biz niye kavga ettik? kardeş kardeşiz diyelimüstüme gelmesi beni sinirlendiriyor. dün canım sıkkındı sadece noldu? bi otur konuş deş yok nolduyla kestir at
sonra kardeş kardeşe olunca kız
hiç sorma yok ama canımın sıkılmaya hakkı yok hemen noldu prensessss bana mı karşı beni mi istemiyon benden mi kaçıyon hay ebenin yanı o kadar uyuz oluyorum ki ben de kafamada sürekli ayrılma planları yapıyorum ama benim annem babam ayrı oğlum ayrı gayrı büyümesin de istiyorum bi yandan
benim annem de hep ondan yana ona da uyuz oluyorum
bişi oldu mu hemen atlamıyo mu öle demek istemedi ulan sen onun yanında öle dersen o da kalkar istediğini der öle demek istemedim sen bi arkamda olduğunu hissettirsene
bi kere rüya gördüm eşimden ayrılmışım anneme anlattım aman Allah korusun herkes evinde bilmemne ne yani ayrılsam almıcan ı diyom sen istedin diyho evlenmeyi hey Yarabbim evet ben istedim de istememe hakkım yok mu yani
bizim de 14 haziran'da 3 yıl bitcek ama sanki hep evliyim
ya bekarlık gerçekten sultanlıkmış
evliliğimin en güzel yanı oğlum çok şükür Rabbime
Vallahi öyle hayatım. Bende eşimle beraberlik konusunda biraz uzağım. Ne bileyim kendimi yorgun hissediyorum, güzel bulmuyorum. Bide emzirince gögüsler hep ortada böyle ne bileyim garip hissediyorum.