canım bu hafta sonu gidiyorum, inşalah bidahaki sefere görüşürüz. Anlat bize neler yapıyorsun, iyimisin, sağlığın nasıl?
hadi yaaaa tüh kötü denk gelmiş
canım bu hafta sonu gidiyorum, inşalah bidahaki sefere görüşürüz. Anlat bize neler yapıyorsun, iyimisin, sağlığın nasıl?
hadi yaaaa tüh kötü denk gelmişüzüldüm şimdi görüşürdük çokta iyi olurdu umarım diğper sefere denk geliriz..haziranın 23ü gibi döneceğim ben canım inşallah ondan sonra tekrar gelirsin
canım baya kalcakmışsın. Artık nete girebileceksin demi..
ÖZLEDİK SENİ...
TEYZELERİM ALINTI YAPMAYIN...
Ekli dosyayı görüntüle 11421
Canım annem ve oğlumla ben. Hayatımın kıymetlileri
merhaba kızlarrr...
Yarından sonra tosunumla 20 günlük olucaz...
yalnız göğüslerim felaket yara oldu emzirmek çok zor oluuyor bana canım çok acıyor...
Allahıma çok şükür emiyor yaaa maşallah şikayetm yok ağlaya ağlaya daolsa veriyorum.
Siz tecrübelisiniz ne iyi gelir ki bana
tobecim gecmis olsun ben iyi bilirim o aciyi 25 gun cektim bi sure sonra geciyor ne kremler surdum fayda etmedi yalniz slikon uc aldim onunla iyilestirdim ben goguslerimi aventinki cok iyiydi emzirdikten sonra icinde sutle beklet biraz cok iyi gelir goguslerine.insallah cabuk iyilesirsin..merhaba kızlarrr...
yalnız göğüslerim felaket yara oldu emzirmek çok zor oluuyor bana canım çok acıyor...
Allahıma çok şükür emiyor yaaa maşallah şikayetm yok ağlaya ağlaya daolsa veriyorum.
Ah cnım ne merhemler kullanıyorum bilsen...Azdaolsahafifletiyor ama geçmiyor acısı hep tekrrlıyor...
merhaba kızlarrr...
ohh kuzum maşallah kızıma daha ne annesi kız o narin olcak eymende 6000gr 64cmdi 3.ay kontrolundevalla canım benim asyam en son geçen hafta gittiğimde dr'a 5.600 gr 60 cm idi...maşallah
bu ay boyumuz çok uzadığı için sadece 20 günde 400 gr almış biraz üzüldüm ama boyu 4 cm uzamış normal dedi doktorumuz bizden haberler böyle azcıkta sen anlat bakim
sağolasın balım allah razı olsunAy Allahıııııııım yerim ben bu Eymenle Asyayııııı!![]()
maşallah Allahım esirgesin
Aslıcanııııım gitmişin ama gene gel lütfeeen, özletme kendini.
Kızlar eşim geldi, arabada çok hasar yokmuş çok şükür, doğru söylemiş yani. İndim kendim de baktım. Yarın tamire girecek. Bize de kasko geçici olarak bi araç temin edecekmiş. Eşime çarpan çocuğun ehliyeti yokmuş, lise bebeleri dolu bi arabaymış. Çocuk yola bakmadan çıkmış. Bu kadarıyla atlattığımıza sevindim. En kısa zamanda bi hayır yapmam gerek... Çocuk çarpınca eşime resmen yalvarmış, abi noolur polis çağırmayalım, ben size parası neyse veririm, benim ehliyetim yok, hayatım biter diye. Eşim de çok sinirlenmiş, sen şimdi bana vurdun, yarın birgün elalemin çoluğuna çocuğuna vurmayacağın ne belli diye. Neyse... Buna şükür, Allah başka kaza bela dert vermesin. Amin.
Kızımın da idrar kültürü çok şükür temiz çıkmış. Doktor zinco ve demir ilacı vermiş. Görünüşe göre gazdan ağlıyo demiş. Çünkü o gün de demişti, oooo çok gazlı bebek diye. Bugün de gazımız tescillenmiş oldu. Bizden haberler böyle...
tatlım merhemler filan hikaye tamam rahatlatıyor ama kesin çözüm değil benim 15 gün gögüslerimden sırf kan sağdım ben benim gibi olan çok nadir insan vardır çatlak o kadar ileriydi yani sütümü sağmadanda olmaz bir biberon kan sağıyodumAh cnım ne merhemler kullanıyorum bilsen...Azdaolsahafifletiyor ama geçmiyor acısı hep tekrrlıyor...
yok kız oda eymen zırto çok fena boydan öle koca adam gibi duruyo bakışları gördün mü kafa atcak gibisimoş geçmiş olsun cnm Allah beterinde saklasın
aslı gelmiş kaçırdım
leader o alttaki resim başkası dimi büyük kızım o 3 yaşında falan
asliyrt+, ecrinnn, littlesunshine
nasılsınız, bebişleriniz uyudumu?
ecrincim lıttılcım ee siz neler yapıyorsunuz sesiniz çıkmıyorrrrrrrrr
Selam canim.cocuk olduktan sonra evlilikler biraz sarsiliyor sanirim herkes ucundan kiyisindan yasamistir birseyler. Gecici bi surec gozuyle bak.....selam kızlarr. ay keyifsiz bi günümdeyim yine. esme dün annesinin yanında hasta dedim. ayıp ettim ama cok gerildim napiyimm. dün gece atıstık biraz. dedigine göre o da bana aynısını yapıcakmıs. beklemedeyimbizim 2 yıllık ömrümüz var en fazla 2 yıla bosanırız biz dedm. sonra konu acıldıgında gecen kavga ettik ya diorum mesela biz kavga mı ettik sacmalama dio. kavga olması için üstüne mi saldırmamız lazım bilemedim
bu arada dün gece medeni kanunu okudum. esimin hiçbir seyini talep edemiyormusum mesela evlenmeden önce edinildigi için. gerci evlendikten sonra alınana da kadının para kazanıp kazanmadıgına bakıyomus vsvs. ama benim minnacık bi yerim var adam niyeti bozsa yarısını alıcakmıs. yuh dedim yani. kadın milletinin calısmadıkca hiçbir güvencesi yok.:sok neyse
bugün reglinn 3. günü sayılır ama sanki dogumun ertesi günü. kanamam cok yogun. kendimi bildim bileli böyle bişi olmadı. bu kadın nasıl takıcak bu yogunlukla ria yı bilemedim.
görümcemin aldıgı pompayla dün aksam sagmayı denedim. önce bir iki resmen fıskırdı ama sonra yapamadım. elimle sıkıyorum geliyo pompayla gelmiyo.20 ml zor cıktı. galiba biraz sertti. wee die bi marka var onu almıs. ben bugün avent görmüştüm bi tane onu alıcam. gece de cocuk baya emdi gelmesi için. ama cooookk ince sızı oldu öyle akmadı. sanırım 12_13 yudum içti. uyuyakaldı. ayagını gıdıkladımm diktim ettim bana mısın demedi uyudu. bende yattım pasa pasa. görümcem o emmedikce sütün kesilcek pompayla sagmakla olmaz emmesi lazım dedi. bakalım ne olcak