2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Simus trukid gunes kremini hani o siteden zararli olmadigina bakip mi aldin?
Neydi o site hani puanlamalar vardi?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
iyice acıkmasını beklesen demekten başka bişey gelmiyor aklıma maalesef simuş, benimki de 2 gündür mamayı reddediyor ama zaten artık emziremiyorum onu da reddediyor, gece uyku sersemi ne kadar emerse o. meyve suyu, meyve püresi, yoğurt seviyor... daha doğrusu mama ve süt dışında bir şeyler verirsem yiyor.
ama onlarla da doymadığı için mama tıkmaya çalışıyorum ağzına, dünden beri ne kadar çok mamayı ziyan ettik...

Aynen aynen, kaç defa mama yaptım 10 bilemedin 20 cc zar zor içirdim, onun da yarısını tükürdü ağzından. Valla sanırım en doğru çözüm bu olacak. Ya da kahvaltı menüsünü gece 10.30-11 aralığına alayım, uykulu uykulu anlamaz belki içer. :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simus trukid gunes kremini hani o siteden zararli olmadigina bakip mi aldin?
Neydi o site hani puanlamalar vardi?

Evet Babuşum ordan bakıp aldım. Site şu;

Ben sebamed almıştım ama sebamedin puanlamaları kötü çıktı, yani kimyasal içeriği fazla çıktı. Trukid de maksimum 30 faktör var, 50 üretmiyormuş. 0-3 arası kimyasalı en az, 6-9 ya da 7-10 arası (tam emin değilim) kimyasal miktarı artıyormuş.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:D Dün onu da denedim, 20 cc zar zor içirebildim şırıngayla. Onu da naapıyo biliyo musun? Ağzına sıkıyorum ya, tutuyo ağzında hıh içti diyorum tekrar vermek için çekiyorum şırıngaya, kafayı yan çevirip püüüü diyo, böyle yandna yandan tükürüyo. Halimizi bi görsen benim üst baş saç maç herşey mama oldu. Hatunun tüm kulaklarının kenarları boynunun altı heryer mama oldu. :D
Ada da meyve ve corba yerken yapiyo bunu.
Agzinda bekletip ya tuuuuu diyo yada vijkkkkk diye akitiveriyo agzindan :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
İsofixli oto koltuğu alan var mı canlar? Bide 9 kg olana kadar mecbur ters mi bağlıcaz biz bu bebeleri? Duru sevmiyo koltuğu. Koyduğumuz anda ağlamaya başlıyo, yatınca da sürekli kalkmaya çalışıyo...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bi tane 0-18 kg koltuk buldum ama bunda da diyo, 9 kg a kadar ters bağlantı yapın diye. Ters bağlantı kesin emniyet kemeriyle yapılıyordur demi? Yani isofixli olup ters bağlanan koltuk var mıdır ki? :acep: Zati bu da çok pahalıymış yaaa 1.500 tl. yuh!

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Valla Babuşum, bu bebeler bizim sandığımız kadar çaresiz ve saf değiller galiba, burdan o sonuç çıkıyo :D :D

Yok yawwwww degiller tabi.
Ada gecen gun teyzesinin parmagini kaptigi gibi agzina goturup isirmis.
Emmedi bildigin isirdi diyo kardesim.
Eget disi olsaydi kopmustu parmagim oyle kuvvetli isirdi diyo.
Sasirdim kaldim.
Bana da tekme atiyo bazen kaburgalarima geliyo bildigin canim yaniyo

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bi tane 0-18 kg koltuk buldum ama bunda da diyo, 9 kg a kadar ters bağlantı yapın diye. Ters bağlantı kesin emniyet kemeriyle yapılıyordur demi? Yani isofixli olup ters bağlanan koltuk var mıdır ki? :acep: Zati bu da çok pahalıymış yaaa 1.500 tl. yuh!

Sirketten arkadasim romer onermisti.
Carpisma testlerinde en iyi sonuc veren koltukmus...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Sasirdim kaldim.

E aynısını bu zilli de bana yapıyo. Parmağım olsa neyse, emerken mememin ucunu ısırıyo, cidden dişi olsa kopartır o derece. Geçen aynını gene yaptı, ben bi çığlık attım, kızım acıyo naapıyosun diye, sonra gözünden yaşlar getirene kadar bağıra bağıra ağladı :D Ama halen yapmaya devam ediyo. Komik bişe mi sanıyo nedir anlamadım ki...

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Sasirdim kaldim.

Ahan da Batuhan da oyle ısırıyor elimi damaklarıyla cok kotu sıkıstırıyor disi olsa koparıcak o derece. O tekmeler beni de öldürüyor yatarak emziriyorum alt taraf pert oluyor vura vura hele bir de tuvaletim varsa zor duruyorum :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ilk dönüşümüzü bugün başardık kızlar....sırt üstü yatarken yüz üstü dönüverdik...sonra bi daha yaptık ki yapabildiğimize iyice inandık :)

yalnız gece yüzüstü dönmesinden korkuyorum uyurken, çünkü sırt üstüne geri dönemiyor...odasını da ayırdık mecburen, çünkü park yatağını yazlıkta bıraktık.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
E aynısını bu zilli de bana yapıyo. Parmağım olsa neyse, emerken mememin ucunu ısırıyo, cidden dişi olsa kopartır o derece. Geçen aynını gene yaptı, ben bi çığlık attım, kızım acıyo naapıyosun diye, sonra gözünden yaşlar getirene kadar bağıra bağıra ağladı :D Ama halen yapmaya devam ediyo. Komik bişe mi sanıyo nedir anlamadım ki...

Ben gogusumu acıttıgı zaman oyle bagırınca bana kızıyo kaynanam ne oldu da bagırıyosun diye. Sanki kendi cocuk emzirmemis. Batuhan gogusumu eliyle sıkıyo damaklarıyla sıkıstırıyo cekistiriyo cok canımı yakıyo ama anlayan yok valla!

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
ilk dönüşümüzü bugün başardık kızlar....sırt üstü yatarken yüz üstü dönüverdik...sonra bi daha yaptık ki yapabildiğimize iyice inandık :)

yalnız gece yüzüstü dönmesinden korkuyorum uyurken, çünkü sırt üstüne geri dönemiyor...odasını da ayırdık mecburen, çünkü park yatağını yazlıkta bıraktık.

Canım benimki de donuyor baya baya. Bazen elini kurtaramıyor hop direk geri donuyor :D

Gece hic dondugunu gormedim simdiye kadar. Gerci ben carsafa sarıp da uyutuyorum yoksa elleriyle uyandırıyor kendisini. Ama gece acıyor kollarını.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Hadi hayirli olsun lilacscim....geceleri donmez dediydi arkadaslar uyurken....

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Hadi hayirli olsun lilacscim....geceleri donmez dediydi arkadaslar uyurken....

teşekkürler...

kızlar bu arada, kötü bi olay anlatacam sadece dikkatli olmanız için, Allah kimseye göstermesin... eşimin eniştesinin arkadaşının ikiz yeğenlerinden bi tanesi gece uykusunda üstüne örtülen pikeyi yüzüne çekip yüzünü kapatmış ve havasız kalmış... sonrası çok üzücü, maalesef hayatını kaybetmiş...

benimki de uyurken üstünü örtersem uyanınca direk yüzünü kapatıyor örtüyle çekiştirerek...sonra ben açınca da nasıl gülüyor, oyun sanıyor onu. ben geceleri artık üstünü örtmüyorum, gündüz de yanındaysam öyle örtüyorum...Allah göstermesin, anlattım diye kızmayın sakın ama dikkatli olun diye anlatmak istedim.

bi de eşimin annesine anlattım bunu geçen, ne dese beğenirsiniz, Allah onları korur, merak etme...diyecektim o çocuk nasıl öldü o zaman?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bir de ben geçen hafta yazlıkta bahçedeyken dizimin üstüne düştüm fena bir şekilde, kuzey kucağımdayken, nasıl tuttuğumu bilemedim çocuğu... banyo yaptıracaktık bahçede giderken ayağım boşluğa geldi, betonun üzerine dizimi üstüne düştüm, 10 sene önce de aynı yerde düşerek kolumu kırmıştım...Allah o zaman korudu işte oğlumu...

bunu da anlattım kayınvalideme ve kayınpedere, gülüp geçtiler... insan bi geçmiş olsun bişey der, aman Allah korumuş , dikkat et bi daha falan diyeceklerine güldüler yaa... bir şey oldu mu bile demediler... sinirim zıpladı.

dahası benim kayınpeder çocuğa telefondan müzik sesi dinletecem diye telefonu bodysinin içine soktu... Allahtan eşim hemen çıkardı, kan beynime sıçradı benim. cep telefonu bu yaa, bebeğin kalbinin dibine konur mu????

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
teşekkürler...

kızlar bu arada, kötü bi olay anlatacam sadece dikkatli olmanız için, Allah kimseye göstermesin... eşimin eniştesinin arkadaşının ikiz yeğenlerinden bi tanesi gece uykusunda üstüne örtülen pikeyi yüzüne çekip yüzünü kapatmış ve havasız kalmış... sonrası çok üzücü, maalesef hayatını kaybetmiş...

benimki de uyurken üstünü örtersem uyanınca direk yüzünü kapatıyor örtüyle çekiştirerek...sonra ben açınca da nasıl gülüyor, oyun sanıyor onu. ben geceleri artık üstünü örtmüyorum, gündüz de yanındaysam öyle örtüyorum...Allah göstermesin, anlattım diye kızmayın sakın ama dikkatli olun diye anlatmak istedim.

bi de eşimin annesine anlattım bunu geçen, ne dese beğenirsiniz, Allah onları korur, merak etme...diyecektim o çocuk nasıl öldü o zaman?

Ben başından beri bundan çok korktum lilacs.
Daha ellerini kollarını oynatamazkenden...
Ben de geceleri sadece ayaklarına örtüyorum.
Bakıcıyı da sıkı sıkı tembihleyeyim bari.
Acaba uyku tulumları iş görür mü bu iş için...

bir de ben geçen hafta yazlıkta bahçedeyken dizimin üstüne düştüm fena bir şekilde, kuzey kucağımdayken, nasıl tuttuğumu bilemedim çocuğu... banyo yaptıracaktık bahçede giderken ayağım boşluğa geldi, betonun üzerine dizimi üstüne düştüm, 10 sene önce de aynı yerde düşerek kolumu kırmıştım...Allah o zaman korudu işte oğlumu...

bunu da anlattım kayınvalideme ve kayınpedere, gülüp geçtiler... insan bi geçmiş olsun bişey der, aman Allah korumuş , dikkat et bi daha falan diyeceklerine güldüler yaa... bir şey oldu mu bile demediler... sinirim zıpladı.

dahası benim kayınpeder çocuğa telefondan müzik sesi dinletecem diye telefonu bodysinin içine soktu... Allahtan eşim hemen çıkardı, kan beynime sıçradı benim. cep telefonu bu yaa, bebeğin kalbinin dibine konur mu????

Geçmiş olsun canım,Allah korumuş cidden.
Allah beterinden saklasın...
Kayınvalide ve kayınpedere ben de bu tip meselelerden çok çok kılım da artık sabır çeke çeke bi gün patlıcam.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar