2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ecrin ve bblau canlarım Allah tez zamanda bebelerinize şifa versin
Rabbim daha büyük dertlerden hastalıklardan korusun cümlemizin yavrusunu

ben güneş kremi mustela aldım
ancak sürekli sürme D vitamini alsın dedi drum
öğlene kadar sürme güneş alsın
öğlen sıcağın alnında çıkarma çıkarırsan krem sür
akşamüstü krem sürme dedi

ecrin drum bana muz alerjiktir verme dedi

gökçe aden'in kgsu gayette iyi neresi zayıf

simoşum anladım cnm inşallah dediğin gibi bişi olmaz
Saolasın canım...
Kız gökçenin oğlan bence de zayıf değil...Benimkinin kilosu adenden az benimkine dombili dedi acildeki doktur.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selaaam,

en sevmediğim akşamdan merhaba herkeşlereee :D ütü konusunda iyice formumdan düşmüşüm. tam bir buçuk saatimi aldı, sıkıldım yarım bıraktım hem de
sizler nasılsınız?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
sen böyle dedikçe sana kızasım geliyor biliyormusuuuun? :miyagi: çok şükür Şahin sağlıklı, kiloyu naapcan? bu akşam bir haber okudum bin kez şükrettim herşeyimize...

öyle ama neden kg almıyo ki onu anlamıyorum
süt de sorun yok ee akşam mamasını da yiyor
ama zayıf
tabii önemli olan sağlıklı olması çok şükür bin kere

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selaaam,

en sevmediğim akşamdan merhaba herkeşlereee :D ütü konusunda iyice formumdan düşmüşüm. tam bir buçuk saatimi aldı, sıkıldım yarım bıraktım hem de
sizler nasılsınız?

selam canım...al benden de o kadaaar bende hiç sevmioum pazar akşamlarını...yok kıyafet hazırla ütüle yerleştir çok yoruyo insanı...hoş ben eskisi kadar ütü yapmıyorum artık..eskiden çoraplara kadar ütülerdim tam bir düzen hastasıydımm..şimdi ise sadece liva hanımın kıyafetlerini,eşimin gömleklerini ütülüoum diğerleri ütü odasında bekliyoo ne zaman giyceksem o zaman ütülüyorum onları da...hele liva hanımla hiç yapılmıoo...ütünün sesini duyunca dudak büküo..korkuo buharından sanırsamm..sevmicek kızım benim ütü yapmayıı oooohhhhh:smileymix:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ben sadece şahin'in bikaç şeyini ütüledim
diğerlerini bıraktım oldum olası sevmem ütü

Tunanınkileri Allah razı olsun annem ütülüyor boş vakitlerinde. ben eşimin ve benimkileri ütüledim.
ya tatlım bebikom da kilo alamamaktan şikayetçi ve anladığım kadarıyla yiyor da. evlenene kadar ben de öyleydim. 47 kilonun üstüne çıkamazdım... ama sağlıklıydım çok şükür. Şahin de öyle

haber de şöyle: 43 saat doğum yapmasını beklemişler, tamamen susuz kalması ve ebe hatası nedeniyle sonuç ne mi? beyinde %70 hasar, sara hastalığı, kalbinde delik, çenede kırık-ebe yüzünden olmuş, akciğerde problem :(

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın... bizler çok çoooook şanslıyız

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam canım...al benden de o kadaaar bende hiç sevmioum pazar akşamlarını...yok kıyafet hazırla ütüle yerleştir çok yoruyo insanı...hoş ben eskisi kadar ütü yapmıyorum artık..eskiden çoraplara kadar ütülerdim tam bir düzen hastasıydımm..şimdi ise sadece liva hanımın kıyafetlerini,eşimin gömleklerini ütülüoum diğerleri ütü odasında bekliyoo ne zaman giyceksem o zaman ütülüyorum onları da...hele liva hanımla hiç yapılmıoo...ütünün sesini duyunca dudak büküo..korkuo buharından sanırsamm..sevmicek kızım benim ütü yapmayıı oooohhhhh:smileymix:

aynen canım. genellikle giyeceğim zaman ütülüyorum. ama ilk 3 gün için hazır kıyafetler olmalı. okula gittiğim günler inan Tuna'dan başka hiçbir işle ilgilenmiyorum, daha doğrusu ilgilenemiyorum....

son hafta buarada, okul kapanınca seminer dönemi çabucak geçeeeeeer

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
merhaba kızlar,
öncelikle babuşum ve ecrin cok cok geçmiş olsun, Rabbim dermansiz dert vermesin, okuyunca üzüldüm, ama cok sükür ki fark etmissiniz ve hemen doktora götürmüssünüz...

kızlar geçmişi cok okuyamadım, umarım herkesler iyidir, hepinizi cok özledim, biz bu aksam döndük, Noyancım ucakta cok daraltmadı bizi neyse ki... az biraz agladı tabii ama sıkıldıgı için, iniş kalkıs cok hırpalamadı neyse ki...

istanbula gitmek o kadar iyi geldi ki anlatamam, herkesi ve istanbulu cokkkkk özlemişiz, oglumda memleket havası almış oldu, anasının babasının topragini görmüş oldu diye sevindik. Daha sonra ayrıntılı konusuruz insallah.

Buarada işe başlayan oldu mu?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
merhaba kızlar,
öncelikle babuşum ve ecrin cok cok geçmiş olsun, Rabbim dermansiz dert vermesin, okuyunca üzüldüm, ama cok sükür ki fark etmissiniz ve hemen doktora götürmüssünüz...

kızlar geçmişi cok okuyamadım, umarım herkesler iyidir, hepinizi cok özledim, biz bu aksam döndük, Noyancım ucakta cok daraltmadı bizi neyse ki... az biraz agladı tabii ama sıldıgı için, iniş kalkıs cok hırpalamadı neyse ki...

istanbula gitmek o kadar iyi geldi ki anlatamam, herkesi ve istanbulu cokkkkk özlemişiz, oglumda memleket havası almış oldu, anasının babasının topragini görmüş oldu diye sevindik. Daha sonra ayrıntılı konusuruz insallah.

hoşgeldiniz canııım. biz de seni özlemiştik. çok sevindim iyi bir seyahat olmasına...

ben işe başladım ama sanırım biliyordun zaten dimi? bir de azoş başladı geçen hafta... başka hatırlamıyorum. ssshumo vardı yanılmıyorsam.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hayatımm ordaysan şu oğluşunu bi göreyim ya herkes gördü bi tek ben görmedimm wallaa

hemen ekliyom

Tunanınkileri Allah razı olsun annem ütülüyor boş vakitlerinde. ben eşimin ve benimkileri ütüledim.
ya tatlım bebikom da kilo alamamaktan şikayetçi ve anladığım kadarıyla yiyor da. evlenene kadar ben de öyleydim. 47 kilonun üstüne çıkamazdım... ama sağlıklıydım çok şükür. Şahin de öyle

haber de şöyle: 43 saat doğum yapmasını beklemişler, tamamen susuz kalması ve ebe hatası nedeniyle sonuç ne mi? beyinde %70 hasar, sara hastalığı, kalbinde delik, çenede kırık-ebe yüzünden olmuş, akciğerde problem :(

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın... bizler çok çoooook şanslıyız

ayyyy Allahım şifa versin

evet HayatiM ben de Şahini hiç görmedim :(

ekliyomm

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ALINTI YAPMAYINNNN

Nazar Duası

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
merhaba kızlar,

kızlar geçmişi cok okuyamadım, umarım herkesler iyidir, hepinizi cok özledim, biz bu aksam döndük, Noyancım ucakta cok daraltmadı bizi neyse ki... az biraz agladı tabii ama sıldıgı için, iniş kalkıs cok hırpalamadı neyse ki...

HOŞGELDİNİZZ

yok ben daha başlamadım ama bugün ağladım ağıt yaktım resmen anırdım oğlum ben seni bırakıp nası işe gitceeeeemmm diye :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar