selam yavrular..:eller:
selam cancagızım :sirin:
Hosgeldin ecrinnncim
selam yavrular..:eller:
Kızlar Batuhan'a sebze corbası yaptım icirdim bayıla bayıla icti yarım kase corbayı. Yavruma az bile geldi karnı cok actı ustune bi de beni emdi 55:
Selam canım naber,rastlaşamadık ne zamandır heselam yavrular..:eller:
Kızlar Batuhan'a sebze corbası yaptım icirdim bayıla bayıla icti yarım kase corbayı. Yavruma az bile geldi karnı cok actı ustune bi de beni emdi 55:
mobilya derken...kumaşlı mı yani? benim ahşap oralar.
haa bu arada babuş inşallah gönlüne göre bir iş buluruz hepimiz bende içindebu gidişle galiba yüksek lisans yapcam gibi gözüküyorr...
bu arada tanseel sana da bir sorum olcak ya sen araştırma görevlisiydin dimi üni de? yüksek lisans yaparken araştırma görevlisi kadrosu alınıyormuydu çünkü bizim okulda biri bu şekilde kadro almıştı öle hatırlıyorum daa

naber babuşum ? nasılsın ? yavruş nasıl ?
bende savas mı yaptım yemek mi bilemedim haa öff
İyiyim canım çalışıyorum napim...
Ne pişirdin kız?
Ben hala annemin derin dondurucuya doldurduklarıyla idare ediyorum.
Sağolsun dünyayı yapmış ya valla öyle makbule geçiyo ki şu günler...
oohh ne guzel keske bende de olsa oyle cabuk seyler
valla sebzeli makarna-sarımsaklı yogurtlu kızartma-kofte yaptım babusum..
dun de barbunya-pilav-marul salatası yapmıstım..
yarına Allah kerim
Ooooooo menu guzelmissss eline saglikk
Bana da salata yapmak zor geliyo ya.
Yemek yapmak daha kolay valla
Yok kızlar o kadar da bilincsiz degilim yani.
Meyveleri denedim. Seftali alerji yaptı kayısı ve karpuz veriyorum arada onlarda bir sorun yok. Patates ve havuc denedim bugun de tuz koymuyorum tabiki ve blendrla cektim de icirdim.
ben yaparm sana salatayı babus
Selam güzel hatunlar
Simusum hoşgeldin, bend3 işe başladım.
) annemin de bir numaralı lafı...valla ben de hep örterdim üşür diye ama 15 gündür falan genellikle örtmüyorum çok sıcak diye, hatta kolsuz çıtçıtlı ile yatırıyorum, yine de sırtı terlemiş oluyor...kendim nasıl giyiniyorsam aynen öyle giydiriyorum... Allaha şükür hasta yapmadım, bu saatten sonra da bünyesi alışmıştır herhalde.
uyuduktan sonra bunu giydirmesi zor olur bence de. yanları fermuarlı ya da düğmeli olanlar daha kullanışlı sanki.
Ooooooo menu guzelmissss eline saglikk
Bana da salata yapmak zor geliyo ya.
Yemek yapmak daha kolay valla
Karpuz bana ver demedi doktor. Nasil veriyosunuz suyunu mu?