2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
biz niye kavga ettik? kardeş kardeşiz diyelim :D üstüme gelmesi beni sinirlendiriyor. dün canım sıkkındı sadece noldu? bi otur konuş deş yok nolduyla kestir at
sonra kardeş kardeşe olunca kız
hiç sorma yok ama canımın sıkılmaya hakkı yok hemen noldu prensessss bana mı karşı beni mi istemiyon benden mi kaçıyon hay ebenin yanı o kadar uyuz oluyorum ki ben de kafamada sürekli ayrılma planları yapıyorum ama benim annem babam ayrı oğlum ayrı gayrı büyümesin de istiyorum bi yandan
benim annem de hep ondan yana ona da uyuz oluyorum
bişi oldu mu hemen atlamıyo mu öle demek istemedi ulan sen onun yanında öle dersen o da kalkar istediğini der öle demek istemedim sen bi arkamda olduğunu hissettirsene
bi kere rüya gördüm eşimden ayrılmışım anneme anlattım aman Allah korusun herkes evinde bilmemne ne yani ayrılsam almıcan ı diyom sen istedin diyho evlenmeyi hey Yarabbim evet ben istedim de istememe hakkım yok mu yani
bizim de 14 haziran'da 3 yıl bitcek ama sanki hep evliyim
ya bekarlık gerçekten sultanlıkmış
evliliğimin en güzel yanı oğlum çok şükür Rabbime

Vallahi öyle hayatım. Bende eşimle beraberlik konusunda biraz uzağım. Ne bileyim kendimi yorgun hissediyorum, güzel bulmuyorum. Bide emzirince gögüsler hep ortada böyle ne bileyim garip hissediyorum.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yeğenm 2,5 yaşında doğduğundan beri baby tvyi falan ingilizce izletiyolar
eniştemin ing. ileri düzey o hep onunla ing. konuşuyo
bi de amerikalı bi kız var haftada bieve gelio 1 saat oyun oynuyolar ing. pratik şu an ing. kurulan her cümleyi anlıyo ama daha türkçe de pek konuşamadıpı için ing. de konuşmuyo zaten

Benim ingilizcem öğretecek kadar yok, bide güzel bi şekilde öğrensin istiyorum. Oğlum 3 yaşına gelince onunla beraber 1 yıl İngiltereye post doktora için gitmeyi istiyorum. Şimdiden dili biraz öğrensin orda kreşe verince çok zorlanmasın diye düşünüyorum. Benim akıllı kocam:) buna bile laf söylüyor. Bakalım selim ingilizce öğrenmek istiyormumuymuş. Ya bi dil öğrense fenamı. Bu adam nasıl doktor olmuş hayret ediyorum:)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Vallahi öyle hayatım. Bende eşimle beraberlik konusunda biraz uzağım. Ne bileyim kendimi yorgun hissediyorum, güzel bulmuyorum. Bide emzirince gögüsler hep ortada böyle ne bileyim garip hissediyorum.

aynen olmuşum zaten dana gibi
selülitler desen kolumda bile var
emzirme ayrı olay zaten 24 saat fora geziyorum
sanki çocuk yapıp misyonumu tamamlamış gibi hissediyorum
ilişki manasız geliyor çocuk yaptık işte daha ne
bi de oğlumdan utanıyorum sanki ayıp gibi günah gibi geliyo sanki yasak ilişki yaşıyorum
hele göğüslere kimse dokunmasın onlar oğlumun kutsal gibi

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Benim ingilizcem öğretecek kadar yok, bide güzel bi şekilde öğrensin istiyorum. Oğlum 3 yaşına gelince onunla beraber 1 yıl İngiltereye post doktora için gitmeyi istiyorum. Şimdiden dili biraz öğrensin orda kreşe verince çok zorlanmasın diye düşünüyorum. Benim akıllı kocam:) buna bile laf söylüyor. Bakalım selim ingilizce öğrenmek istiyormumuymuş. Ya bi dil öğrense fenamı. Bu adam nasıl doktor olmuş hayret ediyorum:)

ayyy senin kocan dr mu
drlar çok uyuz oluyo yaaa yakınlarımdan biliyom :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bi de oğlumdan utanıyorum sanki ayıp gibi günah gibi geliyo sanki yasak ilişki yaşıyorum

İşte bu duyguların aynııs bendede var..
Bugün bi mayo bakayım dedim ay varya kabinde kendimden nefret ettim. Bi model denedim mağzadan kaçar gibi çıktım. Eşime anlatınca dalga geçer gibi sende haşema al diyor:(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Sen diyetisyene gidecektin ne yaptın?
Ben bu hafta gideceğim. Bide güzellik merkezine gideceğim. Kavitasyon felan selülit tedavisi yaptıracağım. Ödesin parasını ben mi düşüneceğim hep ev ekonomiisni.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
İşte bu duyguların aynııs bendede var..
Bugün bi mayo bakayım dedim ay varya kabinde kendimden nefret ettim. Bi model denedim mağzadan kaçar gibi çıktım. Eşime anlatınca dalga geçer gibi sende haşema al diyor:(

bi de hemen pesetmeleri yok mu
sabaha karşı tuvalete kalktım
o sırada da çocuk uyanmış ağlıyo ama nasıl
susmayına apar topar çıktım
bi baktım bizimki yataktan doğrulmuş kalkmak yok
oğlummm oğlummmm susturmaya çalışıyo
uzaktan kumandası yok kalkman lazım dedim
ne dese beğenirsin
sifonu çektiğini duydum boşuna kalkmıyım dedim

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Sen diyetisyene gidecektin ne yaptın?
Ben bu hafta gideceğim. Bide güzellik merkezine gideceğim. Kavitasyon felan selülit tedavisi yaptıracağım. Ödesin parasını ben mi düşüneceğim hep ev ekonomiisni.

gittim ya sadece 1 hafta dayanabildim bıraktım :D
kavitasyon paketi ben satın almışltım tam o sıra hamile kaldım

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bi de hemen pesetmeleri yok mu
sabaha karşı tuvalete kalktım
o sırada da çocuk uyanmış ağlıyo ama nasıl
susmayına apar topar çıktım
bi baktım bizimki yataktan doğrulmuş kalkmak yok
oğlummm oğlummmm susturmaya çalışıyo
uzaktan kumandası yok kalkman lazım dedim
ne dese beğenirsin
sifonu çektiğini duydum boşuna kalkmıyım dedim

offf offf bu erkekler varya...
Benim akıllı eşimde geçen gece güya çoçuk uyanınca bakıyor. Çoçuğun ağzına uyku serrsemi hali ile emziğini sokuşturuyor. Yazık yavrum ağzını kapatıyor. Hemen kalktım güvenirmiyim ona.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
offf offf bu erkekler varya...
Benim akıllı eşimde geçen gece güya çoçuk uyanınca bakıyor. Çoçuğun ağzına uyku serrsemi hali ile emziğini sokuşturuyor. Yazık yavrum ağzını kapatıyor. Hemen kalktım güvenirmiyim ona.

ben de güzenemiyorum zaten
beraber uyuduk mu diken üstünde yatıyorum yorganı üstüne kapıcak diye

bende gidiyim diyorum artık şu kilolardan kurtulmam lazım.

ya ben saatlere hiç uyamadım ve sıkıldım sonra
öğlen sebze akşam et yemeği kim kaybetmiş ben bulayım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Heyoooo selam canlar nööörüyonuz?

Ben temizlik yapıyom, yarın gene iş yerimden arkadaşlarım gelecek. Bi ton işim var, pazara da gitmem gerek bukadar işin arasında... Oooooof valla artık misafir almamayı düşünüyorum, bu arkadaşlarım da gelsinler de... Çok yorucu oluyor yaaa... Geçmişi okuyamıyorum şuan, vakit tahdidinden, en kısa zamanda bakıcam zati 3 sayfa var sanırsam :D

Buralardayım öperim :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Heyoooo selam canlar nööörüyonuz?

Ben temizlik yapıyom, yarın gene iş yerimden arkadaşlarım gelecek. Bi ton işim var, pazara da gitmem gerek bukadar işin arasında... Oooooof valla artık misafir almamayı düşünüyorum, bu arkadaşlarım da gelsinler de... Çok yorucu oluyor yaaa... Geçmişi okuyamıyorum şuan, vakit tahdidinden, en kısa zamanda bakıcam zati 3 sayfa var sanırsam :D

Buralardayım öperim :)

Temizlik için bi yardımcı alsaydın, ben hem misafir hem temizlik hayatta üstesinden gelemem. Pastalarıda burda ev yapımı yapan bi yer var oraya sipariş ediyorum. Ev kurabiyeleri, ev tuzluları süper oluyor.

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlaaaarrr
kızım 2 gündür sürekli bişeyler sölüoo onla konuşuouzz bu arada bblau cum kızım sürekli ada ada dioo wallaa,gönder şu adayı bizede kızım oynasın

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
Simuşşş hem misafir gelcek diyorsun,temizlik yapcam işim var diyorsunn,hemde face de oyun oynuousun kızzz...Bravo walla:huri: duru kızım pek uslu bugün anlaşılaan:huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Temizlik için bi yardımcı alsaydın, ben hem misafir hem temizlik hayatta üstesinden gelemem. Pastalarıda burda ev yapımı yapan bi yer var oraya sipariş ediyorum. Ev kurabiyeleri, ev tuzluları süper oluyor.

Ay ne güzel yaaaa... öyle bi yer bulsam hayatta kendim yapmakla uğraşmam. Ama dışardan aldığım hiçbir şeyi sevmiyorum ne yazık ki...

selam kızlaaaarrr
kızım 2 gündür sürekli bişeyler sölüoo onla konuşuouzz bu arada bblau cum kızım sürekli ada ada dioo wallaa,gönder şu adayı bizede kızım oynasın

Ooooh maşallah Allah esirgesin.

Simuşşş hem misafir gelcek diyorsun,temizlik yapcam işim var diyorsunn,hemde face de oyun oynuousun kızzz...Bravo walla:huri: duru kızım pek uslu bugün anlaşılaan:huhuu:

Ahhahahahha ne oyunu kııııız :D Sabahtandır afedersin totomu şuan koyuyom bi yere. Belki otomatik gönderiyodur hangi oyunsa. :vecihi:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Şuana kadar yaptıklarım; temizlik, pazar alışverişi, fırında süper kabaran ama çıkarınca içine çöken bi kek :D :D Valla naaapiim onu koycam masaya, şimdi yeni bi kek yapmakla uğraşamam. Şu irmik tatlısını yapiim şimdi de. Öptüm.:catalbicak:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
hayatım ve tanselcimakşam şarj bitince cepten açtım, yazdım yazdım göndermedi herşey silindi sinir oldum.
bunların hepsi aynı tornadan çıkma işte. eşim bir saat ilgilenirse 10 kere de çağırıyor. sadece haftasonları uykuma yardımcı oluyor. ama kabahat bende. baştan kafasını ezmedim -kizgin :D bir de arada 2.çocuk lafı etmez miiiiiiii, boğasım geliyor. babalıkta sınıfta kaldı, ama aklı 2.de neyseeee. ne kafama takcam, benim şeker mi şeker dünya tatlısı, neşe kaynağı oğlum var. çok şükür Rabbime...

tanselcim ben bizimkiler için kullanılacak bir dil cdsi bilmiyorum. olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. ama çok güzel şarkılar var. açıyorum ben hergün Tunaya tabi arada da ben söylüyorum. bayılıyor sıpam. onun el ve kollarını kullanarak şarkılara eşlik de ediyoruz. çok gülüyor :utan: benim ilköğretim geçmişim de olduğu için çok güzel bir şarkı arşivim var. zaten bu dönemde maksat kulak dolgunluğu yaratmak. ana dil gibi öğreteceksin. yaşayarak 55:bize hep bu öğretildi üniversitede...

bu arada selam milletttttt. sınav görevim vardı sabahtan, öğleden sonra da az temizlik yaptık. akşamüstü de Tunayı gezintiye çıkardım. pestilim çıkmış vallaaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar