2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bak ne farkettim ecrin kızının saç stili ile oğlumun ki aynı :D derler yaa karı kocalar birbirine benzermiş die :utan:

pek aklı başında maşallah anasını ağlatıp duruyo :D oturup pepee izliyo çok komik ayal senin kızda farklı sayılmaz benimkinin gözleri benzemiyo bana aynı baba yüzünün küçüklüğü saç rengi ten rengi ve ayakları bana benziyo gerisi komple babasıı valla

benim oğlan esmer olur derken olmadı anacım anasına benzedi ten esmer ama saç rengi kumral üzgünüm ecrinim kızın beğendimi bakım dımadı

uyuyodu göremedi balım. bi dahakine insallh. öle derler dimii. ben de kocişe benxziomusum:D kısmet belli mi olur;) ay cok agladı telefon sesine kactım ben göüsürüzz sonra gircem yine

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
seninn içünn özene bözene dogurdumm sekerim:D aslında esmer degil tatlım yaa kagıt gibi bembeyaz cocukk emme bi karanlık cıkıyo nedense sacları da böle kahve gibi bi degişikk. ama günes görmedi tabe zamanla kararcak anası gibi:D

fabrikanın nesi saglam kızz devanası kimin oldum heryerim catlak o da cabası. liposakşınn bile düsünüyorum su vakit. kuzenim lazerle catlaklarımı sildircem dogumdan sonra didi ii didimm karnımı gerdiriyimm bende gelirim beraber sildiririz. cok mutsuzumm kilolarımla cokk:aglayan: ay bu ara mutsuz olmaya yer arıyoreum yahu. manik depresifim tersine isliyo:D bana bunalım yazın geldi kısın degil:D

eyvallah şekerim pek güsel kızım teni pamuk gibi belli saçı için demiştim ben siyah gibi duruyo burdan
kilo hiç deme bana göbeğim çatlak içinde bacaklarım selilut içinde gıdım çıkmış durumda ben nasıl plajda dolaşcam bu halimle çok çirkin oldummmm ufffff

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bizim ev serin uzun kollu oturuyorum

hadi cnmm ciddimisin kaçıncı katta oturuyosun benim ev çatı katı balkon yok yatak odası tarafları camları wc camı gibi ufacık bir tek hava alabildiğim yer ön mutfak tarafı oranında kendine hayrı yok malum bayrampaşa sokakları dar dar her yer bina esmiyoo rüzgar kesiyo deli olmamak içten değilllll

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ay bu kız beni oldurcek yaa..anakucagındaki sallanan oyuncaklara uzancagına ayagıyla tekme atıyo guluyo off..:cokkomik:

daha uzanmadı hicbiseye..ve daha donemedi de kaldıramıyo poopişi donemeyince de kzıyo bagırıyo :tskler:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selamın aleyküm zevceler :huri::huri::huri:
aleykum selam tatlım
selam demetcikk muhah
ay bu kız beni oldurcek yaa..anakucagındaki sallanan oyuncaklara uzancagına ayagıyla tekme atıyo guluyo off..:cokkomik:

daha uzanmadı hicbiseye..ve daha donemedi de kaldıramıyo poopişi donemeyince de kzıyo bagırıyo :tskler:
fırlama seninki az kaldı döner yakında bugun eymen ilk dönüşünü yaptı sırt ustunden yuzu koyun dönüyo ama yuzu koyunken sırt üstü dönemiyo :D banyo yaptırdım şu anda sallıyorum
kocaman olmuşsunuz kıııııııııııı görüşemyrz ne zamndır eymen çok tatlı olmuş tam lokmalık olmuş maşallah barekellah
ayyy özgemmm hoşgeldin bacım ne var ne yok belli oldumu cinsiyet sağol teyzoş 4 ayı geride bırakcaz yarın
hee bu arada persembe aksam Antalya'ya gidiyoz biz salı gunu geri doncez
-ciko-ciko-ciko
ohhh ya hatuna bak antalya diyo kızım gidipte denize girmeden gelme yolarım saçlarını :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

simuşum sevgili kocam -kizgin arabayı sattığı için bu haftasonu gelemiyorum :( hatta yeni arabamızı alana kadar gelemiyorum :( araba tamirde şuan, adamın cayması için dua ediyorum :D
bez premium, prima yeşil paket, huggies organik pamuklu, huggies gold ve canbebe comfort dry denedim. canbebeyi memlekete gittiğimizde acil bir durumda :D diğerlerinin numaralarını bulamayıp almak zorunda kalmıştım. 17 liraydı ve kesinlikle huggies'den çok çok iyiydi. ne sızdırma ne pişik.. bir sıkıntı yaşamadım. çok kalın ya huggies çeşitleri... huggiesle Tunada bir popo oluyor, aman Allahııııım :cokkomik: ama nedense içim rahat etmedi(hani oğlumun masrafını azaltıyor olmak rahatsız etti bir nevi, eşim en iyi sigarayı içerken ben niye oğlumun bezinden kısayım dedim) devamını getirmedim. şimdi yeşil primadan devam. çok memnunum. en ince ve yumuşak prima bunların içinde. 29.90a kadar çıkmış bazı marketlerde. ben sözde indirimden 25.90a aldım :eek:

okula gitmem lazım, aman ne zor beeeeeeee

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam kızlar,

simuşum sevgili kocam -kizgin arabayı sattığı için bu haftasonu gelemiyorum :( hatta yeni arabamızı alana kadar gelemiyorum :( araba tamirde şuan, adamın cayması için dua ediyorum :D
bez premium, prima yeşil paket, huggies organik pamuklu, huggies gold ve canbebe comfort dry denedim. canbebeyi memlekete gittiğimizde acil bir durumda :D diğerlerinin numaralarını bulamayıp almak zorunda kalmıştım. 17 liraydı ve kesinlikle huggies'den çok çok iyiydi. ne sızdırma ne pişik.. bir sıkıntı yaşamadım. çok kalın ya huggies çeşitleri... huggiesle Tunada bir popo oluyor, aman Allahııııım :cokkomik: ama nedense içim rahat etmedi(hani oğlumun masrafını azaltıyor olmak rahatsız etti bir nevi, eşim en iyi sigarayı içerken ben niye oğlumun bezinden kısayım dedim) devamını getirmedim. şimdi yeşil primadan devam. çok memnunum. en ince ve yumuşak prima bunların içinde. 29.90a kadar çıkmış bazı marketlerde. ben sözde indirimden 25.90a aldım :eek:

okula gitmem lazım, aman ne zor beeeeeeee

slm canım benim tunanın totosunu yerim dediğin doğru zuzu tocan en iyi sıgarayı içerken ne diye başka bez kullancan kıyma paraya bana kalsa bende kullanmıycam ama kıt kanaat geçiniyoruz eymenınde şükür pişik gibi durumu olmuyo ondan bende baby star kullanıyorum 68 adedi 16tl ama gecen real die bir markette gördüm 25,9 uleee dedim bu ne diyo prima alırım daha iyi o zaman hayret bişi insan düdüklüyolar valla bayrampaşa die hep söleniyorum ama çok ucuz buranın marketleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

eyvallah şekerim pek güsel kızım teni pamuk gibi belli saçı için demiştim ben siyah gibi duruyo burdan
kilo hiç deme bana göbeğim çatlak içinde bacaklarım selilut içinde gıdım çıkmış durumda ben nasıl plajda dolaşcam bu halimle çok çirkin oldummmm ufffff

pepee horon tepiyo oğlumda çığlık çığlığa ona bakıyo :D

kızz sen doomdan sona hemen kilo vermedi mydinn? sona nooldu?
bide tv sakıncalı diolar balım yaa. gerci odam kücük dediydin ama

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızz sen doomdan sona hemen kilo vermedi mydinn? sona nooldu?
bide tv sakıncalı diolar balım yaa. gerci odam kücük dediydin ama

doğurmadan önceki kgdayım taklım ama malum bir balonu şişir indir neye benziyo o durumdayım kg açısından fazla belli olmuyo ama vucut kendini saldı bi kere
tv konusunda caresizim güselim gündüz hiç açmamam lazım ki evde patlıyorum napayım valla zararlı filan ama başka türlü kafayı yiycem açıyorum günde 1 saat kadar pepee bakıyoruz sadece sonra salıncagında duruyo orası tvyi görmüyo

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

slm canım benim tunanın totosunu yerim dediğin doğru zuzu tocan en iyi sıgarayı içerken ne diye başka bez kullancan kıyma paraya bana kalsa bende kullanmıycam ama kıt kanaat geçiniyoruz eymenınde şükür pişik gibi durumu olmuyo ondan bende baby star kullanıyorum 68 adedi 16tl ama gecen real die bir markette gördüm 25,9 uleee dedim bu ne diyo prima alırım daha iyi o zaman hayret bişi insan düdüklüyolar valla bayrampaşa die hep söleniyorum ama çok ucuz buranın marketleri

biz de öyle bolluk içinde sayılmayız tatlım, gelen gidiyor valla ben onu bilir onu söylerim. tutumlu insan olamayınca böyle oluyordur belki bilmem. ama kayınpederim bile diyor. biz zamanında 2 öğretmen maaşıyla dünyaları yapabiliyorduk, şimdi siz her ay geçinebiliyorsanız şükredin. hamdolsun tabi, Rabbim bunu aratmasın.
ya hepsi bez nihayetinde, önemli olan çocuğun popişe uygun olanı bulmak :D
Tuna da çok şükür pişik sıkıntısı yaşamadı... Eymen nasıl? sen nasılsın?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Tugbaaaa'mm....
kız gireyim girmesine de daha bikini yada mayo almam lazım :dertli:
Hira'yı goturmem fena sıcak aneme bırakır esimle giderm denize marsık gibi olurum artık :cokkomik:
gel gııı beraber gidek :deli:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

hadi cnmm ciddimisin kaçıncı katta oturuyosun benim ev çatı katı balkon yok yatak odası tarafları camları wc camı gibi ufacık bir tek hava alabildiğim yer ön mutfak tarafı oranında kendine hayrı yok malum bayrampaşa sokakları dar dar her yer bina esmiyoo rüzgar kesiyo deli olmamak içten değilllll

bahçe katı en alt yani
bizim ev kışları sıcak, yazları serin bi iklime sahip :D

hee bu arada persembe aksam Antalya'ya gidiyoz biz salı gunu geri doncez
-ciko-ciko-ciko

ii yolculuklar cnm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
biz de öyle bolluk içinde sayılmayız tatlım, gelen gidiyor valla ben onu bilir onu söylerim. tutumlu insan olamayınca böyle oluyordur belki bilmem. ama kayınpederim bile diyor. biz zamanında 2 öğretmen maaşıyla dünyaları yapabiliyorduk, şimdi siz her ay geçinebiliyorsanız şükredin. hamdolsun tabi, Rabbim bunu aratmasın.
ya hepsi bez nihayetinde, önemli olan çocuğun popişe uygun olanı bulmak :D
Tuna da çok şükür pişik sıkıntısı yaşamadı... Eymen nasıl? sen nasılsın?
valla öğretmen maaşı ne kadar bilemiyorum arkadaşım kadrolu anaokulu öğrt 2250tl alıo yani o parayla bana göre çokkkk şey olur istanbulda eşim tıbbı mumessil bide bu ilk deneyimi oldugu için çaylak gibi görüyolar aldıgı maaş malesef ist şartlarına hiç mi hiç uygun değil elhamdulillah aç değiliz ama yani malesef çogu şeyden fedakarlık etmek zorunda kalıyoruz bu işin en güsel tarafı araba vs şirketin hiçbir kısıtlaması yok o konuda rahatız ben iyiyim şükür eymene gelince teyzesi gıdısının altı isilik olmuş :( yıkadım az önce şimdi mışıl mışıl uyuo evi topluyorum bi yandanda size yazıyorum işte
Tugbaaaa'mm....
kız gireyim girmesine de daha bikini yada mayo almam lazım :dertli:
Hira'yı goturmem fena sıcak aneme bırakır esimle giderm denize marsık gibi olurum artık :cokkomik:
gel gııı beraber gidek :deli:
ahhh bacımmm ben gönderiyim sana pikinimi :D malum artık onun içine girince deniz anası gibi olurum ama sen halen fitsin gelirim tabe bacım ben dünden razıyımda benim adam göndermiyo ahh eskiden ben bildiğin yanınca zenci gibi olurdum görünen tek yerim gözlerim kalırdı ama 3 senedir 1 hafta tatili anca yapabildiğim için tenim epey açıldı
bahçe katı en alt yani
bizim ev kışları sıcak, yazları serin bi iklime sahip :D

ii yolculuklar cnm

bacım kız bizi iç güveysi alırsan sana taşınalım diyorum ziraa burda beyin kanamasından gitcez alimallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar