simurganka01
Daimi Üye
Kız Babuş, ben Duru ha mıkırdadı ha uyandı derken Duru geri daldı Ada uyandı heral

Allahım... O kadar isterdim ki bana yakın oturan sevdiğim birilerinin olmasını... O kadar isterdim ki... Evde hapis gibiyim. Dışarı çıksam alışveriş merkezinden ve parktan başka gidecek yerim yok. 2 çift laf edecek kimse yok... Ne acı bişey ki 2 sokak aşağımda 2 görümcem ve 1 kaynım oturuyor. İyice sahipsiz gibi bişeyim ben bu Ankarada yaaaaa![]()
:bitter: :bitter:
Aynen simusum. Kayinvalidem ve bir zamanlar guya beni cok seven ama kopek b.k yemekten vazgecmez hesabi yine gercek yuzunu gostermeye baslayan gorumcem yurume mesafesindeler.
Ama 6ay evde oldugum sure boyunca kimse kapimi filan acmadi. Brn de esimle gittigim haric gitmedim.
şu an kaynanamkarı burda uyuz oluyorum çaktırmadan yazıyorum birazdan aramızdaki diyaloğu yazacam te Alllammmm
benim doğum sonrası 5 ay, öncesi de 3 ay etti mi 8 ay. çok isterdim kızım anneanne-dede-hala-dayı-amca vs vs neyse herkesle birarada büyüsün diye. ama kısmet işte Babuş. İnsan üzülüyo ister istemez bu duruma ama yapcak bişe yok. kimseye şu dakkadan sonra yalakalık yapacak değilim, zaten de tarzım değil. kızımın aklı yetmeye başlayınca anlatırım. hoş.. zaten kızım büyüyesiye bu semtten taşınmayı düşünüyorum, şöyle Ankaranın daha uzak bi köşelerine... bekliyorum şu kooperatif bi biteydi bi teslim alaydık hayırlısıyla şu evi.
nooldu kııız? her zaman olduu gibi benzer zamanda benzer şeyler yaşamaya mı başladık gene nedir?
Bana milupadan yine paket gelmiş.
Site güvenliği aradı, tembihlemiştim evde bakıcı var sakın bana sormadan kimseyi almayın diye.
Kargocu geldi diye aradılar....Ben de kayınvalide geldi sandım,elim ayağım titrediydi sinirden
Dünyam diğer mahallede de yazıyormuş, şimdi tesadüfen okudum...Birisi hamileliğini kutlamış...
Şaşırdım...
Eleştiremem ama şaşırdım nedense...
Babuşum bana da gelmiş bugün paket, nerden coştular bunlar ki 5 ay sonra
İlk paketi yolladıklarında içinden bi kağıt çıkmıştı azoşum bebeğiniz şu kadar olduğunda da paket göndercez diye
Ama ne kadarlıkken yazıyodu onu hatırlamıyorum demek 5miş
kızlar hepinize tesekur ederim..persembe gunu bakalım muayene olcam iste ama su an bile kalbim pır pır surekli..korkmaya basladım artıkhadi optum sizi
Geçmiş olsun canım ben de aynı durumdayım
HAYATIM, alıntı yaptım ama çıkmamış; dişine ne oldu yaaa?Geçmiş olsun...
Kendime yeni bikiniler almam lazım. Herne kadar yarmagül gibi görünsem de umruuuuuumda değiiiiiiiil! :kahkaha: :kahkaha: :deli: :deli:
Kızlar ben kızıma şundan alıcam. Simit için bayaaa güvenli görünüyor...
Walla ben hic gizem ayaklarinda degilim simusum..ilk yazmaya basladigimda isyerimdekib.sayardan yuklemistim resmimi..simdi de kullandigim iphone resim yuklemiyr ondan hicbirseyi paylasamiuorum sizle..face i de kapatttim zaten edim istemedi
selam kızlar,
memlekete geldik, gelir gelmez aksilikler üstüste bindi. maddi olanlar neyse de, dün göğüslerimden başlayarak yukarıya doğru ateş bastı. 39 olunca acile gittik. iğne yaptılar. çok yakınımızın düğünü vardı, o yüzden acele acele giyinip çıktık. benim ateş düştü tabi. gece 12buçuk gibi eve döndük ve dönmemle sıtmalanmam, aynı zamanda ateşin 39buçuğa fırlaması bir oldu. soğuk bezlerle ateşi düşürdük 38e. sonra uyudum. sabah da dahiliyeye gittim. benim intaniyeye gönderdiler. gittim. kadın göğüste kızarıklık var mı dedi. yoook dedim. ama bir açtıkkiiii. sağ göğsüm pancar gibi kırmızıelle muayene etti ve yumuşak doku ezilmesi teşhisi koydu. 1gün önce annem Tunayı yanımdan alırken göğsüme bastırmıştı yanlışlıkla ve canım çok yanmıştı. sanırım o yüzden
ama üzülür diye kendisine söylemedim. antibiyotik ve ağrı kesici verdi. hala ara ara ateşim çıkıyor ve göğsüme dokununca çok acıyor. Tuna her zamankinden mızmız. dişleri zorluyor sanırım. doktor kontrolünde sıkıntı çıkmadı. 70cm 9100 gr kafa çapı 44 cm. gelişimi yaşıtlarının çok ilerisinde ama sıkıntı yaratacak bir durum söz konusu değil dedi. ek gıdayı arttırdı. gece uyanmaları da açlıktan değilmiş. bayağı kızdı bana hatta. basit düşün, detaycı olma, bu aylarda bebeklerin ne sıkıntısı olur dedi. diş mi deyince "bravo, akıllısın" dedi. ona da ukalalığından dolayı sinir oldum :bitter:
Ayh dr izne cikmis kontrol 11 ine kaldi. Bugun kiza muhallebi yaptim. Kendinden tatliymis pirinc unu. Cok istahla yedi. Mueyve den cok randiman alamadim yogurdu cok istahli yiyiyo sadece. Gecen aksam disarda yemek yedik. Defne kucagimda oturuyodu. Catali elime aldikca agzini acip masaya atti kendini. Tabagimdaki butun yogurdu kasikisteyip ona yedirdim. Arada birAkip kendi yemegimden yiyim dedim ama ne mumkunn agzi acipp kasiga atiyo kendini:kahkaha:
Az once uyandi. Gogsumden hala sut geliyo az az. Yine 1 damla gelince deniyim dedim. Gunduz agzni acmayan kizim vatos gibi yapisti. Gelip gelmedigini anlamadim. Birakinca gogsumu siktim geliyo. Emdi heralde biraz 1 ay aradan sonra.ama allah biliyo istemedim yani.unutmusum emzirmeyi. Hic keyif almadim. Kendi cocugumu yabanci hissettim.Belkide kalan sutlerdi. Ay ne zaman kesilcek bu sut yaf. 1 aydir emmiyo hala sikinca geliyo. Cocuk emmeye calisincada uzuldum. Ama kesince tekrar vermek de iyi degil derler. Neden derler bilmem ama. Off boyle iste
Agladi yine kactim ben
Bende calismak istiyorum yaa:bitter: dun arkadasa dedim ki yemek yerken bildigin iyi bi bakici var mi. Bi kadin soyledi kuzeninin ikizlerine bakmis. Ayni zamanda evi toparlamis falan cok sevimli bi kadin dedi. Ama kuzeni evdeymis calismiyomuss. Annesi yanndayken iyi bakar da ben yokken nasil bakar acaba falan dedim. Yk cnmm buyuttu kocaman yapti cocuklari seker gibi falan. Ay bi ogrensene bana simdi degilde boyle 3-5 ay sonra dusunuyorum dedim. Dogru simdi cok kucuk ben ogreneyim dedi. Esim de hayal goruyo ya dedi-kizgin a aaa niye dedim calisamicagina gore bos muhabbet bu dedi. Sen magazadan kavta cikcaksin kadin kaca kadar cocukla durcak olcak sey mi dedi. Aslinda evet magaza saatleri uzun ama oglen girisi var erken cikisi var ne bilim. Allah im hic calisamicam galiba:bitter:
kızlar selam benden geçmişi okudum ama cvp yazmaya hiç vaktim yok yarın hepiciğinize yazacağımm .bugun gidemedim yarın da bilet bulamadım çarşambaya gidiyorum kısmetse öperim hepinizi oğluma alışveriş yaptım simit mayo havlu ıvır zıvır aldımkikikiiki gidişe hazırız şimdi sıra evi hazırlamakta
iyi aksamlar anneler...
umarım herkes iyidir hersey yolundadır..
bende 2 gundur acayip bi carpıntı var,anlayamadım durduk yere bi baslıyo sanki 5 km yolu kosmusum gibi yuregim agzımdan cıkıp gidicek sanki(
sonuc olarak persembe gunune randevu aldım kalp damar cerrahisinden muayeneye gidicem bakalım hayırlısı..
hımmm iyi yapmışsın tatlım güseldir ama istanbulun nemi malum huy değiştirdi eymende gece 4-5 saat uyuyan bebe gitti 2 saatte bir kalkıyo bakalım umarım kaz dağı havası uykusunu düzene sokar inşallah
geçmiş olsun tatlım baktır bi çaresine yaa diş çok beter bir acıı allahım kimsenin başına vermesin
hoşbuldum lilacım sen nasılsın canım tatilemi gittiniz?
ben anneme gittim tubişim silivrideydim valla çok yoruldum annem ameliyat oldu gelen giden misafir ağırla Kayra oldu bir canavar huy değiştirdi uyumadı geceleri 2 saatte bir kalkmalar kucakta dolaşmalar offfff bezdirdi resmen ama çocukta haklı ilk yolculuk yabancı ev yatağı değişik ev kalabalık birde çok sıcaktı nem bir taraftan neyseki eve gelince normale döndük orda evde bebek arabasıyla gezdik düşün yani bu arada tatile giden arkadaşları kutluyorum inşallah bizim gibi olmamışlardır
selam guzellerr
lidilim canim gecmisler olsun.tunayada kocaman masallah
cok ani bi kararla carsamba gitmeye karar verdik.bakalim nasil olcak.
kizlar tatile gidip gelenler yanimiza ne alalim illaki yaninda olsun dediginiz bisey varmi? bi de elaya yuzdurebilmek icin simit bulamadim nerde bulunur bunlar en acilinden?
oyy disinmi agriyo hayatimben kac aydir tedavisiyle ugrasiyorum cooookkk zor agzimin ici perte cikti resmen. bak aklinda olsun cok ilkel bi yontem ama beni gece agridan uyutmadiginda disim tuz bastim disime damagima valla o an ise yaradiydi.parmagini tuza batir disine dis etine dogru hafifce sur o anlik geciriyo sabaha cikartiyo en azindan..
geçmiş olsun hayatım
hoşbulduk canım Kayra iyi azdık azdık geldik:1:bizde sizi özledik
siz nereye yıvvrum tatilemi?
hayatım geçmişler olsun...
bir de su verenler günde ne kadarlık veriyorsunuz? benimki su içmeyi pek seviyor da fazla mı veriyorum ki? günde 100 cc yi buluyor toplamda.
nooldu kııız? her zaman olduu gibi benzer zamanda benzer şeyler yaşamaya mı başladık gene nedir?

sağol canım sana da geçmiş olsun
2 tane dişim çürümüş ve galiba dolgumun altı da çürümüş bütün ağzım ağrıyo
ben geçen yaz hamileyken hayatımda ilk kez mayo aldım ama bi, daha almam zayıflıcam ben :deli:
bu lidil'ın kızan değil mi?
valla ben de gizemli ayaklarında değilim sadece böyle tercih ediyorum
canım geçmiş olsun şimdi nasılsın?
tuna'ya da maşallah
muhallebiyi neyle nası yaptın?
normal yoğurt yediriyor musun?
niye iyi değilmiş ki ne alaka?
şaşırdın mı yaaa otur çocuğuna bak
cnm iyi tatiller siz hangi otele gidiyosunuz
ya bi türlü ben tatil yeri bulamadım
kıyıköy
yalıköy
iğneada
enez
erikli
burhaniye
hepsinden bi şekilde vazgeçildi yakın nereye gitcez biz
cnm umarım kötü bişey yoktur
belki sıcak havalardandır
bi dehamile olabilir misin acaba
sağol cnm
saat emzirmemen lazım ddedi dişçi mümkün değil şu an
işe başlayınca yaptırcam
cnm geçmiş olsun ne ameliyatı?
iyi tatiller cnm
çok sağol cnm denicem dediğini sana da geçmiş olsun şimdi nasıl dişlerin
bi de hamileyken hergün yarım kg süt içtim
sağol cnım
sağol cnm
100 cc mi aboooo ben 30 cc gibi koyuyorum biberona hiç su sevmiyo bikaç damla suratını ekşitiyo
Yer: bizim ev
ben mutfakta, o ise şahin'le şahin'in odasında dışarı bakayolar ve mutfakla yanyana odalar
kaynana - oyyyy Allahhhhh özene bezene yaratmışşşş kurban olduğum
ben - oğlum muuu
kaynana - yok kedi
bi de sürekli çocuk her mızırdandığındaaa
oy seni aç mı bırakıyolarrrrr
acıktın mıııııı
al annesi emzir den birazzzzzz
bi de sonsuz tevekkül
Elhamdürillah ben de çok şükür Allah' inanırım ama bu herşeye bişi olmaz
ne desem ama
örnekliyorum
bahçenin duvarı çok kötü yıkılacak gibi
bahçeye salıncak kursana diyo bana
duvarı söylüyom
bişicik olmaz Allah'ın izniyle
bebeklere bal verilmiyo
bişicik olmaz
bahçedeki kömürlükler yıkılcak bahçe düzenlenmesi yapılcak
bişicik olmaz
çocuklar tuzla yağlı salçalı yemek yemiyo
ne yersen ver ne yersen ver bişicik olmazzz
kadın saksıyı koymuş camkenarına rüzgar esse kafamıza düşcek
Allah izin vermedikçe bişicik olmaz
bugün en sonunda patladım
aaa sen de biz de inaıyoruz da sen önlemini almadıktan sonra kör göze parmak sokarsan bişicik olmaz
ama diğer meşhur lafı
diyelim ki bu saydıklarımda bişi oldu
bu sefer der ki
olmaz diye bişi yok herşey biz insanlar için
ay ne uyuz yaaaaa çak ağzına bi tane sağlam sussun
bi de çamaşır suyu manyaklığıu var karı da
çocuğu alıyıo kucağına bugün yine aldı
yanına bi yaklaştım deli gibi ç.suyu kokuyo kızdım aldım çocuğu
amma çok kullanıyosun yaaaa
çocuk ii bayılmadı kokudan dedim
herzamankği cvbı ellerimi de yıkadım ama
işte ytıkamakla çıkmıyo koku hemen kafan almıyo mu
eldiven kullan dedim kullanamıyom dedi
o zman çsuyu kullanma dedim
kullanmadan duramıyom dedi
herzaman aynı hikaye
raaaametli kaynatan bana derdi ki sen ölünce hep başına ç.suyu koycam mermerleri, silersin tööööbe Yarabbim
bi de ne zaman altını açsam hemen
Allahtan şimdi b u bezler var
ya elde yıkasaydın
geçen babamın yanında konuştu
yok eskiden bez yokmuş
ç.makinası yokmuş
bi patladım
aaaaaaaaaaaaaa ne istiyosunuz yaaaa kullanmıyım mı beeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzz
babam da kalakaldı
yeter yaaaaa sıçıyım bezinize de ç.makinanıza da
uylan taş devrine dönelim istiyolar sanki manyak mıdırlar nedirler adamı dinden imandan çıkarırlar
Ben Eskişehirde doğdum büyüdüm.Üniversiteyi de orda okudum simuşum.Teklifsiz kapısını açacağım, kendimi kamufle etmeden, güçlü görünmek zorunda olmadan başımı omuzuna koyacağım herkes orda.
Dostlarım,akrabalarım,arkadaşlarım...
Bir tek kardeşim var burda, ama o da Avrupa yakasında oturuyor.Biraz da kendine dönüktür,sürekli planı programı olur....Çağırsam gelir aslında ne zaman istesem yada sık sık gitmek istesem severek ağırlar ama genç o,arkadaşları-çevresi çok geniş,sıkboğaz etmek istemiyorum...O da kendiliğinden fazla yanaşmıyor....Eşimden de mi çekiniyor artık bilmiyorum.
Anneme şey demiş,evlerimiz uzak, ben daha sık giderim ama her gidişimde beni eve bırakıyolar,evden alıyorlar,yük oluyorum çekiniyorum...
Telefonda her gün onlarca kez haberleşiyoruz ama yanyana gibi olmaz...
Komşum filan zaten yok, merhaba merhaba anca...
Bi kuzenim var dipdibe oturuyoruz ama 6 yıl oldu görmedim.
İş arkadaşlarım zaten akıllara zarar...
Çok daralıyorum bazen cidden...
Sizi o yüzden çok seviyorum.Hiç yüzünüzü görmedim ama benim için hayatımdaki en gerçekler dostlardansınız. İçimden ne gelirse, olduğum gibi paylaşabiliyorum. Yargılanmadan, ön yargıyla eleştirilmeden, benim tarafımdan bakarak-bakmaya çalışarak destek görüyorum.
Özellikle buraya geçtikten sonra, çok güzel olduk ya BİZ.
Hepinizi çok seviyorum.
Çok duygulandım he
azdi mi benim kikirigim ohh sefasi olsunevet canim tatile bakalim benim cok uslu bebem ne numaralar yapcek bana
evet pikem oraya geliyoruz.carsamba sabah 9 da ucak burdan.sansa baksende tam o gun gidiyosun
![]()
daha oncede demistim ya sana bizim isimiz cok belli olmaz her an hersey olur diye pazartesi karar vermis kocacim
sormadan bana zahmet edip haber verdi. ben sana bebek arabasini soracaktim ucaga nasil verdiniz. yada goturmusmuydun?
Allahım... O kadar isterdim ki bana yakın oturan sevdiğim birilerinin olmasını... O kadar isterdim ki... Evde hapis gibiyim. Dışarı çıksam alışveriş merkezinden ve parktan başka gidecek yerim yok. 2 çift laf edecek kimse yok... Ne acı bişey ki 2 sokak aşağımda 2 görümcem ve 1 kaynım oturuyor. İyice sahipsiz gibi bişeyim ben bu Ankarada yaaaaa![]()
:bitter: :bitter:
Aynen simusum. Kayinvalidem ve bir zamanlar guya beni cok seven ama kopek b.k yemekten vazgecmez hesabi yine gercek yuzunu gostermeye baslayan gorumcem yurume mesafesindeler.
Ama 6ay evde oldugum sure boyunca kimse kapimi filan acmadi. Brn de esimle gittigim haric gitmedim.
benim doğum sonrası 5 ay, öncesi de 3 ay etti mi 8 ay. çok isterdim kızım anneanne-dede-hala-dayı-amca vs vs neyse herkesle birarada büyüsün diye. ama kısmet işte Babuş. İnsan üzülüyo ister istemez bu duruma ama yapcak bişe yok. kimseye şu dakkadan sonra yalakalık yapacak değilim, zaten de tarzım değil. kızımın aklı yetmeye başlayınca anlatırım. hoş.. zaten kızım büyüyesiye bu semtten taşınmayı düşünüyorum, şöyle Ankaranın daha uzak bi köşelerine... bekliyorum şu kooperatif bi biteydi bi teslim alaydık hayırlısıyla şu evi.
Ben Eskişehirde doğdum büyüdüm.Üniversiteyi de orda okudum simuşum.Teklifsiz kapısını açacağım, kendimi kamufle etmeden, güçlü görünmek zorunda olmadan başımı omuzuna koyacağım herkes orda.
Dostlarım,akrabalarım,arkadaşlarım...
Bir tek kardeşim var burda, ama o da Avrupa yakasında oturuyor.Biraz da kendine dönüktür,sürekli planı programı olur....Çağırsam gelir aslında ne zaman istesem yada sık sık gitmek istesem severek ağırlar ama genç o,arkadaşları-çevresi çok geniş,sıkboğaz etmek istemiyorum...O da kendiliğinden fazla yanaşmıyor....Eşimden de mi çekiniyor artık bilmiyorum.
Anneme şey demiş,evlerimiz uzak, ben daha sık giderim ama her gidişimde beni eve bırakıyolar,evden alıyorlar,yük oluyorum çekiniyorum...
Telefonda her gün onlarca kez haberleşiyoruz ama yanyana gibi olmaz...
Komşum filan zaten yok, merhaba merhaba anca...
Bi kuzenim var dipdibe oturuyoruz ama 6 yıl oldu görmedim.
İş arkadaşlarım zaten akıllara zarar...
Çok daralıyorum bazen cidden...
Sizi o yüzden çok seviyorum.Hiç yüzünüzü görmedim ama benim için hayatımdaki en gerçekler dostlardansınız. İçimden ne gelirse, olduğum gibi paylaşabiliyorum. Yargılanmadan, ön yargıyla eleştirilmeden, benim tarafımdan bakarak-bakmaya çalışarak destek görüyorum.
Özellikle buraya geçtikten sonra, çok güzel olduk ya BİZ.
Hepinizi çok seviyorum.
Çok duygulandım he
Ben sene 99 dan beri Ankaradayım ve tek başımayım Babuşum... Ailemle ilişkilerim bu yüzden hiçbir zaman çok sıkı fıkı olmadı. Tabi başka sebeplerde var. Ama anlat desen anlatılabilir şeyler değil... O yüzden ben hep kendimi yalnız hissederim. Bi ortamda isterse çok sevdiğim 100 kişi olsun ben gene de kendimi yapayalnız hissederim. Artık içime nasıl işlediyse bu duygu söküp atmak istesem de yapamıyorum... Üniversitede çok samimi olduğum bir ya da iki arkadaşım anca vardır ki onlarla da anca telefonla görüşebiliyoruz. Çünkü biri İzmirde biri Manisada. İş arkadaşlarımdan yana çok şükür ki şanslı olduğumu düşünüyorum. Hamilelik sürecimde, sonrasında hep arayıp sordular sağolsunlar. Çoğu son derece samimi şekilde ev temizliği, yemek yapma vs gibi tekliflerde bile bulundular. Yani kendi ailemin ve eşimin ailesinin yapmadıklarını yaptılar. Sonra sizler... İnan sizsiz 1 gün düşünemiyorum. Bak şimdi Lidılım ateşlenmiş, Bebikomun kalbine çarpıntı olmuş, Hayatımın dişi ağrıyor, Laylamın annesi, Gökçenin eşi ameliyat falan oldu ya. O kadar üzülüyorum ki... Sürekli aklım kalıyo. Naaptılar nasıl oldular diye... İşte insan kim kendine ne kadar değer verirse o kadar değer veriyo karşısındakine. Aman beee işte böyle deyip sen gibi duygusal moddan çıkmak istiyorum. Öptüm.![]()
hayatım, hep aynı olmak zorundalar mı bunlar yaa??? benimki de bir şey olmazcı. Allah onları korurmuş. elbette korur ama sen tedbiri almadıktan sonra nereye kadar? bi de çok pimpirikli olmamak lazımmış, öyle derler bana. yediğim her şeyin suyundan azcık verecekmişim, alışacakmış. bi de müzik dinletecekmişim de öyle uyutacakmışım, onlar hep öyle uyutmuş, hiç kucağa almamışlar falan filan... amaaaaaaaaaaaannnn, çok biliyor herkes...
Ben sene 99 dan beri Ankaradayım ve tek başımayım Babuşum... Ailemle ilişkilerim bu yüzden hiçbir zaman çok sıkı fıkı olmadı. Tabi başka sebeplerde var. Ama anlat desen anlatılabilir şeyler değil... O yüzden ben hep kendimi yalnız hissederim. Bi ortamda isterse çok sevdiğim 100 kişi olsun ben gene de kendimi yapayalnız hissederim. Artık içime nasıl işlediyse bu duygu söküp atmak istesem de yapamıyorum... Üniversitede çok samimi olduğum bir ya da iki arkadaşım anca vardır ki onlarla da anca telefonla görüşebiliyoruz. Çünkü biri İzmirde biri Manisada. İş arkadaşlarımdan yana çok şükür ki şanslı olduğumu düşünüyorum. Hamilelik sürecimde, sonrasında hep arayıp sordular sağolsunlar. Çoğu son derece samimi şekilde ev temizliği, yemek yapma vs gibi tekliflerde bile bulundular. Yani kendi ailemin ve eşimin ailesinin yapmadıklarını yaptılar. Sonra sizler... İnan sizsiz 1 gün düşünemiyorum. Bak şimdi Lidılım ateşlenmiş, Bebikomun kalbine çarpıntı olmuş, Hayatımın dişi ağrıyor, Laylamın annesi, Gökçenin eşi ameliyat falan oldu ya. O kadar üzülüyorum ki... Sürekli aklım kalıyo. Naaptılar nasıl oldular diye... İşte insan kim kendine ne kadar değer verirse o kadar değer veriyo karşısındakine. Aman beee işte böyle deyip sen gibi duygusal moddan çıkmak istiyorum. Öptüm.![]()
HAYATIM, tatil için yazdığın yerlerin hiçbirini bilmiyom balım. Bilsem derim şura şöyle bura böyle diye. Ama illa çok yakın bi yere gitmenize gerek yok ki bence.. 5 saate kadar pek sorun çıkarmıyo bu bebe milleti ama sonra ciyaklıyolar... Bu arada kaynanana da çok pis gıcık oldum, dalasım geldi.