ya ev kredisi+2 kredi kartı+elektrik+su+doğalgaz+ev teli+2 tane cep+adsl+şahin'in oda taksidi bunlar sabit ödemeler ve geriye bişi kalmıyo zaten maaşlar bitiyo
ama ssk olması da ii bişi boşver
akşama sölicem elalemin kocalarııııııı bak ne planlar yapıyo diye yalan dünya'da ki kadın gibi konuşarak
simuş mersin tarafına ark. giderdi ailesiyle hep överdi hiç gitmedim ama merak ediyorum sen daha önce gittin mi?

hee fikfik valla ben de unuttum
kendimi kız gibi hissediyorum adam yanaşınca sanki hala bakireyim hala bekarım sanki içeceğime ilaç atıp tecavüz etcek gibi tırsıyorum (bekarken ki en büyük korkumdu

)
he bu arada alakası yok ama aklıma geldi
ilk evlendiğimizde görümcelere oturmaya gitmiştik ve ben sürekli saate bakıp bakıp duruyodum saat gece 22,30 falan olmuştu
en sonunda eşim dayanamayıp sordu hayırdır geç mi kaldın bi yere
bi an kendime geldim
hee annem merak etcek sanıyom da

bi kerede yeni evliyim 2 aylık felan
ark.mın kardeşinin kınası var bayrampaşa'da doğal olarak eşim gelmedi ben gittim dönüşte de işten bi kız ark. beni eve bırakcak arabasıyla
annem 50 kere falan aradı eve gitsene diye eve gitsene saat kaç oldu nası gitcennnn baydı ama
en sonunda kınanın olduğu yerden dışarı çıktım ve aaaaaaaaaaaaaaa kocam izin verdi beeeeeaaaa sana noluyoooooo diye bi çemkirdim :kahkaha: sonra aramadı aradan vakit geçti yine aradı eve girdin mi diye merak ettim dedi hey gidi heyyyy yarın tam 3 yıl bitiyo 4'e giriyoz hadi bakalım