2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yeme teyzesi lazım olucak ilerde ona :p :DDDDD

bakk sen ne yapcak onunlaaa daha dursun bakımmm ohhh valla bi su olaydıda bende gireydim içine eymen uyuyo ama korkuyorum banyo yapmaya sagı solu belli olmuyor uyanınca benide göremeyince çatlarcasına ağlıyo edepsiz bugüb aşısı var sağlıkocagına gitcez bakalım

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

bakk sen ne yapcak onunlaaa daha dursun bakımmm ohhh valla bi su olaydıda bende gireydim içine eymen uyuyo ama korkuyorum banyo yapmaya sagı solu belli olmuyor uyanınca benide göremeyince çatlarcasına ağlıyo edepsiz bugüb aşısı var sağlıkocagına gitcez bakalım

ehehehe :D

Valla havuzun icine benim bile giresim geldi batuhanla birlikte :D

Ama sagolsun oglum icine kusunca midem kalktı :D

Ası olunca mayısır uyur canım rahat edersin biraz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Heh ben de aynı işte öyle emzirir gibi sallıyodum düne kadar :D

Ya ayakta uyumayan bi benim kız mı var acep ya :D
Hoşgeldin canım bu arada.

aslında babuş ben çözdüm bacım uyku uyumak istemiyolar etrafta o kadar ilgilencek şey varken uykuyu istemiyolar benimkinin gözleri küçülüyo artık oklava gibi yapıyo kendini direniyo uyumuycam die fön makinası açıyorum sesine uyuyo her gittiğim yerede taşıycam heralde bu fön makinesi milletinkinin gürültüsü bizim herifi kesmiyo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Babussss bende cevap vereyim:heyo: gülen sürat yapamadım farzet ki yeşil yesil güldüm . Baazen ayakta sallıyorum, bazen kucağımda kafası düşüyor uyuyakaliyo,bazen özellikle kalabaliksa çarşafda sallıyoruz,bazen de kendi kendine yanına yatıyorum yanağımı sıka sıka uyuyo.. Bize her yol Bağdat yani:deli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

aslında babuş ben çözdüm bacım uyku uyumak istemiyolar etrafta o kadar ilgilencek şey varken uykuyu istemiyolar benimkinin gözleri küçülüyo artık oklava gibi yapıyo kendini direniyo uyumuycam die fön makinası açıyorum sesine uyuyo her gittiğim yerede taşıycam heralde bu fön makinesi milletinkinin gürültüsü bizim herifi kesmiyo

Ben de diyorum acaba hastamı niye uyumuyo lidoş...
Yani hep uyuyan çocuk neden birden istemiyo uyumayı...
Ama uyuyana kadar, uyuyunca iş tamam.Hasta olduğu zaman uyku da uyuyamıyodu zırt pırt kalkıyodu...

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Ben de diyorum acaba hastamı niye uyumuyo lidoş...
Yani hep uyuyan çocuk neden birden istemiyo uyumayı...
Ama uyuyana kadar, uyuyunca iş tamam.Hasta olduğu zaman uyku da uyuyamıyodu zırt pırt kalkıyodu...

Babus aynı batuhan da uyumak istemiyor hep oyun oynamak istiyor sıcaktan da bunalıyor surekli suya girmek istiyor. Bende gunde 2 defa yıkıyorum

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ecrin kızzzz bak kızıma, sen göremedin benim mesajı sanırsam.
Görmek istediğini varsayarak koyuyorum dnkü resmi bi daha :D

Alıntı yapmayınız efemm....
وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا
الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babus aynı batuhan da uyumak istemiyor hep oyun oynamak istiyor sıcaktan da bunalıyor surekli suya girmek istiyor. Bende gunde 2 defa yıkıyorum

Ben de her gün yıkamaya başladım canım.
Bizim sitede havuz var ama korkuyorum mikrop kapar diye sokamıyorum...
Bugun duşa sokmayı planlıyorum kucağımda ama bakalım becerebilir miyim...

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

Ben kucagıma alıp tek basıma yıkıyorum yatırıyorum dizime.

Baskalarına muhtac olmadan yıkıyorum.

Simdi kovanın icine oturtmaya basladım cok hosuna gidiyo bi de havuz aldım yazın zamanımız boyle gecer artık :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babussss bende cevap vereyim:heyo: gülen sürat yapamadım farzet ki yeşil yesil güldüm . Baazen ayakta sallıyorum, bazen kucağımda kafası düşüyor uyuyakaliyo,bazen özellikle kalabaliksa çarşafda sallıyoruz,bazen de kendi kendine yanına yatıyorum yanağımı sıka sıka uyuyo.. Bize her yol Bağdat yani:deli:

Aha en sevdiğim çocuk tipi.Bana versene onu :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

becerirsin babusum korkma hatta daha kolay oluyomus kucakta dusta bende onu kesfettim esimle yıkıyoduk kuvetinde binbir cileyle simdi ben alıyom kucagıma oturuyom kuvete suyu ayarlıyom dusta yıkıyom valla hem korkmuyo hosuna gidyo hem daha kolay sıkı tut yeter ki kaymasın

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben kucagıma alıp tek basıma yıkıyorum yatırıyorum dizime.

Baskalarına muhtac olmadan yıkıyorum.

Simdi kovanın icine oturtmaya basladım cok hosuna gidiyo bi de havuz aldım yazın zamanımız boyle gecer artık :)

Ben de bebek küvetinde kendim yıkıyorum da bu kez banyoya sokayım dedim.
Aslında ben de havuz alırım da, pazartesi işe başlıcam, bakıcı üşütür filan diye korkuyorum.
Banyoyu bile onun yanında yaptırtmıyorum hırsıza yol göstermek gibi olmasın diye.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar aklmıdayken sorayım hemen ya karnındaki dogum cizgisi duran varmı hala ? benimki biraz siliklesti ama gobek deligimden asagı dogru yinede gorunuyo acık kahve rengi olarraktan :acep:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam kızlar :)

nasılsınız,bebişler nasıl? ela 2 gün ateslendi asıdan sonra.yavrum cok kötü oldu.ama şimdi iyi cok şükür..ev cehennem gibi.nasıl gececk bu yaz cok merak ediyorum.geçmişi bi okuyayım..

babuss canım yerim ben adayı masallah kuzuma nasıl tatlı olmus.mıncırmalık beee..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
becerirsin babusum korkma hatta daha kolay oluyomus kucakta dusta bende onu kesfettim esimle yıkıyoduk kuvetinde binbir cileyle simdi ben alıyom kucagıma oturuyom kuvete suyu ayarlıyom dusta yıkıyom valla hem korkmuyo hosuna gidyo hem daha kolay sıkı tut yeter ki kaymasın

bakıcı bugun erken çıkmak istedi.
eğer çıkarsa sokayım bakalım napcak :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Asıl ben sana cevap yazdım sen gormedin-kizgin

Kizzz babusum o nasıl göz rengi öyle masllahhh :huhuu: allahhnazardan saklasinn pek Dağlı kizzz .. Kimseye soz verme ben oğlan yapıp alayım senin kızı. Kız büyük olunca zengin oluyolarmis ya. Lidirimin oğlunu da küçük aliyoz irşada benim kız büyük yine zengin olcaklarrrr:deli:

Tatlı yazdım Dağlı olmuş ya:bitter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar