ya bu akşam yolculuk var kısmetse daha valiz hazırlamadım, gidip başlasam iyi olucak sanırsamm.........55:55:
nereye cnm
ya bu akşam yolculuk var kısmetse daha valiz hazırlamadım, gidip başlasam iyi olucak sanırsamm.........55:55:
h
ben hayatında 3.plandayım yani. ogün bügündür nazlar niyazları bitmedi. sürekli ayyyy acım var offf sancım var. bi de anası da gazcı anam. ya bişeyin yok kalk dıyorum annesi atlıyo eee çocuk ameliyat oldu gokçe dıye. gecen bi bağırdım senin oğlun nazlı elbet agrısı vardır da ben de 6 ay once amelıyat oldum akşamına kalktım yürüdüm o da yetmedi 3 ay aralıksız her gün misafir ağırladım bana da bu kadar acıdın mı çok merak edıyorum diye. sustu kaldı. birazdan da aden'i babasıyla ona gonderecem. daha hiç adenle yalnız kalmadı kendisi. sevmeye gelınce kimsenin kucagında bırakmıyo çocuğu bakalım 1 saat bakabilecek mi.günaydın kızlar,
soranlar, merak edenler sağolsun. hamdolsun şimdi iyiyim. ama o mesajı yazdığım gün ateşim yine 40.5'e çıktı 2 kereölüyorum sandım. annem Tunayla ilgilenirken, eşim de benimle ilgilendi sağolsun, heryerime soğuk bezler koydu, sildi, ılık duşlar yaptırdı. bir ara konuşamadım sanki. sonra çözülünce eşime "bana birşey olursa oğluma annem baksın" demişim. Rabbim bir daha yaşatmasın. antibiyotiğe devam ediyorum ama Tuna onun yüzünden sütü zor içiyor. doktor da bol bol emzir dedi diye hep mememe dayıyorum. ısırıyor, çekiştiriyor ama emmiyor. o yüzden 2 gündür mama veriyorum. sorun çıkarmadan içiyor çok şükür.
inanmam aslında, batıl inanç derim. ama düğün sahiplerinden olan bir abla bir beldede bildiği bir kadına okutmuş beni. baba ve anne ismi söyleyince suya okuyormuş kadın. karnından başlamış, ordan yukarıya doğru çıkmış, göğüslerini ve boğazını sarmış onun. erkek nazarı değmiş, kolay kolay çıkmaz demiş. ve pazar günü herşeyin karın ağrısı ve ishal şeklinde başladığını o abla bile bilmiyordu. çünkü ben yediğim birşeyden sanmıştım. sadece bir kere karnım ağrıdı ve ishal de tek seferlikti. ardından duşa girdim. çıktığımda koltuk altı tarafından göğüslerim yanıyordu. vakit geçtikçe başıma kadar çıktı ateş... anlatırken bile tüylerim diken diken oluyor kızlar. olabilir mi böyle birşey. ve en enteresanı gece 3te kadın fenalaşmış, kendinden geçmiş. bu da benim son ateşlendiğim saat oldu.
bu kadın ablayı da okumuş bir kere. senin benlik bir işin yok, doktora git demiş. okuduğu suyu göndermiş. denize karşı içsin, eline yüzüne ayaklarına sürsün demiş. gülsem mi ağlasam mı bilemedim
böyle işte kızlar, dua edin sizler de bir an önce geçsin. kuzum perişan oldu. yarın da eşimin memleketine geçicez. yazamazsam meraklanmayın. ateş çok şükür kalmadı. artık tek sorun göğsümdeki ağrı ve hafif sertlik. inşallah o da geçecek.
geçmişi okuyamadım pek.
tatile giden canlara iyi tatiller...pucuk:
hepsi böyle anacım hepsi. adamın kalın baarsağında iltihaplanma vardı onu kuruttular. bi görsen ayılırken yanında ben vardım; ilk anneemmmmmm dıye inledi. sonra oğlummmmm. en son da anneee gökçe nerde dıye sordu.)
ah
ben hayatında 3.plandayım yani. ogün bügündür nazlar niyazları bitmedi. sürekli ayyyy acım var offf sancım var. bi de anası da gazcı anam. ya bişeyin yok kalk dıyorum annesi atlıyo eee çocuk ameliyat oldu gokçe dıye. gecen bi bağırdım senin oğlun nazlı elbet agrısı vardır da ben de 6 ay once amelıyat oldum akşamına kalktım yürüdüm o da yetmedi 3 ay aralıksız her gün misafir ağırladım bana da bu kadar acıdın mı çok merak edıyorum diye. sustu kaldı. birazdan da aden'i babasıyla ona gonderecem. daha hiç adenle yalnız kalmadı kendisi. sevmeye gelınce kimsenin kucagında bırakmıyo çocuğu bakalım 1 saat bakabilecek mi.
ya ben herkesi çok özledim. evden giremıyorum pek tam yazayım bişeyler dıyorum aden aglıyo uyanıyo elbet bişey çıkıyo. şu işe bi başlıyım da yine ayın en çok konuşan üyesi olurum ben![]()
azom, babuşum, nazom, lilam, laylam, leom, lidılım, pikem, hayatım, bebikom, mannak ve unuttugum hatunlar özledim ayol....
günaydın kızlar,
soranlar, merak edenler sağolsun. hamdolsun şimdi iyiyim. ama o mesajı yazdığım gün ateşim yine 40.5'e çıktı 2 kereölüyorum sandım. annem Tunayla ilgilenirken, eşim de benimle ilgilendi sağolsun, heryerime soğuk bezler koydu, sildi, ılık duşlar yaptırdı. bir ara konuşamadım sanki. sonra çözülünce eşime "bana birşey olursa oğluma annem baksın" demişim. Rabbim bir daha yaşatmasın. antibiyotiğe devam ediyorum ama Tuna onun yüzünden sütü zor içiyor. doktor da bol bol emzir dedi diye hep mememe dayıyorum. ısırıyor, çekiştiriyor ama emmiyor. o yüzden 2 gündür mama veriyorum. sorun çıkarmadan içiyor çok şükür.
inanmam aslında, batıl inanç derim. ama düğün sahiplerinden olan bir abla bir beldede bildiği bir kadına okutmuş beni. baba ve anne ismi söyleyince suya okuyormuş kadın. karnından başlamış, ordan yukarıya doğru çıkmış, göğüslerini ve boğazını sarmış onun. erkek nazarı değmiş, kolay kolay çıkmaz demiş. ve pazar günü herşeyin karın ağrısı ve ishal şeklinde başladığını o abla bile bilmiyordu. çünkü ben yediğim birşeyden sanmıştım. sadece bir kere karnım ağrıdı ve ishal de tek seferlikti. ardından duşa girdim. çıktığımda koltuk altı tarafından göğüslerim yanıyordu. vakit geçtikçe başıma kadar çıktı ateş... anlatırken bile tüylerim diken diken oluyor kızlar. olabilir mi böyle birşey. ve en enteresanı gece 3te kadın fenalaşmış, kendinden geçmiş. bu da benim son ateşlendiğim saat oldu.
bu kadın ablayı da okumuş bir kere. senin benlik bir işin yok, doktora git demiş. okuduğu suyu göndermiş. denize karşı içsin, eline yüzüne ayaklarına sürsün demiş. gülsem mi ağlasam mı bilemedim
böyle işte kızlar, dua edin sizler de bir an önce geçsin. kuzum perişan oldu. yarın da eşimin memleketine geçicez. yazamazsam meraklanmayın. ateş çok şükür kalmadı. artık tek sorun göğsümdeki ağrı ve hafif sertlik. inşallah o da geçecek.
geçmişi okuyamadım pek.
tatile giden canlara iyi tatiller...pucuk:
bende bi özet geçeyim kızlar kendimden
geçtiğimiz hafta sonu abimin düğünü vardı
ve biz avrupa yakasındayız gelinizimiz karşıda kartalda
üstüne bide köprüde bakım olunca gelin almaya gitmek resmen eziyet oldu tam 3 buçuk saatte gittik herkes bizi bekledi falan düğüne son anda yetiştik ama herşey mükemmeldi harika bi düğünle evlendiler çok şükürr
kızıma kına gecesinde küçücük kırmızı bindallı giydirdim
düğündede gelinlik ve başınada hani şu komple yuvarlak çiçeklerden taçlar varya ondan tatktımm herkes bayıldı kızıma öyle tatlı oldukii özellikle kınaya damgasını vurdu
ama sonrası bize biraz soorun oldu maallesef benim belim şu an çok kötü neredeyse hiç iş yapamıyorum eğilip kalkmak işkence gibi doktora gittim dün ilaç verdi falan 1 hafta 10 güne geçer dedi yaa
kızımıda doktora götürdüm hem idrar yolu enfeksiyonu hemde bağırsak enfeksiyonu geçiriyo meleğim ama çok şükür bi huysuzluğu yok hiçte olmadı zaten ben idrarının kokusundan ve akıntısından anladımiyikide götürmüşüm doktora bazı enfeksiyonlar böyle sinsi ilerliyomuş
şimdi antibiyotik kullanıyoruz..
bizde haberler böyle işte düğünle beraber inanılmaz bi yük kalktı üstümden bide şu belim iyileşse tam kendime gelecem inşşş
bende bi özet geçeyim kızlar kendimden
geçtiğimiz hafta sonu abimin düğünü vardı
ve biz avrupa yakasındayız gelinizimiz karşıda kartalda
üstüne bide köprüde bakım olunca gelin almaya gitmek resmen eziyet oldu tam 3 buçuk saatte gittik herkes bizi bekledi falan düğüne son anda yetiştik ama herşey mükemmeldi harika bi düğünle evlendiler çok şükürr
kızıma kına gecesinde küçücük kırmızı bindallı giydirdim
düğündede gelinlik ve başınada hani şu komple yuvarlak çiçeklerden taçlar varya ondan tatktımm herkes bayıldı kızıma öyle tatlı oldukii özellikle kınaya damgasını vurdu
ama sonrası bize biraz soorun oldu maallesef benim belim şu an çok kötü neredeyse hiç iş yapamıyorum eğilip kalkmak işkence gibi doktora gittim dün ilaç verdi falan 1 hafta 10 güne geçer dedi yaa
kızımıda doktora götürdüm hem idrar yolu enfeksiyonu hemde bağırsak enfeksiyonu geçiriyo meleğim ama çok şükür bi huysuzluğu yok hiçte olmadı zaten ben idrarının kokusundan ve akıntısından anladımiyikide götürmüşüm doktora bazı enfeksiyonlar böyle sinsi ilerliyomuş
şimdi antibiyotik kullanıyoruz..
bizde haberler böyle işte düğünle beraber inanılmaz bi yük kalktı üstümden bide şu belim iyileşse tam kendime gelecem inşşş
nereye cnm

bi de bişi sorcam oğlum dün ve bugün gündüz çok uyuyor, yoğurt yedirirken uyuyakaldı, sonra uyandı, yarım saat geçmeden yine uyudu. sabah 10dan beri uyanıp uyanıp uyuyor...endişelenmeli miyim? normalde birer saat uyuyup 2 saat uyanık kalırdı , gündüz uykusunu 4 saate tamamlardı ama dün de bugün de sanki daha fazla uyuyor.
istanbula anamın yanına canım
tatlım ateşine baktın mı? ateş yoksa bi huysuzluk yoksa yorulmuştur belki? bazen noyan da daha fazla uyuyo ...
ya ben herkesi çok özledim. evden giremıyorum pek tam yazayım bişeyler dıyorum aden aglıyo uyanıyo elbet bişey çıkıyo. şu işe bi başlıyım da yine ayın en çok konuşan üyesi olurum ben![]()
azom, babuşum, nazom, lilam, laylam, leom, lidılım, pikem, hayatım, bebikom, mannak ve unuttugum hatunlar özledim ayol....
meraba kızlar nasılsınız ? gecmisi okudum ama alıntı yapamicam simdi ayrı ayrı cunku bu carpıntı beni oldurceksoyle bi selam verip cıkayım dedim sadece..
surekli yuregim agzımda geziyorum hic olmamıstı boyle..yarın gidicem doktora insallah kotu bisey cıkmaz...insan boyle zamanlarda gercekten bi tuaf oluyo bende Hira ya bakıp bakıp Allah'ım nolur bana bisi olmasın ki cocugumun buyudugunu gorebileyim demeye basladım :aglayan:
hos her zaman Rabbim benim omrumden al kızıma ver diye dua ediyorum ama artık O en iyisini bilir ne diyeyim..
yarın yazarım size kendinize iyi bakın optum sizi
hiiii tansel'immmmm:ayk:
seni sona sakladım bebişim seni özel yazmak için![]()
bak yazıyorum... TANSEL'imi çok özledim... muahhh muahhhh can haticemmmm