Nazom; bizim kaldığımız oteldeki oda, 2 oda 1 salon formatındaydı. Park yatağı otel biz veririz dedi diye götürmemiştik. Çok pişman oldum. Çünkü son derece uyduruk kademesiz, nerdeyse yerde bi yataktı. Hiç rahat edemedi kuzum. Ev tipi anakucağımız vardı iyi ki onu götürmüşüz dedik ve 2 gün o park yatakta yatırdıysak 3 gün de anakucağında yatırdık. Demem o ki otelin park yatağını iyice sor. Mesela ben bir dahakine park yatağımız süper deseler de kendi yatağını götürcem. Bebek arabası da çok işimizi gördü. Bazen odanın içinde bile gezdik.
Çarşaf sonra. Ben kullanmadım otelin çarşafını falan. Kendim evden getirmiştim. Otelin park yatağa koyduğu çarşaf da temizdir ama içim rahat etmedi, iyi ki de kendim götürmüşüm.
Tülbent benzeri bişe götürebilirsin. Hava çok sıcak olabilir, sinek olabilir vs vs. Mesela ben bu sefer bebek arabası sinekliği ve park yatak sinekliği de alıcam. Hem klimanın soğuk havasını az da olsa engeller hem de yazlık yerde hiç olmasa tek tük de olsa sinek oluyo onları engeller.
Beslenme araçlarını zaten alırsın ama yine de söyliim; cam rendesi, kaşıkları, bunları yıkamak için deterjan, otelde yoksa su ısıtıcı. Bide var mıdır şöyle kabak, havuç kaynatcak elektrikli bişe bilmiyom ama varsa ondan. Bilen varsa bana da desin nedir ne değildir diye de alıcam
Hııı mesela Duru akşam uykusuna salıncağında dalıyo. Salıncağı götürmemiştik dalar uyuturuz vs diye. Çok pişman oldum. Bir dahakine kesinlikle ama kesinlikle götürcem. Canımıza okudu çünkü. Yani Ela nın da böyle uykuya daldığı bişeysi varsa onu da al kesinlikle.
İlaç olarak: calpol, devit/multitabs, kullanıyosa demir ilacı kesin al unutma. Kendiniz için de ağrı kesici, alerji için antihistaminik bi ilaç, mide için bi ilaç, yara bandı, gazlı bez, makas. Bu da ecza dolabı gibi oldu
Aklıma gelenler şimdilik bunlar...