günaydınnn kızlarrr.. kabuss gibi gibi 2 günden sonra karsınızdayım. gecmişi okuyamadım. aksama bakarım artık.
persembe günü nezosa gittim. 120 degil 150 cıktı kayıtta spiral. neyse girdim. canım yandı ama hakikatten dayanılmıcak gibi degildi. 2_3 kez denedi. en son tamam bitti dedi ultrasonla kontrol edelim gidiceksin. ohh dedim. ama bi baktı yüzü degişti. bünye kabul etmiyo derler ya hani öle bişi dedi. ayyy o da geldi beni mi buldu olmuyo mu simdi yani dedim. ipini bile kestim ama ultrasonda baktım rahim geri itiyo dedi.daha fazla zorlarsam rahim delinir. sezeryan oldugun için de rahim agzı falan dar ayrıca uterusun da geriye dogru dedi. hapı igneyi falan anlattı ama ben paraya mı olmayısına mı cektigim acıya mı üzüleyim bilemedigimden dinleyemedim bile.
ögleden sonra görümcem kendi dr unu aradı. anesteziyle takan. adam demiş ki öyle bişey sözkonusu degil. hastahanede uyutmak istemiyolar , hastanın canını da fazla yakamıyolar canlı canlı tutmadı diolar. ben kesin takarım. 245 lira fiyat verdi ve anestezisisz takmadıgını söledi. dün için randevu aldık. ama bu sefer de defne de bi halsizlik bas gösterdi.
gece uykuda ögürdü ve kustu. yan odada olsa falan ben yetisene kadar allah korusun düsünmek bile istemiyorum. aldım cevirdim hemen. sonra avazı cıktıgı kadar bagırmaya basladı. kaka yaptı ama içinde resmen beyaz beyaz parcacıklar vardı ve ishal. neyse gece yata kalka bitti. sabah bi daha agladı bi daha kaka bu sefer de sümük gibi. dr u aradım zaten pazartesi randevumuz vardı 1 saat sonraya verdi hemen gittik. bi halsizlik var ama ates yok, öksürük ,kusma 1 defa. tahlil istedi bi de ilac verdi. bakteriyel bişi gibi dedi. idrarı 1 saatte verebildik kukusuna bi poset yapıstırdılar. ama kakayı yapmak bilmedi. bu arada bende anesteziyi randevuyu unuttum kahvaltı ettim:bayil: dr randevuyu aksam 7 ye kaydırdı öle olunca.
neyse görümcemle kızını aktarıcagı okula gittik kayınvalidem e var ordan da dr a gidicez. cocuk bişi yemio kayınvalidem de sen girince aglıcak az emzir az mama yapalım die diretince yaptım mamayı. daha biberonu agzına koymamla cocugun ögürmesi bir oldu. benn a aaa aaaaaa derkenn benim üstüme, kendi üstüne, arabaya heryeree öyle bi kustu ki anlatamamm. resmen burnundan cıktı. o kadar mama yememiştir gün içinde nerden cıktı o kadar anlamadım. onu soyduk tek badi kaldı, babası eve gitti kıyafet almaya, bende kusmuklarımla dr a.
anestezici hiçişi hatırlamıcaksın dedi. hakikatten beni nasıl giydirdiler arabaya nasıl gittim hiç hatırlamıyorum. dedigine göre cok da güzel tutmus ria. 15 gün sonra kontrol var.
bitti sanıyosanızz yanılıyosunuzz:sok
görümcem bize gelin evde yapamazsın dedi. zaten arabada da uyudugumdan gittik

yarı baygın hadi bi umut deyip cocugga mama yaptım yine. mamanın azıcıgını içti kii bi kokuu. aayy kaka yaptı dedim sevincle. yarım saatte hastaneye yetiscek ya. bi elimde kaka cubugu bi elimde telefon esimi arıyorum. bi yandan da cocugun altını actım. kaka ii gibiydi. tam yeni bezi takıyodum ki bi yapmaya basladı:sok bu sefer kadıncagızınn bütün koltugunaa ordan sofbeni actılar yıkayalım heryeri kaka oldu die banyosunun yerlerine kadarr dünya kadar kaka yaptı

ben kosa kosa hastahaneye kakayı yetiştirmeye.sonuclar yarım saate cıktı. nöbetci dr a gösterdik. degerleri normal korkmayın zaten bugün baslamıs. dr unuzun verdigi ilacları kullanın.ama yinede ishal artarsa, siddetli kusarsa arka arkaya cocugu getirin dedi. ben eve geldigimde kızcem mısıl mısıl uyuyodu. onlar cay içerken bende uyuyakalmısım zati ruh gibiydim. ama nasıl derin bi uyku kendi evime nasıl geldigimi de hatırlmaıyorum desem yeri var.

ys:
bugün cok dinc uyandık. ilaclara devam. bizim kız da 11 e kadar uyudu beimle bir. ama keyfi gayet yerinde oyun oynadık baya. simdi yine uyudu. bende biraz evi toparlıcam.