Haklısın canım ama alışmam zaman alacak gibi.
Akşamüstü 7 gibi uyuyor en geç 8. Ben de 11-12 arası kaldırıp altını değiştirip, yediriyorum.Azcık oynuyoruz sonra yatıyor.Bir dahaki kalkışı ya sabah 6 ya da 8 ruh haline göre![]()
Canım çok geçmiş olsun.
alısırr azomm sende alısırsınn. üzme kendini bende kızlara katılıyorum sen onun gelecegi için calısıyosun. benim baktırcak kimsem yok olsa bnde hemen işe baslarım. kızımdan bir an ayrılasım yok ama sonucta 2_3 yıl sonra kres anaokulu vs o benden ayrılcak. onun daha ii sartlarda olması okuması zaman gecirmesi cok önemli. simdiden okullarda gözüm neresi olur nasıl olur. iyisini yesin ,güzelini giysin.benim yaslılıgım için de sigortamın bitip emekli olmam lazım. kiii hem kızıma yük olmayayımm hayırlı bi evlat olsa bile hem kendime yetebileyim. insana en cok yaslılıkta para lazım. gencken bugün calısır yarın yersin ama yaslnaınca yok.
yani sen cok ii bi annesin. ne yapıyosan yine onun için:ask:
Ada da bu sabaha keyifsiz basladi. Zaten gece de yine aglama krizi geri gelmisti. Agladi inledi uyumadi. Esime dedim arabayla gezdirelim bari oyle uyur belki. Ciktik bikac tur attik uyudu yine ihlaya ihlaya. Saat dokuz bucuk gibiydi. Yari ac yari tok uyumasina ragmen dort bucuga kadar da uyanmadi. Sabah sekiz gibi kalkti.yine keyifsiz...az mama emdi ilacini verdim kustu,ne var ne yok cikardi.doktoru aradim normal iki uc gune rahatlar daha ded.kusunca rahatladi galiba uyudu simdi.
tatlım kendiminkine ayrı seninkine ayrı üzülüyorum inan. cok mama verme keyifsizler yemiolar koca insan gibi. ben 2 gündür 20 20 10 10 veriodum. pazar gecesi yarım saatte 1 kalktım 2 yudum mama içip yatıyodu. dogdugunda bu kadar uykusuz kalmamıstım. allah baska dert vermesin yavrularımıza
Kiyamammmmmm
Ama uzulme azosum bu duygu durumu da duzelwcek,en azindan katlanilabilir olacak... Sen yavrun icin calisiyosun,eline guzel bi firsat da gecti oyle bak kuzu,uzulme.
BiZ burdayiz dertlesmek istediginde
İshal salgini gecen senelerde de vardi millet kirilmisti salgindan yine peydahlandi desene....
Gorumcemin oglu da llmustu gecen yil....
Belki size onlardan gelmistir?
heralde cnm. yok onların hepsi bizden sonra oldu. kardesim de defne hasta die bize geldiler 2 gün sonra oldu. bu da bz tecrübe oldu. bide ası yaptırdım ben bu cocuga ishal için. ası olmasa demek ne olcaktı allah korusun