2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

bu ara bizde bu durumdayız lidilim ya..derdi nedir anlamıyorum.mamayı kestik ondan mı oldu diyorum.15 gündür gece yatmadan önce verdiğim mamayıda istemiyor.10 da uyursa 12 de kalkıyor.sonrada tas catlasa 1,5 saatte bir kalkıyor doğru düzgün emmiyor memeyi agzına sokup cıkartıyor.azıcık yüz bulsa baslıyor oyuna..tunacık gibi yan tarafına yatmaya calısıyor dönmeyi beceremezse kafayı sola gömüyor iyice öyle uyuyor.sabah yatagın ayak ucunda buluyorum yüzüstü dönmüs bagırırken.ben böle kuduruk bebe görmedim..:)

ay bunlar hakkaten shrek ve fiona tatlım ya :deli: yerim ben bu kudurukları. Tuna da işte aynen anlattığın gibi. uyku nedir bilmiyorum. memeyi 2 kere çekiyor. uyuyakalıyor. boynum tutulmuş valla zira ben de arada uyuyakalıyorum :1:

simuşum yarasın şekerim. löp löp et olsun. bu bebelerle nasılsa veriyoruz aldığımızı. ben hamilelik kilomun bile altına düştüm :sirin:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Hoşbulduk Pikoşuuuum. Kısaydı ama kızımın tüm ağlama sızlamalarına rağmen güzeldi. İnşallah 2. tatili daha uzun yapıcam. Siz tabi deniz kenarında olduğunuzdan hafta sonları bile gitseniz süper olur. Biz bi gittik mi en iyi ihtimal 600 km gitmemiz gerekiyo. e 600 km de 2 gün için çekilmez valla.. gitmişken şöyle en az 1 hafta kalmak gerek..

Siz ne zaman gitceksiniz ki İstanbula?

3 Temmuzda inşallah tatlım, ama bu sefer en az 1 ay kalırım yada daha fazla, buralar Temmuz Agustosta pek cekilecek gibi degil, 50 derecenin altına inmiyo pek...

gecen sene Agustos başında gittik istanbula ucaktan iner inmez eşim 'kış gelmiş buraya' dedi anla yani halimizi :D

canım hosgeldiniz....nasıldı tatil? durucuk nasıl.öperim sarı şekerimi :)

daha sokmadığın kabahat ne duruyosun bizim bebelerin yerinede sok denize.irem 3 aylıktı ilk denizle tanıstığında o gün bu gün suda zilli.bakalım ela ne zaman tanısacak denizle :)

c.

Tatlım gelmediniz sanırım di mi???

ay bunlar hakkaten shrek ve fiona tatlım ya :deli: yerim ben bu kudurukları. Tuna da işte aynen anlattığın gibi. uyku nedir bilmiyorum. memeyi 2 kere çekiyor. uyuyakalıyor. boynum tutulmuş valla zira ben de arada uyuyakalıyorum :1:

simuşum yarasın şekerim. löp löp et olsun. bu bebelerle nasılsa veriyoruz aldığımızı. ben hamilelik kilomun bile altına düştüm :sirin:

anam bende takıldım 60 kiloya inemedim de inemedim bi türlü yaffff :(

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Herkes tatile gidip geliyo biz evde kaldık yaa :(

1 kere denize gittik onda da esimin sulalesiyle resmen kaynanam teyzeleri ben ne zaman tatil yapıcam offf :'(

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Hemen kısaca yazayım, sonra dönüp geçmişi okuyayım. bakalım ben yokken neler olmuş? :D

Şuan Ankaradayım, döndük. Kısa kestik tatili, çünkü zilli kızım meme emmek yerine etrafla ilgilenmeyi tercih etti ve 1 haftada 400 gr kaybetti. :( Çok üzüldüm o yüzden döndük. Bide uyku düzeni değişti biraz. İlk 2 gün pek yabancılamadı. sanırım farklı bi yerde olduğunu anlamadı. 3. günden sonra hemen hemen hergün ağlama krizlerine girdi. hatta 1 kere sahilde öyle bir bastı ki yaygarayı, 2 kadın eşime bakıp: çalmışlar mı çocuğu falan demişler :kahkaha:

öyle böyle bitti tatil. salıncağını ve park yatağını yanımıza almamıştık keşke alsaydık dedik. otel 2 oda 1 salon formatındaydı anca pakladı. standart tek oda olsaymış hapı yutarmışız onu anladık. deniz çok güzel değildi, o yüzden kızın sadece ayaklarını soktuk denize. 1 kere de havuza göğsüne kadar soktuk 5 dk kadar hepsi bu oldu :D :D

sürekli aklımdaydınız. hatta tlf dan internete bağlanmaya çalıştım ama teknoloji özürlü bi insan olduğumdan beceremedim, aklım sizde kaldı :D

cnm ya kötü olmuş erken dönmeniz biz bakalım netcez

Konusuyorum canım ask olsun neden konusmayayım.

Batuhandan herkese cevap yazmaya fırsatım olmuyor valla durmuyor hic.

Ben de ek gıdaya baslıycam ama kime sorsam ne yapsam bilemedim. Kaynanamlar doktora da gondermez yemek icin doktora mı sorulur diye.
Artık ordaan burdan duyduklarımla besliycem cocugumu..

canım Allah yardımcın olsun yine işin çok zor senin ve daha çok küçüksün

ayyyy deme o kadının adını bişle anma mudala manyak

owwwwwwwwwwwww burhaniye örenn kumsalı en güsel olan sahillerimizden biridir git tatlım sıg deniz var şahin paşaya uygun bi yer

5 saatmiş galiba burdan

daha sokmadığın kabahat ne duruyosun bizim bebelerin yerinede sok denize.irem 3 aylıktı ilk denizle tanıstığında o gün bu gün suda zilli.bakalım ela ne zaman tanısacak denizle :)

canım sen ek gıdayı şahini doyurmak amacıyla mı vericen yoksa alıstırma dönemimi? biz basladık 4.ayımızdan sonra yanına bi cam rende al yeter zaten eğer öğün anlamında vermeyeceksen en basta yutmayı öğrenmesi lazım.cam renden yanında olsun isterse otelde olun.yarım kayısı,yarım armut ve diğer meyvelerin basına gelir.ilk basladığında miktarlar en fazla 2 tatlı kasıgı kadar.

20 temmuza kadar alıştırma sonrasında ek gıda
o yüzden ek gıda öncesi gidelim diyorum ama bilmiyorum
1 kerede mi 2 tatlı kaşıpı vercek geri kalan emzircem mi

Selam güzel hatunlar
Simusum hoşgeldin, bend3 işe başladım.

nasıl işe başlamak zor oldu mu canım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gunaydin kizlar.
Son zamanlar pek yazamadim. Malum sirkette hareketli gunler geciriyorum istifa ettikten sonra.
Bir yandan da is gorusmelerine gidiyorum....
Gecmisi peyderpey okuyayim bakalim...
:utan:
Simusum hosgeldin bu arada ozledim seni

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
slm cnm
valla biz antalyaya gittik ben esimle girdim denize ama Hira yı sokmadım ne bileyim daha asıları bile bitmedi bebelerin sanki mikrop kapıcakmıs gibime geldi bide su soguk gelirde korkar diye sokmadım..ama annem dayanamadı kucaklamıs gelmis ayaklarını soktu tam o anda bi dalga carptı bizimki avaz avaz bagırdı korktu zor susturdum :)

havuza hic sookmam zaten herkes girip cıkıyo kimin naptıgı belli degil Allah korusun..

Ben doktora sordum izin vermedi havuza...

ben de daha sokamadım cnm. hatta ben daha tatile bile giremedimmmmm :bitter: son 5 gün. cuma günü kimse tutamaz beni. gidiyorum buralardan :dance2: Tunaya havuz aldım ve bir de can simidi. can simidini dün şişirdik. evde içine oturttum. bayıldı. su üstünde olsa ellerini cıp cıp yandan uzatır :D

sen nasılsın? defne nasıl? pek karşılaşamıyoruzzz
Facebookta gordum fotograflarinizi canim ayni simitten bende aldim :)
Hatta kolluk, normal simit,can yelegi de aldim bi de deniz yatagi :D
Ama tatil isimiz net degil. İsten ne zaman ayrılırım, yaz boyu ayrılmazsam ne zaman izne çıkarım,arada ramazan da var ve tüm departman izinlerini ayarlamış....Plan yapamadık bi türlü...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Hoşbulduk Nazoşuuum. Tatil eh işteydi :D Aman olsun buna şükür. Hiç değilse 1 hafta yemek derdim olmadı, yedim yedim 1 kilo aldım nerdeyse 70 oldum :D Zilli Duru naapsın teyzesi, deniz soğuk geldi bastı yaygarayı. Havuz daha sıcaktı 29 derece. Hiç havuza sokmak istemesem de 5 dk soktum, bari suyla tanışsın diye :) Ona da ses etmedi ya bakalım nooolcak :) Siz nasılsınız? Ela balım naapıyo? İrem ablası oynuyodur şimdi onla bol bol :D

Yaradı yaradı hiç sorma. 64 le hamile kalmıştım 78 le doğuma gittim, şuan 69 kiloyum :D Acaba ben ne zaman hamile kalma kilomun altına düşecem?? Gerçi bende bu iştah varken çoooooooooooook zor :catalbicak: :1:

simuşşşşşş hoş geldin....

Hoşbulduk Lilacsım. 55: Sünnetiniz tekrar hayırlı uğurlu olsun. Küçükbey Kuzey nasıl oldu?

3 Temmuzda inşallah tatlım, ama bu sefer en az 1 ay kalırım yada daha fazla, buralar Temmuz Agustosta pek cekilecek gibi degil, 50 derecenin altına inmiyo pek...

gecen sene Agustos başında gittik istanbula ucaktan iner inmez eşim 'kış gelmiş buraya' dedi anla yani halimizi :D

anam bende takıldım 60 kiloya inemedim de inemedim bi türlü yaffff :(

Aaaaaaaay ben de istiyom 60 olmak yaaa zayıflayacağıma paso şişiyom :D :D

Kal kız 1 ay, gez bol bol. Ama yine de deniz sezonunu kaçırma Noyan için ;)

Selam güzel hatunlar
Simusum hoşgeldin, bend3 işe başladım.

Hoşbulduk Tanselim. Dün mü başladın işe balım?

cnm ya kötü olmuş erken dönmeniz biz bakalım netcez

20 temmuza kadar alıştırma sonrasında ek gıda
o yüzden ek gıda öncesi gidelim diyorum ama bilmiyorum
1 kerede mi 2 tatlı kaşıpı vercek geri kalan emzircem mi

Kız HAYATIM naapıyon? Ne zaman gidiyon tatile? Bulabiliyosan butik otel tarzı, şöyle 2-3 odalı bi yer bul. Benden demesi. Anladım ki tek odalı oteller artık bizi paklamaz. :D

Gunaydin kizlar.
Son zamanlar pek yazamadim. Malum sirkette hareketli gunler geciriyorum istifa ettikten sonra.
Bir yandan da is gorusmelerine gidiyorum....
Gecmisi peyderpey okuyayim bakalim...
:utan:
Simusum hosgeldin bu arada ozledim seni

Hoşbulduk Babuşum. Ben de özledim... :) İstifan hayırlı olsun, Rabbim daha güzelinden bir iş nasip etsin inşallah...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hayatım, 2 kutu al güneş kremini. Ben 1 tane trukid almıştım, 1 hafta zar zor yettirdim. Bebek arabanızı kesin alın yanınıza. şahine havlu vs. Çok kıyafet koyamana gerek yok. ben bi ton kıyafet koymuştum, yarısından fazlasını hiç giymeden geri getirdim, çünkü tek body bile yetti. bide o kadar şort mort aldıydım hiçbirini giydirmedim :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar yaaa kızım biberonu ve mamayı reddediyo. Naapcam ben yaaa!! :( :( Hani kendi doktorumun verdiği bisküili pekmezli peynirli kahvaltı menusu vardı ya, kilo kaybı olduğu için onlara başlamak istiyorum. 2 gündür deniyorum. Nuh diyo peygamber demiyo. Biberonu gördüğü anda ağzını öyle bi kapatıyo ki, sanırsın büyük insan. Dudak görünmüyo, dudakları ağzının içine sokup ıııııııh ıııh diye mızıklanıyo. Su içirmek istiyorum onu da almıyo :( :( Zaten kayısı kabak havuç vs kaşıkla vermeye çalışıyom onu da istemiyo kaşığı ittirmeye çalışıp ağlıyo. Ağzını açtığı anda kaşığı sokarsam 2. de gene aynını yapıp dudaklarını kapatıyo... :( Ben naaapiim yaaa?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Yaradı yaradı hiç sorma. 64 le hamile kalmıştım 78 le doğuma gittim, şuan 69 kiloyum :D Acaba ben ne zaman hamile kalma kilomun altına düşecem?? Gerçi bende bu iştah varken çoooooooooooook zor :catalbicak: :1:

Hoşbulduk Lilacsım. 55: Sünnetiniz tekrar hayırlı uğurlu olsun. Küçükbey Kuzey nasıl oldu?

ben de 64le hamile kalaraktan 78le doğuma gittim ve anca 66ya düşebildim, ama sendeki iştah bende de var ne yazık ki, tatlıdan vazgeçemiyorum :(

kuzum iyileşti teyzesi, teşekkürler...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ben de 64le hamile kalaraktan 78le doğuma gittim ve anca 66ya düşebildim, ama sendeki iştah bende de var ne yazık ki, tatlıdan vazgeçemiyorum :(

kuzum iyileşti teyzesi, teşekkürler...

Ooooh maşallah ona annesi, damatlığını da gör hayırlısıyla inşallah :)

Valla Lilacscım ben pek tatlı da yemiyom ama ne yiyorum da kilo oluyo onuda anlamadım. Heralde yaştan kaynaklı alıcam artık. Allahtan boy uzun dicem ama bu sefer de hem boy uzun hem kilolu, katana gibi bişe oluyom :D :D Şu bebeler hayırlısıyla bi büyüselerdi, biz de spora başlasaydık iii olurdu...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Kızlar yaaa kızım biberonu ve mamayı reddediyo. Naapcam ben yaaa!! :( :( Hani kendi doktorumun verdiği bisküili pekmezli peynirli kahvaltı menusu vardı ya, kilo kaybı olduğu için onlara başlamak istiyorum. 2 gündür deniyorum. Nuh diyo peygamber demiyo. Biberonu gördüğü anda ağzını öyle bi kapatıyo ki, sanırsın büyük insan. Dudak görünmüyo, dudakları ağzının içine sokup ıııııııh ıııh diye mızıklanıyo. Su içirmek istiyorum onu da almıyo :( :( Zaten kayısı kabak havuç vs kaşıkla vermeye çalışıyom onu da istemiyo kaşığı ittirmeye çalışıp ağlıyo. Ağzını açtığı anda kaşığı sokarsam 2. de gene aynını yapıp dudaklarını kapatıyo... :( Ben naaapiim yaaa?

iyice acıkmasını beklesen demekten başka bişey gelmiyor aklıma maalesef simuş, benimki de 2 gündür mamayı reddediyor ama zaten artık emziremiyorum onu da reddediyor, gece uyku sersemi ne kadar emerse o. meyve suyu, meyve püresi, yoğurt seviyor... daha doğrusu mama ve süt dışında bir şeyler verirsem yiyor.
ama onlarla da doymadığı için mama tıkmaya çalışıyorum ağzına, dünden beri ne kadar çok mamayı ziyan ettik...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simusum siringayla denesen mamayi acaba yine kapatirmi agzini?

:D Dün onu da denedim, 20 cc zar zor içirebildim şırıngayla. Onu da naapıyo biliyo musun? Ağzına sıkıyorum ya, tutuyo ağzında hıh içti diyorum tekrar vermek için çekiyorum şırıngaya, kafayı yan çevirip püüüü diyo, böyle yandna yandan tükürüyo. Halimizi bi görsen benim üst baş saç maç herşey mama oldu. Hatunun tüm kulaklarının kenarları boynunun altı heryer mama oldu. :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar