selam kızlarr. güne erken baslaım kız kalkmadan iş yapayım die ama hala bi iigne ellemedim. esimin işe gitmesini bekledim simdi size bakıyım bi dedim sonra işe baslarım.
üstümde bi keyifsizlik bi moral bozuklugu var. burayı semti sevmedigimi söylemiştim daha önce. yaz girdi. yaz bitmeden tasınmak istiyodum . kısa yne donucaz defne büyüyo oda lazım vs vs. ama korkarım tasınamıycaz ve ben bunu düsündükce bunalıma giriyorum. öte yandan en azından kira derdimiz yok diorum ama iştee....
esim hala öksrüyo. dünkü randevuya yetisemedi bugün gidicek. öksürürken gözü kararıyomus böyle nöbet gibi öksürüyo bi garip. dün bi an aklımdan kayınpederimi gecirdim. akciger knserinden vefat etti ya. esiminki basit bi öksürük ama allah korusun ya bişi cıksa die. aksam üstü bi ara konusamadık sandım dr a gitti bişi oldu falan. sonra unuttum. bu sabah konusurken dedi ki dün arabda yetisemeyince düsündüm dr a. adam dese bi film cektir sonra surda bşi gördüm bi parca alalım vs vs orda bitti işte olay dedi. aynı seyi düsünmüş olmamıza cok üzüldüm.sacma sapan konusma her öksüren ölüyo mu kapat konuyu dedim. yaa heralde ama düsündüm işte sonrası kötü cünkü ölen nasıl ölüyo genclikten hastalık gelmiyo ki insanın aklına dedi. kayınpederimde ilk kanser esimin yaslarında cıkmıs sayılır. annem cok üzülür ,ablamlar cok üzülür ,sen üzülür müsün bilmem dedi güldü(ölcem die korkuosun gider ayak hala bana laf sokuosun he dedim

) ben de üzülürüm dedi. cocugumun büyüdügünü göremem mesela düsünsene dedi. babamı daha cok anlıyorum dedi. gözlerim dolu ama agzımı acıp tek laf etmedim. kötüye yormadım. muhtemel basit bi soguk algınlıgı da onunki iste hastalıgın adı cinsi kötü olunca ailede de bi kac vaka olunca hep bi dikenüstü durumu sözkonusu. ayy zaten keyifsizz uyandımm bi de bu salak konusma iice gerdi beni. defne nin babasına bişi olmasının düsüncesi bile yetti bana allah göstermesin.
neyse böyle işte gecimsiz ve asabiyim bu günlerde:dertli: