iyice acıkmasını beklesen demekten başka bişey gelmiyor aklıma maalesef simuş, benimki de 2 gündür mamayı reddediyor ama zaten artık emziremiyorum onu da reddediyor, gece uyku sersemi ne kadar emerse o. meyve suyu, meyve püresi, yoğurt seviyor... daha doğrusu mama ve süt dışında bir şeyler verirsem yiyor.
ama onlarla da doymadığı için mama tıkmaya çalışıyorum ağzına, dünden beri ne kadar çok mamayı ziyan ettik...
Simus trukid gunes kremini hani o siteden zararli olmadigina bakip mi aldin?
Neydi o site hani puanlamalar vardi?
Ada da meyve ve corba yerken yapiyo bunu.Dün onu da denedim, 20 cc zar zor içirebildim şırıngayla. Onu da naapıyo biliyo musun? Ağzına sıkıyorum ya, tutuyo ağzında hıh içti diyorum tekrar vermek için çekiyorum şırıngaya, kafayı yan çevirip püüüü diyo, böyle yandna yandan tükürüyo. Halimizi bi görsen benim üst baş saç maç herşey mama oldu. Hatunun tüm kulaklarının kenarları boynunun altı heryer mama oldu.
Ada da meyve ve corba yerken yapiyo bunu.
Agzinda bekletip ya tuuuuu diyo yada vijkkkkk diye akitiveriyo agzindan
Valla Babuşum, bu bebeler bizim sandığımız kadar çaresiz ve saf değiller galiba, burdan o sonuç çıkıyo![]()
Bi tane 0-18 kg koltuk buldum ama bunda da diyo, 9 kg a kadar ters bağlantı yapın diye. Ters bağlantı kesin emniyet kemeriyle yapılıyordur demi? Yani isofixli olup ters bağlanan koltuk var mıdır ki? :acep: Zati bu da çok pahalıymış yaaa 1.500 tl. yuh!
Yok yawwwww degiller tabi.
Ada gecen gun teyzesinin parmagini kaptigi gibi agzina goturup isirmis.
Emmedi bildigin isirdi diyo kardesim.
Eget disi olsaydi kopmustu parmagim oyle kuvvetli isirdi diyo.
Sasirdim kaldim.
Bana da tekme atiyo bazen kaburgalarima geliyo bildigin canim yaniyo
Yok yawwwww degiller tabi.
Ada gecen gun teyzesinin parmagini kaptigi gibi agzina goturup isirmis.
Emmedi bildigin isirdi diyo kardesim.
Eget disi olsaydi kopmustu parmagim oyle kuvvetli isirdi diyo.
Sasirdim kaldim.
Bana da tekme atiyo bazen kaburgalarima geliyo bildigin canim yaniyo
E aynısını bu zilli de bana yapıyo. Parmağım olsa neyse, emerken mememin ucunu ısırıyo, cidden dişi olsa kopartır o derece. Geçen aynını gene yaptı, ben bi çığlık attım, kızım acıyo naapıyosun diye, sonra gözünden yaşlar getirene kadar bağıra bağıra ağladıAma halen yapmaya devam ediyo. Komik bişe mi sanıyo nedir anlamadım ki...
ilk dönüşümüzü bugün başardık kızlar....sırt üstü yatarken yüz üstü dönüverdik...sonra bi daha yaptık ki yapabildiğimize iyice inandık
yalnız gece yüzüstü dönmesinden korkuyorum uyurken, çünkü sırt üstüne geri dönemiyor...odasını da ayırdık mecburen, çünkü park yatağını yazlıkta bıraktık.
ilk dönüşümüzü bugün başardık kızlar....sırt üstü yatarken yüz üstü dönüverdik...sonra bi daha yaptık ki yapabildiğimize iyice inandık
yalnız gece yüzüstü dönmesinden korkuyorum uyurken, çünkü sırt üstüne geri dönemiyor...odasını da ayırdık mecburen, çünkü park yatağını yazlıkta bıraktık.
Hadi hayirli olsun lilacscim....geceleri donmez dediydi arkadaslar uyurken....
teşekkürler...
kızlar bu arada, kötü bi olay anlatacam sadece dikkatli olmanız için, Allah kimseye göstermesin... eşimin eniştesinin arkadaşının ikiz yeğenlerinden bi tanesi gece uykusunda üstüne örtülen pikeyi yüzüne çekip yüzünü kapatmış ve havasız kalmış... sonrası çok üzücü, maalesef hayatını kaybetmiş...
benimki de uyurken üstünü örtersem uyanınca direk yüzünü kapatıyor örtüyle çekiştirerek...sonra ben açınca da nasıl gülüyor, oyun sanıyor onu. ben geceleri artık üstünü örtmüyorum, gündüz de yanındaysam öyle örtüyorum...Allah göstermesin, anlattım diye kızmayın sakın ama dikkatli olun diye anlatmak istedim.
bi de eşimin annesine anlattım bunu geçen, ne dese beğenirsiniz, Allah onları korur, merak etme...diyecektim o çocuk nasıl öldü o zaman?
bir de ben geçen hafta yazlıkta bahçedeyken dizimin üstüne düştüm fena bir şekilde, kuzey kucağımdayken, nasıl tuttuğumu bilemedim çocuğu... banyo yaptıracaktık bahçede giderken ayağım boşluğa geldi, betonun üzerine dizimi üstüne düştüm, 10 sene önce de aynı yerde düşerek kolumu kırmıştım...Allah o zaman korudu işte oğlumu...
bunu da anlattım kayınvalideme ve kayınpedere, gülüp geçtiler... insan bi geçmiş olsun bişey der, aman Allah korumuş , dikkat et bi daha falan diyeceklerine güldüler yaa... bir şey oldu mu bile demediler... sinirim zıpladı.
dahası benim kayınpeder çocuğa telefondan müzik sesi dinletecem diye telefonu bodysinin içine soktu... Allahtan eşim hemen çıkardı, kan beynime sıçradı benim. cep telefonu bu yaa, bebeğin kalbinin dibine konur mu????