2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hmmm biraz zor olucak anlaşılan hepiniz için yabancı birine alışmak... kadın çekiniyo mu acaba hani yanlış bişey yaparım da kızar diye... babuşum zor işler bunlar yaaa... Allah kolaylık versin...

Bilmiyorum ki be simuşum ya :(
Çekiniyo mu kafasız mıııııı :(
Yarın mobilya beşiğimize servis gelcek, iyi sallanmıyodu.
İnşallah dzeltilince beşikte sallanarak uyutmaya geçmek istiyorum.Umarım işe yarar.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya ev kredisi+2 kredi kartı+elektrik+su+doğalgaz+ev teli+2 tane cep+adsl+şahin'in oda taksidi bunlar sabit ödemeler ve geriye bişi kalmıyo zaten maaşlar bitiyo
ama ssk olması da ii bişi boşver

akşama sölicem elalemin kocalarııııııı bak ne planlar yapıyo diye yalan dünya'da ki kadın gibi konuşarak :D

simuş mersin tarafına ark. giderdi ailesiyle hep överdi hiç gitmedim ama merak ediyorum sen daha önce gittin mi?

:D hee fikfik valla ben de unuttum
kendimi kız gibi hissediyorum adam yanaşınca sanki hala bakireyim hala bekarım sanki içeceğime ilaç atıp tecavüz etcek gibi tırsıyorum (bekarken ki en büyük korkumdu :D)

he bu arada alakası yok ama aklıma geldi
ilk evlendiğimizde görümcelere oturmaya gitmiştik ve ben sürekli saate bakıp bakıp duruyodum saat gece 22,30 falan olmuştu
en sonunda eşim dayanamayıp sordu hayırdır geç mi kaldın bi yere
bi an kendime geldim
hee annem merak etcek sanıyom da :D:D

bi kerede yeni evliyim 2 aylık felan
ark.mın kardeşinin kınası var bayrampaşa'da doğal olarak eşim gelmedi ben gittim dönüşte de işten bi kız ark. beni eve bırakcak arabasıyla
annem 50 kere falan aradı eve gitsene diye eve gitsene saat kaç oldu nası gitcennnn baydı ama
en sonunda kınanın olduğu yerden dışarı çıktım ve aaaaaaaaaaaaaaa kocam izin verdi beeeeeaaaa sana noluyoooooo diye bi çemkirdim :kahkaha: sonra aramadı aradan vakit geçti yine aradı eve girdin mi diye merak ettim dedi hey gidi heyyyy yarın tam 3 yıl bitiyo 4'e giriyoz hadi bakalım

Hayatım kız sen bombasın sen valla :D
Hastanım senin ben :D

Bu arada sizin ödemeler bişi değilmiş kız,ödemenin bombası bende asıl saysam korkarsın :D
Kaybolmayan maaş istiyoruz :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam kızlar. Laptop gitti alıntı yapamıyorum artık ne becer
Ksizim. Kızım bugün ası oldu. Saglık ocağı ölçümüne göre 45 günde 300 gr almış. Kadın bu cocuk hiç kilo almamış dedi. Yani hastaydi bı zaman yemedi ama zaten yemeye de düşkün değil hala 120 lik mama iciyo dedim. Anne şutu almıyor deyincede üzüldü. Sen meyve ve yoğurt dısında kahvaltıya da başla dedi. Yumurtanın sarısını ver tuz olmayan peynir ver arada bisküvi karıştır dedi. Tek handikap meyveleri satarken kivi de saydı. Halbuki bizim Dr kivi yasaklar listesine yazmış. Kafam karıştı ama vermicem tabi. Dr yasak demiş kivi yemeyiversin bisi kaybetmeyiz sanırım. Kahvaltıyı da esim verme dedi. Dr ver demediyse verme dedi bu saglık ocağı niye Dr la tutmuyor

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ksizim. Kızım bugün ası oldu. Saglık ocağı ölçümüne göre 45 günde 300 gr almış. Kadın bu cocuk hiç kilo almamış dedi. Yani hastaydi bı zaman yemedi ama zaten yemeye de düşkün değil hala 120 lik mama iciyo dedim. Anne şutu almıyor deyincede üzüldü. Sen meyve ve yoğurt dısında kahvaltıya da başla dedi. Yumurtanın sarısını ver tuz olmayan peynir ver arada bisküvi karıştır dedi. Tek handikap meyveleri satarken kivi de saydı. Halbuki bizim Dr kivi yasaklar listesine yazmış. Kafam karıştı ama vermicem tabi. Dr yasak demiş kivi yemeyiversin bisi kaybetmeyiz sanırım. Kahvaltıyı da esim verme dedi. Dr ver demediyse verme dedi bu saglık ocağı niye Dr la tutmuyor

tutmaz ecrinim tutmaz dedikleri bu saglık ocagındaki domuzlar yuzunden nerdeyse hira'nın yenidogan sarılıgı tavan yapıcaktı bekleseydik..bisi yok bisi yok demislerdi beyinsizler...-kizgin
takma sen onları doktorun ne dediyse onu yap

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ohh helal olsun kız walla aferinn..Allahım ben yemek özürlüyüm yaa oldum olası sewmioum yemek yapmayıı..bana dee evi kaldır indir temizlee yaparım amaa yemek olayı çok zor gelio yaaa..bi yemek kitabımı alsam acabaa
esas ben yemek özürlüyüm balım nefret ederimyhapmaktan ocagon sıcagıda vurdumu kaçacak delik arıyorum temzilik benden sorulur evlenmeden önce anneannemden küçük bir deftere tüm yemekleri yazdım ziraa sogan bile dogramayı bilmiyordum halada beceremem robottan çektiriyorum :eek:ys:şimdi merak ettiğim olursa google amcam sağolsun hepsini göstertiriyo
selam kızlar, nabersiniz?
anca okuyorum yazdıklarınızı, eşim izinli, annemlerin yazlığındayız, ama yarın 1 geceliğine dönüyoruz yuvaya, malum sünnetimiz var...dua edin de minnoşum dertsiz atlatsın sünnetini, bi de rota aşımız var cumaya... ikisini sıkıştırdık bir araya, çünkü babamız pzt yine ist. yolcusu, taa çarş. gelecek...minnoşun aşısı geç kalır diye peşpeşe olacak sünnetle, yavrum kolay atlatır inşallah...
öpüyorum hepinizi, iyi geceler.
aaaa kuzey adam oluyo kuzum benim neden gülşahcım yaa erken değilmi?3 yaşına gelince istiyorum ben çok sevimli oluyolar o dönemde
:uyku: gunaydııııınnnn fikfikcileeeeeeeeeer
günaydınnn seni gidi fikfikçi
Kızlaaaaaaaaaar maşallah dün kızım ilk kez döndüüü :D Sağ kolunun üzerinde. Ama ben göremedim yaaa. Ağlayınca bi baktım dönmüş, Yazık kolunu çıkaramamış ona ağlamış ya da ben naaaptım diye şaşkınlık ve korkudan ağladı :D :D
dün biizmkiler ilklerini yaşamışlar simuş benimkinin döndüğünü gördüm yüzer gibi tekeliyle çırpına çıpına döndü kolunun üstüne düştü ağladı düzelttim debelendi ama dönemedi debelenirken epey pırt pırt yaptı zorladı kendini heralde :D çok sevimli oluyolar yaaa
Selam kızlar...
nasılsınız?
of ben pek sıkkınım...dün akşam üstünden başlayarak kızım ben uyuturken de ağlamaya başladı. kucakta uyuyordu ve bakıcıyı sanırım kokusundan yabancılayıp çok şiddetli ağlıyordu uyutmaya çalışırken. ben alınca anında rahatlayıp,susup uyuyodu.
dün ben alınca da susmadı. uyumadı.
hatta gece uykusuna yatarken de mızırdadı durdu...
gece uyanmadı sabah 6da kalktı, mama emdi. Altını değiştirirken uyandı.
Ama uyku gözlerden akıyo.Sallıyorum kolumda, gözler kapalı, eli gözünde ağlıyo, mızlıyo,bir buçuk saatte uyudu...
şimdi her zamanki rutini olan kolda uyumayı da reddediyo, ne şekil uyutacağımı şaştım.
kabahati bakıcıya buluyorum.ilk zaman sallarken mızıldar mızıldamaz ayağa dikiyodu.ben de dedim ki o zaman hemen mıkırdar mıkırdamaz dikme, az mıkırdayıp uyuyabilir. öyle dedim ya çocuk zar zar zar ağlıyo hala sallamaya çalışıyo. ısrarla. e diyorum ısrar etme çok ağlıyo kaldır, e sen kaldırma demedin mi diyo.
Hey allahım azıcık insiyatif kullansana ya, azıcık çalıştır saksıyı, azıcık fikir yürüt ya.Azıcık düşün,mantık işlet.
Altını alayım mı, mamam vereyim mi paso bana soruyo.
Ay napıcam ben ya offfff
ahh be kuzum senin içinde zor o kadın bakıcı içinde zorr ya bişi olursa yaa ne bilim bilmediğim bişi yaparsam diye çekiniyodur
Sorma simuşum.KAdını denetlicem derken pek giremiyorum...
Pazartesi işe başlıcam nasipse,sanırım daha düzenli girebilirim.
hatta topiği ben beklerim muhtemelen :D
hadi bakalım hayırlısı babuşum yok ben sana eşlik ederim tek beklemessin

