2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

canım benim..bende sofra beziyle sırtıma sarmaya karar verdim tugbam..:) irem olmasa ben hapı yutmustum.ablasının kucagındaazcık oturuyorda allahtan yemek yapıyorum.

ben ölüyorum annem gitti ev almış başını gidiyo ne yapcam bilemiyorum akşam oldugunda belim ortadan ayrılmış oluyo nazom irem kızıma aferin yavrum benim nasıl ela ile araları?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
cnmm benimm insallah güzel bi gece gecirmişsinizdirrr

mannakkcımm defne tamm 141 günlük oldu balım.

maalesef uyuyamadık gece yine, 2 saatte bir kalktı, anlamadım ben bu çocuğu... doymuyor mu gündüz acaba yaa?

masllaaahh balımmm.. kızz bide zayıff dedin cocuga. daha ne olsunn. benim kızla arasında utanmasa 1 kg olcak:D
ben ilac içiremiyorum yaa. bıktım cebellesmekten. bize saglık ocagı kan damlası vermedi.zaten dr da begenmezse içmesin mamalarda demir takviyesi var. 6. ayda kan sayımı falan yapıcaz eksiklik olursa tadı güzel olan bişi baslrız dedi. beklemedeyizz. sözümona dr öksürük için antibiyorik verdi. bigün saatinde içiremedim. o dudaklarını ortada büzüstürüyo mümkün degil acmıyo. ben böyle güc görmedim. mamaya koyuyorum mama içmeyesi tutuyo. hiç saatinde içemedi tuttu tutmadı allah bilir artık yapcak bişi yok.

ayy o bişi degilde benim kızz nie 62 cm yaa. siz ailecek mi uzunsunuzz hadi babus uzun onu biliyorum. ayyyyyyyyy benimm kızımm babaannesine mi cekcek yoksa. korktugum basıma geldii :bitter:

ben de hep unutuyorum ilaçlarını vermeye, demiri hepten salladım ama monoviti unutmasam pek iyi olacak...
sen kime götürüyorsun doktora? egepol de halil ışık varmış, bir kere ona götürmek zorunda kaldım ama hiç beğenmedim, zerre ilgilenmedi...

selam kizlar herkesler iyidir insallahh :)

bu ara girmeye firsatim olmadi tatilci tum annelerimize,bebislerimize iyi tatiller olsun.lilacs canim kuzey sunnet olmus hayorli olsun.darisi diger murvetlerine olsun insallah..

ela huysuzlukta tavan yapti tek eliyle surekli kulagini tutuyor surekli kucakta yapisik ikiz gibi geziyoruz.yere koydugumda ayaklarini agzina sokup parmaklarini emiyor obes kizim benim :) kimi bulsa yicek kucuk canavarus :)

hepciginizi operiz..gecmise bakalim bi neler olmus :)

teşekkür ederiz nazo teyzesi, maalesef biz de hep kucaktayız ve gezmek istiyoruz...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

teyzesinin minnoşu yerim ben onuu kocuman oluyo benim bal kızım eymenin ikiz kardeşi :D boyuda 68 cm olaydı hıh aynı olacaktı :D

seninki minyon kız bi kere ecrinim boydada çok uzun olmasın eymenin yanında böle cıtı pıtı daha güsel olur :D bizdede ben 1,68 eşim 1,86 eymen kime benzer bilmiyorum 2 dayıdan birine çekecek galiba sanırsam biri 1,98 biri 1,94 :D ayak numaraları bile bi garip kardeşlerimin palet gibi 48 numara 47 numara giyiyolar aman çocugum o kadan büyük olmasın anasına tepeden bakmasın

filinta gibi benim kardeşim yaaa kız varya maşallah hamilelik hiç yıpratmamış seni manken manken kızlarr bir görün serabı

nazommmmmmmm benim güsellerin fıstık anası yaaa sorma bu bebelerle işimiz var koyamıyorum bi yere dün evi bile beraber sildik :D yeter garii boynuma kolye yapcam artık eymeni

hayıyyy göndermeee babası kızar
muhahaah babanın espiriler güselmişşşş yeter kız çocugunda 1,80den sonrası ıhh ıhhh koca bulamaz kendine

sagol canım arkadasım benim iltifat ediyon manken derken O beden mankenleri kastediyon demi yoksa ben o yururken baldırları lop lop eden deniz kızı tipli mankenlerden degilim :) (olmak isterdim) soole uzaktan bakınca gogusler onde gobek yok kalcalaar arkadan bana bak bana bak diyen,bel incecik kısaca gorunce üüüüffff dedirten hatunlardan yani :D

ben 65 kg la dogum yaptım o iyiydi iste ama simdi 52 kg :( boyum daha kısa olsaydı en azından daha toplu dururdum ama bilmiyom bide ayaklandıgı zaman Hira ne hale gelcem bakalım :bitter:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sagol canım arkadasım benim iltifat ediyon manken derken O beden mankenleri kastediyon demi yoksa ben o yururken baldırları lop lop eden deniz kızı tipli mankenlerden degilim :) (olmak isterdim) soole uzaktan bakınca gogusler onde gobek yok kalcalaar arkadan bana bak bana bak diyen,bel incecik kısaca gorunce üüüüffff dedirten hatunlardan yani :D

ben 65 kg la dogum yaptım o iyiydi iste ama simdi 52 kg :( boyum daha kısa olsaydı en azından daha toplu dururdum ama bilmiyom bide ayaklandıgı zaman Hira ne hale gelcem bakalım :bitter:

aman bea ne yapcan öle toplu mankeni kendimi çok fena hissediyorum hele seni gördüm tamam dahada halimin pek vahim oldugunu anladım ne yapsamda birden bende o kadar olsam yarabbim

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

aman bea ne yapcan öle toplu mankeni kendimi çok fena hissediyorum hele seni gördüm tamam dahada halimin pek vahim oldugunu anladım ne yapsamda birden bende o kadar olsam yarabbim

pimpiriklenmen lazım hemen :D

ben hira yı uyutunca yüzbin defa gidip baka baka bu hale geldim oturmadım bi kere totomun ustunde..evi toplicam derken ay camasır ay bulasık bunları da jett hızıyla yapcam derken kendime sinir stres yaptım asabilestim bilmem ne..sonuc boyle oldu iste...

hamileyken ooh ne rahattım dunya umrumda degildi yiyom iciyom yatıyodum aaah ah :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hadi yaa :D e ii bari 5 cm de topukklu giyerse yarısmalara gonderirim artık best model of the world mü olur baska bisi mi bakarız :cokkomik:

ben babama daha uzamak istiyorum dedigimde sey derdi,
uzayıpta deve dötümü yağlican... :cokkomik:

allahh siziiii:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: iidir boyy iidirr ama bencede 180 i gecmesin memlekette uzun adam mı var. sokak yanık ömerlerle dolu:D

lilacssss o halil denen adam yüzündenn bilmiyorum cocuguma ne olcaktı. dokuz eylüle gittigimiz gece aradım gitmeden. dedim 4 defa yedi az az 3 ünü cıkardı. halsiz son kakasıda su gibiydi falan. ilaclar anca etki eder 3 gün sürer siz daha ilk gün getirmeyin gerek yok dedi. o nöbetciymiş. cocukk bomboss midede ögürerek uyanınca kalktım 9 eylüle gittim. bıngıldagı cökmüşş cocugumunn adam hala bana 3 gün diodu. doktor var doktorcuk var. ben cagrı beye gidiyorum kibar ii bi adam ilgileniyo. saat 4 ten sonra telefona da cıkıyo. gidince aradan da alıyo. memnunuz.keske özel muayenehanesi olsaydı

lidırrrrr giymesin kızzz 48 numaraaa.. benim zavallı kızımmm magaza magaza gezipp ayakkabı mı arıcak kocasına. onun tshirt üde xxl olur. enden olmasa da boydan. anammmmm yandık vallaaa:kahkaha:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
lidırrrrrrr senin oglan da tahminen 183 olcakmısss:1: kurtuldu kızım 48 numaradann sanırım 44 falan giyer bu durumda:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
eyse ben cıktımm.. ria kontrolüne gdicem bakalımm tutmus mu.. psikolojim bozuldu valla. bugün bide karnım acıyo ya. baya dokunuyorum acıyo anlamadım valla. sonra avm ye gidicez görümcemle. kocise hediyesini alayım artıkın. kıllattım otalıgı hediye hediye die. bugün bile kalkmıss bıktımm netten sana adres bakmaktan dedim. bana iphone 4 alsaydın sende x gibi babalar gününde telefonumdan girer bakardım dedi :bayil: sanki kadının aldıgı iphone 4 ün parası kocasının kredi kartından cıkmadı:D hastayım bu denklemlere yaa:D

neyse ben düsündüm düsündümm kendime alamadım kocise birkenstock alayım dedim.hem hesaplı sayılabilir hem iş görür hem cool durur. bayılıyo terlik giymeye nasılsa. bide mayo sort istedi bi ara ama hiçç secmeyi beceremem erkek mayosu. bakalım artık:durbun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
eyse ben cıktımm.. ria kontrolüne gdicem bakalımm tutmus mu.. psikolojim bozuldu valla. bugün bide karnım acıyo ya. baya dokunuyorum acıyo anlamadım valla. sonra avm ye gidicez görümcemle. kocise hediyesini alayım artıkın. kıllattım otalıgı hediye hediye die. bugün bile kalkmıss bıktımm netten sana adres bakmaktan dedim. bana iphone 4 alsaydın sende x gibi babalar gününde telefonumdan girer bakardım dedi :bayil: sanki kadının aldıgı iphone 4 ün parası kocasının kredi kartından cıkmadı:D hastayım bu denklemlere yaa:D

neyse ben düsündüm düsündümm kendime alamadım kocise birkenstock alayım dedim.hem hesaplı sayılabilir hem iş görür hem cool durur. bayılıyo terlik giymeye nasılsa. bide mayo sort istedi bi ara ama hiçç secmeyi beceremem erkek mayosu. bakalım artık:durbun:

inşallah tutmustur canım bi sorun yoktur haber ver bizede..ben gecen gun korkumdan test yaptım cok sukur bisi cıkmadı..bole bi mide bulantısı olmustu Hira da emmek istemiyodu suphelendim daha regl olmadıgımdan anlayamadımda..neyse gecti...

erkek mayosu konusunda esin genelde ne renkleri seviyosa o renklerden bak kısa mı uzunmu seviyo ona gore sec..en olmadı siyah-laci-gri bu renkleri sever erkeklerin cogu :tskler:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ben hira yı uyutunca yüzbin defa gidip baka baka bu hale geldim oturmadım bi kere totomun ustunde..evi toplicam derken ay camasır ay bulasık bunları da jett hızıyla yapcam derken kendime sinir stres yaptım asabilestim bilmem ne..sonuc boyle oldu iste...

hamileyken ooh ne rahattım dunya umrumda degildi yiyom iciyom yatıyodum aaah ah :D
ahhh ben hamileyken dahada fena durumdaydım son günlere kadar çalıştımm eymende erken dogunca.... işte
allahh siziiii:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: iidir boyy iidirr ama bencede 180 i gecmesin memlekette uzun adam mı var. sokak yanık ömerlerle dolu:D

lilacssss o halil denen adam yüzündenn bilmiyorum cocuguma ne olcaktı. dokuz eylüle gittigimiz gece aradım gitmeden. dedim 4 defa yedi az az 3 ünü cıkardı. halsiz son kakasıda su gibiydi falan. ilaclar anca etki eder 3 gün sürer siz daha ilk gün getirmeyin gerek yok dedi. o nöbetciymiş. cocukk bomboss midede ögürerek uyanınca kalktım 9 eylüle gittim. bıngıldagı cökmüşş cocugumunn adam hala bana 3 gün diodu. doktor var doktorcuk var. ben cagrı beye gidiyorum kibar ii bi adam ilgileniyo. saat 4 ten sonra telefona da cıkıyo. gidince aradan da alıyo. memnunuz.keske özel muayenehanesi olsaydı

lidırrrrr giymesin kızzz 48 numaraaa.. benim zavallı kızımmm magaza magaza gezipp ayakkabı mı arıcak kocasına. onun tshirt üde xxl olur. enden olmasa da boydan. anammmmm yandık vallaaa:kahkaha:
hehehe yok kız kardeşlerim l beden giyiniyo ;) o kadar olmazda 190 bekliyorum ben şimdiden oğlumu
lidırrrrrrr senin oglan da tahminen 183 olcakmısss:1: kurtuldu kızım 48 numaradann sanırım 44 falan giyer bu durumda:D
oda güsell babasını geçiyo şimdikiler cnm bea 186 babamız

billabong yada ouksilver marka bir mayo almanı öneririm form bornovada vardır bu markalar ayrıca 10 sene kullan yıpranmıyo ve şortları çok klas çok çabukta kuruyo ecrinim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kizlar naparsiniz bakalim :)
İse baslayinca fazla yazamaz oldum...
Hamileyken nasil yaziyomusuz oyle haril haril :)

Doktorumuzu aradim bugun aramami istemisti kabizlikla alakali da...
O arada gece kalkmadigini da soyledim adanin,oh cok iyi cok iyi dedi.
Dedim kendim kaldirip besleyecek miyim peki,hayir gerek yok dedi.
Netten de arastirdim nette de kaldirmayin diyor.
Size de soyliyim dedim unutmadan.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kizlar naparsiniz bakalim :)
İse baslayinca fazla yazamaz oldum...
Hamileyken nasil yaziyomusuz oyle haril haril :)

Doktorumuzu aradim bugun aramami istemisti kabizlikla alakali da...
O arada gece kalkmadigini da soyledim adanin,oh cok iyi cok iyi dedi.
Dedim kendim kaldirip besleyecek miyim peki,hayir gerek yok dedi.
Netten de arastirdim nette de kaldirmayin diyor.
Size de soyliyim dedim unutmadan.

dediğim gibiymiş yani hee çok sevindim babuşum yaa şey diycem kabızlıkla ilgili ne dedi peki eymen kabız değil cıvık yapıyo hala ama 2 günde bir bazen 3günde bir yapıyo aklıma gelmedi sormak doktoruma..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Kiz pimpiriklilikten erinseydi benim yok olup gitmem lazimdi :D

cnm walla benim boyum 170 esim 190 e cocugun bole olması normal heralde :tskler:
ben kendim uzunumda esim kisa erkege gore...
Ama ada bana cekmis uzun senin kiz gibin :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

dediğim gibiymiş yani hee çok sevindim babuşum yaa şey diycem kabızlıkla ilgili ne dedi peki eymen kabız değil cıvık yapıyo hala ama 2 günde bir bazen 3günde bir yapıyo aklıma gelmedi sormak doktoruma..

Canim ada da once boyle bi gun yapip bi gun yapmiyodu filan o kabizlik degil diyodu doktorumuz.
Gerci su an yasadigimiza da degil diyo ama...
Adanin bir gun yapamadigi duruma bi de kakasinin katilasmasi eklendi.
İkiniyo ikiniyo findik kadar yapiyo. O da koyu kivamli.
Doktorumuz bize once sokol diye bi surup verdi.
O sivi vazelindi ise yaramadi.
Sonra duphalac verdi o biraz duzene soktu gibi simdi.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Canim ada da once boyle bi gun yapip bi gun yapmiyodu filan o kabizlik degil diyodu doktorumuz.
Gerci su an yasadigimiza da degil diyo ama...
Adanin bir gun yapamadigi duruma bi de kakasinin katilasmasi eklendi.
İkiniyo ikiniyo findik kadar yapiyo. O da koyu kivamli.
Doktorumuz bize once sokol diye bi surup verdi.
O sivi vazelindi ise yaramadi.
Sonra duphalac verdi o biraz duzene soktu gibi simdi.

hımmm sağol balımm yaa bende korkuyorum hemen görümcem eskiden kalma bişiyle çocuga yaptırıyodu kakasını sabunu fitil şeklinde yapıp veriyodu 5dkya yapıyodu çocuk ben zeytinyağı içiriyorum 1 çay kaşıgı iyi geliyo birde bi ilaç var eşim almış tamamen doğal diyo bana bakım ismine sub-gliserin-konsuk böle bişi yazıyo bir kere kullandım bunu 1 saate yaptırıyo şükür o günden beri öle yapamadıgı olmuyo ama geç yapıyo

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

hımmm sağol balımm yaa bende korkuyorum hemen görümcem eskiden kalma bişiyle çocuga yaptırıyodu kakasını sabunu fitil şeklinde yapıp veriyodu 5dkya yapıyodu çocuk ben zeytinyağı içiriyorum 1 çay kaşıgı iyi geliyo birde bi ilaç var eşim almış tamamen doğal diyo bana bakım ismine sub-gliserin-konsuk böle bişi yazıyo bir kere kullandım bunu 1 saate yaptırıyo şükür o günden beri öle yapamadıgı olmuyo ama geç yapıyo

ben kansukun fitilini kullanıyorum canım.
ama fitil kullanmak pek de iyi değil bağırsağı tembelleştiriyomuş...
kabızlık ilaçları zaten gliserin-vazelin içerikli işte....

bu arada sabun eskiden kalma bi yöntem ama önemli olan popoyu uyarmak zaten.ha gliserin fitil ha sabun aşağı yukarı aynı, içerikler de benzer zaten. ama önemli olan uyarmadan yaptırmak işte...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar bu ara Çiçek yayınlarının bebek albümünü aldım. Carrefourda görmüştüm, pahalı gelmişti (45tl) almamıştım D&R’dan 30 TL’ye aldım.
Eğer bir yerde denk gelirseniz incelemenizi öneririm.
Sadece bi resim albümü değil, bebeğin gelişimini izlemeye yardımcı çıkartmalar var, ilk anlarını yazabileceğiniz boşluk doldurmalı sayfalar, ilk saçını koyabileceğiniz zarf vs. gibi etkinlik sayfaları var.
İşte şu evde doğdum, o sırada annem şu yaştaydı, bu benim ilk el izim vs.vs. gbii sayfalar.
Bayılmıştım ilk gördüğümde.
Hatta arkasında şöyle yazıyo:
Bebeğinizin en güzel anılarını bir araya getiren harika bir albüm: fotoğraflar, resimler, özellikler, özel kareler… bebeğinizin hayatının ilk yılını özetleyen güzel bir hatıra…

Tavsiye ediyorum gerçekten çok özel bir hatıra olur…

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
walla bben her gun sunu farkediyorum ki;
bebeginin olcagını ogrenmek,hamilelik,ona esyalar almak,oda hazırlamak,onu hayal etmek..vs bunlar cok guzel seyler ama dogduktan sonra baslıyomus asıl hayat..
sık sık Allah'ım hepimize guc kuvvet ve sabır ver diye dua ediyorum cok korkuyorum altından kalkamicam diye hemen sinirlerim bozuluveriyo benim..
hele bide hasta olunca iice deliriyorum aglayınca desen elim ayagıma dolanıyo of yarabbim off :( :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar bu ara Çiçek yayınlarının bebek albümünü aldım. Carrefourda görmüştüm, pahalı gelmişti (45tl) almamıştım D&R’dan 30 TL’ye aldım.
Eğer bir yerde denk gelirseniz incelemenizi öneririm.
Sadece bi resim albümü değil, bebeğin gelişimini izlemeye yardımcı çıkartmalar var, ilk anlarını yazabileceğiniz boşluk doldurmalı sayfalar, ilk saçını koyabileceğiniz zarf vs. gibi etkinlik sayfaları var.
İşte şu evde doğdum, o sırada annem şu yaştaydı, bu benim ilk el izim vs.vs. gbii sayfalar.
Bayılmıştım ilk gördüğümde.
Hatta arkasında şöyle yazıyo:
Bebeğinizin en güzel anılarını bir araya getiren harika bir albüm: fotoğraflar, resimler, özellikler, özel kareler… bebeğinizin hayatının ilk yılını özetleyen güzel bir hatıra…

Tavsiye ediyorum gerçekten çok özel bir hatıra olur…

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
walla bben her gun sunu farkediyorum ki;
bebeginin olcagını ogrenmek,hamilelik,ona esyalar almak,oda hazırlamak,onu hayal etmek..vs bunlar cok guzel seyler ama dogduktan sonra baslıyomus asıl hayat..
sık sık Allah'ım hepimize guc kuvvet ve sabır ver diye dua ediyorum cok korkuyorum altından kalkamicam diye hemen sinirlerim bozuluveriyo benim..
hele bide hasta olunca iice deliriyorum aglayınca desen elim ayagıma dolanıyo of yarabbim off :( :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar