2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
yokk resmi aksesuarımızz huni:D
bence herkesin normal hayatına dönmek içinn kacc cocuk yapıcaksaa kısa aralıklarla yapması lazım. defne 10 yasına gelse ben bi daha ikinciyi yapamam misall. hazır oturmamaya alısmıskenn öbürü de büyüsün gitsin. gittim bide 10 yıllık ria taktırdımm:deli: planım 2 sene ama bakalım artıkın
Cidden arasi acilinca daha zor olur bence de..hazir baslamis bu surec yap ikinciyi de dimi...
Kiz dunyam naptin bize..az daha konussak bu ay dusunecem cocugu noluyor bana ya:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Cidden arasi acilinca daha zor olur bence de..hazir baslamis bu surec yap ikinciyi de dimi...
Kiz dunyam naptin bize..az daha konussak bu ay dusunecem cocugu noluyor bana ya:D

bu ayy mıııı??? tamam kapatalımm konuyuu hemen:D o kadan da demedik. huniyi düsünn gömlegi düsünn.. yada birinin grip oldugunu digerine bulastırdıgını düsün :bayil:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Kizlar daha ikram falan hazirlayacagim..cok usengec oldum ya.. Surda iki saatlik isim var ama totomu kaldirmaya useniyorum...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar mujdemi isterim sizden.

Hamileyim gene subat annesi oluyorum.. İstemeyerek hamile kaldım ama napıyım yapıcak bisey yok mecbur dogurucam gene..

Doktora gidicem biazdan daha sonra gelismeleri haber veririm size.

Hee bu arada gormcem de hamile ikimiz de subatta doguruyoruz aynı ay hamile kalmısız sansa..

enemmmmm enemmmmmm, :1: kız acelen neydi yavruş?
şaka bi yana hayırlısı olsun canım, tebrik ederim, Allah saglıklı evlad nasip etsin...

simus,pikos kosun kiz moralimi duzeltin benim :D
ehehh canum ben 34 te kaldım 35 te dogurdum yanim, rahat ol şeker bak örnegi var, hem ilk cocuk için daha önemli ilk dogum yaşı, sonrasına var yolu 42 ye kadar sanırsam..

düzeldimi moralin şeker? ehehh..
canım şaka bi yana hayırlı saglıklı evladlar olsunlarda Rabbim ne zaman verirse en güzel zamanı o zamandır bence...

eşim istiyor gibi ama ben 2. çocuk düşünmüyorum ama kısmet tabii bu işler, hayırlısı cümlemize..

Kizlar daha ikram falan hazirlayacagim..cok usengec oldum ya.. Surda iki saatlik isim var ama totomu kaldirmaya useniyorum...

kıs ne duruyosun, git hallet işlerinide gel...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

enemmmmm enemmmmmm, :1: kız acelen neydi yavruş?
şaka bi yana hayırlısı olsun canım, tebrik ederim, Allah saglıklı evlad nasip etsin...

ehehh canum ben 34 te kaldım 35 te dogurdum yanim, rahat ol şeker bak örnegi var, hem ilk cocuk için daha önemli ilk dogum yaşı, sonrasına var yolu 42 ye kadar sanırsam..

düzeldimi moralin şeker? ehehh..
canım şaka bi yana hayırlı saglıklı evladlar olsunlarda Rabbim ne zaman verirse en güzel zamanı o zamandır bence...

eşim istiyor gibi ama ben 2. çocuk düşünmüyorum ama kısmet tabii bu işler, hayırlısı cümlemize..

kıs ne duruyosun, git hallet işlerinide gel...

Ben yine geldim pikecim dun bayagi yoruldum temizlik falan yaptim..ne zaman az isim kalsa boyle oluyorum..az diye onemsemiyorum. Sonuc ne mi oluyor son bir saatte ya yetistiriyorum yada ofsayt:bitter:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ecrinn spiralci dr un kim kız? diyecektin demedin...anesteziyle yaptıydı di mi?

dünyam hayırlı olsun, erkenci çıktın :D

babuş 34 de doğurdum ben de... için rahat olsun...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Bugunde bi konusasim var kimse yok sansima tukureyim-kizginMisafir gelecek ya ondan mi bu moddayim acep:findikim:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Dunyam hayirli olsun canim cesaretine hayran kaldim :) benim basima gelse napardim emin olamiyorum cunku ben daha elimdekiyle bittim tukendim :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selamm guzeller
dunyam canim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayida nasip etsin.ilk okudugum an kiz dedim.:dance2:

kizlarr 2. dusunuyorsaniz cok acmayin arayi sonra ben gibi bunalima girebilirsiniz:bitter: simdiki aklim olsaydi ela 3. olsun cok isterdim. insan rahata o kadar cabuk alisiyorki hazir biseylerden fedakarlik yapiliyorsa ve eger 2. isteniyorsa dusunmemek lazim tabi imkanlarda onemli..hayirlisi...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrinn spiralci dr un kim kız? diyecektin demedin...anesteziyle yaptıydı di mi?

dünyam hayırlı olsun, erkenci çıktın :D

babuş 34 de doğurdum ben de... için rahat olsun...

unuttuummm-kizgin evett cnm anesteziyle yaptı. yani anestezi denirse işte 10 dk ama sadece dr un oturdugunu kadının korkcak bişi yok dedigini hatırlıyorum. gözüm bile bulanmadı muhtemelen küt die kafam düsmüstür onlarda gülmüştür:D adı yigit cnm ama soyadını bilmiyorum. trt binasının hemen arka sokagında muayenehanesi. aksam sana numarasını alıp vereyim cnm.
selamm guzeller
dunyam canim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayida nasip etsin.ilk okudugum an kiz dedim.:dance2:

kizlarr 2. dusunuyorsaniz cok acmayin arayi sonra ben gibi bunalima girebilirsiniz:bitter: simdiki aklim olsaydi ela 3. olsun cok isterdim. insan rahata o kadar cabuk alisiyorki hazir biseylerden fedakarlik yapiliyorsa ve eger 2. isteniyorsa dusunmemek lazim tabi imkanlarda onemli..hayirlisi...

ela 3. derken 3. cocuk mu olsaydıı yoksa arası 3 yas mı olsaydı ben sahsım adına korksam da 2. olucak allah izin verirse. kızıma bi kardes destekci olsun yalnız kalmasın. ama ne zaman olur nasıl bakılır bilmiyorumm. mantıgımm 2 yıl ara dio. aynı zamanlarda okurlar bende aynı zamanlarda bollasırım rahatlarım. eskiden herkes bi arada yasıyomuss cocuk da arada büyüyp gidiyomus ne güzel.. simdi herkes bi yalnızz bi basına:deli:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
unuttuummm-kizgin evett cnm anesteziyle yaptı. yani anestezi denirse işte 10 dk ama sadece dr un oturdugunu kadının korkcak bişi yok dedigini hatırlıyorum. gözüm bile bulanmadı muhtemelen küt die kafam düsmüstür onlarda gülmüştür:D adı yigit cnm ama soyadını bilmiyorum. trt binasının hemen arka sokagında muayenehanesi. aksam sana numarasını alıp vereyim cnm.

ela 3. derken 3. cocuk mu olsaydıı yoksa arası 3 yas mı olsaydı
ben sahsım adına korksam da 2. olucak allah izin verirse. kızıma bi kardes destekci olsun yalnız kalmasın. ama ne zaman olur nasıl bakılır bilmiyorumm. mantıgımm 2 yıl ara dio. aynı zamanlarda okurlar bende aynı zamanlarda bollasırım rahatlarım. eskiden herkes bi arada yasıyomuss cocuk da arada büyüyp gidiyomus ne güzel.. simdi herkes bi yalnızz bi basına:deli:

evet ecrinim ela 3. cocugum olsun isterdim.cokk cocuk guzel bisey yani bence :dance2: her ne kadar belli bi zamana kadar sıkintili olsada buyutmesi şöyle masada boy boy otursunlar isterdim valla iremden sonra yapsaymisim bi tane daha :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

ela 3. derken 3. cocuk mu olsaydıı yoksa arası 3 yas mı olsaydı
ben sahsım adına korksam da 2. olucak allah izin verirse. kızıma bi kardes destekci olsun yalnız kalmasın. ama ne zaman olur nasıl bakılır bilmiyorumm. mantıgımm 2 yıl ara dio. aynı zamanlarda okurlar bende aynı zamanlarda bollasırım rahatlarım. eskiden herkes bi arada yasıyomuss cocuk da arada büyüyp gidiyomus ne güzel.. simdi herkes bi yalnızz bi basına:deli:

evet ecrinim ela 3. cocugum olsun isterdim.cokk cocuk guzel bisey yani bence :dance2: her ne kadar belli bi zamana kadar sıkintili olsada buyutmesi şöyle masada boy boy otursunlar isterdim valla iremden sonra yapsaymisim bi tane daha :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar mujdemi isterim sizden.

Hamileyim gene subat annesi oluyorum.. İstemeyerek hamile kaldım ama napıyım yapıcak bisey yok mecbur dogurucam gene..

Doktora gidicem biazdan daha sonra gelismeleri haber veririm size.

Hee bu arada gormcem de hamile ikimiz de subatta doguruyoruz aynı ay hamile kalmısız sansa..

Güzelim hayırlı olsun inşallah...Korunurken mi oldu piki

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Dünyam hayırlı olsun canım. sağlıkla, sıhhatle gelsin. Maşallah, çok büyük bir olgunlukla karşılamışsın. ben asla öyle davranamazdım. Sanırım benim Tuna'm tek çocuk olarak kalacak :benmi: olsuuuun onun burda bir sürü kardeşi var dimi?

bu arada bugün rota için götürmüştüm sağlık ocağına. 9 kiloyu birazcık geçmiş kuzucuğum. ama boyunu ölçtürmedi yaramazım. hemşireye cilve yapmaktan bir düz durmadı masada :deli:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Dünyam hayırlı olsun canım. sağlıkla, sıhhatle gelsin. Maşallah, çok büyük bir olgunlukla karşılamışsın. ben asla öyle davranamazdım. Sanırım benim Tuna'm tek çocuk olarak kalacak :benmi: olsuuuun onun burda bir sürü kardeşi var dimi?

bu arada bugün rota için götürmüştüm sağlık ocağına. 9 kiloyu birazcık geçmiş kuzucuğum. ama boyunu ölçtürmedi yaramazım. hemşireye cilve yapmaktan bir düz durmadı masada :deli:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Canlar;

Ayyy 2 gündür giremedim, Dünyam hamileymiş, hayırlı olsun canımcım.

Babuş işe başladınmı nasıl gidiyor. bende pazartesi başlıyorum annem geldi. Yaz dönemi işe çok yoğun gitmeyeceğim buna seviniyorum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Tunanın niye tek çoçuk olmasını düşünüyorsun senin gibi sevecen anne bi çoçuk daha büyütür::)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
neyyyyyyyyyyyyyyyyyy :1: şok oldum şokkkkk dünyam hamile misinnnnnnnnn abovvvvvvvvv hem özendim hem şok oldum bilemedim ne oldum
Allah tamamına erdirsin abovvv sen 30a kadar 6 tane yaparsın bu gidişle çok sevindim bi yandan da korktum duygularım karıştı ama batuhan'ı emziriyo muydun onu emziremicen :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar