2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ricav ederim cnm ne demek..
peki basını sampuanlarken nası yapıyon ?

Canım cevap veremedim kusura bakma çıkmam gerekti iş yüzünden :(

Doktorumuz Durunun gelişimini pek beğenmedi. Kilosuna taktı. Sinirimi bozdu. Şuan 4 ay 1 haftalık Duru. Kilosunu 6250 ölçtü. Geçen ay 5850 ydi. Sağlık ocağı 6400 ölçmüştü ama üstünde bezi vs de vardı 6300 yazdılar. Neyse. Şimdi katı gıdaya başlayalım dedi. onu da sabah kahvaltısı öğle yemeği ve akşam şeklinde verdi. Kahvaltıda 1 bebe bisküisine 2 küp şeker boyunda beyaz inek peyniri(akşamdan suda bekletilip tuzu tamamen atılmış olcakmış) 1 tatlı kaşığı pekmez karıştırılcak bu da 90 cc lik mamaya eklencekmiş. öğlen havuç-pirinç ya da havuç-patates sebze yemeği akşama da 30 cc yi geçmeyecek şekilde şeftali suyu ya da elma suyu. Yaa ben hayatımda böyle bişey ne duydum ne gördüm. Kızımın kilosu konusunda sinirimi bozduğuna mı üzüleyim yoksa verdiği şu menüye mi yoksa 4 aydır bu doktora gittiğime mi? Ya da bunlar doğru şeyler ben mi yanlış biliyorum?? Bi akıl verin bana :( :(

Canımcım Duru zayıf değil ki gayet iyi kilosu.Ben geçenlerde patates, bezelye ve havucu karıştırıp çorba yapıp verdim..3 öğün ara öğün fazla geldi ama bana.Ben günde 1 kere veriyorum.

:kupa::kupa::kupa:
KIZLAAAAAARRRRR......

Hira'mın banyosunu yaptırdım ilk kez tek basıma kazasız belasız aglamadan hallettik cok sukur oh bee...

Ohhh misss :) Tebrikler kuzum.

Laylam çok geçmiş olsun.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuşş canımalıntı yaptım cıkmamıs :( canım senin kuzu zayıf değil ki.doktor neden öle demiş acaba.sen üzme kendini seni rahatlatacak bi doktora git sen.levent bey elanın doktoru hatta ben salı götürücem.keske denk gelsek senle orda :) bir de şahika hanım var demiştim ben sana ondan randevu almana gerek yok canım o cocuk poliklinikçisi hafta içi hep orda ama bazen hafta sonuda orda oluyor.sen götür levent beye için rahatlasın.adam relaxdır.seni dinler muayeneden önce uzun uzun sor herseyi yanıtlar.ben giydirdiğim coraba kadar soruyorum :) duru barbi bebek gibi biz iremle onu öle seviyoruz resminden.mesala kayra kikirik :) tuna shrek,ela da fiona shrekin kız versiyonu :) kızlar bu isimleri irem koydu bebişlere öle seviyor onları gördükçe :))

Ay isimlere bayıldıııım :)) Alem kız bu İrem yaaa... Hiç görmesem tanımasam da çok seviyom minnoşu :) Kız Nazoşum için mi temiz nedir, senin salı günü randevun kaçta? :D Aldım Levent beyden randevuyu, salı saat 8.30 a :D :D

Bizim 3500.Demek su an asagi yukari ayni durumdayiz.
Dahasi Ada mamayla bu kadar alabildi... Anne sutu alsa nolcakti acep.
Doktor benimkine de iri diyo kime inancaz simdi.

Hatirliyorum da azosla hamileyken bebeklerimizin kilosu ayni gorunuyodu. Onunkine müko cok iri diyodu adaya benim doktor cok zayif.
Azos yanlis hatirlamiyosam 3050 gr dogurdu ben 3500:D

Hhhhhhh gülsem mi ağlasam mı bilemedim ben bu doktorlara... Bizi de sapıttırıyolar her biri başka bişe diyo. Sonra kendimiz çözmek için uğraşıp ama ben böyle okudum şöyle duydum deyince okumayın böyle şeyler diye kızıyolar.

Ben kizimin sarisin olacagina oyle emindimki :)
Benim annem babam acik kumraldir. Dedem sarisindir.
Baba tarafim da acik renklidir.
Kiz kardesim epey sarisin renkli gozlu.
Benim saclarim universite son sinifa kadar misir puskulu gibi sapsariydi... Sonra sik sik boyadim. Kizila,siyaha,koyu kestaneye...Sacimin yapisi bozuldu koyulasti. Simdi acik kumral.
Esim kumral-sarisin,yesil gozlu,sakallar biyiklar sapsari :)
Sen bizim kiz bi dogdu saclar kapkara :D
Surat benim fotokopim karismasi imkani da yok :D
Ama o saclar döküldüldü dipten acik kumrallar geliyo...

Valla Babuşum, hatırlıyorsanız benim tickerımda bile esmer bebek vardı. Ben hep kara kaşlı kara gözlü kıvırcık siyah saçlı bişe hayal etmiştim. Ama beni ters köşe yaptı hatun. Şimdi o kadar alıştım ki, bi tane daha yapsam o da esmer olmazmış gibime geliyo :D

ben de aslında haftaya yada ondan sonraki hafta ankaraya gitmek istiyorum. giyecek birşeyler bakmam lazım :deli:

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey? :dance: :dance:

Canımcım Duru zayıf değil ki gayet iyi kilosu.Ben geçenlerde patates, bezelye ve havucu karıştırıp çorba yapıp verdim..3 öğün ara öğün fazla geldi ama bana.Ben günde 1 kere veriyorum.

:eek: Sağol Azom... Bence de çok fazla. Salı Nazomun doktoruna gidicem bakalım ne dicek. O da başlayalım derse artık el mahkum dicem...

Kızlar selam nasılsınız bakem

Selam Dunyam, çok şükür iyiyiz sen nasılsın? Batuhan nasıl oldu? Gittiniz mi doktora?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lidılııım haftaya ya da sonraki haftaya dediğin hangi haftalar? Ben bu cumartesi geçti zaten, diğer cumartesi kısa süreli tatile çıkıcam inşallah da ondan soruyom...

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Simusum iyiyiz cok sukur bir sıkıntımız yok.

Gittik doktora devlete filmini cektiler bir sorun yok dedi doktor ameliyat falan demedi devlet ya saglıgında bir sıkıntı gormedikce ameliyat yaptırmazlar. Bakalım bu hafta ozele gostercem ozelde yaparlarmı diye dahaaklı ermeden yaptırayım ki anlamasın istiyorum.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar ya bebisini kendi odasında yatıran yatagına donence yada ninni soyleyen bisiler koyan varmı ? acil tavsiyeye ihtiyacım var ????

anne karnındaki seslere gerek yok artık die dusunuyorum daha cok ninni yada masalcı bisiler lazım ??

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Lidılııım haftaya ya da sonraki haftaya dediğin hangi haftalar? Ben bu cumartesi geçti zaten, diğer cumartesi kısa süreli tatile çıkıcam inşallah da ondan soruyom...

cnm 16sı yada 23ü, belki 30unda memlekete geçerken de olabilir. işlere bağlı. bu haftasonu düşünmüştüm. pazara sınav görevi vermişler :uzulme:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ya bebisini kendi odasında yatıran yatagına donence yada ninni soyleyen bisiler koyan varmı ? acil tavsiyeye ihtiyacım var ????

anne karnındaki seslere gerek yok artık die dusunuyorum daha cok ninni yada masalcı bisiler lazım ??

ben 1,5 aydır yatagında yatırıyorum tatlım odasında artık ama odasındaki şirinler suretleri yetiyo benim miniğime uyanınca onlarla konuşuyo tülüne kapıya felan bakıp... bişi almadım gerek duymadım nedense ama alsaydım projeksiyonlar varya müzikli onlardan alırdım heralde...

oğluşumla atanın fasulya şarkısını dinleyip göbek atıyozzz ohhh yandan halimem yandan severim seni candan.....:huri:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

ben 1,5 aydır yatagında yatırıyorum tatlım odasında artık ama odasındaki şirinler suretleri yetiyo benim miniğime uyanınca onlarla konuşuyo tülüne kapıya felan bakıp... bişi almadım gerek duymadım nedense ama alsaydım projeksiyonlar varya müzikli onlardan alırdım heralde...

oğluşumla atanın fasulya şarkısını dinleyip göbek atıyozzz ohhh yandan halimem yandan severim seni candan.....:huri:

ohh :) benim yerimede at göbecikleri..bizde Hira'yla balkondayız evin icinde durulmuyo..ya bikac hafta daha sonra napcaz yaa ??

klima istemiyorum hasta olur diye ama cam acmak ta yetmcek sanırım neyle serinletcez biz bu kuzuları aksam ozellikle uyurken

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ohh :) benim yerimede at göbecikleri..bizde Hira'yla balkondayız evin icinde durulmuyo..ya bikac hafta daha sonra napcaz yaa ??

klima istemiyorum hasta olur diye ama cam acmak ta yetmcek sanırım neyle serinletcez biz bu kuzuları aksam ozellikle uyurken

ohhh sende benim yerime havalan bacımm bizim evimizin bir balkonu bilem yok :aglayan: ben kafayı yemek üzereyim klimadan başka carem olmamasına ragmen acmıyorum camlar açık sadece ama esmiyo günde 3 kez banyo yapıyorum oğlumuda hemen hemen hergun yıkıyorum

muhahhaaahhhh len volkan konaktan yarım yarım parçasını açtım tesadüfen oğlum şarkıya eşlik ediyorr :Dyerlerdeyimmmmm:kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar