2012 Şubat Anneleri

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Bu gece herkes ayakta sanirim
İyi geceler kizlar

İyi geceler canım. Daha oturmak isterdim hazır Batuhan uyuyorken ve fırsat bulmusken ama gozlerim kapanıyor ayakta duramıyorum :)

Opuyorum hepinizi, iyi geceler guzel anneler.

Bu arada hepimizin anneler gunu kutlu olsun. Rabbim evlatlarımızla nicesini gormeyi nasip etsin insallah..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Ben de ayakta uyuyorum resmen bugun kizimin uyumama beni de uyutmama gunuydu teyzesi..,
Herkese bye behlul kacar..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar uzun uzadıya mesaj yazmak isterdim ama öyle bir halsizlik var ki üzerimde, kollarımı kaldırıp klavyeye zor tuşluyorum. Hemen çok kısaca bişi sorcam; SPİRAL TAKTIRANLAR, kanamanız oluyor mu? Benim takıldığı günden beri lekelenme şeklinde kanamam var. 10 gün oldu taktıralı, adetimin 5. gününde takıldı, bu da 15 gündür kanamam var demek... Doktor adetiniz uzayabilir demişti ama normal mi acaba? Adetliymişim gibi belim ve karnım ağrıyor :(

Bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun. Anne olmak çok zor zanaatmiş, hiçbişeye benzemiyo... :utan: Bu çiçekler kızımla benden sizler :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam kizlar

nasilsiniz? ben cok kotuyum 2 gundur dis agrisindan ölüyorum bugun gitti doktora yapilcakbisey kalmamis dedi cekilecek :( yanagim davul gibi sisti antibiyotik kullanicam 5 gun :( icim hic rahat degil süte gecicek bisey olucak diye ama iltahap kurumadan cekemezlermis ustelik anestezi alnadan cekilecek offfff offf cok fenayim yani.

irem cok fena alerjigeciriyor vucudu kabardi igneyle geziyor ayakta :( ela desen gündüzleri edepsizlik diz boyu uykusuz sirnasik hepsi üst uste geldi.agridan uyuyamadim bi bakayim dedim ama benim buyuk cadi cagiriyor simdi de hepinizi ve minnoslari cok operimm

Nazom çok çok geçmiş olsun.Pazartesi yapılacak demişsin, ne durumdasın, nasıl oldun?

bugün benim doommmgünüm :utan::utan:

Canım geçmiş doğumgünün kutlu olsun

Halimize şükürler olsun Leadırcanım, 1 haftadır burnumdan getiriyor zilli. Geçen hafta perşembe günü rotarix aşısının ilk dozunu olduk, yaptırmaz olaydım, bin pişmanım yaptırdığıma. Kafam kadar bi prospektüsü var, aşı olduktan sonra bi okudum şok oldum ve kızım 1 haftadır nerdeyse tüm yan etkilerini gösterdi. Ağlama krizlerine giriyor çocuk, karnı beton gibi oluyor. Öyle böyle bi ağlamak değil, yaş gözünden çenesine ordan boyun altına kadar akıyor, yarın da olursa bu ağlama acile falan götürcem....

Ah kıyamam ya, o kadar çok mu ağlıyor :( Ben rota aşısını yaptırmadım, bilmiyorum iyi mi ettim.Sadece sağlık bakanlığının önerdiği aşıları yaptırcam.

elanin aylik kontrolu vardi size yazmak istedigim notlar var ama ela ne kadarina izin verir bilmiyorum :crazy:
bu arada elada cok sik kaka yapiyor bi sakinca gormedi doktoru.

bu ay gecen aya gore daha az kilo almisiz.doktor normal dedi fazlaca hareketli oldugu icinmis.. kucagimizda oturttmaya baslayabilirmisiz artik.eline elma,armut maydonoz,taze fasulye,salatalik verir oynamasina izin vericekmisiz kokularina alismasi icin :D nane,kekik koklat dedi.gunde 1 saat degisik muzik turlerinden dinleyip bizi izlemesini saglamaliymisiz.

acil ciks kizlar ama yzicaklarim var daha operim hepinizi

Kucakta oturtulabilir miymiş? Ya banada devlette doktor kızdı öküz.Kemikleri birbirine geçer dedi ama uyanık olduğunda hep ayakta tutmak çok yorucu.

Kızlar selam...Herkes iyidir inşallah...
Bugun bir kaza geçirdik...Uzun uzadıya yazamayacağım,şu an iyi hissetmiyorum psikolojik olarak,günün etkisiyle...
Bugün Eskişehire geldik.Tam annemin evine geldik,apartman kapısından giriyorduk ki annem Ada'yı bebek arabasından düşürdü.Basiretim mi bağlandı nedir ben güvenlik kemerlerini bağlamamışım.Bağlamamışım diyorum çünkü,"hadi bağlamıyım" diye es geçmedim,cidden basiretim bağlandı herhalde.Annem de beni beklemedi,önden önden gidiyordu Ada mızmızlandığı için.Ben de arkadan bavulları getiriyordum.
Bir anda basamağı atlatmaya çalışırken ne oldu,nasıl oldu hatırlamıyorum bile,Adayı yerde gördüm.Başını çarpmamış,hafif bi şekilde düşmüş.
Biz bağrışınca o da ağlamaya başladı.Ben şoka girmişim dizlerimin bağı çözüldü yere yığıldım,ne yaptığımı bilmiyorum,şu an 1-2 kare dışında olayı da hatırlamıyorum zaten.Hafıza kaybı oluştu.Hemen komşular çıktılar yardım ettiler.Avaz avaz anneme bağırdığımı hatırlıyorum nye basamakları tek başına çıkarıyosun,o senin tek başına yiyeceğin halt mı diye.Ben niye bağlamadım çocuğumu diye bağırdığımı da hatırlıyorum...Kendimi kaybetmişim :(
Öyle pek uzun ağlamadı,hemen sustu.
Hemen doktorumu aradım, durumu anlattım, yarım saat içinde kusmazsa korkma dedi.
Ama yetinmedim,hemen acile götürdüm yakın hastaneye.Çocuk acili yokmuş ama acilde baktılar,solunum sesleri gayet iyi,travmaya ait bir belirti yok ama gözlemlemek lazım, ama içimiz rahat olsun derseniz,tıp fakültesinin çocuk acili var,götürün dediler.
Oraya gittik hemen.Orada 3-4 ayrı doktor baktı.Biri müşahedeye bile gerek yok dedi.Ada ilk hastaneden itibaren gülücükler,agucuklar veriyodu zaten.
Ama yine de röntgen yazdı.Kıyamam yavruma,röntgen ışınına maruz kaldı evladım.Röntgenler çekilirken bile kıyamadım ağladım hep :(
Her tarafına bakıldı.2 saate yakın da müşahede altında kaldık.
Hamdüsenalar olsun yavrumu veren,koruyan,gözeten Rabbime hiç birşey olmadı evimize geldik.
Oradaki doktorlardan biri 5-6 saatten sonra için ferahlasın korkma dedi.
Diğeri sorumluluktan ödü patlayan bi tip,saati yoktur bunun,yarın yada öbür gün de kusma,kasılma, el kol hareketlerinde bi sakınma,zorluk görürsen getir dedi.Çıkarayım mı hastayı diye de kırk doktora sordu.Onun güven vermemesine de moralim bozuldu.
Bütün röntgenlerine bakıldığı halde hala kollarında, bacağında hareket zorluğu var mı diyo. Röntgene baktı işte kaç tane doktor, bişeycik yok dediler, hala ne hareket zorluğu.Onun o sorumluluktan kaçar halleri beni gerdi...
Zaten hiç gelmek istememiştim,sırf annemin gönlü olsun diye geldim, çimdeki sıkıntı da çıktı.Nazar oldu yavruma.
İşte böyle,dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
Bu kadarla geçmiş olsun inşallah...

Canım büyük geçmiş olsun, Allah beterinden korusun..Çok fena oldum okuyunca.Neyseki ucuz atlatmışsınız, Allah korumuş meleğimizi.

onun da şahin'den 1 ay büyük oğlu var ama obez maşallah 2ye katlıyo kgda
sen drunu değiştir bence gelişme geriliği var normal değil bu dedi
yengesi şahin parmaklarını emiyo diye aynen şöle dedi
aç mı bu ve ardından şarkıyla şöle dedi
annenin sütü yetmiyo muuuu sanaaaaa
annenin sütü doyurmuyo mu seniiiiiiiiii
ne alakası var dedim şimdi emdi
doyurmuyodur sen mama ver bak ben karnını elledim boş diyo bana
sonra kızın babası geldi zayıf mı bu?
ebenin ... dicektim

Hiç takma.Kuzey'de parmaklarını emiyor, hatta becerebilse tüm elini ağzına sokacak o derece :D

Kızlar sizin bebekleriniz tanımadığı yada az gördüğü insanları yabancılıyor mu? Ada 3-4 gündür yabancılar kendisiyle ilgilenip konuştuğunda, yada kucağına aldığında epey şiddetli ve aniden ağlamaya başlayıveriyor.Ben kucağıma alınca da anında susuyor...Daha önce de yapıyodu ama bu derece belirgin ve keskin değildi.
Az önce de annemin karşı komşusunun kızına yaptı aynısını.Evvelsi gün de kardeşime yaptı,son zamanlar az gördü diye...

Canım biz dışarı çıktığımızda kim sevse gülüyor, şimdiye kadar hiç birine ağlamadı..Herkesi akraba görüyor hala sanırım :D

Kızlar uzun uzadıya mesaj yazmak isterdim ama öyle bir halsizlik var ki üzerimde, kollarımı kaldırıp klavyeye zor tuşluyorum. Hemen çok kısaca bişi sorcam; SPİRAL TAKTIRANLAR, kanamanız oluyor mu? Benim takıldığı günden beri lekelenme şeklinde kanamam var. 10 gün oldu taktıralı, adetimin 5. gününde takıldı, bu da 15 gündür kanamam var demek... Doktor adetiniz uzayabilir demişti ama normal mi acaba? Adetliymişim gibi belim ve karnım ağrıyor :(

Bu arada hepimizin anneler günü kutlu olsun. Anne olmak çok zor zanaatmiş, hiçbişeye benzemiyo... :utan: Bu çiçekler kızımla benden sizler :)

Tatlım benimde 2-3 gün arayla özellikle öğle saatlerinde karın ve kasık ağrım oluyor..Dün tuvalette peçeteye pembemsi bir kan geldi..Anneme söyledim korkuttu beni üstüne görme meselesi olmasın felan diye..Ama senin kanaman olduğunu okuyunca rahatladım.Gerçi benimki kıpkırmızı değildi pembeydi.Bu sabah nokta kadar kırmızılık geldi peçeteye..Çok korkuyorum inşallah gebe felan değilimdir, Allah inşallah olmayanlara verir.

Ve kızlar...Canlar...
9 ayı beraber paylaştığım can arkadaşlarım; aynı endişeleri yaşayıp mutlu sona birlikte ulaştık çok şükür..Uzun maratonumuzda birimizin canı aşure çekti, akşama hepimizin evinde aşure pişti..Kelime haznemize "görselleri yalamak" deyimi eklendi..Çok güzel zamanlar geçirdik beraber ve geçirmeye devam ediyoruz..Hepinizi çok seviyorum, bugün bizim günümüz..Anneler gününüz kutlu olsun kızlar, Allah ailenizden, evlatlarınızdan yana sizi hep güldürsün inşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hepimizin bu ilk ANNELER GÜNÜ kutlu olsun
Rabbim nice yıllar sağlıkla evlatlarımızla yaşamayı nasip etsin

Benim hediyem yatağa kahvaltı, mektup ve Şahin yazılı kolye

Tüm annelerin ANNELER GÜNÜ kutlu olsun

Biz bugün fotoğrafçıya gidip bu ilk anneler gününü ölümsüzleştircez :utan::utan:

bütün can arkadaşlarımın ANNELER GÜNÜNÜ kutluyorum inşallah yavrularımızın bir çicek alıp geldiği seni seviyorum dediği günleride görürüz

Yol arkadaşlarım,
Anneler gününüzü kutluyorum.Rabbim evlatlarımızın da anne-baba olduğu günlere de kavuşmak nasip etsin inşallah :utan:

:utan: Güzel anneler taze tomurcuklar (layla ve nazo çifte tomurcuk)
hepinizin anneler günü kutlu olsun

Nazom çok çok geçmiş olsun.Pazartesi yapılacak demişsin, ne durumdasın, nasıl oldun?

Canım geçmiş doğumgünün kutlu olsun

Ah kıyamam ya, o kadar çok mu ağlıyor :( Ben rota aşısını yaptırmadım, bilmiyorum iyi mi ettim.Sadece sağlık bakanlığının önerdiği aşıları yaptırcam.

Kucakta oturtulabilir miymiş? Ya banada devlette doktor kızdı öküz.Kemikleri birbirine geçer dedi ama uyanık olduğunda hep ayakta tutmak çok yorucu.

Canım büyük geçmiş olsun, Allah beterinden korusun..Çok fena oldum okuyunca.Neyseki ucuz atlatmışsınız, Allah korumuş meleğimizi.

Hiç takma.Kuzey'de parmaklarını emiyor, hatta becerebilse tüm elini ağzına sokacak o derece :D

Canım biz dışarı çıktığımızda kim sevse gülüyor, şimdiye kadar hiç birine ağlamadı..Herkesi akraba görüyor hala sanırım :D

Tatlım benimde 2-3 gün arayla özellikle öğle saatlerinde karın ve kasık ağrım oluyor..Dün tuvalette peçeteye pembemsi bir kan geldi..Anneme söyledim korkuttu beni üstüne görme meselesi olmasın felan diye..Ama senin kanaman olduğunu okuyunca rahatladım.Gerçi benimki kıpkırmızı değildi pembeydi.Bu sabah nokta kadar kırmızılık geldi peçeteye..Çok korkuyorum inşallah gebe felan değilimdir, Allah inşallah olmayanlara verir.

Ve kızlar...Canlar...
9 ayı beraber paylaştığım can arkadaşlarım; aynı endişeleri yaşayıp mutlu sona birlikte ulaştık çok şükür..Uzun maratonumuzda birimizin canı aşure çekti, akşama hepimizin evinde aşure pişti..Kelime haznemize "görselleri yalamak" deyimi eklendi..Çok güzel zamanlar geçirdik beraber ve geçirmeye devam ediyoruz..Hepinizi çok seviyorum, bugün bizim günümüz..Anneler gününüz kutlu olsun kızlar, Allah ailenizden, evlatlarınızdan yana sizi hep güldürsün inşallah

canlarım birbirinden güsel anneler hepinizin anneler gününü kutluyorum rabbim evlatlarımızla ailelerimizle nice anneler gününü beraber geçirmeyi nasip etsin muhaaah hepinize bal yanaklarınızdan öperim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayatım yavrucum geçen soruyodun ya bebek telsizi ben bitane aldım ve çok memnunum dünden beridir kullanıyorum bir sorun yok mık sesini bile iletiyor cızırtısı yok şükür almak isteyenlere tavsiye edilir weewell 230 die bir model
5tkuu.jpg

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ve kızlar...Canlar...

Canımmmmm ne güzel anlatmışsın...Yol arkadaşıyız biz gerçekten,kader birliği yaptık 9 ay,halen de yapmaktayız...
Ben de hepinizi çok seviyorum,hepimizin anneler günü kutlu olsun...

Tepki
56

Tatlım ben spiral taktırmadım daha ama ablam taktırdı ve onunda kanamasıoluyormuş ara ara ve ona doktor fazla kanaması olmasın diye hormonlu önermişti güya.. Kayınvalidemde aynısını söyledi spiral ara ara akıntı şeklinde kanama yapıyor diye..

Azelyacım bende rota yaptırmadım oğluma..

Bu arada geç oldu ama herkesin anneler günü kutlu olsun.. Daha nicelerine inş..

Kızlar geçen bir paket prima aldım yine ama hiç memnun kalmadım..Hep yan bariyerlerden sızdı.. Yan bariyerlerdeki ipl dümdüzoluyor.. Hepsi değil tabiki ama ara ara öyle oluyor her an kakası dışına çıkacak diye korkuyorum hele dün dışardaydık her altını açışımda korktum..Sizlerde hiç böyle bir sıkıntı yaşadınız mı ve bu bebeklerin kakası ne zaman ishal değilmiş gibi olacak.. Yada sadece benim ki mi böyle..:S
Birde sünneti araştıran hiç arkadaş var mı? Doktorlar artık anestezi eşliğinde yapıyormuş diye duydum.. 6 aya kadar lokal sonrakiler genel anestezi oluyormuş diye duydum ne kadar doğru acaba bilgisi olan var mı?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
canlarim gecmis anneler gununuz kutlu olsun...daha nice anneler gunu kutlamak nasip olsun meleklerimizle
babus canim cok gecmis olsun adayada sanada allah esirgesin onlari
simus canim evet spiral ilk takildiginda kanamayi cogaltir hatta duzene girene kadar ara kanamalarin olabilir endiselenme :)
azom canimevet kucagimiza oturtabilirmisiz yok öyle iyesi batar falan derler dedim yok öyle birsey dedi bizimki.zaten kucaginizda tasirkende elinize oturtup birde midesine bastiriyorsun dedi.

bu arada bugun gittim ama yarin ameliyatla alinacak dis kokunde kist olusmus onun temizlenmesi lazimmis. anestezi almadan nasil becerecekler korku icinde bekliyorum.

hepinizi kocaman operim :)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hepinizin anneler günü kutlu olsun arkadaşlar...
benim odun kocam dün benim anneler günümü kutlamadı, bir gün önce koçtaşa gitmiş matkap almaya, bir de çim adam almış çim bebek desem daha doğru olur herhalde, emzikli çünkü. o gün oğlumla benim anneler günü hediyemiz demişti şakayla karışık, ben de çok kıymetli bir anne olduğum belli demiştim.

dün de hem benim anneme hem onunkine çiçekler alındı, ama bir demet de bana alıp senin de anneler günün kutlu olsun demedi, ben de bu sabah ilk anneler günümü hafızamda böyle yer ettirdiği için kendisine çok kırıldığımı söyledim. kafasına dank etti özür diledi, acemiliğine verecekmişim. :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selam kızlar,
biraz okudum geçmişi de rotarix yaptıranların yazdıklarını okudukca korkuyorum ya bizm aylıkkontrolumuz bu cuma asıyı da yaptırcaktım muallakta kaldım simdi ya korkuuyorum yan etkilerinden off...:((

bu arada herkesin gecmis anneler gunu kutlu olsun nice yıllara evlatlarımızla insallah..:utan:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
geçte olsa anneler gününüz kutlu olsun kızlarrr
bu ne kadar güsel bi duyguymuş yaaa Rabbime sonsuz şükürler olsunnn Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşşşşşşş

pazar sabahı kızım babasının yardımıyla benim elimi öptüüü
bide bana çok güzel özel tasarım ucunda anne bebek ve sonsuzluk figürü olan bi kolye hediye ettii
çok güseldiii çok duygulu anlardııı çok mutlu oldumm çokkkkk :evet::evet:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar,
biraz okudum geçmişi de rotarix yaptıranların yazdıklarını okudukca korkuyorum ya bizm aylıkkontrolumuz bu cuma asıyı da yaptırcaktım muallakta kaldım simdi ya korkuuyorum yan etkilerinden off...:((

bu arada herkesin gecmis anneler gunu kutlu olsun nice yıllara evlatlarımızla insallah..:utan:

Canım ben de rotarix yaptırdım 2.ay kontrolümüzde, hiç de bi yan etkisi olmadı hamdolsun.
Bu ay da rapeli varmış sanırım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar