2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Slm kizlar cok yorgunum ya..benim kiz uykusunu aldi ayaklandi ben hala uyuyacagim gece de sicaktan uyuyamadim basim felaket catliyor:(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Lilacs unnadoda yazlık uyku tulumları var,ben alayım diyorum. Örtmeden içime sinmiyo her ne kadar uzun kollu yatırsam da...
Uyuyanın üzerine kar yağarmış derler ya ben de çok üşürüm, uyku tulumu iyi olabilir.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar şöyle bir uyku tulumu buldum.
Üst kısmı olmadığı için bunaltmaz, ayaklarını-bacaklarını da örtmüş olurum.Sizce bunu teper çıkarır mı?
ama uyuduktan sonra giydirmesi zor olur dimi bunu?
23proddokuz134018171246.jpg

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Ben başından beri bundan çok korktum lilacs.
Daha ellerini kollarını oynatamazkenden...
Ben de geceleri sadece ayaklarına örtüyorum.
Bakıcıyı da sıkı sıkı tembihleyeyim bari.
Acaba uyku tulumları iş görür mü bu iş için...

Geçmiş olsun canım,Allah korumuş cidden.
Allah beterinden saklasın...
Kayınvalide ve kayınpedere ben de bu tip meselelerden çok çok kılım da artık sabır çeke çeke bi gün patlıcam.

ayaklarını da örtsem benimki ayakları indirip kaldırıp o örtüyü illaki üstüne çekiyor, geçenlerde hatta çekmiş açamamış ağlamaya başlayınca koştum da açtım, güldü sıpa hemen.
yaz için uyku tulumu sıcak olur diye düşünüyorum ama kışa kesin almayı düşünüyorum...

teşekkür ederiz, Allah korudu oğlumu.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Lilacs unnadoda yazlık uyku tulumları var,ben alayım diyorum. Örtmeden içime sinmiyo her ne kadar uzun kollu yatırsam da...
Uyuyanın üzerine kar yağarmış derler ya ben de çok üşürüm, uyku tulumu iyi olabilir.

:)) annemin de bir numaralı lafı...valla ben de hep örterdim üşür diye ama 15 gündür falan genellikle örtmüyorum çok sıcak diye, hatta kolsuz çıtçıtlı ile yatırıyorum, yine de sırtı terlemiş oluyor...kendim nasıl giyiniyorsam aynen öyle giydiriyorum... Allaha şükür hasta yapmadım, bu saatten sonra da bünyesi alışmıştır herhalde.

Kızlar şöyle bir uyku tulumu buldum.
Üst kısmı olmadığı için bunaltmaz, ayaklarını-bacaklarını da örtmüş olurum.Sizce bunu teper çıkarır mı?
ama uyuduktan sonra giydirmesi zor olur dimi bunu?
Ekli dosyayı görüntüle 12205

uyuduktan sonra bunu giydirmesi zor olur bence de. yanları fermuarlı ya da düğmeli olanlar daha kullanışlı sanki.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
:)) annemin de bir numaralı lafı...valla ben de hep örterdim üşür diye ama 15 gündür falan genellikle örtmüyorum çok sıcak diye, hatta kolsuz çıtçıtlı ile yatırıyorum, yine de sırtı terlemiş oluyor...kendim nasıl giyiniyorsam aynen öyle giydiriyorum... Allaha şükür hasta yapmadım, bu saatten sonra da bünyesi alışmıştır herhalde.

uyuduktan sonra bunu giydirmesi zor olur bence de. yanları fermuarlı ya da düğmeli olanlar daha kullanışlı sanki.
En tuhaf da benim sanirim..uzun kollu citcitli bodyle yatiriyorum..alt fora ust siki..tersi olmasi gerekmiyor mu:Dya kizimin kirlileri bizimkini gecti temiz body kalmiyor..alisverise cikicam carsamba..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar ben büyüyen yatağa geçirdim ya minnoşu, kenarlara kenar koruyucu minderlerden aldım mothercare den, yalnız iki tane almama lazım çepeçevre kaplamadı, açıklık kalıyor illa ki, bizimki de sürekli hareket halinde olduğundan her taraf korumalı olsun istiyorum, alanlar varsa sizler nerelerden aldınız?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Şimdi bi internet sitesinde bi bilgi buldum.
Bu bebek uyku tulumlarının sıcak tutma durumu tog diye bi ölçüyle belirleniyormuş sanırım.

2,5 tog tüm yıl boyunca kullanılıyormuş.
1.0 tog daha sıcak aylar ve sıcak bebek odaları
0.5 tog en sıcak zamanlar içinmiş.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar