Pikem; Noyanın dişi hayırlı olsun. Demek ki seyahat öncesi huysuzluğu bpşa değilmiş yavrumun... Yazık kız....Hee bu arada iyi gezmeler olsun.
Hayatım sebze püresini niye yemiyo? O kadar sebze boşa mı gidicek? Püresini ayrı versek suyuyla ayrıca mama yapsak olmuyo mu?
Bu arada kızı uyandırmıyom balım. Uyansa geri uyumaz benimki. Uyandırmadan emziremeye çalışıyom olmayan sütle, aldığı kadar deyip.
Ehehehehhe bizim de 5-6 arası. Hiç şaşmıyo. Daha 1 kere 7 yi göremedik
Yok emiyor Lilacsım ama süt yok ki doğru düzgün. Gerçi zaten benim hiç bi zaman sütüm bol bol olmadı hep gıdım gıdım. Ama laktoz intoleransı denen şey anne sütünden de olabiliyomuş. Bu durumda anneye süt ürünleri diyeti uygulanıyomuş. Bide sütüm iyice azaldığı için aptamilin sütlü pirinçli maması ile 7 tahıllı mamasından zar zor 3-5 kaşık verdimdi geçtiğimiz günlerde. Verdiğim günler geceleri çığlık çığlığa uyandı. Dün vermedim mesela, dün sadece çorba ve meyve püresi yedirdim gece 1-1.30 gibi çığlık atarak uyanmadı çok şükür. Bugün de vermicem mamalardan, bugün de olmazsa yarın tekar mama vercem. Yarın akşama mamayı yedikten sonra gene çığlıklar atarak uyanırsa evet olabilir dicem...
Ay Ecrin sağol kız, ben bilmiyodum bunu... :uzgun:
Ütü deme banaaaaa
Hmmm sağol Babuşum, güzel bişeye benziyo. Gidip yerinde inceleyip denemek lazım Laylamın dediği gibi. Öperim...
Oluyo galiba semizotu. Dün sağlık ocağından rapor almaya gittiğimde demişlerdi öyle hatırlıyom.
Ufffffff... Çok geçmiş olsun Lidılım yaaa. Valla nazar ediyolar kuzularımıza yaa... Çok sık oku sen onu annesi. Hem onu hem kendini hem aileni. Gelmesin kimse arkadaş yaaa görmesinler öpüp sevmesinler!
Simuş o aptamilin sütlü pirinçlisini bi kere verdim denemek için birkaç kişi çok sevdi diye methetmişlerdi.
Aman vermez olaydım, çok rahatsız oldu o gün çocuk, günde 1 veya 2 kere kaka yapıyordu o gün 4-5 kez yaptı ve hep çığlık çığlığaydı.
Uyumadı, uyusa uykudan zırt pırt kalktı. Zaten hazırlardan taraf pek değilim, vermeyeceğim ben gerekiyosa kendimiz yapalım muhallebiyi, kendi mamalarından en kötü?
Acaba öyle yer mi duru, biberon almıyo ama kaşıkla filan? Koyu kıvamlı mama-az pirinç unlu?

ha, buradan uydurmuşum demek ki dr un dediğini... gaz yapıyormuş yazmışsın ya, ben de dr dedi diye bağlamışım :deli::1: