2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

hoşbuldum lilacım sen nasılsın canım tatilemi gittiniz?
ben anneme gittim tubişim silivrideydim valla çok yoruldum annem ameliyat oldu gelen giden misafir ağırla Kayra oldu bir canavar huy değiştirdi uyumadı geceleri 2 saatte bir kalkmalar kucakta dolaşmalar offfff bezdirdi resmen ama çocukta haklı ilk yolculuk yabancı ev yatağı değişik ev kalabalık birde çok sıcaktı nem bir taraftan neyseki eve gelince normale döndük orda evde bebek arabasıyla gezdik düşün yani
bu arada tatile giden arkadaşları kutluyorum inşallah bizim gibi olmamışlardır:durbun:

laylamm josgeldin balim...kayram nasil ozledik siziii

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pikoşum sanada iyi geceler nasılsın canımcım?

selam tatlım ben niye görmemişim seni burdakiiiiiii..
hoşgeldiniz canım, sen geldin ben gidiyorum carsamba annemlere......

selam guzellerr
lidilim canim gecmisler olsun.tunayada kocaman masallah :)

tatile gidenlere iyi yolculuklar iyi tatiller kizlar..tubisim sen gitcen sanirim bi de ben :)

cok ani bi kararla carsamba gitmeye karar verdik.bakalim nasil olcak.

kizlar tatile gidip gelenler yanimiza ne alalim illaki yaninda olsun dediginiz bisey varmi? bi de elaya yuzdurebilmek icin simit bulamadim nerde bulunur bunlar en acilinden?

güzel olur insallah tatlım yoksam buraya mı geliyosunuzz?? oyleyse tufffffff derim bisde carsamba istanbula gidiyoruss...
ben burda LEMAR marketinden sarı bi simit gibi bişey aldım, face'de Tuna binmiş içine şeklinde resmini koymuş lidilcıgım orada görebülünn...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Oyle cnm ya ama ev hanimi da olmak istemiyorum. Sigortam da yok 2 yildir. Bosa zaman dolduruyorum. Bi yanim otur evde cocugunla diyo bi yanim zaman kaybetme bu cocugun ilerde baska baska ihtiyaclari da olcak diyo. Kendim icin dusunduklerim de var tabi ekstradan.simdi de ablam bana napim

Sen de haklısın canım...Ama yaşın daha küçük en azından yavruyu 2-3 yaşına getirip anaokuluna filan versen daha güzel olur sanki.Onun saatlerine göre de iş ayarlarsın...

alıntı yapamadım kızlar.

ecrincim, babuşum ve lilacscım çok teşekkür ederim kızlar. Tuna ememeyince bildiğiniz çıldırıyor. inşallah tez vakitte geçer. hepinizi öpüyorum, kuzularınızı da...

babuşum, hayırlar olsun inşallah... üstümüzde var dönenen birşeyler. tez vakitte dağılır inşallah... nazar da değdi sanırım. 2 gece düğündeydim. pis kadınlar "little'a bakın, çocuk da doğurdu hala 18lik kız gibi" diyorlarmış. kaç kişi duymuş. insan bir sonuna maşallah ekler dimi? :zopa:

İnsanlar maşallah demiyolar canım ya ben de anlamadım, ben de çok nazara gelirim.Yıldızım düşük herhalde...
Kendini oku sık sık bari...Nazar duaları filan...

cok gecmişler olsun tatlım ya...
Tunaya da maşallah annesi...

en iyisini yapıyosun güzelim, gönlüne göre olsun inşallah...

Amin canım inşallah...

iyi aksamlar anneler...
umarım herkes iyidir hersey yolundadır..
bende 2 gundur acayip bi carpıntı var,anlayamadım durduk yere bi baslıyo sanki 5 km yolu kosmusum gibi yuregim agzımdan cıkıp gidicek sanki :((

sonuc olarak persembe gunune randevu aldım kalp damar cerrahisinden muayeneye gidicem bakalım hayırlısı..

Geçmiş olsun canım, hadi hayırlı haber olsun inşallah....

ben anneme gittim tubişim silivrideydim valla çok yoruldum annem ameliyat oldu gelen giden misafir ağırla Kayra oldu bir canavar huy değiştirdi uyumadı geceleri 2 saatte bir kalkmalar kucakta dolaşmalar offfff bezdirdi resmen ama çocukta haklı ilk yolculuk yabancı ev yatağı değişik ev kalabalık birde çok sıcaktı nem bir taraftan neyseki eve gelince normale döndük orda evde bebek arabasıyla gezdik düşün yani bu arada tatile giden arkadaşları kutluyorum inşallah bizim gibi olmamışlardır:durbun:

Laylam hoşgeldin.Nasıl oldu annen, daha iyi dimi....
Tekrardan geçmiş olsun canım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Nazom ben de Tunanın bindiği o simiti Carrefourdan almıştım....
Değişik birkaç model de var, üstü tenteli filan.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lidılım, Hayatım, Bebikom... Kızlar geçmiş olsun hepinize... Rabbim şifa versin tez elden inşallah...

Ecrincim, bence de çalışmak için acele etme. Ama tabi bize demesi kolay, gene en doğrusunu kendin bilirsin tatlım...

Tubişim, inşallah siz de sorunsuz bi yolculuk ve tatil yaşarsınız... :)

Laylam hoşgelmişsiniz. İnşallah annen iyi olmuştur. Gerçi size zor olmuş ama olsun, yine de değişiklik iyidir.:)

Nazooooom, nere gidiyonuz kuşum tatile? Geçmişi okuduysan ben bi yüzme simiti paylaştım, ondan alıcam Duruya. Normal simit realden almıştık biz giderken. Ama bu değişik bişey, güvenlikli falan. Balgatta bebekhouse var, orda olması lazımdı. Ben de daha almadım da vardı orda. Yanına alacakları da aklımda kaldıkça yazarım ama zilli ağlıyo şuan. uyusun yazıcam.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

ben anneme gittim tubişim silivrideydim valla çok yoruldum annem ameliyat oldu gelen giden misafir ağırla Kayra oldu bir canavar huy değiştirdi uyumadı geceleri 2 saatte bir kalkmalar kucakta dolaşmalar offfff bezdirdi resmen ama çocukta haklı ilk yolculuk yabancı ev yatağı değişik ev kalabalık birde çok sıcaktı nem bir taraftan neyseki eve gelince normale döndük orda evde bebek arabasıyla gezdik düşün yani bu arada tatile giden arkadaşları kutluyorum inşallah bizim gibi olmamışlardır:durbun:

tekrar geçmiş olsun layla...biz hft sonları annemlerin yazlığa gidiyoruz...tatil sayılmaz pek.

hayatım geçmişler olsun...

nazo iyi tatiller

kızlar o simitlere bezleriyle mi koyuyorsunuz bebişleri, yoksa mayoya mı geçtiniz? :D huggies in mayo bebek bezi var ama simuş büyük geldi dediydi sanki. ben daha bişi almadım geçen hft götürdük denize buzzz gibi geldi bizimkine ağladı.

bir de su verenler günde ne kadarlık veriyorsunuz? benimki su içmeyi pek seviyor da fazla mı veriyorum ki? günde 100 cc yi buluyor toplamda.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aynen lilacs adanin ictigi su da gunde 100cc brlki de fazlasi.
Doktora sordum ben. Bana meyveden corbadan sonra 4-5tatli kasigi ver demisti.
O kadar su ne desin cocuga ben biberonla verdim. Doktora da dedim sizin soylediginizden cok cok fazla iciyo bu suyu diye. Ýcsin icsin gayet iyi dedi.
Yazik buyuk insan gibi hizli hizli nefessiz icip bi de ohhhhh diyo :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

geçmiş olsun hayatım

hoşbulduk canım Kayra iyi azdık azdık geldik:1:bizde sizi özledik
siz nereye yıvvrum tatilemi?

azdi mi benim kikirigim ohh sefasi olsun :) evet canim tatile bakalim benim cok uslu bebem ne numaralar yapcek bana :)

selam tatlım ben niye görmemişim seni burdakiiiiiii..
hoşgeldiniz canım, sen geldin ben gidiyorum carsamba annemlere......

güzel olur insallah tatlım yoksam buraya mı geliyosunuzz?? oyleyse
tufffffff derim bisde carsamba istanbula gidiyoruss...
ben burda LEMAR marketinden sarı bi simit gibi bişey aldım, face'de Tuna binmiş içine şeklinde resmini koymuş lidilcıgım orada görebülünn...

evet pikem oraya geliyoruz.carsamba sabah 9 da ucak burdan.sansa bak :( sende tam o gun gidiyosun :( :( daha oncede demistim ya sana bizim isimiz cok belli olmaz her an hersey olur diye pazartesi karar vermis kocacim:gıdık: sormadan bana zahmet edip haber verdi. ben sana bebek arabasini soracaktim ucaga nasil verdiniz. yada goturmusmuydun?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
100 cc miiiii?

Kız ben günde maximum 30 cc veriyom, ki onu da zar zor içiyo. Mesela bi 5 içiyo, bi 10 içiyo falan fıstık :D Gerçi Duru daha biberonu nası içeceğini bile çözemedi... Dişlerini kaşımak için kullanıyo biberonu. O yüzden çatlak uç aldım aventten. O çekmese de ağzına akıyo içinde ne varsa. Anca öyle içiriyorum...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
saolun teyzoslar eger herisimi bi gunde haledebilirsem bizim burda da carfur var bi bakim oraya babusum.real uzak gelir simusum balgatda ters zaten cok lazim olurmuki bilemedim de.offf offf valiz mi hazirlasam kendimi insanami benzetsem bilemedim.hafif maymun kiliginda dolaniyorum da.olmadi gidim bi hasema aliyim ohh mis kil kipir da gozukmez be :) kilolarda saklanir..:) ben hasema almaya gidiyomm muckssss

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Nazom; bizim kaldığımız oteldeki oda, 2 oda 1 salon formatındaydı. Park yatağı otel biz veririz dedi diye götürmemiştik. Çok pişman oldum. Çünkü son derece uyduruk kademesiz, nerdeyse yerde bi yataktı. Hiç rahat edemedi kuzum. Ev tipi anakucağımız vardı iyi ki onu götürmüşüz dedik ve 2 gün o park yatakta yatırdıysak 3 gün de anakucağında yatırdık. Demem o ki otelin park yatağını iyice sor. Mesela ben bir dahakine park yatağımız süper deseler de kendi yatağını götürcem. Bebek arabası da çok işimizi gördü. Bazen odanın içinde bile gezdik. :D

Çarşaf sonra. Ben kullanmadım otelin çarşafını falan. Kendim evden getirmiştim. Otelin park yatağa koyduğu çarşaf da temizdir ama içim rahat etmedi, iyi ki de kendim götürmüşüm.

Tülbent benzeri bişe götürebilirsin. Hava çok sıcak olabilir, sinek olabilir vs vs. Mesela ben bu sefer bebek arabası sinekliği ve park yatak sinekliği de alıcam. Hem klimanın soğuk havasını az da olsa engeller hem de yazlık yerde hiç olmasa tek tük de olsa sinek oluyo onları engeller.

Beslenme araçlarını zaten alırsın ama yine de söyliim; cam rendesi, kaşıkları, bunları yıkamak için deterjan, otelde yoksa su ısıtıcı. Bide var mıdır şöyle kabak, havuç kaynatcak elektrikli bişe bilmiyom ama varsa ondan. Bilen varsa bana da desin nedir ne değildir diye de alıcam :D :D

Hııı mesela Duru akşam uykusuna salıncağında dalıyo. Salıncağı götürmemiştik dalar uyuturuz vs diye. Çok pişman oldum. Bir dahakine kesinlikle ama kesinlikle götürcem. Canımıza okudu çünkü. Yani Ela nın da böyle uykuya daldığı bişeysi varsa onu da al kesinlikle.

İlaç olarak: calpol, devit/multitabs, kullanıyosa demir ilacı kesin al unutma. Kendiniz için de ağrı kesici, alerji için antihistaminik bi ilaç, mide için bi ilaç, yara bandı, gazlı bez, makas. Bu da ecza dolabı gibi oldu :D :D

Aklıma gelenler şimdilik bunlar...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ya ben ada kabiz olunca demir ilacini hic vermemistim bugune kadar ama bugun basliyim ya...
Multitabsi da hep unutuyorum....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Walla ben hic gizem ayaklarinda degilim simusum..ilk yazmaya basladigimda isyerimdekib.sayardan yuklemistim resmimi..simdi de kullandigim iphone resim yuklemiyr ondan hicbirseyi paylasamiuorum sizle..face i de kapatttim zaten edim istemedi:(

Kıııız Calmiiiiiş, alındın mı bebeeeeeem? Alınma alınma. İnsan nerdeyse 1 senedir her derdini sıkıntısını mutlu anını paylaştığı insanları merak ediyo. Seviyom lan hepiciiinizi :D :D

Benimki cok minyon bunun icinden cikar da kendi yuzmeye baslar bea:D

Hhhhhh çıkmaz kız, ona göre ayarlamışlardır. 3 ay üzeriymiş o simit:D

saolun teyzoslar eger herisimi bi gunde haledebilirsem bizim burda da carfur var bi bakim oraya babusum.real uzak gelir simusum balgatda ters zaten cok lazim olurmuki bilemedim de.offf offf valiz mi hazirlasam kendimi insanami benzetsem bilemedim.hafif maymun kiliginda dolaniyorum da.olmadi gidim bi hasema aliyim ohh mis kil kipir da gozukmez be :) kilolarda saklanir..:) ben hasema almaya gidiyomm muckssss

Hhhhh doğru diyon Nazom. Her bi yer kapalı, kıl tüy kilo hiçbişe görünmez. Dert tasa olmaz :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ya ben ada kabiz olunca demir ilacini hic vermemistim bugune kadar ama bugun basliyim ya...
Multitabsi da hep unutuyorum....

Babuş yaa ben de vermiyom demir ilacını. Geçen ilk kez bi vereyim dedim. 3 damla verdim de çocuğumun 3 gün nevri döndü. Kabız olmadı da 3. gün yaptı kakasını. Ama ondan mıdır bilmiyorum... Bide ben halen devit kullanıyom. Her gün banyodan sonra standarda bindirdik; banyo, krem yada masaj, devit, sümük operasyonu, oyun, uyku gibi... Devit de bu arada kaynıyo :D Yoksa ben de unutuyom banyo yapmadığı günler.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kımıldanıyo, uyanır 5-10 dakkaya. :D

Babuşum geçti mi iç sıkıntın? Derkeeeeeeen bilin bakalım ne oldu? :D İiii şu saatten sonra da uyumaz akşam olasıya.... Yaaa her gün her gün saatlerce ne yapacağımı ne oynayacağımı şaşırıyom bu bebeyle yaaa... Siz naaapıyonuz Allah aşkına? Benimki herşeyden hemen sıkılıyo. :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Allahım... O kadar isterdim ki bana yakın oturan sevdiğim birilerinin olmasını... O kadar isterdim ki... Evde hapis gibiyim. Dışarı çıksam alışveriş merkezinden ve parktan başka gidecek yerim yok. 2 çift laf edecek kimse yok... Ne acı bişey ki 2 sokak aşağımda 2 görümcem ve 1 kaynım oturuyor. İyice sahipsiz gibi bişeyim ben bu Ankarada yaaaaa :( :( :bitter: :bitter:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Amaaaaan face imde bi görümcem ve onun eşi ekliydi, onları da hiçbişeyimi paylaşmadığım 80 kişilik bi grubum vardı oraya ekledim. Hıh! (Bknz; sinirden ne pok yiyeceğini şaşırmış insan :D )

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar