolardı yine öyle gelselerdi dedim. davet etmemişmiş diye de soylendım.

manyak mı ne.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Allah2ım delirecem 45 dakıka uğraştım uyutmak için yarım saat uyudu uyandı. offfffff offff. ne edeyım nerelere gıdeyım ben...

öptum sizi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar