2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Yahu ben size SMA alın demedim mi? Piyasada içinde şeker oranı en az olan mama dedim. Allalalalalaa :D Regli de olursun. Bekle şu yaz tatilini yap da sonra ol bari :dill: Bilgiler için de tenk yu beybi. Ben bi kamu kurumunda uzmanım minnoşum. :huhuu: Öperim

ben hiçduymadım görmedim dün ilk kez duydum adını
ya ist. avrupa yakasında kimler hangi dra gidiyor
ne uzmanı

bize de doktor ilk sma ile başlayın demişti. işe başlayacağım zaman her ihtimale karşı sormuştum. şimdilik sütle idare ediyoruz bakalım...
ama leadercan bana aptamil daha iyi demiştin kız :D alacağın olsun :D

kızlar bugün Tunayı okula götürdüm, teyzeleriyle bahçe sefası yaptı, abilerinin ablalarının , müdür amcaların kucaklarında gezdi durdu. manyak ettik çocuğu. bir yoruldu kiiiiii, şimdi mışıl mışıl uyuyor. yarın yine mi götürsem diyorum :eek:ys:

ha bir de simuşum benim göğüsler de pörsük, ama sağdan 100-150 çıkıyor hala.(sol vasat-20-30 anca, resmen tek göğüsle beslemeye çalışıyorum )sağmayı dene bir bakalım. sıkmayla anlaşılmaz. sanırım şu ünlü bayana götürenlerden birinin 4.ay notlarında da yazıyordu. göğüsler eskisi gib sert değildir ama bu süt olmadığı anlamına gelmez gibi birşey...

benim 100-150 bile çıkmıyo gün sonu itibariyle tabii

götür götür yorulur iyi uyur :D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
baya ara verdim giremedim
geçmişide okuyamıyorumm çooooookkk ilerlemiş sayfalar
umarım can sıkıcı hiç bişi yoktur

biz iyiyiz çok şükür kızım ara ara ishal oluyo sanırım biraz ateşi çıkıyo çok sulu kaka yapıyo sonra geçiyo
ama çok haraketlendi bebişim çığlıklar atmaya başladı yavrum çookk tatlı oldu çokkkk

bu arada istanbulda olan kızlar bebeişlere ne giydiriyorsunuz ????

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
Ahahahaha heee uçan daire :D :D Şimdi Hayatım, bizim iş yeri daire başkanlıkları şeklinde örgütlenmiş. Yani bi nevi departman gibi. 22 daire başkanlığı var. Ben de bu daire başkanlıklarından birinde 10 kişi kadarlık bi ekiple çalışıyom. Bunlar benim daire arkadaşlarım oluyo. Kızım da lölölö diyince böyle anlamsız bi şekilde; "anne salak mısın sen yaaa" der gibi bakıyo :D :D

Maşallah Azom, Allahım esirgesin. Darısı da başımıza olsun inşallah... :huhuu:

:( Tez zamanda iyileşir inşallah Adamız... Benim hatun da gece 2 den 5 e kadar uyumadı. Ağlayıp sızlandı. Sanırım diş çıkarcak bu çocuk. Yoksa niye bu kadar huysuz ki?

Ecrinim çok üzülüyom bebelerimiz rahatsızlandığında yaaa... :( İnşallah Defnemiz de tez zamanda toparlar... Ayağını yakalayıp emdiğine göre 1-2 güne bişeyciği kalmaz inşallah... :huhuu:

Benimki de öyle. 4. ay kontrolünde, idrar tahlili yaptırdığımız yerde 6100 müydü ne. 300 gr zor almış 1 ayda. Olsun. Sağlıklı olsunlar da...

Sağolasın Demetcim. Çok sıra beklenmiyo mu orda? Bide doktor kaç dk ilgileniyo? Uzun uzun anlatıyo mu bu ay şunları yapıcak buna dikkat edelim şöyle yapmayalım falan diye?

Valla şuan ben de aç bıraktığımı düşünmeye başladım, çünkü benim memelerden sağsam sanki 50 zor çıkar. iyice pörsüdüler, hiç şiş şiş değiller. Sıkıyom bazen gıdımla süt çıkıyo. Zaten çocuk da kilo almıyo... :acep: yahu acaba bu çocuk açlıktan mı ağlıyo? :sok

walla cnm 20 dakka felan kalıouz biz sırada beklemiouz zaten böle daire daire gibi her bölüm mesela bi apartmanda her daire bir bölüm çocuk,kadın hast vs.. o yüzden hem sıkıcı da deil oyuncaklar felanda var bekleme yerinde...randewulu çalışıolar...o yüzden beklemiousun..hemşire ve ebelerde çok ilgili ben ilk gittiğimde bi ebe tam 1 saat bana emzirme eğitimi wermişti,bebek beslenmesi hakkında felan beraber hem emzirdim hemde süt felan sağmıştık..düşün o kadar iş arasında..ben çok memnunumm tavsiye ederim istersen numarasını da veririm ha ayrıca telde de bilgi alabiliousun dr dan

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
offffffff yine kimseyle konuşamadım yaa
yarında kardeşimin kep töreni var giremem herhalde

hepinizi öpüyom kızlar Allaha emanet olunnn

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bize de doktor ilk sma ile başlayın demişti. işe başlayacağım zaman her ihtimale karşı sormuştum. şimdilik sütle idare ediyoruz bakalım...
ama leadercan bana aptamil daha iyi demiştin kız :D alacağın olsun :D

kızlar bugün Tunayı okula götürdüm, teyzeleriyle bahçe sefası yaptı, abilerinin ablalarının , müdür amcaların kucaklarında gezdi durdu. manyak ettik çocuğu. bir yoruldu kiiiiii, şimdi mışıl mışıl uyuyor. yarın yine mi götürsem diyorum :eek:ys:

ha bir de simuşum benim göğüsler de pörsük, ama sağdan 100-150 çıkıyor hala.(sol vasat-20-30 anca, resmen tek göğüsle beslemeye çalışıyorum )sağmayı dene bir bakalım. sıkmayla anlaşılmaz. sanırım şu ünlü bayana götürenlerden birinin 4.ay notlarında da yazıyordu. göğüsler eskisi gib sert değildir ama bu süt olmadığı anlamına gelmez gibi birşey...

İnşallah dediğin gibidir minnoşuuuum. Bu arada ben de hatırlıyom Lidırın aptamil önerdiğini :D Bebeler artık yeni yüzler görmekten çok hoşlanıyolar sanırsam demi?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
baya ara verdim giremedim
geçmişide okuyamıyorumm çooooookkk ilerlemiş sayfalar
umarım can sıkıcı hiç bişi yoktur

biz iyiyiz çok şükür kızım ara ara ishal oluyo sanırım biraz ateşi çıkıyo çok sulu kaka yapıyo sonra geçiyo
ama çok haraketlendi bebişim çığlıklar atmaya başladı yavrum çookk tatlı oldu çokkkk

bu arada istanbulda olan kızlar bebeişlere ne giydiriyorsunuz ????

Geçmiş olsun Mannakçım, demek ki bu bebeler bi ishal bi kabız böyle böyle büyücekler... Allah hem onlara hem bizlere yardım etsin... Amin.

walla cnm 20 dakka felan kalıouz biz sırada beklemiouz zaten böle daire daire gibi her bölüm mesela bi apartmanda her daire bir bölüm çocuk,kadın hast vs.. o yüzden hem sıkıcı da deil oyuncaklar felanda var bekleme yerinde...randewulu çalışıolar...o yüzden beklemiousun..hemşire ve ebelerde çok ilgili ben ilk gittiğimde bi ebe tam 1 saat bana emzirme eğitimi wermişti,bebek beslenmesi hakkında felan beraber hem emzirdim hemde süt felan sağmıştık..düşün o kadar iş arasında..ben çok memnunumm tavsiye ederim istersen numarasını da veririm ha ayrıca telde de bilgi alabiliousun dr dan

Aaa o iyiymiş, yani telde bilgi alabilmen. 24 saat ulaşılabilir mi peki yoksa sadece hastane saatlerinde mi ulaşılabilir? Yaa ben ne çok pimpirikliyim yaaa :(

Ben "bunalım" lardayım

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
benim minnoşda cok fena kucaga alıştı dün krize girdi resmen eve dönünce; gezmek dolaşmak istiyormuş, alıştı cocuk bisürü insana istanbulda şimdi canı sıkılıyor sanırsam

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
niye ki
bebişe kim bakıyo

Kim bakamıyo desek daha doğru olur sanırsam... Kardeşim bakamıyo. Neyse bu haline de şükür. Bebek 2 aylıkken kardeşime diyodum, hadi konuşsana Duruyla diye. Kardeşim aynen şöyle; "Duruuuuu, Duruuuuuu hadi konuş!" Bu aşamadan en azından çocuu tutma aşamasına geldik, ama bi türlü susturmayı başaramıyo. Uykuya çok düşkünüm ben Hayatım, oldum olası böyleyim. Yani annemin dediğine göre çocukken de uykum çok ağırmış, hatta annem altıma işicem diye tuvalete kaldırmaya çalışırmış kalkamazmışım, sonra da kadıncağız beni kucağında koştur koştur tuvalete taşırmış. Tüm bunlar olurken yaşımı merak ediyorsan söyliiim: 10 :D :D :D İşte o yüzden, yani uykusuzluktan bunalımlardayım...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
mamayı biz en başından beri SMA Gold veriyoruz, sarı kapaklı ama istanbulda Lacivert kapaklı vardı, aynı sanırsam...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
benim minnoşda cok fena kucaga alıştı dün krize girdi resmen eve dönünce; gezmek dolaşmak istiyormuş, alıştı cocuk bisürü insana istanbulda şimdi canı sıkılıyor sanırsam

Günaydııııın...
Hmmmm ben de tırsıyom bundan. Ya biz bu bebeleri nası büyütcez yav? Bu arada oldunuz mu aşıları? Ben eşimi bekliyom. Heran gelebilir, sessiz sadesız çıkarsam bilin ki eşim geldi ve aşıya gittik... kaaac

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Simuşcum uykuyu bende cok severdim, ama hamilelikle birlikte aha az uyku yetmeye başladı sankim, darısı başına canım. çok zor oluyor uykusuzluk yaa......

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Pikem ben anlamadım ne iştir, tiroitten mi astımdan mı valla çözemedim ama ne zaman az uyusam, uykumu alamasam sürekli kusuyorum. Çok fena oluyorum ben yaaa... Hiç tahammülüm yok uykusuzluğa. Ben bu uyku yüzüne kaç sınava başvurup girmemişimdir :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikem ben anlamadım ne iştir, tiroitten mi astımdan mı valla çözemedim ama ne zaman az uyusam, uykumu alamasam sürekli kusuyorum. Çok fena oluyorum ben yaaa... Hiç tahammülüm yok uykusuzluğa. Ben bu uyku yüzüne kaç sınava başvurup girmemişimdir :D

canım olabilir cidden alakası yani yada başka bişeyle de alakalı olabilir, ama eminim seni cok zorluyordur...
bana bi de sabahları cok hafif yaptıgım yoga cok cok cokk iyi geldi biliyomusun.. senelerdir düzenli olarak yaparım ama.. şiddetle tavsiye ederim.. (hani şu güneşe selam dedikleri hareketleri yanim)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

yok gülüm olmadık, 14:30 da randevumuz var...

Bizim burda aşılar hep sabahtan yapılıyo, herif aradı geliyyymiş, sokağa girmiş hatta. şimdi damlar :D Ben çıkayım yavaştan. Öff yaa bu bebe de 6 dan beri yeni yattıydı, şimdi aşı yüzüne uyancak. Amaaaan.. Neyse öptüm sizi. ve ben bu mesajı yazarken eşim geldiiii :D dua edin de kızım az çıkarsın yaygarayı :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar