2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
dimi :D herkes öle dio. kücükk cadıı. dün ayak üstü biyerde tost yedim yagmurda mahsur kaldık. cantadan bişi alıyodum bi baktım tepsi yürüyo. benim yakalamıs tepsiyi nası becerdiyse cekiyo. gecen de magaza da arkamı bi döndüm benle bir etek askısıyla düstü. bi ucu defnenin elinde ama. bide gülüyo:D

manuel işe yarıyo mu balım yaa manuel alayım o zaman

manuelde işe yarıyor. benim aventin aldığım hem elektrikli hem manuel çalışıyor. 250 civarında bi fiayata aldım. Yazık sütün boşa gitmesin biberon içiyorsa öyle verirsin. Anne sütü çok kıymetli aman pompayı hemen al canım

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bende lansinoh'un pompasını almıstım manuel..calısmadıgım icin gerek olmaz diye dusundum elektrikli almaya..eh ise yaradı bi muddet ama simdilerde sagıp saklicak kadar yok sütüm maalesef :dertli:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ecrinim sen defneyle dışarı çıkarken otomobillemi çıkarıyorsun. Ben selimi alıp arabayla çıkmaya cesaret edemiyorum. Aslında araba ile çıkabilsem heryere gideriz ..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bende lansinoh'un pompasını almıstım manuel..calısmadıgım icin gerek olmaz diye dusundum elektrikli almaya..eh ise yaradı bi muddet ama simdilerde sagıp saklicak kadar yok sütüm maalesef :dertli:

benimde sütüm Selime tam yetiyor gibime geliyor. Ek gıdayada 5. aydan sonra başlayacağım inşalah. Ben meyveleri dudağına deydiriyorum çok seviyor. Bugün karpuz verdim nasıl yalanıyor çok sevdi kuzucum. geçende limonu tattırdım hiç yüüznü ekşitmiyor. bende ekşiyi çok severim bu oğlanda bana çekmiş.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
benimde sütüm Selime tam yetiyor gibime geliyor. Ek gıdayada 5. aydan sonra başlayacağım inşalah. Ben meyveleri dudağına deydiriyorum çok seviyor. Bugün karpuz verdim nasıl yalanıyor çok sevdi kuzucum. geçende limonu tattırdım hiç yüüznü ekşitmiyor. bende ekşiyi çok severim bu oğlanda bana çekmiş.

demi yaa..eskiden annelerimizin nasıl yetiyomus sutu masallah 2-3 yasıa kadar emzirenler varmıs belki daha fazla..

ben daha bisi degdrmedim su vermeye calıstım bi ogurdu :)
ha bide elme yalattırdım ama oyle sapurdatmadı agzını flana :D

bende tatlıcıyımdır saglam tatlı yerim haa :cokkomik:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar kısa kollu giydiriyomusunuz dısarı cıkarken bebelere ?
kızı olanlarada sorum war,elbse giydiren varmı ? varsa kulotlu corap ve icine uzun kollu bisi giydiriyomusunuz ?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ecrinim sen defneyle dışarı çıkarken otomobillemi çıkarıyorsun. Ben selimi alıp arabayla çıkmaya cesaret edemiyorum. Aslında araba ile çıkabilsem heryere gideriz ..

yok cnm babadan bize kalmıyo.kendime de uzun bi zaman alamam. ama gözümde sürekli kaza sahneleri canlandıgından bende alıp gidemem sanırım. cok korkuyorum. cok uzak olmayan yerlere taksiyle iniyoruz, kısa mesafeye zaten yürüyoruz, annemler uzak ama metro eve cok yakın duruyo ona biniyoruzz. avm ye falan gidrsek de esim bırakıyo alıyo. ama tabi bigün zor durumda kalıcam alıcam bebemi de binicem bi acılıs olucak illa ne kadar korksamda. ama evet cok rahat olur. hem aldıgını tasımak için hem rahatlık için.
manuelde işe yarıyor. benim aventin aldığım hem elektrikli hem manuel çalışıyor. 250 civarında bi fiayata aldım. Yazık sütün boşa gitmesin biberon içiyorsa öyle verirsin. Anne sütü çok kıymetli aman pompayı hemen al canım
manuel alayım o zaman. bugün kaldı artık da yarın alalım artıkın. cok merak ediyorum ne kadar cıkcak
ECRİN'cim
ben dün eklediydim sen yoktun :dill:

saka saka bakcaksan ekliyim ama ben seninkini kacırdım hira yı emziriyodum :(

ii karsılıklı ekleselim o zaman. cıkıcam az sonra ben cıkmadan göreyim

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar kısa kollu giydiriyomusunuz dısarı cıkarken bebelere ?
kızı olanlarada sorum war,elbse giydiren varmı ? varsa kulotlu corap ve icine uzun kollu bisi giydiriyomusunuz ?

bu ara kapalı izmir ama günes varken ben giydirdim cnm. tek badiyle de cıktı, elbiseyle de cıktı kısa kolluyla da. elbiseler zaten yazlık o yüzden içine corap ve uzun kollu düsünmedim bile. sadece daha tam sıcaklar basmadı die corap giydiriyorum ne giyerse giysin. cünkü dr sen ne giyiyosan o demişti. d vitamini için de sabah 20 aksam 20 dk kollar bacaklar ve yüz acık günese cıkıcaz hiç bi yere cıkamıyosak dedi. o yüzden hiç kapatmadım tatlım.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar otomobil koltuğu olarak ne marka alacağız araştırdınızmı? Römör marka 1000Ytl civarında kraftın yeni modeli 500 civarında. Karar veremiyorum.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
HADİ O ZAMAN ECRİN'İM KOYALIM FOTOGRAFLARI

TEYZELERi ALINTI YAPMASINLAR AMA..(artık soylemeye gerek yok gerci)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
tanselimm masallahhh ikinizedeee.. pek datlusunuz ana ogul.sen sisko durmuyosunn ki bebemm masallahın varr..:utan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ecrincim
yerim ben bunu hee hakikaten bilmişe bak sen :D essek sıpası masallah..
gözler renkli mi efem :D oy oy

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kızlar otomobil koltuğu olarak ne marka alacağız araştırdınızmı? Römör marka 1000Ytl civarında kraftın yeni modeli 500 civarında. Karar veremiyorum.

biz bebecomfort u caldırınca aynısını almadım mothercare den aldım. cok rahat ve pratik. cok da ucuzdu. bi kac aya degişcek nasıl olsa kilosu dolcak. ben olsam kraft alırdım ama. hepsi aynı işi görüyor cnm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar