2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ALINTI YAPMAYIN

Nazar Duası

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ya kızlar gece kaç saatte bir emziriyorsunuz çocukları? ben hala 2,5-3 saatte bir kalkıp emzirıyorum.

tatlım ben ne zaman kalkarsa o zaman emziriyorum, genelde 9 buçuk 10 gibi uyuyup 3- 3 buçuk gibi ilk kez uyanıyor, ama sonra en fazla üç saat daha uyuyor...

hayatım maşallah şahin paşaya... Allah nazarlardan saklasın...sonunda gördüm şükür... yazık kız çocuğa çıkar bezi kafasından...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Her bebegin huyu ayri iste.
Ecrininki daha aralikli beslenince uyanmiyomus mesela. Ada da tam tersi,toksa daha uzun uyuyo. Gunduzki yorgunluk durumuna da bagli ama eger hemen yatmadan yediyse 6 saat kadar uyanmadan uyuyo. Ama mama almasinin etkisi buyuk. Daha tok tutuyo bu bi gercek....

kızz nesi ayrı aynı işte:D bebeler büyüdü daha cok içiyolar artık mamayı da sütü de. e simdi 150 lik mama içince bi daha 3_4 saat yeme ihtiyacı duymuyo. uyuyunca daha uzun. simdi defne 7 de falan yiyio. 8 de yatıyo. gece bi aksilik olmazsa 1 de falan kalkıyo. sonra süt bi daha kalkıss sabah 5 falan. bi daha süt artık ister 9 ister 9.30 kalkıs. mama cok tok tutuyor gercekten.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
tatlım ben ne zaman kalkarsa o zaman emziriyorum, genelde 9 buçuk 10 gibi uyuyup 3- 3 buçuk gibi ilk kez uyanıyor, ama sonra en fazla üç saat daha uyuyor...

hayatım maşallah şahin paşaya... Allah nazarlardan saklasın...sonunda gördüm şükür... yazık kız çocuğa çıkar bezi kafasından...

niye yazık kız çok yakıştı bence oğluşuma :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bu kızzz yidi beni yaaa.. döndü döneli sırt üstü yatamıyo.. döner dönmez de bagırmaya baslıyo. ben düzeltiyorum o bi daha dönüyo. sabahtan beri 100 kere aynı seyi yaptık sıkılmadı da:sok

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızz nesi ayrı aynı işte:D bebeler büyüdü daha cok içiyolar artık mamayı da sütü de. e simdi 150 lik mama içince bi daha 3_4 saat yeme ihtiyacı duymuyo. uyuyunca daha uzun. simdi defne 7 de falan yiyio. 8 de yatıyo. gece bi aksilik olmazsa 1 de falan kalkıyo. sonra süt bi daha kalkıss sabah 5 falan. bi daha süt artık ister 9 ister 9.30 kalkıs. mama cok tok tutuyor gercekten.

gece de 150 mi veriyorsun her seferinde...benim sütüm de azaldı iyice, eskiden gece emip uyurdu rahatça, şimdi bir de mama yapıyorum, ama ne kadar emdiğini bilemediğimden kafama göre yapıyorum...

niye yazık kız çok yakıştı bence oğluşuma :D

ilerde hesap sormasın :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gece de 150 mi veriyorsun her seferinde...benim sütüm de azaldı iyice, eskiden gece emip uyurdu rahatça, şimdi bir de mama yapıyorum, ama ne kadar emdiğini bilemediğimden kafama göre yapıyorum...

yok cnmm ilk yatarken bi tek. sonrakilerde emziriyorum. ama bu incir işe yaramazsa bi iki güne mamaya baslarız

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

sorar mı dersin :D

yok cnmm ilk yatarken bi tek. sonrakilerde emziriyorum. ama bu incir işe yaramazsa bi iki güne mamaya baslarız

ayyyy ecrinnnn bayıldımmmm sen de bebişin de çok güzelsiniz maşallahhhhhhhhhhh

incir ne bi de

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam kızlar kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum
Kayra bir haftadır çok huysuz gecede gündüzde yalnız bırakamıyorum avazı çıktığı kadar ağlıyor önceden yatırıp yemek falan yapıyordum şimdi daha arkamı dönmeden kıyametleri koparıyor neden böyle oldu bu çocuk anlamadım günler nasıl geçiyor fark etmiyorum
bu arada Baturun tiyatro gösterisi ve mezuniyet balosu vardı her ikisinede ben gittim eşim Kayraya baktı zaten küçük yüzünden çocuğumu çok ihmal etmiştim iyi oldu anne oğul gezdik
bu hafta baya yoğun geçti yani öpüyorum hepinizi:basakk:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kızlar selam,
hepsini okuyamadım,burnum bi tıkalı bi acılıyo elimde ruloyla geziyom iki gündür eşimde aynı..inşallah Hira ya bisey olmaz :utan:

kafam 2o kg oldu sanki butun heryerim de agrıyo ev darmadagın oldu oof anam off...
Allah'tan su an daha iyiyim kırgınlıgım gecti sadece burnumla basım dertte bakalım..
nevar ne yok kacırdıgım muhim bisey varsa deyiverin yoksa demeyin :)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Kayra bir haftadır çok huysuz gecede gündüzde yalnız bırakamıyorum avazı çıktığı kadar ağlıyor önceden yatırıp yemek falan yapıyordum şimdi daha arkamı dönmeden kıyametleri koparıyor neden böyle oldu bu çocuk anlamadım günler nasıl geçiyor fark etmiyorum
bu arada Baturun tiyatro gösterisi ve mezuniyet balosu vardı her ikisinede ben gittim eşim Kayraya baktı zaten küçük yüzünden çocuğumu çok ihmal etmiştim iyi oldu anne oğul gezdik

selam kızlar,

sanırım bu hafta bir çoğumuz ağlamalardan muzdaripiz. 2 kadın zor yetişyoruz valla bir çocuğa :D
bu arada bakıcı işini hallettik. hadi bakalım hayırlısı

batur un mezuniyeti, tuna nın bakıcısı hayırlı olsun kızlar...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
selam kızlar,

sanırım bu hafta bir çoğumuz ağlamalardan muzdaripiz. 2 kadın zor yetişyoruz valla bir çocuğa :D

hayırlı olsun cnm bakıcınız
benimki de uyumadan evvel ağlamalara saçma sapan saatlerde uyanmaya başladı

sen solgar mı içiodun
ben geçen vitamalt ve maltana içtim pek farketmedi

Kızlar selam,
hepsini okuyamadım,burnum bi tıkalı bi acılıyo elimde ruloyla geziyom iki gündür eşimde aynı..inşallah Hira ya bisey olmaz :utan:

kafam 2o kg oldu sanki butun heryerim de agrıyo ev darmadagın oldu oof anam off...
Allah'tan su an daha iyiyim kırgınlıgım gecti sadece burnumla basım dertte bakalım..

inş. geçmez cnm hira'ya

hayırlı olsun cnm üniye gittiği günleri görmek nasip olsun inşallah

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bide 2 saatte 1 beslememeyi dene cnmm. su ayda 8 saat yemeden durabiliyorlar. biz 6 saati hiç asmadık. ama gündüz yeme saatlerinin arasını acarsan gece de aynı düzen devam eder. tecrübeyle sabittir:semsiye: daha cok yemek daha uzun uyku:huhuu:

Olmuyo ki Ecrinim, bi türlü 2,5 saati aşamadık biz beslenme konusunda. Süt az, hatun zaten gıdım gıdım içiyo, e haliyle sürekli bi açlık ağlaması yaşıyoruz... :(

selam hatunlarr... babuşum benım aden de 3-4 gundur huy değiştirdi. uyutmaya çalışırken avazı çıktığı kadar ağlıyor uyumak istemıor. kucagımda uyuyan çocuk beni itiyor napacagımı bilemedım valla

Parfüm falan mı sıkıyon ki? yada duş jelini, şampuanını mı değiştirdin ki?

simuş tracy hogg un kitabında gece siz uyumadan önce beslerseniz 5-6 saat uyur siz de uykunuzu alırsınız diyordu, ben bi gece tesadüfen denedim çünkü genelde o yattıktan bi saat sonra falan uyuyorum, erovizyonun olduğu gece uyku tutmadı, gece 12 buçukta mama yedirdim ama çocuk yarı uykulu yarı uyanık, gözünü açamıyordu, netice sabah 6ya kadar uyudu... da ben uyuyamadım kulak ağrısından... işte o gece eşim gece eczaneye gitti falan filan ben uyuduğumda saat 4 falandı. e yine 2 saat sonra kalktım şansıma tüküreyim dedim...

Hıh işte ben de onu denedim. :) Kadın diyo ki, 4 saatte bir besleyin gün içinde. Yani 7-11-3-7-9-11 işte 7 den sonra 2 saatte bire iniyo ve en son seansı 11 de verin deliksiz uyur diyo. Buna da mide doldurma diyo. Denedim tutmadı :D Çünkü bunun için sanırım öncelikle gündüz beslenme aralığını 4 saate çıkarmam gerek...

bu kızzz yidi beni yaaa.. döndü döneli sırt üstü yatamıyo.. döner dönmez de bagırmaya baslıyo. ben düzeltiyorum o bi daha dönüyo. sabahtan beri 100 kere aynı seyi yaptık sıkılmadı da:sok

Hhhhh benimki daha tam dönmüyo. Yan yan dönüyo. Ben de yanına uzanırsam sürekli burnumu ısırmaya çalışıyo :D

Selam Laylam... Noooldu ki bu bebelerin hepsine birden? :acep: Bahar mı çarptı acaba? Baturun mezuniyeti de hayırlı olsun. süper olmuş başbaşa takıldığınız :)

selam kızlar,

Hadi gözünüz aydın Lidılcım. İnşallah çok memnun kalırsın bakıcıdan.

Kızlar selam,

Var var, ben tantuniyi yaptım süper oldu :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar