ricav ederim cnm ne demek..
peki basını sampuanlarken nası yapıyon ?
Doktorumuz Durunun gelişimini pek beğenmedi. Kilosuna taktı. Sinirimi bozdu. Şuan 4 ay 1 haftalık Duru. Kilosunu 6250 ölçtü. Geçen ay 5850 ydi. Sağlık ocağı 6400 ölçmüştü ama üstünde bezi vs de vardı 6300 yazdılar. Neyse. Şimdi katı gıdaya başlayalım dedi. onu da sabah kahvaltısı öğle yemeği ve akşam şeklinde verdi. Kahvaltıda 1 bebe bisküisine 2 küp şeker boyunda beyaz inek peyniri(akşamdan suda bekletilip tuzu tamamen atılmış olcakmış) 1 tatlı kaşığı pekmez karıştırılcak bu da 90 cc lik mamaya eklencekmiş. öğlen havuç-pirinç ya da havuç-patates sebze yemeği akşama da 30 cc yi geçmeyecek şekilde şeftali suyu ya da elma suyu. Yaa ben hayatımda böyle bişey ne duydum ne gördüm. Kızımın kilosu konusunda sinirimi bozduğuna mı üzüleyim yoksa verdiği şu menüye mi yoksa 4 aydır bu doktora gittiğime mi? Ya da bunlar doğru şeyler ben mi yanlış biliyorum?? Bi akıl verin bana![]()
KIZLAAAAAARRRRR......
Hira'mın banyosunu yaptırdım ilk kez tek basıma kazasız belasız aglamadan hallettik cok sukur oh bee...
Kızlar selam nasılsınız bakem
iiyiyiz cnm sen ve oglun nasılsınız
simuşş canımalıntı yaptım cıkmamıscanım senin kuzu zayıf değil ki.doktor neden öle demiş acaba.sen üzme kendini seni rahatlatacak bi doktora git sen.levent bey elanın doktoru hatta ben salı götürücem.keske denk gelsek senle orda
bir de şahika hanım var demiştim ben sana ondan randevu almana gerek yok canım o cocuk poliklinikçisi hafta içi hep orda ama bazen hafta sonuda orda oluyor.sen götür levent beye için rahatlasın.adam relaxdır.seni dinler muayeneden önce uzun uzun sor herseyi yanıtlar.ben giydirdiğim coraba kadar soruyorum
duru barbi bebek gibi biz iremle onu öle seviyoruz resminden.mesala kayra kikirik
tuna shrek,ela da fiona shrekin kız versiyonu
kızlar bu isimleri irem koydu bebişlere öle seviyor onları gördükçe
)
Bizim 3500.Demek su an asagi yukari ayni durumdayiz.
Dahasi Ada mamayla bu kadar alabildi... Anne sutu alsa nolcakti acep.
Doktor benimkine de iri diyo kime inancaz simdi.
Hatirliyorum da azosla hamileyken bebeklerimizin kilosu ayni gorunuyodu. Onunkine müko cok iri diyodu adaya benim doktor cok zayif.
Azos yanlis hatirlamiyosam 3050 gr dogurdu ben 3500
Ben kizimin sarisin olacagina oyle emindimki
Benim annem babam acik kumraldir. Dedem sarisindir.
Baba tarafim da acik renklidir.
Kiz kardesim epey sarisin renkli gozlu.
Benim saclarim universite son sinifa kadar misir puskulu gibi sapsariydi... Sonra sik sik boyadim. Kizila,siyaha,koyu kestaneye...Sacimin yapisi bozuldu koyulasti. Simdi acik kumral.
Esim kumral-sarisin,yesil gozlu,sakallar biyiklar sapsari
Sen bizim kiz bi dogdu saclar kapkara
Surat benim fotokopim karismasi imkani da yok
Ama o saclar döküldüldü dipten acik kumrallar geliyo...
ben de aslında haftaya yada ondan sonraki hafta ankaraya gitmek istiyorum. giyecek birşeyler bakmam lazım :deli:
Canımcım Duru zayıf değil ki gayet iyi kilosu.Ben geçenlerde patates, bezelye ve havucu karıştırıp çorba yapıp verdim..3 öğün ara öğün fazla geldi ama bana.Ben günde 1 kere veriyorum.
Kızlar selam nasılsınız bakem
Lidılııım haftaya ya da sonraki haftaya dediğin hangi haftalar? Ben bu cumartesi geçti zaten, diğer cumartesi kısa süreli tatile çıkıcam inşallah da ondan soruyom...
Hello millet.
kızlar ya bebisini kendi odasında yatıran yatagına donence yada ninni soyleyen bisiler koyan varmı ? acil tavsiyeye ihtiyacım var ????
anne karnındaki seslere gerek yok artık die dusunuyorum daha cok ninni yada masalcı bisiler lazım ??
ben 1,5 aydır yatagında yatırıyorum tatlım odasında artık ama odasındaki şirinler suretleri yetiyo benim miniğime uyanınca onlarla konuşuyo tülüne kapıya felan bakıp... bişi almadım gerek duymadım nedense ama alsaydım projeksiyonlar varya müzikli onlardan alırdım heralde...
oğluşumla atanın fasulya şarkısını dinleyip göbek atıyozzz ohhh yandan halimem yandan severim seni candan.....
ohhbenim yerimede at göbecikleri..bizde Hira'yla balkondayız evin icinde durulmuyo..ya bikac hafta daha sonra napcaz yaa ??
klima istemiyorum hasta olur diye ama cam acmak ta yetmcek sanırım neyle serinletcez biz bu kuzuları aksam ozellikle uyurken
muvolkan konak dedin de aklıma geldi su fotoya bakın
KUZEY'İN OGLU.....