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

esas ben yemek özürlüyüm balım nefret ederimyhapmaktan ocagon sıcagıda vurdumu kaçacak delik arıyorum temzilik benden sorulur evlenmeden önce anneannemden küçük bir deftere tüm yemekleri yazdım ziraa sogan bile dogramayı bilmiyordum halada beceremem robottan çektiriyorum :eek:ys:şimdi merak ettiğim olursa google amcam sağolsun hepsini göstertiriyo

aaaa kuzey adam oluyo kuzum benim neden gülşahcım yaa erken değilmi?3 yaşına gelince istiyorum ben çok sevimli oluyolar o dönemde

günaydınnn seni gidi fikfikçi

dün biizmkiler ilklerini yaşamışlar simuş benimkinin döndüğünü gördüm yüzer gibi tekeliyle çırpına çıpına döndü kolunun üstüne düştü ağladı düzelttim debelendi ama dönemedi debelenirken epey pırt pırt yaptı zorladı kendini heralde :D çok sevimli oluyolar yaaa

ahh be kuzum senin içinde zor o kadın bakıcı içinde zorr ya bişi olursa yaa ne bilim bilmediğim bişi yaparsam diye çekiniyodur

hadi bakalım hayırlısı babuşum yok ben sana eşlik ederim tek beklemessin

günaydın anam naber ? nee aaa benmiyim fikfikci bosversene :cokkomik::cokkomik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Selam canım...Bence kızının durumu çok da vahim değil.
Bizim doktorumuz ayda 300 gram gibi almış olmanın artık normal olduğunu söylemişti.
Senin kızın 45 günde onu aldı ama epey de hasta oldu, kustu.
Bizler bile kusunca kilo vermiyo muyuz.
Siz benim doğum hikayemi hiç dinleyemediniz, ama çok maceralıydı, kusarak gittim ben doğuma, toplamda 9 kilo almıştım,bir gece kusmayla doğuma giderken aldığım kilo 7 ye inmişti :D
Ki bunlar el kadar bebe henüz.Zayıflığına takılma.
İştahsızlığa gelince Ada kadar kimse olamaz. daha 100lük mamayı bir seferde bitiremiyo.Meyveleri ağlayarak yiyo, muhallebisini yedirmek için bin takla atıyorum.Ama tostirik işte :D
Yapı sanırım, ana kazulet gibi,armut dibine düşer uzağa gitcek hali yok ya diyorum ben de :D
Bu arada onlinesan kızımı gör koyayım resmini :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bilmiyorum ki be simuşum ya :(
Çekiniyo mu kafasız mıııııı :(
Yarın mobilya beşiğimize servis gelcek, iyi sallanmıyodu.
İnşallah dzeltilince beşikte sallanarak uyutmaya geçmek istiyorum.Umarım işe yarar.

Yaa Babuşum, haddim değil ama sallayarak uyumaya alıştırırsan ev dışında olduğunuzda da yine sallanmak isterse? Ya da sallanarak uyudu diyelim, ilerleyen saatlerde uyanıp basarsa çığlığı ben en son sallanıyodum şimdi neden duruyorum diye? :uzgun:

Defnemiz çok sıkıntılı zamanlar geçirdi annesi. Çok kustu yavrum çok hırpalandı. O yüzden alamamıştır. Bu ay eksik kilolarını tamamlar inşallah... Ben de nefret ediyorum her doktorun birbirinden farklı şeyler söylemesinden!

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bebikom maşallah kızına gözlerine kirpiklerine tütütü maşallaaaaaaaaah.

Leadrım demek Eymen paşa da döndü. Maşallah ona annesi

tesekkur ederiz simuş'um hepimizin yavrusuna masallah...

ama benim bu cadı kızım daha poposunu kaldırıp donemedi deniyo surekli ama donemeyince de kızıyoo...

aaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum donduuuuuuuuuuuuuu :dance2::dance2::dance2::dance2:

haha sizze yazarken dondu walla oleyyy :1:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Yaa Babuşum, haddim değil ama sallayarak uyumaya alıştırırsan ev dışında olduğunuzda da yine sallanmak isterse? Ya da sallanarak uyudu diyelim, ilerleyen saatlerde uyanıp basarsa çığlığı ben en son sallanıyodum şimdi neden duruyorum diye? :uzgun:

Defnemiz çok sıkıntılı zamanlar geçirdi annesi. Çok kustu yavrum çok hırpalandı. O yüzden alamamıştır. Bu ay eksik kilolarını tamamlar inşallah... Ben de nefret ediyorum her doktorun birbirinden farklı şeyler söylemesinden!

Şu an beşik gacır gucur yapıyo ama ona rağmen sallanarak azıcık ağlayıp uyudu simuşum.Yarın tamir olursa daha rahat dalabilir sanırım.
Beşikte sallanmak kucağa göre daha iyi bence.
Beşikten sonra da kendi yatarak uyutma aşamasına geçmek istiyorum.Beşiği geçiş gibi kullanayım diyorum.
Uyuduktan sonra uyanmıyo maşallah diyim.
Zaten şu an kesinlikle kucakta sallanarak uyumayı reddediyo.Zorlama şansım yok o konuda.
Ya idrar yolu enf.yineledi, o zaman da dalmakta zorlanıyodu çünkü,ya da sıcaktan+bakıcı gelmesi,bu değişiklik süreci etkiledi...
Cumartesi kontrolümüzde sorucam bakalım doktora.Kesin enfeksiyon yineledi de diyemiyorum çünkü uykuya dalma zorluğu dışındaki belirtiler yok bu kez.
Ne zormuş çocuk büyütmek valla...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bebikom maşallah kızına gözlerine kirpiklerine tütütü maşallaaaaaaaaah.

Leadrım demek Eymen paşa da döndü. Maşallah ona annesi
ivett cnm dün döndü çok şaşırdım bende ama nasıl bir ağlamakta korktum kolu altında kalmış meğer

ama benim bu cadı kızım daha poposunu kaldırıp donemedi deniyo surekli ama donemeyince de kızıyoo...

aaaaaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum donduuuuuuuuuuuuuu :dance2::dance2::dance2::dance2:

hadi gözünüz aydın efemmmm yirim onun totosunu

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Hhhhhhhh kayıtlara saatiyle birlikte geçmiş oldu böylece. :D Hadi gözün aydın :huhuu:

Şu an beşik gacır gucur yapıyo ama ona rağmen sallanarak azıcık ağlayıp uyudu simuşum.Yarın tamir olursa daha rahat dalabilir sanırım.
Beşikte sallanmak kucağa göre daha iyi bence.
Beşikten sonra da kendi yatarak uyutma aşamasına geçmek istiyorum.Beşiği geçiş gibi kullanayım diyorum.
Uyuduktan sonra uyanmıyo maşallah diyim.
Zaten şu an kesinlikle kucakta sallanarak uyumayı reddediyo.Zorlama şansım yok o konuda.
Ya idrar yolu enf.yineledi, o zaman da dalmakta zorlanıyodu çünkü,ya da sıcaktan+bakıcı gelmesi,bu değişiklik süreci etkiledi...
Cumartesi kontrolümüzde sorucam bakalım doktora.Kesin enfeksiyon yineledi de diyemiyorum çünkü uykuya dalma zorluğu dışındaki belirtiler yok bu kez.
Ne zormuş çocuk büyütmek valla...

Yaaa bence sıcaktan. Duru da şuan kucakta durmak istemiyo, gerçi yerde, oyun halısında, salıncakta, anakucağında da durmak istemiyo ya neyse. Biraz üstünü hafiflet bakalım ne tepki verecek...

Çocuk büyütmek.................. Bence dünyanın eeeeeeeeeeeeeeeeeeeen zor işi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar