2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
günaydın dicem ama kimse yok
Kayra 2 gündür çok huysuz uykusuzluktan miğdem bulanıyor artık
hiçbir iş yapamıyorum sürekli kucakta beşiğinde yatmak istemiyor
ayakta bile salladım hiç ağlamadığı kadar ağlıyor doktorumuzu aradım
sanırım büyüme atağı geçiriyor birkaç güne geçer eski düzenine girer dedi
umarım öyle olur benim sakin huzurlu oğlum gitti yerine bir canavar geldi:bitter:
geçmişide okuyamıyorum umarım herkes iyidir hepinizi çok öptüm

laylam uzun zamandır seni göremedim. canımcım annen nasıl oldu..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya şahin'in de uyku düzeni bozuldu
akşam 11e kadar 3 kez ağlayarak uyandı sonra 1 de uyandı sonra 3 te ondan sonra da benimle yattı zaten
ben galiba deprosyona girdim
akşam bi ağlama krizi ağla ağla
saçma sapan şeyler düşündüm ölümle ilgili oğlumla ilgili geldiler yani gözlerim pörtledi ağlamaktan şimdibaşım ağrıyo
boşanma davası nasıl açılır velayeti kim alır mal rejimi nasıl lur onları araştırdım durdum
he bi de akşam yastığı kocamın suratına bastırcaktım o kaaa :1:

Kizz hayatimm sen tamm benim kafasin hee:deli: bizde hep fikirr bi milyon:kahkaha:
Banaa da ve okudum kadariyla herkese esimde gorunuyolar. Arada kayinvalidemden de gorunuyolar. Zaman zaman da herkesten. Her haft a bi boanma karari aliyorum. Sonra kizima bakip agliyorum bende ben iyi bi evlilik yapamdim annem ayrilirsam sen boyle buyuceksin hep benim sucum diye. Sonra esimi cocukla oynarken izliyorum gidiyorum iyi bi koca bulamadim ama sana iyi bi baba bulmusum idare et art diyorum.
Adam ..yi ne ne yaptim yaaa ne yapsam kabahat anlamadim ben seni
Ben.. sus artik zaten senin annen kiskanc
O..Kizim ne alakasi var simdi?.
Ben..Tabi cnmm ne alakasi olcakk sen zatenn beni sevmiyosun kii
taktigin mi var ne olursa olsun.-kizgin
O..Tamam askim gorunmusler sana yine
Benn.. Gorunurlerrr tabii hepp bana gorunurlerr. Sorunluyum ben demii oyle demek istiyosun yok sana gorunduler yok ne alakasi var. Alaka kuramiyosann anacigina gitt mutlu mesut yasa o zaman
O.. Benim bildigim erkekler der onu annenin evine git diye ama
Benn.. Neee bide evde gozun kaldiii. Yaziklar olsun sana istemiyorum evi de istemiyorumm. Ben bakarim cocuguma. Pes yani pessss
O.. Yaa ben ne dedim simdi
Tekrarr benn 5 dk sonra.. Siskoyum ben dimi askimm. Neyse sana karpuz keseyim mi. Yada bi kahve yapayim icelim bosver karpuzu..
Oo.. Uctu kizim senin bu annen.. Bosver askim gel uyuyalim artik

Hiii sikildinn bes dk dinleyemedinn benii oyle mii diyee gece yarisi muhabbetlerii diz boyu:kahkaha:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selam kızlar nasılsınız?
dün doktora gittim ekg de cekildi hicbi sorun yokmus kalbimle alakalı..
sıcaklardan dedi doktor bu sıra cok var boyle gelen dedi..bol sıvı al dedi bide tansiyonum cok dusuk cıktı 8/5.. niye bayılmıyon sen diyo :D

neyse dogumdan sonra da vucut kendi dengesini bulana kadar boyle bazı aksakllıklar olabilir dedi kolay degil alt ust oldu butun ****bolizma dedi..

oyle iste cok sukur bisey yokmus oh...-ciko

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bu arada tekrar gecmis olsun diyen heeeerkese tesekkur ederim..

SİMUŞ'um.. benim troidlerime ben kendimi bildim bileli bakılıyo kilo alamıyorum diye kurcalamadıkları yerim kalmadı canım hisbisey cıkmıyo hic.. hatta antalyadaki hastane yetmemisti de izmir'e yollamıslardı hormonlarım iicin..hersey normal sadece ****bolizmam cok hızlı calısıyomus yedigimi yaga donusturemeden yakıyomus..doktor normal insanlar bir yiyosa sen üc yicen ki ****bolizman yakamadan azcıgı kilo olsun demisti..

tabi bide yiyip dinlenebilmek lazım ulen dotume motor takmıs gibi ev isi bulasık yalasık derken..nerde oturayım da yarasın bana be..peeehh

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Selam kızlar. 2 gündür giremedim. Kandil akşamı habersiz ve yemekli (!) misafir geldi.
Ve gece 1e doğru gittiler, hiçbir şey yapamadım, ibadet niyetine :(
Dün de iki tane iş görüşmem vardı.
Bu aralar nerdeyse her gün bir iş görüşmesine gidiyorum… Kafam karışık %100 içime sinen yok…
Ya giriş çıkış saatleri iyi, yeri uzak (Gebze), ya her şeyi süper ama Cumartesi yarım gün çalışma var, ya koşulları iyi ama istediğim gibi kurumsal değil…
Hala %100 içime sinen çıkmadı.
Yarın da bir görüşmem var. Çok büyük firma.Dünyada 13000 kadar çalışanı var, teklif onlardan geldi, tanıdığım eski bir müşterimizden.
Olması ihtimali yüksek. Kurumsal ve evime kendi aracımla gidersem 15 dk filan. Ama cumartesi yarım gün çalışma var.
Çok trafikli bi bölgede oralarda araç kullanmaya da çok çekiniyorum, naparım bilmem bi de o var.
Sırf bu yüzden reddetmek de istemiyorum. Maaşı epey yüksek isticem, ona da olur derlerse sanırım, kabul edicem.
İyi de bir gelecek vaat ediyor…
Hayırlısı inşallah hem benim, hem ailem için…
Önümüzdeki hafta içi de görüşmelerim var.
Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Teklif çok ama içime sinen olsun, hayırlı yer olsun…

Buarada nasıl duyulmuşsa şirkette nerdeyse herkes ayrılacağımı öğrenmiş…
Herkes üzüntülü bi şekilde gelip durumu soruyo…
İşte böyle…

Şimdi biraz geçmişi okuyayım bakalım…..

eşin mi çağırmış peki o misafirleri senden habersiz
inşallah en hayırlısı hangisiyse senin ve ada için o iş olsun canım

Offf hayatım var ya, çok bombasın sen he :D
Çok temiz kalplisin kız için dışın bir senin bence...
Hayatımda senin gibi bi renk eksik he benim, tanış olaydık keşke :D

sağol cnm evet genelde içimin dışımın bir olduğunu söylerler ama doğru mu bilmem bazen eşime bile yapacağım kıllıkları söylüorum e söleyince de sallamıyo bile beni oturup yine kendikendime sinir oluyorum :D

kız hayatım, seni okurken bişey yememek lazım vallahi, son cümlede püskürttüm halının üstüne...( ivreeeeeençç)

onun dışında ben de zaman zaman napsam da şu kocama muhtaç olmasam diyorum, ama daha oğlanla tek başıma bi yere çıkamıyorum, illa yanımda biri olacak, haa bir de her şeyi ben yaparsam yan gelip yatacak diye iyice sinir oluyorum...hoş bir şey yaptığı da yok zaten yardım manasında. iki gündür konuşmuyorum kendisiyle...bu kaçıncı ve de.

ayyynenn ben de muhtaç olmaktan nefret ediyorum
en basiti tuvalete giderken yatağa bıraksam ağlıcak mecbur onun kucağına veriyorum ya o bile suratına bakmam için sebep mesela sahin olmadan önce ölümğne bakmazdım suratına yalcarana kadar şimdi mecburen konuşuyoz yaaaa adam gibi trip bile atamıyom

Ya hayatım vallahi alemsin.. Ama inan o ruh haline bende giriyorum. Hatta eşim bana ve oğluna ilgili davranıyor ama bende bazen eşimin yemek yemesine bile gıcık oluyorum:) Eşime kızıyorum, söyleniyorum adam ağzını açıp bişey demiyor sonra utanıyorum yaptığıma.
Bende kendimi bunalmış ve sıkılmış hissediyorum. Annem ve babam yanımda onlarda gidecek kaplıcaya felan gideceklermiş. Bende selimi bakıcısına bırakacağım, karşı komşuma. İnşallah iyi olur herşey..
bende bi ara başanma işini düşündüm hatta eşime söyledim. Eşim okadar şaşırdıki, ben sana ne yaptım dedi. Hatta şöyle dedim , ev ve araba benim üstüme selimide alırım nafaka istemem dedim. Eşimde bana baktı baktı seni el üstünde tutuyorum bunumu bana layık görüyorsun dedi. Hatta gözleri doldu ayy bir pişman oldum. Bir daha başanma kelimesini ağzıma almam. Bizim hormonlar yapıyor bu hallari..

güzel cümle ben de sinir oluyorum dün yemek pişti koydum buna ben sinirden yemedim
sen yemicekmisin dedi yok dedim e ben de yemeseydim sen yeeee ben yemeyince sen ne yemiyon ne alaka diye çemkirdim sonra yemeği alıp yemeğe başlayınca da poh ye dedim kendikendime hahahahhahaa

Kizz hayatimm sen tamm benim kafasin hee:deli: bizde hep fikirr bi milyon:kahkaha:
Banaa da ve okudum kadariyla herkese esimde gorunuyolar. Arada kayinvalidemden de gorunuyolar. Zaman zaman da herkesten. Her haft a bi boanma karari aliyorum. Sonra kizima bakip agliyorum bende ben iyi bi evlilik yapamdim annem ayrilirsam sen boyle buyuceksin hep benim sucum diye. Sonra esimi cocukla oynarken izliyorum gidiyorum iyi bi koca bulamadim ama sana iyi bi baba bulmusum idare et art diyorum.
Adam ..yi ne ne yaptim yaaa ne yapsam kabahat anlamadim ben seni
Ben.. sus artik zaten senin annen kiskanc
O..Kizim ne alakasi var simdi?.
Ben..Tabi cnmm ne alakasi olcakk sen zatenn beni sevmiyosun kii
taktigin mi var ne olursa olsun.-kizgin
O..Tamam askim gorunmusler sana yine
Benn.. Gorunurlerrr tabii hepp bana gorunurlerr. Sorunluyum ben demii oyle demek istiyosun yok sana gorunduler yok ne alakasi var. Alaka kuramiyosann anacigina gitt mutlu mesut yasa o zaman
O.. Benim bildigim erkekler der onu annenin evine git diye ama
Benn.. Neee bide evde gozun kaldiii. Yaziklar olsun sana istemiyorum evi de istemiyorumm. Ben bakarim cocuguma. Pes yani pessss
O.. Yaa ben ne dedim simdi
Tekrarr benn 5 dk sonra.. Siskoyum ben dimi askimm. Neyse sana karpuz keseyim mi. Yada bi kahve yapayim icelim bosver karpuzu..
Oo.. Uctu kizim senin bu annen.. Bosver askim gel uyuyalim artik

Hiii sikildinn bes dk dinleyemedinn benii oyle mii diyee gece yarisi muhabbetlerii diz boyu:kahkaha:

:kahkaha: :kahkaha:

hee ben de hergün boşanıyom
eşime de söylüyorum
eğer diyom evden bişi talep edersen tüüü saanaaaa başka da bişi yok zaten
oğluma bakıp ağlıyom affet beni seni böyle bi ortama doğurdum diyom
eşime de diyom
prenses neyimiz var len demiyo mu bölee ağzına çak dudakları dişine geçsin
bişeyimiz yok zaten diyom sorun orda
tatile bile gidemiyoz salak gibi bak bak gidemem
otele para yok
anca pansiyon yada apart onda da yemekle uğraş dur tatilde
söleyince de o zaman gidemey,z imkanım yok diyo
yani işine gelirse hee buraya da sırf kendi parasıyla alıp götürmicek halihazırda bende para kazanıyorum yani
bazen diyorum ben para kazanmasaydm poku
yemiştim sürüdndürürdü bu adam beni
yok ben kötü evlilik yaptım en iyisi sanırım çocuk yapmak oldu bu evlilikle ilgili oğlumu iyiki yapmışım
Selam kızlar nasılsınız?
sıcaklardan dedi doktor bu sıra cok var boyle gelen dedi..bol sıvı al dedi bide tansiyonum cok dusuk cıktı 8/5.. niye bayılmıyon sen diyo :D

neyse dogumdan sonra da vucut kendi dengesini bulana kadar boyle bazı aksakllıklar olabilir dedi kolay degil alt ust oldu butun ****bolizma dedi..

cnm svidim bi sorun çıkmamasına
çok zayıfım diyon ya doğrudur ama düşük tansiyon iyidir herşeye rağmen sağlık açısından

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

sağol cnm evet genelde içimin dışımın bir olduğunu söylerler ama doğru mu bilmem bazen eşime bile yapacağım kıllıkları söylüorum e söleyince de sallamıyo bile beni oturup yine kendikendime sinir oluyorum :D
ayyynenn ben de muhtaç olmaktan nefret ediyoruen basiti tuvalete giderken yatağa bıraksam ağlıcak mecbur onun kucağına veriyorum ya o bile suratına bakmam için sebep mesela sahin
olmadan önce ölümğne bakmazdım suratına yalcarana kadar şimdi mecburen konuşuyoz yaaaa adam gibi trip bile atamıyom
güzel cümle ben de sinir oluyorum dün yemek pişti koydum buna ben sinirden yemedim
sen yemicekmisin dedi yok dedim e ben de yemeseydim sen yeeee ben yemeyince sen ne yemiyon ne alaka diye çemkirdim sonra yemeği alıp yemeğe başlayınca da poh ye dedim kendikendime hahahahhaha

eşime de söylüyorum
eşime de diyom
otele para yok
yani işine gelirse hee buraya da sırf kendi parasıyla alıp
götürmicek halihazırda bende para kazanıyorum yani
yok ben kötü evlilik yaptım en iyisi sanırım çocuk yapmak oldu bu evlilikle ilgili oğlumu iyiki yapmışım

çok zayıfım diyon ya doğrudur ama düşük tansiyon iyidir herşeye rağmen sağlık açısından

Yok kizz deme oylee. Hormonlardan oluyo bence bunlarr bide yorgunluk var degisen bi hayat tarzi var.Nhep oyle diyorum kilom var ama onun disinda kuafor bitii rahatlik bitti. Bi kat oje surmek mutluluk ne zaman aglicak bagircak bilemiyorum cunku. Kaslarimm hala uzunn uzun geziyorum. Eski duzene tamamen donulmez de bi nebze yaklasmak biraz daha zaman alcak. Daha ev islerini bile yeni yeni yapmaya basladim. Defne uysal aslinda ama 9 u saat gecip te hala gece uykusuna yatmadi mi basliyorum aglamaya. Yoruluyorum demek ki. Ben agladikca o guluyo yavrum yazik. Esim kucagina alip gezdiriyo uyutuyo o zaman hakkini yemiyim. Ama ben aksamlari barut gibi oluyorum. Bekliyorum eve gelsin de catayim desarj olayim. Yavrular az daha buyusun gecicek b u gunler.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canımcım herşey gönlüne göre olsun inşallah. Cumartesi yarım gün çalışma işi sıkıntılı ama evine yakın olması güzel. bende işe başladım inan herşeyi unutmuşum. Odama gittim, heryer toz içinde. Kitaplar üstüme geldi. Allahım ben bunlara nasıl çalışıyordum dedim. Bir çoçuk beni dağıttı ya..

Demek bende bi gariplik yok tanselim.
Benim de evraklar, teknik resimler üzerime üzerime geliyo.
Ya diyorum nasıl konsantre olup da çalışıyomuşum ben.
Bi de şimdi işten ayrılıcam ya, hiç motive olamadım.
Zaten izinden dönüş ayrı bi motivasyon sıkıntısı...
Öyle bi ipin ucunda maksatsız sallanıp duruyo gibiyim...

Selam kızlar nasılsınız?

Çok sevindim canım hadi gelmiş geçmiş olsun...
Bişeyciğin çıkmamış şükürler olsun...

ayyynenn ben de muhtaç olmaktan nefret ediyorum
en basiti tuvalete giderken yatağa bıraksam ağlıcak mecbur onun kucağına veriyorum ya o bile suratına bakmam için sebep mesela sahin olmadan önce ölümğne bakmazdım suratına yalcarana kadar şimdi mecburen konuşuyoz yaaaa adam gibi trip bile atamıyom

sen yemicekmisin dedi yok dedim e ben de yemeseydim sen yeeee ben yemeyince sen ne yemiyon ne alaka diye çemkirdim sonra yemeği alıp yemeğe başlayınca da poh ye dedim kendikendime hahahahhahaa

eşime de söylüyorum
eşime de diyom
otele para yok
yani işine gelirse hee buraya da sırf kendi parasıyla alıp götürmicek halihazırda bende para kazanıyorum yani

Demek tek boşanmayı düşünen de, iyi eş seçemediğini düşünen de ben değilmişim :D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sizi okuyunca şaşırdım kızlar valla.Ben sadece ben böyleyim sanıyodum...Devamlı eşimi suçlar, beğenmez, ne diye bu adamı seçtim ben diye düşünür hallerdeydim son zaman.
Bu aralar biraz daha iyiyim gerçi,kıl olmam azaldı adama.
Eşim de ilgili şimdi...
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz.Eşim pek süprizdir,hoşluktur bilmez.İyi niyetlidir, yapar istediklerimi ama düz bi adamdır, öyle romantiklikler, hoşluklar pek harcı değildir.
Son bikaç aydır, bu tarz gayretleri de var, ben boşanıcam diye karşısına çıktığımdan beri.
Anneler gününde süpriz hediye almış, bugün için ağvada bi otel ayarlamış filan...Gerçi yarın görüşmem var muhtemelen gidemeyiz ama...
Kendi düşünemez bunları, bir arkadaşı var, çok bilir böyle şeyleri... geçen atışmamızda bilmiyorsan, beceremiyorsan X'e sor fikir al demiştim galiba alıyor :D
Şimdi de kıllanıyorum bu adam niye bu kadar inceleşti, kibarlaştı, düşünceli oldu filan diye :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bu arada tekrar gecmis olsun diyen heeeerkese tesekkur ederim..

SİMUŞ'um.. benim troidlerime ben kendimi bildim bileli bakılıyo kilo alamıyorum diye kurcalamadıkları yerim kalmadı canım hisbisey cıkmıyo hic.. hatta antalyadaki hastane yetmemisti de izmir'e yollamıslardı hormonlarım iicin..hersey normal sadece ****bolizmam cok hızlı calısıyomus yedigimi yaga donusturemeden yakıyomus..doktor normal insanlar bir yiyosa sen üc yicen ki ****bolizman yakamadan azcıgı kilo olsun demisti..

tabi bide yiyip dinlenebilmek lazım ulen dotume motor takmıs gibi ev isi bulasık yalasık derken..nerde oturayım da yarasın bana be..peeehh

canımcım geçmiş olsun şükürler olsun ciddi bişeyin yokmuş..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Sizi okuyunca şaşırdım kızlar valla.Ben sadece ben böyleyim sanıyodum...Devamlı eşimi suçlar, beğenmez, ne diye bu adamı seçtim ben diye düşünür hallerdeydim son zaman.
Eşim de ilgili şimdi...
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz.Eşim pek süprizdir,hoşluktur bilmez.İyi niyetlidir, yapar istediklerimi ama düz bi adamdır, öyle romantiklikler, hoşluklar pek harcı değildir.
Son bikaç aydır, bu tarz gayretleri de var, ben boşanıcam diye karşısına çıktığımdan beri.
Anneler gününde süpriz hediye almış, bugün için ağvada bi otel ayarlamış filan...Gerçi yarın görüşmem var muhtemelen gidemeyiz ama...
Kendi düşünemez bunları, bir arkadaşı var, çok bilir böyle şeyleri... geçen atışmamızda bilmiyorsan, beceremiyorsan X'e sor fikir al demiştim galiba alıyor :D
Şimdi de kıllanıyorum bu adam niye bu kadar inceleşti, kibarlaştı, düşünceli oldu filan diye :D

Bende eşimin karşısına geçip senden rahatlıkla boşanırım. Evim var, arabam var, mesleğim var alırım oğlumuda rahatlıkla büyütürüm. Zaman geçer kendime yeni bir hayat bile kuararım deyip resti çektiğim günden beri acayip ilgili. Anladı hatasını daha düşünceli davranıyor. Annemde bana kıızyor. Senin eşin gibi bi adam bu dünyada az bulunur senin bu kaprislerin çekilmez diye. Hatta annem geçenlerde yeter 6 ay oldu doğum yapalı topla kendini dedi.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Eşim de ilgili şimdi...

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..
Bizimde 24 temmuzda 6 yıl bitiyor, 25 temmuzdada Selim 6 ayı dolduruyor..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
benim eşim iyi bir kocaydı ama sanırım iyi bir baba olamadı...ben böyle hissediyorum ona kalsa gayet iyi. kendisi tam bir işkoliktir ve geç gelir her zaman, özel sektördeyim ne olacağı belli olmaz der durur. evlendiğimizde de böyleydi ama o zaman idare ediyordum sonuçta. şimdi iki kişiyiz ve desteğe ihtiyacımız oluyor haliyle. ama artık geç gelmesine dayanamıyorum, ablam saat 7-7:30 arası geliyor da biraz nefes alıyorum... şu saat oldu daha gelmedi kendileri. bu çocuk banyo yapacak, gezecek, dışarı çıkacak. ben tek başıma bunları yaptıramıyorum, ama saat 9da 10da gelince de bunlar yapılamıyor işte çocuğum 2 gündür banyo yapmadı, banyo yaptıralım mı demez hiç, illa ben söyleyecem, ablam daha güzel babalık yapıyor vallahi.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
benim eşim iyi bir kocaydı ama sanırım iyi bir baba olamadı...ben böyle hissediyorum ona kalsa gayet iyi. kendisi tam bir işkoliktir ve geç gelir her zaman, özel sektördeyim ne olacağı belli olmaz der durur. evlendiğimizde de böyleydi ama o zaman idare ediyordum sonuçta. şimdi iki kişiyiz ve desteğe ihtiyacımız oluyor haliyle. ama artık geç gelmesine dayanamıyorum, ablam saat 7-7:30 arası geliyor da biraz nefes alıyorum... şu saat oldu daha gelmedi kendileri. bu çocuk banyo yapacak, gezecek, dışarı çıkacak. ben tek başıma bunları yaptıramıyorum, ama saat 9da 10da gelince de bunlar yapılamıyor işte çocuğum 2 gündür banyo yapmadı, banyo yaptıralım mı demez hiç, illa ben söyleyecem, ablam daha güzel babalık yapıyor vallahi.

canım özel sektörde çalışmak zor ama bu bahane olmamalı bende sana katılıyorum. Bebekle dışarı çıkmak çok zor kendi başına. Arabası ağır bide kendi yükleri. Benim eşim Selimle ilgili herşeyi yapar. Ben benimle az ilgilendiğini düşünüyordum. O da bunun böyle olmadığını söylüyor. Anneme göre ben hep haksızım. Aman ne bileyim ya işte herşey bazen çok karmaşık oluyor.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar bugun oglen Hira'ya bebelac'ın muzlu pirincli sutlacından yedirdim 4-5 kasık kadar yedi daha versem yicekti ama acıkcası yutma olayını tam anlamıyla beceremiyo :D kasıgı gorunce agzını acıyo ama cuk diye yutamıyo eviryo ceviriyo sonra yutuyo hihi bende cok zorlamadım..kavanoz acıldıktan sonra 2 gun omru varmıs yarın ve obur gun de oglenleri vericem sonra atarım zaten..:catalbicak:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın layla...inşallah çabuk atlatır kuzun bu atağı, benimki de bazı geceler uyanmazken bazı geceler uyanıp uyumuyor...ve artık mamayı da zorla yediriyorum, meyve suyu, yoğurt falan iştahla başlıyor yemeye ama sonra sıkılıyor, bırakıyor...hayırlısıyla her şeyden yemeye bi başlasalardı...
inşallah lilacım bugün daha iyiydi sanki
Kayra 2 haftadır ek gıda veriyorum elma suyunu sevmedi İstanbulda iken yengemiz çeşit çeşit kavanoz maması getirdi kendisi milupada çalışıyor sağolsun mama stoğu bile yaptık kavanoz mamalarını günde bir kere veriyorum çok sevdi yatarkende milupanın tahıllı gece mamasından veriyorum uyanma süresini uzattı sanki
ya şahin'in de uyku düzeni bozuldu
akşam 11e kadar 3 kez ağlayarak uyandı sonra 1 de uyandı sonra 3 te ondan sonra da benimle yattı zaten
ben galiba deprosyona girdim
akşam bi ağlama krizi ağla ağla
saçma sapan şeyler düşündüm ölümle ilgili oğlumla ilgili geldiler yani gözlerim pörtledi ağlamaktan şimdibaşım ağrıyo
boşanma davası nasıl açılır velayeti kim alır mal rejimi nasıl lur onları araştırdım durdum
he bi de akşam yastığı kocamın suratına bastırcaktım o kaaa :1:
alemsin hayatım yaa kendine bu kadar eziyet eden bi sen varsın aslında tatile çıksan biraz rahatlarsın belki değişiklik iyi gelir canım
laylam uzun zamandır seni göremedim. canımcım annen nasıl oldu..

sağolasın tanselcim annem iyi şükürler olsun sen nasılsın bu arada?
BABUŞUM evlilik yıldönümün kutlu olsun balım nice yıllara

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar bugun oglen Hira'ya bebelac'ın muzlu pirincli sutlacından yedirdim 4-5 kasık kadar yedi daha versem yicekti ama acıkcası yutma olayını tam anlamıyla beceremiyo :D kasıgı gorunce agzını acıyo ama cuk diye yutamıyo eviryo ceviriyo sonra yutuyo hihi bende cok zorlamadım..kavanoz acıldıktan sonra 2 gun omru varmıs yarın ve obur gun de oglenleri vericem sonra atarım zaten..:catalbicak:

bence hergün miktarını artırarak kaşık maması verki alışsın sonra çok zorlanıyorlar büyük oğlum yaşına kadar yutamıyordu Kayraya erkenden alıştırdım ilk başlarda oda yutmakta zorlandı ama şimdi alıştı gayet güzel yutuyor

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

bence hergün miktarını artırarak kaşık maması verki alışsın sonra çok zorlanıyorlar büyük oğlum yaşına kadar yutamıyordu Kayraya erkenden alıştırdım ilk başlarda oda yutmakta zorlandı ama şimdi alıştı gayet güzel yutuyor

demi..haklısın bende oyle dusunuyorum da esim karsı oldugu icin daha baslamayalım diye tutturdu cok bilio sanki..ondan gizli veriyorum bende gunduzleri :D
yahu cocuk emiyo doymuyo istiyo daha mama yapıyorum gidip ona bile laf ediyo..neymis dayıyomusum mamayı oohh kolayıma geliomus..
bi bagırcam varya yeter lan diye..doymuyo lan cocuk doymuyo iste ac mı bırakayım ya aaaaayyyyyyyyyyyy :miyagi::miyagi::miyagi:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
demi..haklısın bende oyle dusunuyorum da esim karsı oldugu icin daha baslamayalım diye tutturdu cok bilio sanki..ondan gizli veriyorum bende gunduzleri :D
yahu cocuk emiyo doymuyo istiyo daha mama yapıyorum gidip ona bile laf ediyo..neymis dayıyomusum mamayı oohh kolayıma geliomus..
bi bagırcam varya yeter lan diye..doymuyo lan cocuk doymuyo iste ac mı bırakayım ya aaaaayyyyyyyyyyyy :miyagi::miyagi::miyagi:

amannn çok biliyorlar emziren doyuran onlar sanki mamanında nesi kolaylıksa emzirmek daha kolay ayol :benmi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar