2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

uleeee bak sen yirim onu ikinci güselde yetişiyo desene kendine benzetemedin nazom bi tane bir daha yapta bu seferde senin kopyan olsun

yok balim ben beceremedim kendime benzeyeninden babamiz o kadar ukelaki kendileri o kadar guzel bir gen varken bana benzicek halleri yokmus bebelerin öle diyo kendileri :) ben 3 lersem beni ziyarete bakirköy taraflarina gelirsiniz hep beraber o dusunen heykel amcayi kaldirir yerine ben otururum artik:huri:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
nette bi sorun var sayfayı 4o saatte yukluyo yetisemiyom size :deli:
aynen bu ne yafff

yok balim ben beceremedim kendime benzeyeninden babamiz o kadar ukelaki kendileri o kadar guzel bir gen varken bana benzicek halleri yokmus bebelerin öle diyo kendileri :) ben 3 lersem beni ziyarete bakirköy taraflarina gelirsiniz hep beraber o dusunen heykel amcayi kaldirir yerine ben otururum artik:huri:

bak sen babaya bak bişi olmaz nazoş sana benzeyen ama erkek bi oğlan olsun da babasına öle hava at bakalım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ecrinciiiimmmmm pc başından ayrılınca kızını eklediğin ana denk gelemedim.Ama sayfa orada donduğu için,sen resmi kaldırsan da ben sayfayı yenileyene kadar benim ekranda kalmış resim, gördüm kiiiii :utan:
Maşallah subhanallah ikiniz de çok tatlısınız
Allah nazardan saklasın.
Geldiğinde ben de kızımı ekliyim hemen :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Birazdan bakıcıyı yollayıp minnoşumu yıkıcam.
Onun yanında yıkayıp yol göstermek istemiyom :D
Kendi başına yıkamaya kalkmasın :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:cokkomik: sıkıntıdan cocugu sekilden sekile sokuyom bebek oynarmıs gibi ah bide oturabiliyo olsa doldurcam kuvete suyu koycam balkona oh oynasın dursun -alkis

heyy allahım yaaa süsle dur işin ne :D ya sorma otursalar belki daha kolay olur işimiz kollarım kopuyo dik tutmaktan markete gittim geldim ter içindeyim yahuu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ecrinnn canım geçmiş olsun...Yarım yamalak okumaya çalıştım geçmişi.
Babuş annenin gelecek olmasına sevindim açıkcası.
Ya hepinizi çok özledim :(
Şimdi yine çıkmam lazım .çok öptüm.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا
الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ

bakın bakalım şaşkın kızıma benim, az önce çektim :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar