2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bana herşey yakışırda kızın tekine sevgilisi evlenme teklif etcekmiş.
Ay bankaya gitcektim ama merak ettim :D
Kız da triplere gircek kabul etmicek sanırsam :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bende acım ama dolap tam tam takır.. :D Yoğurt ve meyve var onları yiyorum şimcik..Oğlanı zorla uyuttum her an zırlayabilir..:) Dolabın tam takır olmasının nedenide yarın sabah kısmetse annemlere gitcem eşimin bir aylık kursu var ve bende bir ay kalcam onlarda..ve oğlumuda sünnet ettirmeyi düşünüyorum kısmetse..
Kızlar dün pilaav yapıyordum tam suyunu dökerken cazz diyebir ses gelir ya benim oğlan bastı ağıdı..Ufacık şeylerden korkuyor.. :S Bende öyle çok korkağım..Eşim sana çekmiş diyor ama çekmesin bana yaa çünkü çamaşır makinasının içindeki çamaşırlar iç içe geçer ya ilk zamanlar ondan bile korkardım eşimi çağarırdım.. :D Yani benim durum vahim..:)

:D benimkide korkuyo herseyden korkmasa da kulak kabartıyo ufacık seslere bile napcaz bilmem :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hee yeter tabi daha ne olsun..ben dun yemek yapmadım esim kapanısta oldugu icin sadece kendime gore bisi uydurverdim..ama bu aksam yaparım ama once karnımı doyurmam lazım ac ayı yemek yapmaz :D sonra girisirim patlıcanı kozlicem o sırada bezelyeyi yaparım en sonda makarnayı yaparım o basit zaten..biraz fazla yapıyorum artık yemekleri 2 gun yencek sekilde napayım :( onceden gunluk yapardım simdi boyle walla

Ben de hiç sevmem üstüste aynı yemeği yemeyi iki gün..Annem kulakları çınlayasıca öyle alıştırdı bizi.
İlle dünden çorba kalsa ana yemek yenilenir, ne bileyim yanındaki pilavı,makarnası nesi varsa o yenilenir.
Ama bu ara çok tembel tenekeyim.kaaac

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
BABALAR GÜNÜ GELİYOOOOO........

kızlar ne almayı dusunyonuz ?
ben bikac yerde sey gordum,baba-oggul yada baba-kız adını yazdırıyosun kupalar var..yada yılın en iyi babası oscarı var :)
bu tarz orjinal bisi olsun istiyom ben kızının adıının yazdıgı ne bilim

Ben ayakkabı aldım,hatta dayanamadık verdik bile :D
Doğum günü,babalar günü birlikte oluverdi :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bende acım ama dolap tam tam takır.. :D Yoğurt ve meyve var onları yiyorum şimcik..Oğlanı zorla uyuttum her an zırlayabilir..:) Dolabın tam takır olmasının nedenide yarın sabah kısmetse annemlere gitcem eşimin bir aylık kursu var ve bende bir ay kalcam onlarda..ve oğlumuda sünnet ettirmeyi düşünüyorum kısmetse..
Kızlar dün pilaav yapıyordum tam suyunu dökerken cazz diyebir ses gelir ya benim oğlan bastı ağıdı..Ufacık şeylerden korkuyor.. :S Bende öyle çok korkağım..Eşim sana çekmiş diyor ama çekmesin bana yaa çünkü çamaşır makinasının içindeki çamaşırlar iç içe geçer ya ilk zamanlar ondan bile korkardım eşimi çağarırdım.. :D Yani benim durum vahim..:)

Bizimki de öyle.Ben hamileyken trafik kazası geçirdim acaba orda mı korktu diyodum ama,sanırım herkeste var....
Demin hapşurdum ondan korktu tam çığlığı basıyodu (öncesinde bi dudağını büzüp ben şimdi ağlıcam sinyali veriyo) hemen sakinleştirdim.Ama mesela babasında olsun bu olay babası sakinleştiremiyo.
Ya da benim yanımda daha mı az korkuyo bilemiyorum.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ben ayakkabı aldım,hatta dayanamadık verdik bile :D
Doğum günü,babalar günü birlikte oluverdi :D

bende ayakkabı dusunuyodum ama esim cok gıcıktır her seyi begenmez ayakkabı konusunda :D o yuzden vazgectim..bole kisiye ozel seyleri arastırıyorum..sihirli kupa olabilir üstünde kızıyla babasının adını yazdırırım yada kızımın fotografını tshirt e bastırabilirim bilmiyom ya..tabi bide Hira'yla nası gidip halletceksem bunları

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
öncelikle selamlar kızlaar...hayırlı cumalar olsun hepimizee... bblau cum bizim kızda şuana kadar yalnız bir kere döndü bilioum aramızda gün farkı war ama bence ortada korkulcak durum yok döner merak etmee..bu arada gaz olayını bende bitti kurtulduk dioudum ama bizimki de aynen başladı doktora sordum normalmi bitmesi gerekmiomu diee bu aralar bu aylarda da arada şiddetli olabiliomuşş hemen biticek die bişey yok dedi..biliousun geçenlerde bizde livayı böyle acile götürdük... korkma canım inş en kısa zamanda kurtuluruzz... bu arada benim arkadaş Allahtan derece almadı walla triblere girerrdimm mazallah:durbun:

ooooo aramızda epey var canım....ada 18 ocakta doğdu....
bizim kız totoyu kaldıramıyo....

Tepki
56
Bizimki de öyle.Ben hamileyken trafik kazası geçirdim acaba orda mı korktu diyodum ama,sanırım herkeste var....
Demin hapşurdum ondan korktu tam çığlığı basıyodu (öncesinde bi dudağını büzüp ben şimdi ağlıcam sinyali veriyo) hemen sakinleştirdim.Ama mesela babasında olsun bu olay babası sakinleştiremiyo.
Ya da benim yanımda daha mı az korkuyo bilemiyorum.

Ayy hele oo üst dudağını içine çekip ağlamaya başlama sinyalini veriyorlar ya yavrularr bitiyorum resmen.. Babalarını sadece akşamları görüyorlar ya onlara bizim kadar güvenmiyorlar bence.. :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bende ayakkabı dusunuyodum ama esim cok gıcıktır her seyi begenmez ayakkabı konusunda :D o yuzden vazgectim..bole kisiye ozel seyleri arastırıyorum..sihirli kupa olabilir üstünde kızıyla babasının adını yazdırırım yada kızımın fotografını tshirt e bastırabilirim bilmiyom ya..tabi bide Hira'yla nası gidip halletceksem bunları

ben internetten aldım. hiç riske girmedim ayakkabı modeli için converse giyer,numara da belli,netten verdim siparişi.
yoksa modeli beğenmeyebilir dediğin gibi.
bi de yine hep giydiği modelde başka bi ayakkabı daha aldık...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben internetten aldım. hiç riske girmedim ayakkabı modeli için converse giyer,numara da belli,netten verdim siparişi.
yoksa modeli beğenmeyebilir dediğin gibi.
bi de yine hep giydiği modelde başka bi ayakkabı daha aldık...

güle güle giysin babanız :) bakalım ben nasıl kaarar vercem poff

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Bilmiyom... Acaba şu normal sandalyeye monte edilen şeylerden mi alsam ki?? :acep:
:) :)

onlardan ben pek emin olamadım o anca ekstra alınabilir

Sorma nasıl güldü kuzum, yedim bitirdim akşam onu :D
İş çok zor geldi valla, hiç bilmediğim birşeyi baştan sıfırdan öğreniyorum.Ama sanki bugün biraz daha iyiyim.Zamanla alışcaz :(

Evet kuşum aynısının tıpkısı, sadece çingene olduğumdan rengi kırmızılı :D

ayy kıyamam kuzey'e
öğrenirsin cnm ilk günlerin tabii ki acemiliği olur ve hiç bilmediğin bi iş

sen memnun musun nasıl çok yer kaplıyo mu boyu ayarlanıyo mu

Kızlar yaaa bu adeti erkene çekmenin bi yolu var mı biliyonuz mu? Şimdi ben tatile Allah kısmet ederse 1 Temmuz itibariyle çıkmayı planlamıştım ama, adet olacağımı unutmuşum... Nerdeyse 1 sene olmayınca :tskler: Ve adet de ayın sonunda oluyorum. Mesela şuanda dün başladı gibi ama daha gelmedi... Eli kulağında... Naapcam ben yaaa? Temmuzun 7-8 inde çıksam bu sefer de 20 Temmuzda Ramazan başlıyo... Ayrıca ek gıdaya geçme zamanına denk geliyo... :( Ek gıdaya 6. ayı tamamladıktan sonra başlasak geç mi olur ne dersiniz?

ben geciktirmeyi biliyorum
2 kere geciktirdim biri tatile giderken
biri de evlendiğim gün o da balayına gitmicek olsak asla geciktirmezdim :D

Günaydın canlar...
Bana kardeşim hediye etti.Chicco Polly Mrs.Owl almış.
Şu bak:

güle güle kullan cnm bu da pahalıymış ama güzel görünüyor

Mama sandalyesine geeeeeeeeeel :D :D :D

Mübarek bar oturağı gibi! Bebelerin önüne farklı boy ve ebatlarda biberonları dizer oturturuz artık :D :D

çok asortik cnmm :)

Kızlar demiştim ya Ada kaç günlerdir huysuz.Gündüz uyumuyor, uyku gözlerinden akıyor uyutmaya çalışınca kendini yırtarcasına ağlıyor.Uyutmasan mızmızmız inler gibi sürekli.Uyuduğunda azıcık uyuyor ve uykudan ağlayarak kalkıyor,uyku arasında ağlıyor.
İştahı da azdı.
İki gündür böyleydi.Dün gece iyice arttı.Gece uykusuna alışkın olduğu saatte geçemedi yine ve başladı ağlamaya.Birkaç saat hiç susturamadık,bir yerinin ağrıdığına kanaat ettik.Gaz gibi de aynı zamanda ama en yoğun gazlı zamanında bile bu kadar uzun süre böyle yapmadı,en azından uykuyu reddetmedi diye acile götürelim bari dedik.Ama gece saat 12ye geliyordu.Her zaman gittiğimiz hastaneyi aradım gece acilde çocuk doktoru yokmuş.Maalesef özel hastanelerin durumu böyle.Eskişehirde de bunu yaşamıştım,Acıbademde bile gece çocuk doktoru yoktu ve acil hekimi ben bebekten anlamam deyip bakmamıştı.
Neyse burdan tecrübemle,en iyisi Zeynep Kamile götürmek dedim.Nihayetinde kadın ve çocuk hastalıkları hastanesi,doktor olmaması gibi bi durum olamaz.Aldık gittik.Anam ne kalabalık.Gazdan ağlayan bebeklerden tut,karnı ağrıyan çocuklara kaynıyo ortalık.Düşünün ki sıra numarası veriyolar.
Zaten arabada uyudu bizim kız.Orda da hiç uyanmadı.Muayeneye 1.5 saatte filan anca girdik,sıramız anca geldi.
Bizden önceki bebekle dakikalarca alakadar olmasına karşın bizimle pek de öyle alakadar olmadı doktor hanım.
Uyuyordu Ada da zaten.Gaz gibi görünüyor dedi,zaten arabada uyuması tipik bir göstergeymiş.Arabada gezdirmenizi öneririm dedi.Metsil damla önerdi,ama o da üretimden kalkmış eczacı öyle dedi,doğruysa artık.
Birde caljel yazdı,sağ diş patlıyor o da ağrı yapar dedi.
Böyle dönemlerde ağrı kesici uygulanabilir dedi,ben zaten paranox vermiştim yarım.
Jeli de kendi doktorumuza sormadan kullanmam.Cumartesi götüreceğim nasipse,yarın yani.
Bir de henüz dönmedi daha dedim,normal mi.
Hemen kilosu fazla biraz ama dedi.Daha kilosunu sormamıştı,gözüne öyle geldi herhalde.Ne kadar dedi 6640 gram dedi.Doğum kilosunu sordu 3.5 kilo dedim.Bir ay-25 gün kadar önde dedi.Boyu da 65 cm ama dedim.
Yok dedi bir ay sonra olması gereken kiloda.
Ona bi 25 gün filan süre tanıyalım, dönmezse polikliniğe getirin dedi.
Şimdi bunu taktım kafaya.
Ben hiç yere filan da yatırmıyodum.Genelde koltukta gözetimimde ve biraz yüksekte yani yastıkta yatıyodu.Yastık kusmalarımızdan kalan bi alışkanlık.YEre yatırmadığımdan mı dönmedi bugune kadar acaba?
Bugun yere yatırdım bakalım,altına yorgan battaniye serdim,üstüne de oyun halısı.
Şimdilik oyun halısının oyuncaklarıyla konuşuyo,çene hiç durmadı ama kıç da kalkmadı :D
Ya kızlar normal mi hepinizin bebeleri döndü mü?
Özellikle Adayla günü yakın olanlar, lilacs, hayatım?

cnm geçmişi olsun
metsil biz ilk doğduğunda kullanıyoduk
şimdi sab kullanıyoruz
şahin 1 kere döndü yüzüstünden sırtüstüne ama tersinden dönmedi hiç ama yatakta yerde değil
bizimki de hiç oyuncaktan anlamıyo öööleee bakıyo ben de ondan korkuyorum niye anlamıyo diye

Babuşum yazdıklarını okudum. Öncelikle geçmiş olsun. Duru da bu aralar çok huysuz ve huzursuz. Dün gece aynen Ada gibi uyanmadı. Saat 10 da besledim saat 1 miydi neydi kalktı ve o saatten 4 e kadar uyumamış. Uyumamış diyorum çünkü ben yattım, babası baktı. Bacağım bu aralar felaket ağrıyor, kızı yatağına yatırmak/kaldırmak için eğilemiyorum bile o derece... :( Çok korkuyorum geçmezse ağrılar ameliyat olmak zorunda kalırsam ve protez takılırsa diye... Neyse mevzuyu dağıtmayayım... Sanırım hatunun gazı vardı. Hatta ben eminim gazdan dolayı uyumayıp ağladığına huysuzlandığına. Çünkü dün ve ondan önceki gün sadece 1 kez kaka yaptı. Oysa 3 gün önce ishal mi diye düşünmüştüm çünkü 5-7 kez yapmıştı. Gaz sancısı gelince ne masaj, ne gaz şurupları vs hiçbiri fayda etmiyo. Öööööyle yüzüstü yatırıp sırtını ovuyoruz başka bişe bilmiyoruz çünkü...

Dönme mevzuuna gelince, benim hatun geçen ay 5850ydi, geçen hafta gittiğimizde 6100 mü ne öyle bişe çıktı ama dönmüyo. Yani bence kiloyla tamamen ilgisiz. Bize de doktor bu ayın içinde döner demişti ama halen sadece biraz sağa biraz sola yan yatıyo ayağını yakalamaya çalışırken... Ben anormal bi durum olduunu düşünmüyom Allahın izniyle... Sen de içini ferah tut...

cnm neden ameliyat falan diyosun ki ne var o kadar bacağında

Biz tatil yerinde bu bebelere ne giydircez yav? Yani şimdi mesela ben alta kısa kol body, üste tulum giydiriyom evde... Sıcak yerde tek kat mı giydircez? Üşümez dimi?

şu an şahin de uzun kollu çtçıtlı bodyu var sadece ve cam açık üsütünde battaniye de yok

hadi cnm giyiminden demiştir onu bir kaşık suratın neresi 1,5 yaşında ayy
bakışlarımız babasına benziyo

OLABİLİR GİYİMDEN Bİ DE YAKIN ÇEKİM YA CNM:) ay bu yazı nie büyüdü

e bebek de chicco lar indirimliymiş şu aralar, ama normal fiyatlarını bilmediğim için uygun mu bilemiyorum.

benimki sırt üstünden yüz üstüne daha dönmedi, dediğin gibi yan dönüyor, yan döne döne 180 derece döndürüyor kendini baş ve ayaklar yer değiştiriyor ama yüz üstü dönmedi daha, yalnız bir kere yüz üstünden sırt üstü dönüverdi, bir daha da olmadı, ben artık her gün yüz üstü yatırıyorum ama bence de daha önce yatırsak daha önce dönerlerdi...

sağol canımm

içiçe geçmiş çamaşırdan neden korkuyon kız :D
ben de ani seslenmelerden ve anide karşıma çıkan birinden korkarım çığlık atarım
ilk evlendiğimizde alışmışım tek kişilik yatakta yatmaya
adam her dönüp bana dokunduğunda çığlığı basardım
evde karşıma çıkınca korkardım
ablam da öle
ilk evlendiğinde eniştemle evin içinde karşılaştıkça çığlık atarmış
bigün kızmış ayyy ne sessiz geliyosun diye
eniştem de
aaa napıyım boynuma çan mı takayım demiş hahahahaha

ben bikac yerde sey gordum,baba-oggul yada baba-kız adını yazdırıyosun kupalar var..yada yılın en iyi babası oscarı var :)

babama 1963 chevrolet impala model araba aldım
ama eşime daha almadım ve ne alcamı da bilmiyom

kızlar babyfirst de cööö eeee hihihi diye b, çizgi film var gördünüz mü şahin bayılıyo ona :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
AZOOOOOOOŞ, nası geçti ilk günün? İcra mevzuatı biraz gıcıktır, en başta karışık gelebilir ama öğrenince zevkli gelmeye başlar. Ders çalışırken ki dönemlerimden biliyom :D

Korkutucuydu canım :D Bugün daha iyi gibiyim, ilk günkü korkum kalmadı en azından.İnşallah zevk alacağım günler çabuk gelir zira şu an kafam pek birşeye basmıyor :D

Kızlar yaaa bu adeti erkene çekmenin bi yolu var mı biliyonuz mu? Şimdi ben tatile Allah kısmet ederse 1 Temmuz itibariyle çıkmayı planlamıştım ama, adet olacağımı unutmuşum... Nerdeyse 1 sene olmayınca :tskler: Ve adet de ayın sonunda oluyorum. Mesela şuanda dün başladı gibi ama daha gelmedi... Eli kulağında... Naapcam ben yaaa? Temmuzun 7-8 inde çıksam bu sefer de 20 Temmuzda Ramazan başlıyo... Ayrıca ek gıdaya geçme zamanına denk geliyo... :( Ek gıdaya 6. ayı tamamladıktan sonra başlasak geç mi olur ne dersiniz?

Adeti erkene alma yolunu bilmiyom canım ama ek gıdaya 6. aydan sonra başla zaten anne sütü alıyor nasılsa Duru.

Biz tatil yerinde bu bebelere ne giydircez yav? Yani şimdi mesela ben alta kısa kol body, üste tulum giydiriyom evde... Sıcak yerde tek kat mı giydircez? Üşümez dimi?

İnce giydir, kendin ne giyiyorsan aynısını giymesi iyi olurmuş.

Ben Kuzey'e beyaz bi tshirt alıp babasının resmini bastırcam üstüne :D Sabah o işe gitmeden giydircem :p

ayy kıyamam kuzey'e
öğrenirsin cnm ilk günlerin tabii ki acemiliği olur ve hiç bilmediğin bi iş

kızlar babyfirst de cööö eeee hihihi diye b, çizgi film var gördünüz mü şahin bayılıyo ona :D

Haklısın canım

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hmmm..anladım yani simdi yarım kollu kısa bacaklı tulum gıydırsem olurmu ki?
oluyo ya hem kolları yarım hem bacakları sort gibi oyle ? tabi icinden yarım kollu zıbın da giydiririm..:acep:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam kizlar :)) dun banyomuz cok maceraliydi ela balik gibi kaydi ablasinin kucaginda ve kahkahadan[COLOR="Red" catlicakti neye guldu bi anlam veremedik ama cok eglendiler:) bolelikle ela icin de dus sezonu acildi artik fileye gerek yok demekki :)

gecmisi okudum bu ara tum bebisler huysuz demekki bizim doktor amca bebeklerin bazi haftalarda buyume ataklari gecirdigini bu donemlerde surekli huysuz olduklarini,surekli beslenmek istediklerini ve daha bir suru sey anlatmisti.12 .hafta ve 17 . hafta en yogun ataklarin oldugu donemlermis 17. haftalik olan yada olmak uzere olan kuzucuklar varsa buyume ataginda olabilir kizlar bi gecede uzarlarmis bole zamanlarda :)

simus canim bence 6. ay gec ek gida icin iremi kitaplara ve doktorlara uygun buyuttum hersey kuraldi ve nihayetinde cok zorlandik gercek yemeklere gecerken elada daha erken baslicam zaten bu ek gida isi doyurmak icin degil yutmayi tat almayi bagirsaklari hazirlamak icin bir donem ela su an sadece gece yatmadan 90 lik mama aliyor ama ben bu ayin sonunda ufaktan baslamayi dusunuyorum doktorumuz demesede :)

sizin yazdiklarinizi okuyunca aklima iremdeki hallerimiz geliyor sabah ezaniyla doktorlardan eve girislerimiz :) hakikaten tecrube insani rahatlatiyormus hele de ben gibi gamsiz baykuslari :d

babusum donme isine gelince endiselenme sakin seni cooookk iyi anliyorum irem tombik bi bebekti bu kicini kaldiramaz der dururdu kaynanam olan cadi :) donmezdi iremde ama nihayetinde dondu,yurudu hepsi farkli iste kiloylada alakasi yok bu isin ela da henuz donmek icin bisey yapmiyor ama ana kucagindan kendini atmak icin totoyu kaldiyor ve yari bele kadar atiyor kendini :))

operiz sizi benim minik buzag uyandi beni sagacak :evet:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben geri geldiiiiiimmmmmm.
Yine bi ağlama atağı geldi kızlar, uykusu var gözler kıpkırmızı,ovuşturuyo ama kucağıma alır almaz uyutma pozisyonunda basıyo çığlığı.
Uyutmasam da ağlıyo yada ıh ıh ıh diye inliyo.
Napıcağımı şaşırdım, azıcık dalar gibi oldu yatağa koymaya kalktım yine bastı yaygarayı.En sonunda acildeki doktorun verdiği diş jelini sürdüm,biraz masaj yaptım.
Oymuş.Sustu, gülmeye başladı.
Sonra koydum arabaya,bankaya gittik.Orda da mızlamadı pek.
Dönüştede aradabada uyudu.Eve gelince hiç ellemedim.
Koridora koydum şu an arabada uyumaya devam ediyo :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
2 gündür Adayla bankaya gidiyoruz.Bugün de yine banka işi çıktı.Of gözümde büyüdü şimdi hiç canım istemedi.

biz daha hiç yalnız çıkmadık, uyumuyo benimki arabada, annemler yakınımda güya ama onlara bile gidemedik daha yalnız.

yazıkk, dişi ağrıyomuş demek ki minnoşun... bizim jelimiz de yok, benimki de en son saat birde mama yedi 1 buçukta uyudu hala uyuyor... uyandıracam artık, endişelenmeye başladım...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kizlar :)) dun banyomuz cok maceraliydi ela balik gibi kaydi ablasinin kucaginda ve kahkahadan[COLOR="Red" catlicakti neye guldu bi anlam veremedik ama cok eglendiler:) bolelikle ela icin de dus sezonu acildi artik fileye gerek yok demekki :)

gecmisi okudum bu ara tum bebisler huysuz demekki bizim doktor amca bebeklerin bazi haftalarda buyume ataklari gecirdigini bu donemlerde surekli huysuz olduklarini,surekli beslenmek istediklerini ve daha bir suru sey anlatmisti.12 .hafta ve 17 . hafta en yogun ataklarin oldugu donemlermis 17. haftalik olan yada olmak uzere olan kuzucuklar varsa buyume ataginda olabilir kizlar bi gecede uzarlarmis bole zamanlarda :)

simus canim bence 6. ay gec ek gida icin iremi kitaplara ve doktorlara uygun buyuttum hersey kuraldi ve nihayetinde cok zorlandik gercek yemeklere gecerken elada daha erken baslicam zaten bu ek gida isi doyurmak icin degil yutmayi tat almayi bagirsaklari hazirlamak icin bir donem ela su an sadece gece yatmadan 90 lik mama aliyor ama ben bu ayin sonunda ufaktan baslamayi dusunuyorum doktorumuz demesede :)

sizin yazdiklarinizi okuyunca aklima iremdeki hallerimiz geliyor sabah ezaniyla doktorlardan eve girislerimiz :) hakikaten tecrube insani rahatlatiyormus hele de ben gibi gamsiz baykuslari :d

babusum donme isine gelince endiselenme sakin seni cooookk iyi anliyorum irem tombik bi bebekti bu kicini kaldiramaz der dururdu kaynanam olan cadi :) donmezdi iremde ama nihayetinde dondu,yurudu hepsi farkli iste kiloylada alakasi yok bu isin ela da henuz donmek icin bisey yapmiyor ama ana kucagindan kendini atmak icin totoyu kaldiyor ve yari bele kadar atiyor kendini :))

operiz sizi benim minik buzag uyandi beni sagacak :evet:

Benimki şu an 18 haftalık....Atakmı acaba nazom bizimki de...Bi de 10. hafta gibi böyle olmuştu, bi gün hiç unutmam banyo yaptırmıştım ilk kez kendi başıma, anam dünyayı başıma yıkmıştı.Kendim bakmaya da yeni başlamıştım o zamanlar, kabustu kabus :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ben geldimmmmm

temizlik ve yarına hazırlık derken saati 4 ettik iyi mi? :dance2:
Tunanın keyfi yerinde maşallah ama uyumuyor gündüz. çıldırceeeeeeem hep oyun ve arkadaş istiyor. kendi kendine oynaması 10 maksimum 15 dk. sonra bağırmaya başlıyor, almazsan şiddeti artıyor, almamakta ısrarcıysan ağlamaya başlıyor. ve dakikalarca susmuyor...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Ben geri geldiiiiiimmmmmm.
Yine bi ağlama atağı geldi kızlar, uykusu var gözler kıpkırmızı,ovuşturuyo ama kucağıma alır almaz uyutma pozisyonunda basıyo çığlığı.
Uyutmasam da ağlıyo yada ıh ıh ıh diye inliyo.
Napıcağımı şaşırdım, azıcık dalar gibi oldu yatağa koymaya kalktım yine bastı yaygarayı.En sonunda acildeki doktorun verdiği diş jelini sürdüm,biraz masaj yaptım.
Oymuş.Sustu, gülmeye başladı.
Sonra koydum arabaya,bankaya gittik.Orda da mızlamadı pek.
Dönüştede aradabada uyudu.Eve gelince hiç ellemedim.
Koridora koydum şu an arabada uyumaya devam ediyo :D

canım Tuna'nın da derdi o sanırım. parmağımı ağzına sokunca emerdi hemen. şimdi sımsıkı ısırmaya çalışıyor. baktım ben beyazlık görmedim ama yakındır herhalde. doktoru bize de 3.ay kontrolünde vermişti jel. ama ben sürekli kullanmadım. damakları sertleştiriyor ve süreci uzatıyor diye duydum birkaç yakınımdan. bilmiyorum artık. çok huzursuzsa sürüyorum biraz :smileymix:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar