arkadaşım bugün çok moralimi bozdu
gerçi herzaman yapıyo ama bi daha görüşmicem
bugün dediki Şahin de gelişme geriliği varmış
dr muymus ki o? sütün yetmese ac olsa dr anlamaz mı sen anlamaz mısın? ki tasası onlara mı düsmüs. her insan bir mi bu cocuk da ince minyon yapılı olabilir.onunki sisman die saglıklı mı oluyo. allah bilir bu işleri. kimsenin cocuguna dert verip derman aratmasın sınamasın. bende susmazdım cnmm canı yerinde olsun sisman zayıf farketmez deseydin. kötü niyet olsun olmasın kırıcı ve hos olmayan muhabbetler bunlar.,
bu arada biz gecen bi arkadasa gittik. benimki 21 gün büyük. görsen sanki benimkinden 1 ay büyük. benim kızı kafadan bastırırdı yani. benimkine saclı dioduk o bebegin nerdeyse benim kadar sacı vardı. hayatımda bu kadar saclı bi bebek görmedim. punkcılar gibi havaya havaya duruodu bide
Hayatım, doktora özele götürüyorum. Maalesef Ankarada özel hastanelerde bile saatlerce bekeleyebiliyorsun, eminim İstanbul da bu durumdadır. Beklemekten hoşlanmıyorum, hoş... Kim hoşlanır ki... Alışveriş sitesi de "u" ile başlayan.
Pikem, Duru çok şükür dün daha iyiydi. Bu ağlamak bağırmak genetik mi bilmem ama annem sen de öyleydin bebekken diyo... Allahım kimsenin evladını ağlatmasın, içi sıra bizlerinkini de...Amin.
Ecrincim, Rotarix in prospektüsüne tekrar baktım benimkinin ağlama krizleri devam edince, 14 güne kadar sürebiliyormuş yan etkiler. Ve bahsettiğim durumun olma ihtimali %10 dan büyükmüş. Demek ki her 10 bebekten 1 i biz olduk... İnşallah tamamen geçer de kurtuluruz. 2. dozu yaptırmak istemiyorum. Ama yaptırmazsam bişe olur mu onu da bilmiyorum...Bu arada Duru da dönmeye çalışıyo. Şimdilik sağ tarafına doğru dönüp topluyo kendini, ama daha fazlasını yapamıyo. Artık gözleri 4 değil 8-10 açmak lazım sanırım. Allah korusun ne olur ne olmaz. Ben yatak odasında yatağın üstünde değiştiriyorum çünkü.
evet ben koltukta yatırmıyorum artık cnmm. kısss simusss benim kızda aksamları ondan mı cıgırıyo acaba:sok
babusummmmmallah korumusss cnmmm cok gecmişşş olsunn.. bi daha yasatmasın insallahh. beterinden korusun. 2 paket bişi alıp birilerine verseydin ben cok inanırım nacizane