2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hııı aklıma gelmişken yazayım. Geçen prima harici bezleri denememiş olmayayım diye 1 paket huggies gold organik, 1 paket de canbebe comfortdry aldım. İkisini de denedim ve can bebeyi primadan da huggies ten de daha çok beğendim. Öptüm. :D :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarr. güne erken baslaım kız kalkmadan iş yapayım die ama hala bi iigne ellemedim. esimin işe gitmesini bekledim simdi size bakıyım bi dedim sonra işe baslarım.

üstümde bi keyifsizlik bi moral bozuklugu var. burayı semti sevmedigimi söylemiştim daha önce. yaz girdi. yaz bitmeden tasınmak istiyodum . kısa yne donucaz defne büyüyo oda lazım vs vs. ama korkarım tasınamıycaz ve ben bunu düsündükce bunalıma giriyorum. öte yandan en azından kira derdimiz yok diorum ama iştee....

esim hala öksrüyo. dünkü randevuya yetisemedi bugün gidicek. öksürürken gözü kararıyomus böyle nöbet gibi öksürüyo bi garip. dün bi an aklımdan kayınpederimi gecirdim. akciger knserinden vefat etti ya. esiminki basit bi öksürük ama allah korusun ya bişi cıksa die. aksam üstü bi ara konusamadık sandım dr a gitti bişi oldu falan. sonra unuttum. bu sabah konusurken dedi ki dün arabda yetisemeyince düsündüm dr a. adam dese bi film cektir sonra surda bşi gördüm bi parca alalım vs vs orda bitti işte olay dedi. aynı seyi düsünmüş olmamıza cok üzüldüm.sacma sapan konusma her öksüren ölüyo mu kapat konuyu dedim. yaa heralde ama düsündüm işte sonrası kötü cünkü ölen nasıl ölüyo genclikten hastalık gelmiyo ki insanın aklına dedi. kayınpederimde ilk kanser esimin yaslarında cıkmıs sayılır. annem cok üzülür ,ablamlar cok üzülür ,sen üzülür müsün bilmem dedi güldü(ölcem die korkuosun gider ayak hala bana laf sokuosun he dedim:D) ben de üzülürüm dedi. cocugumun büyüdügünü göremem mesela düsünsene dedi. babamı daha cok anlıyorum dedi. gözlerim dolu ama agzımı acıp tek laf etmedim. kötüye yormadım. muhtemel basit bi soguk algınlıgı da onunki iste hastalıgın adı cinsi kötü olunca ailede de bi kac vaka olunca hep bi dikenüstü durumu sözkonusu. ayy zaten keyifsizz uyandımm bi de bu salak konusma iice gerdi beni. defne nin babasına bişi olmasının düsüncesi bile yetti bana allah göstermesin.

neyse böyle işte gecimsiz ve asabiyim bu günlerde:dertli:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
gunaydinn kizlar

dun cok zor bi gece atlattik asilarimiz fena yapti bu sefer bizi atesimiz cok yukseldi halende 37,2 arasinda seyrediyo sabah yarim fitil verdim beklicez artik.gece normalde uyusun diye gozune baktigim sipa uyumasin istedim gozumun onunde dursun istedim.atesin kac gun surecegi hakkinda bi fikri olan varmi? nerden kaldiysa aklimda 2 gun diye bisey kalmis.
simus canim levent beyin odasini demissin biz gittigimizde oldukca sucakti gerci dun hava cok fenaydi.siz sabah erken saate gidince mi ole olduki kuzum durucum hastalanmasin da.gerci sende rahat ol canim biraz bu havalarda usumeden hasta olmazlar gibime geliyo rahat ol tatlim.telefonu niye susmadiki senin sansina heralde canim bana denk gelmedi hani bende levent beyi aradigimda hastaneyi arayip not birakiyorum levent bey musait oldugunda geri donuyor.ama dusuncesiz insan cok.adam belliki muayenede ne ariyon israrla. size verdigi listenin aynisini verdi bizede bu adamin mantigini kendime uygun buluyorum ben ve bir konuda da katiliyorum cigneme isini gec ogretirsek o bebek seni ilerde her verdiginle ögg yapip cildirtiyor. ben elma suyu ile baslicam yutmasi daha kolay oldugu icin bende bide dr alev kutlunun listesi var oda cok mantikli bi ara koyayim buraya.

acil cikis geliyorum kuzuma bakip

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
:D Kız sen ne takanaksın bacım. Rahat bırak çocuuu. :D Benim kızın kafası doğduğundan beri küçük. Dünkü ölçüme göre yani kızım 4 ay 10 günlükken kafa ölçümü 39,5, kilosu 6260 çıktı. 40 günde 450 gr almış. Ama normalde 30 günde 500 gr alması gerekiyormuş. Önceki ay 30 günde 350 gr almıştı.

aaa ben öle takıntılıyımdır hemen merak ederim bakarım :D

Hııı aklıma gelmişken yazayım. Geçen prima harici bezleri denememiş olmayayım diye 1 paket huggies gold organik, 1 paket de canbebe comfortdry aldım. İkisini de denedim ve can bebeyi primadan da huggies ten de daha çok beğendim. Öptüm. :D :D

ben primadan başka denemedim deniyim onlar daha ucuz dimi

selam kızlarr. güne erken baslaım kız kalkmadan iş yapayım die ama hala bi iigne ellemedim. esimin işe gitmesini bekledim simdi size bakıyım bi dedim sonra işe baslarım.

üstümde bi keyifsizlik bi moral bozuklugu var. burayı semti sevmedigimi söylemiştim daha önce. yaz girdi. yaz bitmeden tasınmak istiyodum . kısa yne donucaz defne büyüyo oda lazım vs vs. ama korkarım tasınamıycaz ve ben bunu düsündükce bunalıma giriyorum. öte yandan en azından kira derdimiz yok diorum ama iştee....

esim hala öksrüyo. dünkü randevuya yetisemedi bugün gidicek. öksürürken gözü kararıyomus böyle nöbet gibi öksürüyo bi garip. dün bi an aklımdan kayınpederimi gecirdim. akciger knserinden vefat etti ya. esiminki basit bi öksürük ama allah korusun ya bişi cıksa die. aksam üstü bi ara konusamadık sandım dr a gitti bişi oldu falan. sonra unuttum. bu sabah konusurken dedi ki dün arabda yetisemeyince düsündüm dr a. adam dese bi film cektir sonra surda bşi gördüm bi parca alalım vs vs orda bitti işte olay dedi. aynı seyi düsünmüş olmamıza cok üzüldüm.sacma sapan konusma her öksüren ölüyo mu kapat konuyu dedim. yaa heralde ama düsündüm işte sonrası kötü cünkü ölen nasıl ölüyo genclikten hastalık gelmiyo ki insanın aklına dedi. kayınpederimde ilk kanser esimin yaslarında cıkmıs sayılır. annem cok üzülür ,ablamlar cok üzülür ,sen üzülür müsün bilmem dedi güldü(ölcem die korkuosun gider ayak hala bana laf sokuosun he dedim:D) ben de üzülürüm dedi. cocugumun büyüdügünü göremem mesela düsünsene dedi. babamı daha cok anlıyorum dedi. gözlerim dolu ama agzımı acıp tek laf etmedim. kötüye yormadım. muhtemel basit bi soguk algınlıgı da onunki iste hastalıgın adı cinsi kötü olunca ailede de bi kac vaka olunca hep bi dikenüstü durumu sözkonusu. ayy zaten keyifsizz uyandımm bi de bu salak konusma iice gerdi beni. defne nin babasına bişi olmasının düsüncesi bile yetti bana allah göstermesin.

neyse böyle işte gecimsiz ve asabiyim bu günlerde:dertli:

ay Allah korusun kız

gunaydinn kizlar

dun cok zor bi gece atlattik asilarimiz fena yapti bu sefer bizi atesimiz cok yukseldi halende 37,2 arasinda seyrediyo sabah yarim fitil verdim beklicez artik.gece normalde uyusun diye gozune baktigim sipa uyumasin istedim gozumun onunde dursun istedim.atesin kac gun surecegi hakkinda bi fikri olan varmi? nerden kaldiysa aklimda 2 gun diye bisey kalmis.
simus canim levent beyin odasini demissin biz gittigimizde oldukca sucakti gerci dun hava cok fenaydi.siz sabah erken saate gidince mi ole olduki kuzum durucum hastalanmasin da.gerci sende rahat ol canim biraz bu havalarda usumeden hasta olmazlar gibime geliyo rahat ol tatlim.telefonu niye susmadiki senin sansina heralde canim bana denk gelmedi hani bende levent beyi aradigimda hastaneyi arayip not birakiyorum levent bey musait oldugunda geri donuyor.ama dusuncesiz insan cok.adam belliki muayenede ne ariyon israrla. size verdigi listenin aynisini verdi bizede bu adamin mantigini kendime uygun buluyorum ben ve bir konuda da katiliyorum cigneme isini gec ogretirsek o bebek seni ilerde her verdiginle ögg yapip cildirtiyor. ben elma suyu ile baslicam yutmasi daha kolay oldugu icin bende bide dr alev kutlunun listesi var oda cok mantikli bi ara koyayim buraya.

geçmiş olsun canım

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
gunaydinn kizlar

canım geçmiş olsun kuzuna, bu sefer Noyan'a ve Duru'ya da ateş yaptı bu aşılar, ertesi güne cok kalmadı bizde, ama ateşin tam normale gelmesi ogleden sonrayı buldu...
cok ilginç ya 2 aylıkken bişey olmadı be sefer sarstı minnoşları...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlar 3-4 gündür Noyan geceleri aglayarak uyanmaya başladı, yanıma alıp emziriyorum daha bi sakinleşiyor ama huzursuz, el kulagında devamlı, sanırım diş sıkıntısı bular di mi, sizce?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canbebe iyi evet yogun bakımda kulladılar oglumda beğendim ben şu anda baby stara devam ediyorum çok memnunum
gunaydinn kizlar

nazomm geçmiş olsun yarında bizim aşılarımız var offf düşünmek istemiyorum normalde eymen zaten huzursuz bi de ateş yarabbi düşünmesi bile zor tez atlatır kuzum inşallah
kızlar 3-4 gündür Noyan geceleri aglayarak uyanmaya başladı, yanıma alıp emziriyorum daha bi sakinleşiyor ama huzursuz, el kulagında devamlı, sanırım diş sıkıntısı bular di mi, sizce?

sıcaktan bebişim sıcaktan ortalık fena ben oğlumu odasında yatıramadım akşam her yatağa koydugumda bastı çığlığı salondamkoltuk minderlerini kaldırıp köşeye yatak yaptım serin serin uyudu kuzum telsizide yanına bıraktım ilk kez sabah 7,5 a kadar uyudu maşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sıcak çok sıcak sıcak dahada sıcak olucak bu gece..................... yanıyoruz yarab klima bile fayda etmez mi?? etmiyo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

cnm elin kulagına gitmesi kulak agrısı da olabilirmişş. ben defne cok agladıgı zamanlarda okumustum. kulagın biyerine dokunup tepkininn artıp artmadıgına bakın diodu ama neresine dokunuldugunu unuttum:( bi dr una sor istersen yada muıayene de kulagını da göster

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
alıntı yapmayın düdeller allah nazardan saklasın bebeklerinizi gördükten sonra mutlaka nazar duası okuyorum olur ya nazarımız değmez değmez içten bir bakış bile dokunur kızlarr maşallah kuzularımıza

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

sırasıyla somurtuk defne,saskın defne en son da anasının kızı defne:D en son hali sonuncu resme yakın tabe:huri:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
maşallahhhhhh subanallah kuzummmmm babuşun kızına benziyo bu ama esmer versiyonu oğluma göstertim çok anlıyomuş gibi çığlığı bastı sevinç çığlığı tabii ecrin gösleri çok düdel anasına bak kızını al demişler fabrika sağlam anacım

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızz koca adam olmus bu yaa:D yirim benn onun gülüsünü yaa cix damat:D masallah kuzumaaa vazgectim sana benziyoo tatlımm bu kuzu emme gözlerini almamıs .. kızz sanki 8_9 aylık gibi duruyo böle cok aklı basında bakıyo dimii.masallah masallahh nazar degmesin

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benim oğlan esmer olur derken olmadı anacım anasına benzedi ten esmer ama saç rengi kumral üzgünüm ecrinim kızın beğendimi bakım dımadı

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızz koca adam olmus bu yaa:D yirim benn onun gülüsünü yaa cix damat:D masallah kuzumaaa vazgectim sana benziyoo tatlımm bu kuzu emme gözlerini almamıs .. kızz sanki 8_9 aylık gibi duruyo böle cok aklı basında bakıyo dimii.masallah masallahh nazar degmesin

pek aklı başında maşallah anasını ağlatıp duruyo :D oturup pepee izliyo çok komik ayal senin kızda farklı sayılmaz benimkinin gözleri benzemiyo bana aynı baba yüzünün küçüklüğü saç rengi ten rengi ve ayakları bana benziyo gerisi komple babasıı valla

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bak ne farkettim ecrin kızının saç stili ile oğlumun ki aynı :D derler yaa karı kocalar birbirine benzermiş die :utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
seninn içünn özene bözene dogurdumm sekerim:D aslında esmer degil tatlım yaa kagıt gibi bembeyaz cocukk emme bi karanlık cıkıyo nedense sacları da böle kahve gibi bi degişikk. ama günes görmedi tabe zamanla kararcak anası gibi:D

fabrikanın nesi saglam kızz devanası kimin oldum heryerim catlak o da cabası. liposakşınn bile düsünüyorum su vakit. kuzenim lazerle catlaklarımı sildircem dogumdan sonra didi ii didimm karnımı gerdiriyimm bende gelirim beraber sildiririz. cok mutsuzumm kilolarımla cokk:aglayan: ay bu ara mutsuz olmaya yer arıyoreum yahu. manik depresifim tersine isliyo:D bana bunalım yazın geldi kısın degil:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar