2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yaw kızlar ben cook unutkan oldum yaa ooyle boyle degil ama ciddi boyutta unutkan oldum korkuyorum artık alzheimer mı olcam bu yasta diye :deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahahhahaha kuduruk bizim bebeler valla. babuş bizimkinin de son takıntısı ayaklar. ayak emıyo manyak bebem. bıldıgın cok cok.

offff çok yoruyor bu uşak beni. hep kucagımda ya. hep hareket halınde. agzı sussa elı ayagı durmuyo valla. :) şu an laptopu tekmelıyor

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
popom dumduz oldu beeee kız ayagımda uyuyo bırakmadım pek bi huysuzdu uyanır diye ellemedim ama poppyu hisetmiom uyustu garii :lululu::lululu::lululu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ama her bedende aynı kızın resmi var, o üstündeki hangi beden bilmiyoruz ki :D

Hahahha işte ben o yüzden pembe 6-18 e baktım dediydim. Diğerlerine bakmadım. Olmadı dediğin gibi yaparsın. Hem belki çok büyükse de yıkanınca biraz çekebilir.

Ben bu şirketten birinin saçını başını yolmadan ayrılsam şurdan -kizgin-kizgin
Akşam 6da çıkmalıyız,cenazemiz var, Adayı erken teslim almam lazım diyorum (Şirket arabasıyla çıkıyoruz ya, arabadakilere diyorum bunu).
Kimse duymazdan geliyor.Tek tek soruyorum.
Elinin ağırlığıyla ünlü arkadaşımız, şimdi sipariş geldi onu geçicem, bitmezse de çıkarız artık napalım Dedi burun kıvırarak. Geçeceği sipariş de alsa alsa 15 dakikasını alır, 1 saat var saat 6 ya…
Ne uyuşuk yarabbim ya…
Bi tuvalete giriyo, sağla solla konuşuyo, telefonla oyalanıyo.
Akşam 6 oldu mu da işler bitmedi. Sırf rol ha, patrona…

uyuzlar! bu arada başınız sağolsun Babuş...

selam kızlar,

yaw bizim bebeler ne kadaaaan kuduruk :deli: bi tanemiz uslucuk bebe doğuramadı. tüüüü bize :D sokaklarda görüyorum. millette ne bebeler var. heykel mübarekler. arabada ne çıtları çıkıyor, ne bi tarafları oynuyor. benimkinin bir bacak tepede, biri aşşağıda, kafa hep 45 derece açıyla kalkık, eller oraya buraya saldırır. yok mu bunların orta şekerlisi :kahkaha:

Ben anladım bunların hepsinin neden kuduruk olduğunu. Hamileyken çok güldük ya burda hep beraber. Biz gülerken içerde sıkıştılar tabi, şimdi de intikam alıyolar :D

bana 8244 yatmış keşke benim olaydı :(

ay yanlış anladım s** :D

Kimin oldu ki?

Ben de yanlış anladım :D :D

Tepki
15
s. a kızlar bebişler maşallah barekellah kocaman olmuşlar ya allahım nazarlaedan korusun onları bende 38+4 oldum allah izin verrse yakında dogumum inş sizin gibi büyütmek nasip olur tugbacım eymen kocaman olmuş şok oldum maşallah yaaaaaaaaaaaa zaman aktı yaaaaaa aslıylada görüşemedm asyam nasıl oldu şimdi ne güzel olmuştr annesi gibi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
-kop hayırlı olsun ilk dişinizzzz. hepsi ağrısız sızısız çıksın azom. çok da erken sayılmaz. maşallah paşama

Sağol canım, aminnnn

merhaba canımi hayırlı olsun , gerisi kolayca cıksın inşallah... bu işin oluru 3-18 ay arasıymış tatlım normal yani. galiba bizimki de yolda :)

Merhaba tatlım nasılsın? Amin inşallah. İnşallah bütün bebeklerimiz en az ağrı ile atlatırlar.

Hayirli olsun azosum disiniz. Masallah kuzeye....
Bizimki de yolda huysuzuz bu aralar.
Erken degil zamani artik...

Sağol babuşum..Bu arada başın sağolsun hayırdır?

ay, hayırlı olsun azo...tuna dan bekliyordum ben ilk ama kuzey hızlı çıktı demek :)
.

Sağol canım :) Evet bir alanda birincilik kaptık :D

Günaydın kızlar. Benim bu zilliyle işim iş. Yemiyor. Yemediği gibi 2 saatte bir emmek istiyor. 2 saate düşünce emme aralığı, sütümü sağdım. yarım saat sağmaya anca 30 cc çıktı.Dedim kızım sen bu sütle nasıl doyacaksın nasıl büyüyeceksin, yetmez ki annem bu, gel şu mamayı iç. Nuh diyo peygamber demiyo. reddediyo. zorladım. sinirden ağladı. sol kaşının üstü anında kızardı, şimdi baktım sivilce gibi bişe çıkmış. of ben ne yapıcam yaaa :( :(

Ya bizimkisi de gündüzleri mamayı reddediyor, ek gıdaya başladığımızdan beri böyle..Ya 75 ya 90 yiyor.Bi tek gece uyku arasında verdiğim mamayı 2120 yapıyorum bitiriyor uyku sersemi menyak :D

eheheh azoma bak ya. kız hayranım şu azmine bagyann.. 56 kilo süper. 70lerın sonundaydın hatırladıgım kadarıyla.
..

Sağol kuşum :D 75 felandım doğumdan 2 hafta önce.

azomkuzey oğlanın dişi hayırlı olsunn bizimkilerdede mızmızlık var ama sanki var gibi daha

Sağol canım, ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi diye duymuştum ben ya.

Azooooooooooooom, hayırlı olsun bebeğiiiiiiiiiiiiiiim. Darısı sorunsuzca diğer dişlerin başına inşallah. Heee bide bizim de başımıza. Amin. :D
:

Sağol simuşummmmmm. Amin darısı başınıza :D

selam kızlar,

yaw bizim bebeler ne kadaaaan kuduruk :deli: bi tanemiz uslucuk bebe doğuramadı. tüüüü bize :D sokaklarda görüyorum. millette ne bebeler var. heykel mübarekler. arabada ne çıtları çıkıyor, ne bi tarafları oynuyor. benimkinin bir bacak tepede, biri aşşağıda, kafa hep 45 derece açıyla kalkık, eller oraya buraya saldırır. yok mu bunların orta şekerlisi :kahkaha:

Hahahaha 45 derecelik açı gözümün önüne geldi koptum, bizimkisi de arabada aynı durumda, kalkmak için ıkınması da cabası :D

gökçe'nin eşine nolmuş ya
dişiniz hayırlı olsun cnm

Sağol canım. Ameliyat olmuş.

Kızlar benim oğlan ne zaman kucağıma alsam hoppala hoppala yapıyor, zıplıyor..Kollarımız düştü artık.Bugün hoppala siparişi verdim ama yanlış mı yaptım ki acaba. Bazı sitelerde doktorlar önermemişlr.Niye önermemişler anlamadım gerçi kanguru ile aynı nerdeyse.Siparişi verdim ama kafam da karıştı.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
s. a kızlar bebişler maşallah barekellah kocaman olmuşlar ya allahım nazarlaedan korusun onları bende 38+4 oldum allah izin verrse yakında dogumum inş sizin gibi büyütmek nasip olur tugbacım eymen kocaman olmuş şok oldum maşallah yaaaaaaaaaaaa zaman aktı yaaaaaa aslıylada görüşemedm asyam nasıl oldu şimdi ne güzel olmuştr annesi gibi

Canım hayırlı doğumlar diliyorum sana. Artık çok az kalmış :)
Valla Aslı'yı bizler de göremiyoruz.

Tepki
15
Canım hayırlı doğumlar diliyorum sana. Artık çok az kalmış :)
Valla Aslı'yı bizler de göremiyoruz.

allah razı olsun az kaldı gerçi tarih konusunda kafam hep karışıyr dr 4 temmuz diyr ama hesapladıgımda 7 temmuz çıkıyor bide bazen 40 haftayıda geçyr sanırım sizler daha bilgilisinz bu konuda

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Kolay doğum nasip etsin Rabbim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bol bol uyuyun doğumdan önce. Hee bi de rahaaaaat rahat gezin, alışveriş merkezi olur, açık hava olur, neresi olursa olsun tadını çıkarın. :D

Ya bizimkisi de gündüzleri mamayı reddediyor, ek gıdaya başladığımızdan beri böyle..Ya 75 ya 90 yiyor.Bi tek gece uyku arasında verdiğim mamayı 2120 yapıyorum bitiriyor uyku sersemi menyak :D

Kızlar benim oğlan ne zaman kucağıma alsam hoppala hoppala yapıyor, zıplıyor..Kollarımız düştü artık.Bugün hoppala siparişi verdim ama yanlış mı yaptım ki acaba. Bazı sitelerde doktorlar önermemişlr.Niye önermemişler anlamadım gerçi kanguru ile aynı nerdeyse.Siparişi verdim ama kafam da karıştı.

Doktorlar yürüteci de önermiyolarmış Azom. Ben de yürütece taktım kafayı ama neden önermiyolar onu bilmiyom. Hoppala nereye takılıyo? Tavana mı? Hiç bi fikrim yok benim o konuda. Yaaa bu mama konusunda acaba ben de geceki seansın tekinde mi versem dediğin gibi uyku sersemi içer belki....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
allah razı olsun az kaldı gerçi tarih konusunda kafam hep karışıyr dr 4 temmuz diyr ama hesapladıgımda 7 temmuz çıkıyor bide bazen 40 haftayıda geçyr sanırım sizler daha bilgilisinz bu konuda

O ne zaman gelmek isterse gelir annesi, sen hiç düşünme böyle şeyleri, yarın bile gelmek isterse gelir :) :)

Azoooom alıştın mı işine?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar