Abavvvvv ecrin 20 yasindamiiiiiiiiiii:sok
Tatlım kendi kıymetini bil ve hiç unutma...
senin kadar genç bir anne olupta bu kadar iş başarmak hiç kolay
degil bence...
teyyyyyyyyy teeeeeeeeeeeeyy ben kendi 20 yaş halimi hatırlıyorumda degil çocuk bakmak, 2 saatlik bi özgürlügümün kısıtlanmasına tahammül edemiyordum, yani demem o ki çokda güzel beceriyorsu herşeyleri maşallah...
al benden birincilik kupası :cicek: minnoş fıstık
O kadar genc olmasamda yakinimm Ekim'de 22 bitirdi balım.. Once dünyam sonra ben en kucukleriniziz
Ay saol balimm moral oldu yetersizlik duygusu yedi beni. Her şey mukemmmel olmak zorunda değil ama ufacık bı takdiri geçtim eleştirilmek deli ediyo insanı. Elimden geleni yapıyorum çünkü. Ki esim çok dusuncelidir aslında ama cocuktan bu yana bı haller oldu bize.
Tubisim lidirimmm seninkiyle benimkini yan yana koyup dovucem az kaldı
aynen ecrincim yap benden sana izin normalde benimkide çok anlayışlıdır eymen doğdu adam evrim geçirdi
Kizlar merhaba
2.ay koldan yaptirdiginiz asi yeri nasil. Selimin kirmizi uzerisari kuru gibi.
Acil yardim kizlar
Kizlar merhaba
Acil yardim kizlar
haftasonu oldugu nerden belli herkes kocalarıyla heralde pufff sıkıldım ben yaaaaaa:eller: oğlumun tırnaklarını keseyim törpüleyim baree 3 gündür kakasını yapamıyo 1 saat önce fitil verdim yapsın die bekliyorum tetikte yuvarlanıyo şimdi ama ses seda yok
Ayy azommm nirdesinn yaa.. Yada simuş.. Yada nazo.. Ay biri bana spiralden sonraki ağrısını anlatsın. 16. Gün bugün paazartesi kontrol var ama sabahtan beri regl olcak gibi ağrı. Ama tam ortada göbeğimin biraz altında.terledimmmm acıdan yaf. :bitter:
Aksam misafirim var. Bı kek yaptım bı santi pasta bilde börek yapıcammmm milfoydenn. Yeter heralde. Allah su milfoyu bulandan razı olsun
Kizlar merhaba
Acil yardim kizlar
canım benimkide kırmızı sarı bişi yok tanselim doktoruna sor bi istersenKizlar merhaba
Acil yardim kizlar
neyeye didiyon tatilemi hayatım bende seni çok ösliycem ama sen geldiğindede ben gitmiş olabilirim simuşşş bol bol gez içmelerde dolan dur bebeğini sok o güsel sulara bol bol fik fik yapKızlar, ben uzun bir süre buralarda olamayacağım. Hepiniz, meleklerinizle birlikte Allah'a emanet olun... Kendinize iyi bakın. Beni de özleyin... Zira ben sizi çoooooooooooooooooook özlicem...![]()
Selam kizlar...
Bugun adanin kontrolu vardi,onu yazmaya geldim ki simusun bi sure burda olmayacagini okudum,icim buruldu.
Nereye gidiyon simus? Tatile mi? Aman tatil gibi guzel seyler olsun,baska bisi olmasin da....
Neyse gelelim ada kiza...
Kendisi 6910 gr ve 67.5 cm geldi.
Doktorumuz iyi buldu dogum kilosunu ikiye katladi dedi.
Kabizligimiz icin ilac degistirmistik,sanirim ise yaradi ki bugun iki kez kaka yapti ada masallah.
Huysuzlugunun bakicinin baslamasindan olabilecegini soyledi. Bugun idra tahlili yapmayalim dedi,bir hafta gozleyelim. Ben huysuzlugu acaba idrar yolu enf. Gecmedi diye mi diye endiseleniyodum da...
Bu ay corbalara gecirdi bizi. 3 hafta 3 ayri sekilde hazirlayacagiz corbalari.
azo gelecekti bu akşam vay kandırıkcı yok piyasada dua ediyo heralde yavrucugum pikoşş nasılsın bal kaymağım noyan oğlum nasıll?
Selam kizlar...
Bugun adanin kontrolu vardi,onu yazmaya geldim ki simusun bi sure burda olmayacagini okudum,icim buruldu.
Nereye gidiyon simus? Tatile mi? Aman tatil gibi guzel seyler olsun,baska bisi olmasin da....
Neyse gelelim ada kiza...
Kendisi 6910 gr ve 67.5 cm geldi.
Doktorumuz iyi buldu dogum kilosunu ikiye katladi dedi.
Kabizligimiz icin ilac degistirmistik,sanirim ise yaradi ki bugun iki kez kaka yapti ada masallah.
Huysuzlugunun bakicinin baslamasindan olabilecegini soyledi. Bugun idra tahlili yapmayalim dedi,bir hafta gozleyelim. Ben huysuzlugu acaba idrar yolu enf. Gecmedi diye mi diye endiseleniyodum da...
Bu ay corbalara gecirdi bizi. 3 hafta 3 ayri sekilde hazirlayacagiz corbalari.
güle güle kullanın taklım cicilerinizi aman be güselim hangimiz öle değiliz ki hoş ben eski pantolanlarımın içine giriyorum rahatca ama malesef etlerim salmış durumda kendini o görüntüm berbat duruyo eşimde sinirimi bozuyo bakıp bakıp gögüslerim bile şimdiden sarkık geliyo bana iyice ayarım bozuldu ama bebişlerimize bakıp unutmakta fayda var die düşünüyorum merak ederdim ben şimdi simuşta tatile gitti sanırım pufff sıkıcı bir hafta bizi bekliyo ay sonundada nasipse ben kaçıcam....kızlar geçmişi okuyamadım ne var ne yok bilmiyorum
biz bugün oğlum eşim ben zaza han, havuzlu han ve historia gezdik
eşime ense traşını alan makina aldık
pedikür pensi aldık
diş kaşıyıcı, su minik alıştırma bardağı
mama kaşığı aldık
lcwden rengarenk pantalonlarından mavi aldım
gri kapri aldım lcwden
mangodan tişort
defactodan tişort aldım
pantalonlar 44 beden tişortlar XXL
sonra eve geldik oğlum geceliğime kustu
giycek bişi bulamayınca altıma bvişi geçirdim
üstüme de zayıf hallerimden kalma M beden tişort giydim ki o tişort bana en büyük gelenlerdendi şimdi ise vücuduma bi yapıştı
kollar bodyciler gibi sardı
göbek hala hamileyim sanki nese diyip giydim artık
salona geldim şahin babasının kucağındaydı
bana baktı bi kahkaha attı
tesadüftür dedim bida baktı yine kahkaha babanın hoşuna gitti neye gülüyon oğlummmm dedi
ben de açın kıçınızla dalga geçin dedim küstüm ikisine de :bitter: :bitter:
ama sonra oğlumu öptüm barıştık babası beni öpmüş olsa da barışmadım
bu arada yalın internete geçtik
heran netim gidebilir
en geç 7 günde olurmuş öle dediler
giremessem merak edin etmezseniz alınırım küserim felan :1: :1:
saol canım hamd olsun.. siz nasılsınız minnoşla?
Cümlemizin kandili mübarek olsun güzeller...
maşallah canım Ada'ya...