- #33.701
Hayirlisi ise olsun azom insallah...
Sağol babuş Allah razı olsun.
Bu iş görüşmelerinden nefret ediyorum, acayip stresliyim şu anda.
Hayirlisi ise olsun azom insallah...
kızlarrr acayıp reglim yaa olanların da böyle cok mu oldu. hayatımda büyük ped kullanmadım bugün 3. yü taktım. normal mi ki
hayırlısı olsun azoşum...![]()
selam buarada kızlar,
çok uykusuzum. Tuna mahvetti beni dün gece. okula zor gittim. hep ağlayarak ve çok sık uyandı. memeyi zorla aldı. ateşi yoktu, gaz ilacı vermiştim. neresi ağrıyordu anlamadım. öğlen de memeyle oynadı. emmedi. gerçi annem karnı tok dedi ama canım sıkıldı işte. haftasonu da kalabalık bir grup gelcek. ikinci okulumdan diyim. şimdiden stresi sardı. liste yapayım bariyiyecekler için.
selam buarada kızlar,
çok uykusuzum. Tuna mahvetti beni dün gece. okula zor gittim. hep ağlayarak ve çok sık uyandı. memeyi zorla aldı. ateşi yoktu, gaz ilacı vermiştim. neresi ağrıyordu anlamadım. öğlen de memeyle oynadı. emmedi. gerçi annem karnı tok dedi ama canım sıkıldı işte. haftasonu da kalabalık bir grup gelcek. ikinci okulumdan diyim. şimdiden stresi sardı. liste yapayım bariyiyecekler için.
Azom canım herşey gönlünce olsun.
Kendine güvenli dur çok önemli bu. Başarılar diliyorum tatlışkom..
canım hiç canını sıkma. Selimde öyle. Emmiyor, aç gibi davranmıyorda. Annem ve komşularım normal diyor. Ben Selimi emzirirken çıt çıkarmıyorum. Yüzüme bakıyor, tebbesüm bile etmiyorum. Dikkati dağılıyor, oyun sanıyor. Bide gece uykuusnda emziriyorum.
Canımcım davet içinde pratik şeyler dene, bazılarını hazır al.
Bisküviden yapılan pastalar var, hazır kek kalıbı alıp üzerini krema ile süsleyebilirsin.
Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden.
Lidılım dün Kuzey de dediğin gibiydi gece 3te yattık.Ama 2 aşı oldu ondandır dedim ben.
Çok zor dertlerini diyemiyorlar ki![]()
Misafirler için de Allah kolaylık versin.Benim de yarın ve cumartesi var misafirler![]()
Kızlar çıkıyorum ben Allah'a emanet olun, öptüm hepinizi.
aşı olalı bir hafta olcak nerdeyseinşallah bu gece de yaşamayız. emmeyince meme şişiyor. kalkıp sağmak çok zor oluyor. zaten okula başladığımdan beri bu konuda çok fedakarlık yapıyorum. önceden yeterince stok yapmadığım için pişmanım...
bu arada ecrin sağarsan sütün bitmez. bir nebze azalır ama tamamen kesilmez en azından. ben elektrikli kullanıyorum. ilk beş dk çoğu zmn hiç gelmiyor. 20 dk sağdığımı bilirim ben. 200 ml çıktığı oluyor. ne kadar süre sağdığın çok önemli. pompalar bebekler kadar çabuk uyaramıyor ne yazıkki :smileymix:
hazır almayayım bu sefer dedim .çok erteledim gelişlerini, hep bir iş çıktı, ayıp oldu yani. kısır yaparız. cheesecake ve haşhaşlı kek, buzluktu börek ve sarma var. mayalı poğaçası süperdir annemin. bir de elmalı kurabiye. yeter herhalde
yok kız oda eymen zırto çok fena boydan öle koca adam gibi duruyo bakışları gördün mü kafa atcak gibi
hu huuuu selam kızlar. Formu takip edemiyorum uzun zamandır. Sizleri cok ozledim.
Evde zamanım olmuyor girmeye pek gecmisi okumak da zor geliyor acıkcası. Annemdeyim p.tesinden beri kafa dinliyorum burda biraz. Esimle gene ufak tefek sorunlar yasıyoruz. Cok anlayıssız oldu cıktı basıma. Umarım bu zaman icinde kendisini toplar biraz da artık rahata kavusurum bende..
Bu arada temmuz ayını zor bekliyorum kaynanamlar ve gorumcem koye gidicek 2-3 ay rahata ericem Allah ın izniyle.
Bu arada batuhan dis cıkartmaya basladı ust taraftan ve on dislerin yanındaki disi patlatmaya basladı terslik var bu iste ama hadi hayırlısı 2 gundur cok huysuz ve uykusuzdu dun gece cok sukur rahatca uyudu yavrum.
Bu ay fazla da kilo almadı yarın asımız var bakalım ne kadar almıs 10 gun once 300 gr almıstı cok uzuldum ama saglıgı sıhhati yerinde olsun da gerisi onemli degil..
Cuma gunu doktora gidicez oglumu goturmeye annemle Batuhanın ayak parmaklarında her ikisinde de 2 parmagı yapısık..Kemikleri falan ayrı ama etler yapısık birbirine bakalım doktor ne diycek.. Buyuk ihtimalle acarlar parmakları ama nasıl.. Ona da cok uzuluyorum yavrum kucuk de olsa ameliyat olucak nasıl dayanacak, ben nasıl dayanacagım? Hic bilmiyorum.. Bizden haberler boyle sizde ne var ne yok?
öyle galiba babusum. cocuktan bu yana daha tahammülsüz oldum ben. esim de daha rahat oldu. dün gece tartısmamıs cocuktan cıktı. cocuk yerde dönüyodu bi anda döndübi yarım daha dönse kafasını cekmecenin kulbuna vurcaktı. ama o kadar hızlı 2 kez dönemiycegini ben biliyorum zaten dibindeyim. esim bi bagırdı kafsını vurcak kafasını vurcak die. bende refleks dönüp esime baktım bagırınca ne oluyo gibisinden. sonra döndüm cocugu tuttum cektim. napıyosun sen yaa diye bagırmaya devam etti. tembelliginden tutmadın cocugu dio. ama bunların hepsi 5 saniyede oluyo.bu sırada ablası yanımızda annesi içerde. sen napıyosun ya cocugu da korkuttun yürüyo olsa yürümeyi bırakırdı dedim. bi süre didiştik. sonra araba koltugunun kemerinden benzer bi tartısma tam cıkarken. tembel ya dedi. annesi de kapıda ne oldu yine deyince hasta işte tutamıyo kendini illa konuscak dedim. sanki cocuga bütün gün o bakıyo. bde hala kendini haklı buluyo. tahammül edemiyorum o da inadına rahat. allah sonumuzu hayır etsin.
napim cnm kesilirse kesilir artık. bu kadar emdi die avuturum kendimi. ama gecen eve biri geldii cocuk 18 aylık hala emiyo. benimki mama da içiyo deyince hııı yetmiyo demekk deince kadın fıttırdım. halbuki bi yanlıslık yok ama işte. napim mamalı memeli 4 ay gecirdik. nasip bu kadarmıs dicem artık.
Tekrar selam kızlar..
Fragmanı izlemediniz mi yawDoğum sonrası bir kadının yaşadığı psikolojik değişiklikleri ve sorunlarını anlatıyor.İnternete düştüğü an indircem
![]()
Bu arada saat 17:30da iş görüşmem var, hayırlısı ise olsun diye dua eder misiniz benim için
hadi cnm yakından göremiyom ki küçücük resim şöle yakın büyük koysana
gözünaydın canım inşallah bigün tamamen kurtulur kendi evinde olursun
geçmiş olsun dediğin gibi ayaklanmadab yaptırmak en iyisi inşallah en az acıyla atlatırsınız
ahh ahh erkekler ne diyim hepimizin başında
canım hayırlısı olur inşallah
Sağol canım Allah razı olsun.
Gittim görüşmeye..Bugüne kadar hep farklı işlerde çalıştım, çiçekçilikten tut, satış temsilcisine..Fotokopiciden tut, ,nternet cafeye.Girip çıkmadığım yer kalmadı, sekreterlik-ön muhasebe..
Bugün de iş görüşmesine giderken kendime gaz vermek açısından will smith in başrolünü oynadığı "umudunu kaybetme" filmini düşünerek gittim..İzlemeyenler için kısaca anlatayım; bir adam var (will smith) bir hastane cihazı satarak geçimini sağlamaya çalışıyor.Ama ayda bir tane anca satabiliyor..Bunun geliri de 1 aylık mutfak masrafına gidiyor..Geçim sıkıntısı yaşıyorlar ve karısı çocuğunu da bırakarak adamı terkediyor.Adam mecbur birşeyler yapmaya, çocuğuna bakmaya.Sonra borsa işinde çok para olduğunu öğreniyor.Çok büyük bir borsa şirketi var acayip para veriyor..Bu şirket senede bir kurs açıyor ve sınav ile binlerce kişi arasından sadece bir kişiyi işe alıyor.Bu adam asılıyor derslere, tabiri caizse eşek gibi çalışıyorBu sırada ev sahibi evden çıkarıyor, yeri geliyor çocuğuyla sokaklarda bile yatıyor..Neyse efendim kursu kazanıyor ve görüşmelerde adam işi kapıyor..Ama işe kabul edildiğini öğrendiği andaki mimikleri beni ve eşimi ağlatmaya yetmişti, sevinç ve başarma azmi ile tüm duygularını resmen yüzüne yansıtmış..
İçimden geldi anlatayım dedim..İşte bu filmi düşüne düşüne hiç bilgi sahibi olmadığım bir meslek için iş görüşmesine gittim.İcra takibi avukat yanında.
Görüşme güzel geçti benden iyi bi elektrik aldıklarını söylediler.Kalabalık bir ortam..Velhasıl işe alındım kızlar.
Hem sevinçliyim hem de içim biraz buruk çünkü yarın başla dediler.
Ağlak bi haldeyim, oğlumdan ayrılmak o kadar zor ki.Bunun yanın da onun geleceği için birşeyleri başarmam lazım.İlerleyen zamanlarda performansımı arttırabilirsem maaşımın yükselebileceği bir iş.
Yarın benim için zor bir gün olacak..Ve sanırım sizlerle eskisi gibi muhabbet edemicem.Çıkış saatim 7-8.Eve gelince de oğlumla hasret gideririm şansıma uyumazsa![]()
Faceden takip etmeye çalışıcam.Akşamları fırsatım olduğunda telefondan girerim.Bugün iyi dileklerini benden esirgemeyen arkadaşlarımdan Allah bin kere daha razı olsun.Sizi seviyorum.
Gittim görüşmeye..Bugüne kadar hep farklı işlerde çalıştım, çiçekçilikten tut, satış temsilcisine..Fotokopiciden tut, ,nternet cafeye.Girip çıkmadığım yer kalmadı, sekreterlik-ön muhasebe..
Bugün de iş görüşmesine giderken kendime gaz vermek açısından will smith in başrolünü oynadığı "umudunu kaybetme" filmini düşünerek gittim..İzlemeyenler için kısaca anlatayım; bir adam var (will smith) bir hastane cihazı satarak geçimini sağlamaya çalışıyor.Ama ayda bir tane anca satabiliyor..Bunun geliri de 1 aylık mutfak masrafına gidiyor..Geçim sıkıntısı yaşıyorlar ve karısı çocuğunu da bırakarak adamı terkediyor.Adam mecbur birşeyler yapmaya, çocuğuna bakmaya.Sonra borsa işinde çok para olduğunu öğreniyor.Çok büyük bir borsa şirketi var acayip para veriyor..Bu şirket senede bir kurs açıyor ve sınav ile binlerce kişi arasından sadece bir kişiyi işe alıyor.Bu adam asılıyor derslere, tabiri caizse eşek gibi çalışıyorBu sırada ev sahibi evden çıkarıyor, yeri geliyor çocuğuyla sokaklarda bile yatıyor..Neyse efendim kursu kazanıyor ve görüşmelerde adam işi kapıyor..Ama işe kabul edildiğini öğrendiği andaki mimikleri beni ve eşimi ağlatmaya yetmişti, sevinç ve başarma azmi ile tüm duygularını resmen yüzüne yansıtmış..
İçimden geldi anlatayım dedim..İşte bu filmi düşüne düşüne hiç bilgi sahibi olmadığım bir meslek için iş görüşmesine gittim.İcra takibi avukat yanında.
Görüşme güzel geçti benden iyi bi elektrik aldıklarını söylediler.Kalabalık bir ortam..Velhasıl işe alındım kızlar.
Ağlak bi haldeyim, oğlumdan ayrılmak o kadar zor ki.Bunun yanın da onun geleceği için birşeyleri başarmam lazım.İlerleyen zamanlarda performansımı arttırabilirsem maaşımın yükselebileceği bir iş.
Yarın benim için zor bir gün olacak..Ve sanırım sizlerle eskisi gibi muhabbet edemicem.Çıkış saatim 7-8.Eve gelince de oğlumla hasret gideririm şansıma uyumazsa![]()
Faceden takip etmeye çalışıcam.Akşamları fırsatım olduğunda telefondan girerim.Bugün iyi dileklerini benden esirgemeyen arkadaşlarımdan Allah bin kere daha razı olsun.Sizi seviyorum.
yeter tatlım gayet güzel menün. bende süt stoklamam gerek ama ancak selimin emmesine yetiyor gibi. bira mayası aldım ondan içeyim. sen kullnıyorsun arttımı sütün..
hu huuuu selam kızlar. Formu takip edemiyorum uzun zamandır. Sizleri cok ozledim.
Evde zamanım olmuyor girmeye pek gecmisi okumak da zor geliyor acıkcası. Annemdeyim p.tesinden beri kafa dinliyorum burda biraz. Esimle gene ufak tefek sorunlar yasıyoruz. Cok anlayıssız oldu cıktı basıma. Umarım bu zaman icinde kendisini toplar biraz da artık rahata kavusurum bende..
Bu arada temmuz ayını zor bekliyorum kaynanamlar ve gorumcem koye gidicek 2-3 ay rahata ericem Allah ın izniyle.
Bu arada batuhan dis cıkartmaya basladı ust taraftan ve on dislerin yanındaki disi patlatmaya basladı terslik var bu iste ama hadi hayırlısı 2 gundur cok huysuz ve uykusuzdu dun gece cok sukur rahatca uyudu yavrum.
Bu ay fazla da kilo almadı yarın asımız var bakalım ne kadar almıs 10 gun once 300 gr almıstı cok uzuldum ama saglıgı sıhhati yerinde olsun da gerisi onemli degil..
Cuma gunu doktora gidicez oglumu goturmeye annemle Batuhanın ayak parmaklarında her ikisinde de 2 parmagı yapısık..Kemikleri falan ayrı ama etler yapısık birbirine bakalım doktor ne diycek.. Buyuk ihtimalle acarlar parmakları ama nasıl.. Ona da cok uzuluyorum yavrum kucuk de olsa ameliyat olucak nasıl dayanacak, ben nasıl dayanacagım? Hic bilmiyorum.. Bizden haberler boyle sizde ne var ne yok?
Simusum kaza gecirmis esin bu kadarla gelmis gecmis olsun. Allah beterinden korusun...
Simuş geçmiş olsun canım.
kızlarrr acayıp reglim yaa olanların da böyle cok mu oldu. hayatımda büyük ped kullanmadım bugün 3. yü taktım. normal mi ki
selam buarada kızlar,
Ada da dun gece ve bugun ayni sekildeydi. Bu gece uykusuna yatti yarim saat sonra sanki korkmus kabus gormus gibi aglayarak uyandi. Daha dogrusu uyanamadi bile. Zorla ben uyandirdim. Aglamayi oyle kesti....hayırlısı olsun azoşum...![]()
selam buarada kızlar,
Maalesef canim eger bebek emmiyosa istedigin kadar sag kesiliyor...aşı olalı bir hafta olcak nerdeyseinşallah bu gece de yaşamayız. emmeyince meme şişiyor. kalkıp sağmak çok zor oluyor. zaten okula başladığımdan beri bu konuda çok fedakarlık yapıyorum. önceden yeterince stok yapmadığım için pişmanım...
bu arada ecrin sağarsan sütün bitmez. bir nebze azalır ama tamamen kesilmez en azından. ben elektrikli kullanıyorum. ilk beş dk çoğu zmn hiç gelmiyor. 20 dk sağdığımı bilirim ben. 200 ml çıktığı oluyor. ne kadar süre sağdığın çok önemli. pompalar bebekler kadar çabuk uyaramıyor ne yazıkki :smileymix:
hazır almayayım bu sefer dedim .çok erteledim gelişlerini, hep bir iş çıktı, ayıp oldu yani. kısır yaparız. cheesecake ve haşhaşlı kek, buzluktu börek ve sarma var. mayalı poğaçası süperdir annemin. bir de elmalı kurabiye. yeter herhalde
Ayni sekilde canim,neye duygulandim bilmiyorum ama bi dugumlendi bogazim....gözlerim doldu okurken
filme mi, işi kapmış olmana mı, yoksa yarın kuzey'den ayrılacak olmana mı bilmiyorum
Allah inşallah hayırlısını versin canım