2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
iyi geceler kızlar,

öncelikle geç kaldım biliyorum ama, bu yola canını koymuş, her anın keyfini çıkarmaya çalışan, yavrusunun bir damla yaşına karşılık saatlerce ağlayan, hayata bambaşka gözlerle bakan bizlerin günü kutlu, mutlu, huzurlu olmuştur inşallah. her yılımız diğerinden güzel geçsin...

modem arızalanmıştı yazamadım. kusuruma bakmayın.

biz çarşamba yine bir 5 günlüğüne memlekete geçeceğiz. babamın kuzeni oğluna sünnet töreni yapıyor. bebek küçük, hava kötü diye düşünüyorduk ama sünnet olan şeker özel bir çocuk (özürlü ve engelli diyenlerden nefret ederim bu arada) ve muhtemelen evliliği söz konusu olmayacak. o yüzden bu tek merasimlerinde yanlarında olmaya, gururlarına ortak olmaya karar verdik...

HayatıM bana da geçenlerde patavatsız bir meslektaşım Tuna "şeker hastası" olmasın, bu kilo hayra alamet olmayabilir dedi :sok ay benim "kaç kilo oldu paşa?" sorusuna cevap veren dilimi eşşek arısı soksun. milletin ağzı valla torba değil. ama evire çevire yamultasım geldi. sadece "hamileyken bana şeker ölçümü yapıldı, bir sıkıntı görse mutlaka peşini sorardı doktorumuz, onlardan iyi bilecek değiliz" diyebildim ama sinirimden de çatladım...

boşveeeeeeeeeeer deyip geçmek lazım :miyagi:

senin de kutlu olsun cnm
insanlar ne kadar düşüncesiz ya

sünnet törenine de çok duygulandım
Allah sağlık versin inşallah benim kuzenim de özel çocuklardan kız

hamdolsun iyi canım verilmiş sadakamız varmış valla...

canım senin oğlan sadece zayıf.
boyu gayet normal,hatta uzun diyebiliriz.maşallah
gelişme geriliğinde kilo,boy ve baş çevresi belirgin geri olmalı.
sadece zayıf senin oğlan,rahat ol,asla da görüşme o arkadaşınla artık bence...

geçen kontrolunde dr nörolojik gelişimi ii falan dedi
sonra da maşalah nazar değdircez çocuğa dedi

benim de normal de kemiklerim çok incedir ben ömrüm boyu zayıf oldum
daha yeni obezim
bana benzemiş demekki

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
senin de kutlu olsun cnm
insanlar ne kadar düşüncesiz ya

sünnet törenine de çok duygulandım
Allah sağlık versin inşallah benim kuzenim de özel çocuklardan kız

geçen kontrolunde dr nörolojik gelişimi ii falan dedi
sonra da maşalah nazar değdircez çocuğa dedi

benim de normal de kemiklerim çok incedir ben ömrüm boyu zayıf oldum
daha yeni obezim
bana benzemiş demekki

Demek ki ince kemikli olacak canım senin oğlan,rahatla artık...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
bence de hayatım, boyu uzun, kilosu normal, hiç endişelenecek bir durum yok. maşallahı var Şahin paşanın...
neyse ben yatayım, yarın gençlik yürüyüşünde minnoş gençlerimle ben de "gençlik taslayacağım" :D

hepiciğinize iy geceleeeeeeeeer

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Bende kitabı var canım.Şu protein ağırlıklı diyet.

Keşke böyle bomboş konuşan insanlar, konuştukları konular hakkında biraz da bilgi sahibi olsalar da küçük duruma düşmeseler......

ya ben hayatımda diyet görmedim ya ben hep kg almaya çalıştım ilk kez vermeye uraşıyorum
dukan diyeti bakıyım hemen kitabına veriliyo mu bari

1 – 12 aylar arası Türk erkek bebekleri için boy kilo çizelgesi
En düşük En yüksek
1 aylık bebek 3000 g – 51 cm 5750 g – 59.5 cm
2 aylık bebek 3600 g – 53 cm 6600 g – 62.5 cm
3 aylık bebek 4150 g – 55 cm 7500 g – 65 cm
4 aylık bebek 4600 g – 57 cm 8250 g 67.5 cm
5 aylık bebek 5100 g – 58 cm 9000 g – 70 cm
6 aylık bebek 5500 g – 60 cm 9600 g – 72.5 cm
7 aylık bebek 6000 g – 62 cm 10250 g – 75 cm
8 aylık bebek 6300 g – 63 cm 10900 g 77 cm
9 aylık bebek 6700 g – 64.5 cm 11300 g – 78.5 cm
10 aylık bebek 6950 g – 66 cm 11900 g – 80 cm
11 aylık bebek 7200 g – 67.5 cm 12200 g – 81.5 cm
12 aylık bebek 7450 g – 68.5 cm 12500 g 82.5 cm

hayatım yukarıdaki çizelgeye bak senin oğlan gayet normal,zayıf da değil buna göre..

o zaman biz ortalardayız kg olarak boy çok ii
ay çok sağol canım ya rahatladım biraz olsun

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bence de hayatım, boyu uzun, kilosu normal, hiç endişelenecek bir durum yok. maşallahı var Şahin paşanın...
neyse ben yatayım, yarın gençlik yürüyüşünde minnoş gençlerimle ben de "gençlik taslayacağım" :D

hepiciğinize iy geceleeeeeeeeer

sağol cnm benimmmm
sana ii yürüyüşler cnmm senin yürüyüşün olcak yani :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya ben hayatımda diyet görmedim ya ben hep kg almaya çalıştım ilk kez vermeye uraşıyorum
dukan diyeti bakıyım hemen kitabına veriliyo mu bari

o zaman biz ortalardayız kg olarak boy çok ii
ay çok sağol canım ya rahatladım biraz olsun

Ben bikaç gün yapabilmiştim hemen de vermiştim.
Bi de pek aç kalınmıyo,tek tip beslenme ve sınırsız olduğu için,ama suyu iyi içmek lazım....Yalnız bu tip tek tip beslenmeli diyetler iyi değil diyolar,uzun süre yapmamak lazım belki de...
Biraz takılayım azıcık verip moralim düzelsin sonra hamileliğimde yaptığım 6 öğün beslenme şekline dönerim belki de...

Şahinin kilosu konusunda da cidden rahatla canım.Maşallah gerçekten iyi bebeğin,rahatla diye demiyorum,cidden öyle düşündüğüm için.Böyle patavatsızlara da prim verme,insanın psikolojisini mahvediyolar.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Okumuştum canım bunu.
İşte ben de o yüzden uzun süre yapmayayım diyorum.
Biraz yapayım kilo verip biraz moral olunca bırakayım :D

evde koşu bandı var ama şahin'den yapamıyorum
yapsam dursa duş alamam o kadar zaman durmaz
akşamları uyuyop koşu bandı yatak odasında anca haftasonu
belki işe başlayınca spor salonuna başlarım işyerinin orda sabah spor yapar sonra işe başlarım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evde koşu bandı var ama şahin'den yapamıyorum
yapsam dursa duş alamam o kadar zaman durmaz
akşamları uyuyop koşu bandı yatak odasında anca haftasonu
belki işe başlayınca spor salonuna başlarım işyerinin orda sabah spor yapar sonra işe başlarım
bende de koşu bandı vardı ama kardeşime verdim.
hiç sevmiyorum salon sporlarını.sporsuz verilse keşke :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar arkadaşımla ilişkimi kesiyorum artık
arayıp bişi demicem ama ararsa bakmıcam geri dönmicem gitmicem
çok sinirim bozuk gerçekten
daha demin yine ağladım
ablamla dün görüştük anneler gününde annemde toplandık
öyle bişi olsa bile söylenir mi dedi
ben zeten 2li testten başka bişi yaptırmadım
3li beşli detaylı vs.
ne gelirse Allahtan dedim
gelişim geriliği var ise bile o benim biricik oğlum onu herşeyden çok seviyorum yazrken bile ağlıyorum
kendime ağlıyorum
o gelişim geriliği var derken senin oğlun obez deiyemedim bile iyiniyetimden mi, Allah korkumdan mı bilmem

leader cnm sağol telsiz için

lilacs üzüldüm eşinin tutumuna

kızlar görenler nolur
bebeklerinn kaç haftalık ve kaç kg olduğunu yazar mı benim için

datlumm benimm kıssss 59 cm 5600 gr. ama asm den gelen mesj da söyle diyo bak; ücüncü ayın sonunda kızınızz 4.6 ile 6.4 kg agırlıgında ,56_62 cm boyunda olmalıdır.oglunuzsa 5 ile 7 kg arasında 58 ile 64 cm boyunda olmalıdır:ask: yani sahin oglanınn masallahı varr cnmmmm

Tepki
56

ben büyük oğlumu 8 yaşında sünnet yaptırdım lokal anestezi ile sorunsuz ve çok rahat oldu kısmet olursa Kayrayıda 7-8 yaşlarında yaptırmayı düşünüyorum bebekken yaptırmayı hiç düşünmedim hemde dayanamam gibi geliyor aşı yaptırırken bile bakamıyorum
Senin bebeğinde sorunmu var bu kadar erken sünnet düşünüyorsun ?
ben huggıes kullanıyorum bizimde kakamız bazen çıkıyor bende elimizdeki stogumuz bitince prima alayım diyordum

8 yaş geç değil mi cnm ya? Çocuk ne kadar geç olursa o kadar korkuyormuş.. piskolojisi alt üst oluyormuş.. Doktor öyle dedii..:S Şuan yani altı bezliyken sünneti yapılırsa daha çabuk iyileşiyormuş duyduğum kadarıyla bende o nedenle yakın bir zamanda memlekete gitcem gidince yaptırayım diyorumda.. Sorun yok yani cnm..Hem lokal anestezi ile olduğu halde yinede zor mu oluyor.. Çünkü bende aşılarda felan dayanamıyorum..Odadan dışarı çıkıyorum.. Genel anestezi istemiyorum cnm hem o nedenle sordum 6 aydan sonrada lokal yapıyorlarsa iyiymiş.. Bakalım gidince fikir birliğiyle karar veririz.. Ya bende anlamadım bez olayını ilk yeni doğan prima aldım sonra molfix indirimdeydi ondan aldım..Geçenlerdede eşim prima almış ama hep yanlardan sızıyor..Molfixde hiç yaşamamıştım sıkıntı..Sadece molfix primaya göre biraz kalın..Artık ince kıyafetler giydirdiğim için şiş şiş durmasın diye primayı tercih etmek istemiştim güya.. Bakalım belki benimkinde üretim hatası vardır..Teşekkür ederim ilgin için saol cnm..

daha demin yine ağladım
3li beşli detaylı vs.
gelişim geriliği var ise bile o benim biricik oğlum onu herşeyden çok seviyorum yazrken bile ağlıyorum
kendime ağlıyorum
o gelişim geriliği var derken senin oğlun obez deiyemedim bile iyiniyetimden mi, Allah korkumdan mı bilmem

leader cnm sağol telsiz için

lilacs üzüldüm eşinin tutumuna

kızlar görenler nolur

Tatlım boşuna kendini üzüp hırpalıyorsun.. Diğer mesajında okuduğum kadarıyla boyu 63 cm miş.. Bence çok iyi..Bizde 3 aylık kontrole gittiğimizde boyumuz 60 cmdi.. Yani buda bnm bebeğimde gelişim bozukluğu olduğunu göstermez.. Bak seninki daha iyi hem..Keşke elimizden gelsede öyle boş konuşanları takmasak ama işte.. Herkes birşey söylüyor bak sana birşey anlatcam.. Hafta sonu eşimin arkadaşları geldi şehir dışından Urfayı gezidrcez ben ilk kez görüyorum onları bana kalkmışdiyorki hanımı aaa senin bebek çok ufak hiç 3,5 aylık gibi durmuyor.. Sonra diğer kadında ona dediki senin bebeklerin asıl iri doğuyor..Bende gülümseyerek aslında normal 3,5 kilo doğdu dedim.. Sonra onları yolladık AVM ye gittik oğlumu emzircem emzirme odasına girdim ordaki kadında demez mi aaaa ne tombiş bir bebek.. Benimoğlum çok zayıf diyor..Yuh dedim yaaa..Oğlu 1,5yaşındaymış ..1,5 yaşındaki oğluyla benim yavrumu karşılaştırıyor hem çocuğun bacaklarını görsen tombiş tombiş nazar değmesin diye hemen saldırıya geçiyor aklısıra.. velhasıl aynı gün içerisinde bir arkadaş çok zayıf bebeğin dedi diğer çok kilolu dedi aslına bakarsan normal kiloda.. Bu arada kolyende çok güzel güle güle kullan..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günayyydınn teyzosslaaarrrrr...
herkesinnn gecmişş annelerr günüü kutlu olsunnnnnn

dün birisi bizede cok hareketli bu cocuk dedi. öyle valla dedim gece kıcı havada uyuyo:D bi baskası da isim vermiyim insallah hiperaktif falan olmaz allah korusun dedi. yok cnm dedim bebek işte kendini kurtarmaya calısıyo heralde hareketli olcak kasları gücleniyo falan dedim. sonra digeri cok bebek gördüm bunun ayında hepsi bebek yani bunun ne kolu ne bacagı duruyo dedi. hakikatten bakıyorum ya kıcını atıırıyo ya karada yüzüyo, ya kalkmaya calısıyo ama bebek bu yanii ne bileyim. oralı olmadım hiç bi gariplik olsa dr söylerdi dedim kapattım konuyu benimki hareketli bi cocuk demek dedim.

herneyse bugün ilk dönüsümüzü yaptıkk teyzosslarrr günlr süren calısmalar sonunda kızım bugünn kütt diye dönüverdi . düz cevirdimm bi daha döndü. sonra ayarları bozuldu sanırım bi 20 dk sürekli döndü durdu. garibim bugünü beklemişş demek:D işin kötüsü yerine koyar koymaz dönüyo ama geriye dönemedigi için tepine tepine aglıyo. kıyamıyorum düz ceviriyorum yine dönüyo yine aglıyo. bu garip hareket akısından sonra dönmesine sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. velhasıl tekrar sırtüstü dönmey basarana kadar burnumdan getircekkaaac

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar bu arada huggies in organigini sevmemiştim ama gecen gün mecbur kaldım bi paket aldım yolüstünden. bu mega kuru die bişi. ben gece defenin alrını degiştirmiyorum kaka da yapmıyor uykus dagılmasın die. prima dan tut bim in bezine kadar hepsini denemişligim var huggies de dahil. ama bu huggies haketten parasına degdi yani. sabah cocugun kıcında 10 saat duran bez kütük gibi olmuss o kadar doluyduu ama popişi kupkuruydu. daha da baska bez almam

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ah kıyamam ya, o kadar çok mu ağlıyor :( Ben rota aşısını yaptırmadım, bilmiyorum iyi mi ettim.Sadece sağlık bakanlığının önerdiği aşıları yaptırcam.

Tatlım benimde 2-3 gün arayla özellikle öğle saatlerinde karın ve kasık ağrım oluyor..Dün tuvalette peçeteye pembemsi bir kan geldi..Anneme söyledim korkuttu beni üstüne görme meselesi olmasın felan diye..Ama senin kanaman olduğunu okuyunca rahatladım.Gerçi benimki kıpkırmızı değildi pembeydi.Bu sabah nokta kadar kırmızılık geldi peçeteye..Çok korkuyorum inşallah gebe felan değilimdir, Allah inşallah olmayanlara verir.

Ve kızlar...Canlar...
9 ayı beraber paylaştığım can arkadaşlarım; aynı endişeleri yaşayıp mutlu sona birlikte ulaştık çok şükür..Uzun maratonumuzda birimizin canı aşure çekti, akşama hepimizin evinde aşure pişti..Kelime haznemize "görselleri yalamak" deyimi eklendi..Çok güzel zamanlar geçirdik beraber ve geçirmeye devam ediyoruz..Hepinizi çok seviyorum, bugün bizim günümüz..Anneler gününüz kutlu olsun kızlar, Allah ailenizden, evlatlarınızdan yana sizi hep güldürsün inşallah

Öncelikle güzel dileklerine amiiiiiiiiiiiiiin diyorum Azoşum...

Aşı mevzuunda sanırım ben de öyle yapacağım. Rota bana çok büyük ders oldu, kaldırmadı demekki yavrumun bünyesi. Daha da yaptırmam.

Spiral konusunda da içimi rahatlattın sağolasın :huhuu:

Tatlım ben spiral taktırmadım daha ama ablam taktırdı ve onunda kanamasıoluyormuş ara ara ve ona doktor fazla kanaması olmasın diye hormonlu önermişti güya.. Kayınvalidemde aynısını söyledi spiral ara ara akıntı şeklinde kanama yapıyor diye..

Kızlar geçen bir paket prima aldım yine ama hiç memnun kalmadım..Hep yan bariyerlerden sızdı.. Yan bariyerlerdeki ipl dümdüzoluyor.. Hepsi değil tabiki ama ara ara öyle oluyor her an kakası dışına çıkacak diye korkuyorum hele dün dışardaydık her altını açışımda korktum..Sizlerde hiç böyle bir sıkıntı yaşadınız mı ve bu bebeklerin kakası ne zaman ishal değilmiş gibi olacak.. Yada sadece benim ki mi böyle..:S
Birde sünneti araştıran hiç arkadaş var mı? Doktorlar artık anestezi eşliğinde yapıyormuş diye duydum.. 6 aya kadar lokal sonrakiler genel anestezi oluyormuş diye duydum ne kadar doğru acaba bilgisi olan var mı?

Limoncum teşekkür ederim, halen kanamam var. Orkid takmaktan pişik olucam bu gidişle... Benimki az az kaka yapıyor, sanırım sütüm çok azaldı, çok uzun zamandır hiç dolu dolu kaka yapmadı, azıcık yapıyo ve sık sık yapıyo anlamadım ben de... Sünnet olayı hakkında hiç bi fikrim yok ama benim oğlum olsaydı ben hemen yaptırırdım. Eşim sünnetini hatırlıyo ve tek hatırladığı da canının çok yandığı çok ağladığı. Sanırım erken yaptırmak, bilmezken yaptırmak daha iyi. Ama tabi bilemem....

simus canim evet spiral ilk takildiginda kanamayi cogaltir hatta duzene girene kadar ara kanamalarin olabilir endiselenme :)

bu arada bugun gittim ama yarin ameliyatla alinacak dis kokunde kist olusmus onun temizlenmesi lazimmis. anestezi almadan nasil becerecekler korku icinde bekliyorum.

Nazom inşallah kurtulmuşsundur diş sıkıntından. Spiral bilgilendirmen için de çoooook teşekkürler :huhuu:

hepinizin anneler günü kutlu olsun arkadaşlar...
benim odun kocam dün benim anneler günümü kutlamadı, bir gün önce koçtaşa gitmiş matkap almaya, bir de çim adam almış çim bebek desem daha doğru olur herhalde, emzikli çünkü. o gün oğlumla benim anneler günü hediyemiz demişti şakayla karışık, ben de çok kıymetli bir anne olduğum belli demiştim.

dün de hem benim anneme hem onunkine çiçekler alındı, ama bir demet de bana alıp senin de anneler günün kutlu olsun demedi, ben de bu sabah ilk anneler günümü hafızamda böyle yer ettirdiği için kendisine çok kırıldığımı söyledim. kafasına dank etti özür diledi, acemiliğine verecekmişim. :(

Üzülme kııııız benim de senden farkım olmadı. Eşim bi çiçek bile almadı. Çünkü cumartesi günü annesinin ölüm yıldönümüydü, pazar günü de annesinin yanına gitti. Heee sabah seni çok seviyorum, anneler günün kutlu olsun dedi. Kahvaltı hazırladı evi topladı sanırım hediyem de bu oldu. Gerçi hediyen yetişmedi, özel bişe yaptırıyom diyo ama bakalım ne zamana yetişecek :D :D

Selam kızlar,
biraz okudum geçmişi de rotarix yaptıranların yazdıklarını okudukca korkuyorum ya bizm aylıkkontrolumuz bu cuma asıyı da yaptırcaktım muallakta kaldım simdi ya korkuuyorum yan etkilerinden off...:((

bu arada herkesin gecmis anneler gunu kutlu olsun nice yıllara evlatlarımızla insallah..:utan:

İnşallah bebikom. Rota aşısını burda hemen hemen herkes yaptırdı, bir tek benimkinde tüm yan etkiler görüldü. Etkilemek istemem. Muhakkak faydası daha çoktur ama benimki nanemolla sanırım biraz bünyesi kaldırmadı... Bide bak sizin ora yazlık yer, yazın annene gidersin bebişi havuza mavuza sokarsın bunları da düşün de ona göre karar ver bence...

geçte olsa anneler gününüz kutlu olsun kızlarrr
bu ne kadar güsel bi duyguymuş yaaa Rabbime sonsuz şükürler olsunnn Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşşşşşşş

pazar sabahı kızım babasının yardımıyla benim elimi öptüüü
bide bana çok güzel özel tasarım ucunda anne bebek ve sonsuzluk figürü olan bi kolye hediye ettii
çok güseldiii çok duygulu anlardııı çok mutlu oldumm çokkkkk :evet::evet:

Ooooooooooooh daha niceleri olsun inşallah :huhuu:

daha demin yine ağladım
3li beşli detaylı vs.
kendime ağlıyorum

kızlar görenler nolur

Kes kız görüşme daha da. Ben sana telefonumu veriim sıkıldıkça beni ara. Ağlama da valla bak döverim seni :sinir: Şaka bi yana, cidden ağlama kendini üzme, Şahinin kilosu maşallah gayet normal ayrıca boyu da uzun. Demek ki boya verdi yavrum. Bide kendin de demişin ben hep zayıftım diye, kendin zayıftın hep de çocuktan ne bekliyon, topaç gibi mi olsun yavrum. Sağlığı sıhhati yerinde olsun, aklı fikri sağlam olsun da varsın zayıf olsun, tombiş olsun önemli değil... Bu arada kolyene de bayıldım güle güle kullan. Benim takabildiğim tek aksesuar, yüzük hariç küpedir, şimdi küpe de takamıyom bu zillinin yüzüne:D :D

[sıze="4"]
babam saksıda gül almış
annem para verdi
ablam da salonum için çok güzel pano ve şahin'in resmini koyayım diye güzel bi çerçeve almış anneler günü hediyesi olarak

eşim de mektup+yatağa kalvaltı+kolye
[/sıze]

Hhhhhh benim iş arkadaşlarım aradı, eşim, annem, babam ve kardeşim. Eşimin süper(!!!????) ailesi her zamanki gibi umursamadı... :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Naapıyosunuz kızlar? Herkesler iyi mi? Biz iyiyiz hamdolsun ama gene bi sorunumuz var... :D

Şimdi benim sütüm epey azaldı, iyice dengesizleşti, bi var bi yok. Yakında kesilir sanırım tamamen. Ben de mama vermeye çalışıyorum ama benimki kesinlikle ağzına plastik bişe sokturmuyo. Biberonun ucunu bile sokunca öööööööööööö diyo öğürüp ittiriyo, bugün mamayı kaşıkla vermeyi denedim bastı yaygarayı. Ben naapcam yaaa nası beslicem bu çocuuu?

Bide dün elini ağzına çok sokuyo, yalancı meme verirsem belki elini sokmaz diye deneme yaptım. Memeyi soktum ağzına sokmamla ööööğ deyip atması 1 oldu, biraz ısrar ediim dedi bi daha soktum gene aynını yaptı veeeeee 3. denememde bir kustu ki kafası bile kusmuk oldu :( :( Sonra kendime çok kızdım almıyo işte ne inat ediyosun diye. Sonra tek başıma yıkamak zorunda kaldım... Ama o kadar üzüldüm ki anlatamam. Çocuk öksür öksür bi hal oldu, tüm sütler ağzından burnundan dışarı çıktı. Bide burnunu çektim... :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ecrincim gözünüz aydın tatlım, bakalım bizimki ne zaman döncek, çalışmalar son gaz devam ediyo :D :D Bizimki de yatmak istemediği zaman kendini uzatıp popoyu havaya kaldırmayı öğrendi :D Tabi bunu yaparken aynı zamanda da avazı çıktığı kadar bağırmayı :D :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
benim bu minnoş sanırım şarkıcı olacak, ses denemeleri yapıyor...kendi sesini dinleyip dinleyip eğleniyor...daha çok bağırıyor...uyumadan önce de kendi ninnisini kendi söylüyor artık...

simuş, geçmiş olsun...inşallah alışır biberona sütün azaldıysa...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar