offf şu erkekler hasta olmasın anacım. 10 gun oldu ameliyat olalı hala paytak paytak yürüyor. agrısı oluyo sızısı oluyo offf...
ula biz ağır karın ameliyatı olduk 6 ay önce 7 KAT KESİP BİÇTİLER kalkıp yürüdük akşamına. teyyy teyyyy
ya bu akşam yolculuk var kısmetse daha valiz hazırlamadım, gidip başlasam iyi olucak sanırsamm.........55:55:
ya ben herkesi çok özledim. evden giremıyorum pek tam yazayım bişeyler dıyorum aden aglıyo uyanıyo elbet bişey çıkıyo. şu işe bi başlıyım da yine ayın en çok konuşan üyesi olurum ben![]()
azom, babuşum, nazom, lilam, laylam, leom, lidılım, pikem, hayatım, bebikom, mannak ve unuttugum hatunlar özledim ayol....
bende bi özet geçeyim kızlar kendimden
geçtiğimiz hafta sonu abimin düğünü vardı
ve biz avrupa yakasındayız gelinizimiz karşıda kartalda
üstüne bide köprüde bakım olunca gelin almaya gitmek resmen eziyet oldu tam 3 buçuk saatte gittik herkes bizi bekledi falan düğüne son anda yetiştik ama herşey mükemmeldi harika bi düğünle evlendiler çok şükürr
kızıma kına gecesinde küçücük kırmızı bindallı giydirdim
düğündede gelinlik ve başınada hani şu komple yuvarlak çiçeklerden taçlar varya ondan tatktımm herkes bayıldı kızıma öyle tatlı oldukii özellikle kınaya damgasını vurdu
ama sonrası bize biraz soorun oldu maallesef benim belim şu an çok kötü neredeyse hiç iş yapamıyorum eğilip kalkmak işkence gibi doktora gittim dün ilaç verdi falan 1 hafta 10 güne geçer dedi yaa
kızımıda doktora götürdüm hem idrar yolu enfeksiyonu hemde bağırsak enfeksiyonu geçiriyo meleğim ama çok şükür bi huysuzluğu yok hiçte olmadı zaten ben idrarının kokusundan ve akıntısından anladımiyikide götürmüşüm doktora bazı enfeksiyonlar böyle sinsi ilerliyomuş
şimdi antibiyotik kullanıyoruz..
bizde haberler böyle işte düğünle beraber inanılmaz bi yük kalktı üstümden bide şu belim iyileşse tam kendime gelecem inşşş
geçmiş olsun size de cnm. inşallah en kısa zamanda iyi olursunuz anne-kız...
gökçecim senin koca bebeğe de tekrar geçmiş olsun. sana da sabırlar diliyorum en acilinden
kızlar hepinize bir sorum var. mama miktarını tek öğünde ne kadar veriyorsunuz. ben bi kere 120lik hazırladım yetmedi, başka bir öğünde 150 hazırladım yetmedi, sonra diğer öğünde 180 hazırladım baktım hala boş biberonu çekiyor, oha dedim ve gerisini getirmedim
bi de bişi sorcam oğlum dün ve bugün gündüz çok uyuyor, yoğurt yedirirken uyuyakaldı, sonra uyandı, yarım saat geçmeden yine uyudu. sabah 10dan beri uyanıp uyanıp uyuyor...endişelenmeli miyim? normalde birer saat uyuyup 2 saat uyanık kalırdı , gündüz uykusunu 4 saate tamamlardı ama dün de bugün de sanki daha fazla uyuyor.
meraba kızlar nasılsınız ? gecmisi okudum ama alıntı yapamicam simdi ayrı ayrı cunku bu carpıntı beni oldurceksoyle bi selam verip cıkayım dedim sadece..
surekli yuregim agzımda geziyorum hic olmamıstı boyle..yarın gidicem doktora insallah kotu bisey cıkmaz...insan boyle zamanlarda gercekten bi tuaf oluyo bende Hira ya bakıp bakıp Allah'ım nolur bana bisi olmasın ki cocugumun buyudugunu gorebileyim demeye basladım :aglayan:
hos her zaman Rabbim benim omrumden al kızıma ver diye dua ediyorum ama artık O en iyisini bilir ne diyeyim..
yarın yazarım size kendinize iyi bakın optum sizi
Herkese iyi kandiller
simuşşşşş kusura bakma beybeyimmm... unuttum.![]()
herkesin kandili mübarek olsun.
Lilacs naaapıyosun? Senle benden başka kimse yok
kızlar akşamdan beri moralim çok bozuk
dişim ağrıyodu ya ben de arveles içiyodum 25 mg diye
dün ilaç alıyım dedim eczaneden nerden estiyse propektüsüne baktım o an
emzirme döneminde kullanılmaz yazıyo şok oldum
ecz.kadın daniye içtiniz risk bilmemne falan dedi iyice yıkıldım
eve geldim hemen şahin'in dru ardım ilacı mail at bana dedi
sonra aradı evet vermiyoruz biz dedi kan testi yapalım ama bişi yok bence sizin çocuğunuzda dedi
keşke içmeden banma sorsaydınız dedi
iyide dedim ben doğum yaptıktan sonra bu ilaç verilmiş bana dedim iğneyle
taburcu olunca reçetelenmiş evde de içmişim ondan dolayı dişim ağrıyınca bunu içtim dedim
nese korkmayın bişeyi yktur dedi
sonra doğum drumu aradım böle böle
tüm ilaçlar %1 oranında süte geçer dedi
her ilaç doğum sonrası acıyı geçirmez
çocuk drları da fazla pimpirikli yeni mezun mu dedi
yo yaşlı dedim
sen drunu dinle istersen içme ama biz hep bu ilacı veriyoruz bişey olmaz dedi
nolur bana moralimi daha da bozmıcak ii şeyler söyleyin
little face de gördüğüm kadarıyla tunaya yürüteç almışsınız, ben de düşünüyorum da dr tavsiyesiyle mi aldınız, erken mi acaba? 6 aydan başlıyormuş gerçi de...dün bi arkadaşla konuştum 6. ayın içinde kullandık biz dedi.
kızlar akşamdan beri moralim çok bozuk
dişim ağrıyodu ya ben de arveles içiyodum 25 mg diye
dün ilaç alıyım dedim eczaneden nerden estiyse propektüsüne baktım o an
emzirme döneminde kullanılmaz yazıyo şok oldum
ecz.kadın daniye içtiniz risk bilmemne falan dedi iyice yıkıldım
eve geldim hemen şahin'in dru ardım ilacı mail at bana dedi
sonra aradı evet vermiyoruz biz dedi kan testi yapalım ama bişi yok bence sizin çocuğunuzda dedi
keşke içmeden banma sorsaydınız dedi
iyide dedim ben doğum yaptıktan sonra bu ilaç verilmiş bana dedim iğneyle
taburcu olunca reçetelenmiş evde de içmişim ondan dolayı dişim ağrıyınca bunu içtim dedim
nese korkmayın bişeyi yktur dedi
sonra doğum drumu aradım böle böle
tüm ilaçlar %1 oranında süte geçer dedi
her ilaç doğum sonrası acıyı geçirmez
çocuk drları da fazla pimpirikli yeni mezun mu dedi
yo yaşlı dedim
sen drunu dinle istersen içme ama biz hep bu ilacı veriyoruz bişey olmaz dedi
nolur bana moralimi daha da bozmıcak ii şeyler söyleyin
tatlım, dr un da demiş bişey olmaz diye, korkma artık, için rahat etmezse kan testi yaptırın dr unun dediğini. ama zaten kullandığın bi ilaçmış. bundan sonra daha dikkatli olursun..korkma bence.
canım Selim 3 aylıkken şiddetli bir bel rahatsızlığı yaşadım. Üniversitedeki prof hoca bi ilaç verdi, dediğin gibi prospektüsünde kullanılmaz diyordu. Eşimin arkdaşı bi doktora daha gittik kendisi eşim şu an emziriyor olsa bu ilacı kullandırmazdım dedi. Ben ağrıdan ölüyorum, parol felan hiç etki etmedi. 3 hafta eşim fizik tedaviye götürdü, inan çok zor günlerdi. Yani ilacı kullanmadım. Ama diş için şartsa ilacı kullanırken sütünü sağıp at mama ile besle şahini..
Annem ve babam yanımdalar. Bana resmen acıdılar , 6 ay sen bu Selime nasıl kendin baktın diyeBabam diyor hep oyun hep ilgi istiyor. Acayp yorucu diyor. Vallahi bende yorulmuş hissediyorum. Her sabah kalktığımda bi yerim ağrıyor. Ya ayagım, ya belim , ya omzum ya popom
Şikayet etmek değil niyetim ama bu bebeler niye uysal değil. Biz çokmu üstüne düşüyoz bilmem..
Lidirimmmm basta olmak uzree herkese selamm kizlarr.. Gecmiss mevlutunuzz mubarek olsun.Dudagimda kocaman ucuk cikti. Kizcemi opemiyorum onu da yuzume dokundurtmuyorum dunden beri cok zor luyo:bitter:
Fisher price in bi hoppalasi varmis. Orumcege benziyo. Ama daha farkli. 360 tl ama baya oayalancak gibi. Dr a sorup alasim var. Ama denize izin vermedi ona da vermeyebilir sankim:deli:
Dun disardayken bi erkek bebe gorduk. Daha yeni 3 aylik oluyomuss. Allah imm ne ses cikarmak ne odaklanmakk. Bizim kiza bi serenat yapti bi serenat yaptii. Cok dikkatli bakiyo sanirim dokunamayinca sinirleniyo. Annesi dedi ama cok sevdi oglum verin kizi ogluma. Dedim olmazz benim kizz sozluj hem sizin oglana hic pas vermedi kucuk gorducocuk 2 aylikken donmus koltuktan dusmuss. Su anda da donupp surunuyomuss. Ay cocuga baktikca bu daha once yasamis bi daha gelmiss diye gecirdim icimden. O kadar akli basinda bakiyo hareket ediyo ve ses cikariyo ki. 41 kere masallah diyelim.
Defne sultan jtutulcak gibi degil. Daha emeklemedenn fir donuyo nereye koysam emekleyince canima okucak.herseyi cekiyo isiriyo vuruyo dokuyo vs:deli: iyi olan hic aglamiyo artik nerdeyse. Sinirlenince de aglamak yerine bagirmai tercih ediyo cadi:deli: yuzukoyun uyumaya basladi. Cok komik yatiyo. Uyku suresi biraz kisaldi. 8 de yatsa bile 10 da falan uyanip bi sure bizimle takiliyo sonra uyuyakaliyo. Sabah ta 9 gibi uyaniyo. Nadiren eskisi gibi uzatiyo uykuyu. Gunduz de 2 yada 3 kez 45 er dk uyuyo ortalama. Halaaa meyve yememekte direniyo. Yogurda saldiriyo. Muhallebi keyfe kalmiss ya aciyo yada siki siki kapatiyo agzini.
Evde durumlar limon. Yani degilde limon bi karisik iste..
Laptopumu istiyorummmmmm.. Optum hepinizii
ya ben hamileyken bile çok şiddetli başağrıları çektim ilaç hiç içmedim
mide ağrıları da öle reni bile emmedim bi tane
ama bunu doğumdan sonra içtim ya ne bilim basiretim bağlandı heralde
dişim 1 tane ağrısa ii tüm ağzım ve damaklarım ölüyom başladı mı ağrısı ama artık iiçmem zaten vicdan azabından ölcem
eşim de bu arada yürüteç alalım diyo bizim dr zararlı dio niyeyse annem de korkuyo yürüteçten little hangisinden almış ne marka
evet ya sanırım hepimizinki böyle ama kimse anlamıyo valla
geçen babam dioki nası kahvaltı edemedin koy anakucağına dursun
sonra geçen geldi annem tatilde diye o durdu ben pazara çıktım 2 seferde gidip gelcektim 1.yi getirdim eve baktım kucağında diyoki ne ana kucağında durdu ne oyun halısısn da ne yatağında kucağıma aldım hadi canım dedim alla alla niye durmadı ki acaba
bem drda denize izin vermiyo 3.polio böle mi yzılıyo olmadığı için
ama çşıkel tbüyüküstün hepsoktular onlarda olmamıştı aşı
canım inşallah bişey olmaz, vizdan azabını azaltmaya çaılş diyebilirim. Bence sen çok düşünceli ve iyi bir annesin. Bu arada Şahin ek gıdaya başladımı?
ben yoğurdu hergün taza mayalıyorum. Atatürk orman çifliğinin günlük sütünü alıp günlük yoğrut yapıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?
canım bende tatilde denize ve havuza sokmadım. Bence sende girdirme, aman ishal felan olur. Bebekler için ishal çok tehlikeli. Ben deniz suyunu ayagına sürdüm sadeceBen yüzerken eşim baktı eşim yüzerken ben baktım. Sende öyle yap hayatım.