2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Halimize şükürler olsun Leadırcanım, 1 haftadır burnumdan getiriyor zilli. Geçen hafta perşembe günü rotarix aşısının ilk dozunu olduk, yaptırmaz olaydım, bin pişmanım yaptırdığıma. Kafam kadar bi prospektüsü var, aşı olduktan sonra bi okudum şok oldum ve kızım 1 haftadır nerdeyse tüm yan etkilerini gösterdi. Ağlama krizlerine giriyor çocuk, karnı beton gibi oluyor. Öyle böyle bi ağlamak değil, yaş gözünden çenesine ordan boyun altına kadar akıyor, yarın da olursa bu ağlama acile falan götürcem....

Siz nasılsınız bakalım? Eymen nasıl neler yapıyor?

ahh güselim benim kıyamam ona gözyaşlarına o rotamıdır nedir yaptırmadım ben iyikide yaptırmamışım oğlan zaten kıyameti koparıyo hiç durmazdı akşamları 8-10 gaz sancıları devam ediyo

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

eymen fenotrali içti 19,10dan beri uyuyo tatlım bende tek başıma fatmagüle bakıyorum kocamda sızdı koltukta sıkıldım bebişim taklu oğlum nasıl?? mis mi koktu ohhh cennet kokulular yerim onların pipilerini :ask:

kız o antihistaminik değilmi neden içirdin alerji falanmı oldu?mis gibi oldu teyzesi banyo öncesi bir kaka yaptı sırtına kadar banyo şart oldu yani

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

kız o antihistaminik değilmi neden içirdin alerji falanmı oldu?mis gibi oldu teyzesi banyo öncesi bir kaka yaptı sırtına kadar banyo şart oldu yani

evet öylede uyusun die verdi doktor layloşum çok aglıyo yavrum ne zaman bitcek bu sancı yaa o ağlıyo ben ağlıyorum uykusundan bile gözü yaşlı uyanıyo nasıl bir kolik sancısıysa iki büklüm oluyo bebeğim ohhh yarasın kuzuma benimki çok egg yapıyo yaaa çatur çutur beline kadar dediğin gibi

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
ayyy iyi akşamlar..benimde kız uyudu,kocişte koltukta uyuyakaldı..herkeste aynı mod anlaşılan:crazy: napıousunuz bakıyımmm

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

evet öylede uyusun die verdi doktor layloşum çok aglıyo yavrum ne zaman bitcek bu sancı yaa o ağlıyo ben ağlıyorum uykusundan bile gözü yaşlı uyanıyo nasıl bir kolik sancısıysa iki büklüm oluyo bebeğim ohhh yarasın kuzuma benimki çok egg yapıyo yaaa çatur çutur beline kadar dediğin gibi

Kimi bebekler çok gazlı oluyor demişti doktor seninkide onlardan geçmiş olsun tez zamanda biter umarım sancıları yavrum nasıl ağrı çekiyordur kimbilir
ayyy iyi akşamlar..benimde kız uyudu,kocişte koltukta uyuyakaldı..herkeste aynı mod anlaşılan:crazy: napıousunuz bakıyımmm

Sanada iyi akşamlar demetcim aynen öyle bebeğim uyuyor büyük şimdi yattı babamız koltuğa yayılmış yarı uyuyor vaziyette:)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Daha dün gibi hatırlıyorum hepiniz doğumları sıra sıra gerçekleşiyordu.
Şimdi sıra bana geldi.
Genel anestezi ile 14 mayısta doğum yapıcam Allahın izni ile....

yaa buraya geldiğin zamanı hatırlıyorum şu kadarlık hamileyim dediğinde alla alla niye buraya geldi acaba daha çooookkk var ona diye düşünmüştüm gün kalmış vayyy beee sayılı günler gerçekten geçiyor
Allah hayırlısıyla sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Doğum günü kutlu olsun hayatim.
Nice nice senelere sevdiklerinle birlikte ermen dileğimle...
b-471472-do%C4%9Fum_g%C3%BCn%C3%BCn_kutlu_olsun-dogum-%C4%9F%C3%BCn%C3%BC-do%C4%9Fum-g%C3%BCn%C3%BC-resmi-kutlama-resmi-fotosu-mesaj%C4%B1-happy-birtday-resimli-message-mesaj-%C3%A7i%C3%A7ek-demet-%C3%A7icek-mor-pembe-.jpg

do-um-g-n-1.jpg

iyiki doğdun hayatım,bebeğinle ve eşinle,sevdiklerinle bir ömür boyu mutluluklar dilerim:huhuu:

evet canım dogru söyluyosun..

ay canım senin minnosun hareketli oldugunu anlamak için yuzune bakmak yeterli zaten :) tam minnoş suratlı maşallah 41 kere...

iyi ki dogdun tatlım, nice senelere

HAYATIIIIIIIIIIIIIIM, mutlu yıllar canım beniiiiiim, Allahım çok güzel günler yaşatsın inşallah yeni yaşında :muzikses:pasta

nice yaşlara HAYATIM eşinle bebeğinle mutlu sağlıklı ömürler inşallah

hadi cnm neresi zayıf kız artist oğlumun hayalımdeki bebek o benim kızım olursa dımat istiyorum onu tabi cadı anası verirse

yehuuu iyiki dogdun türkanım şorayım rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

teşekkür ederim kızlarrrrr
eşim eve 2 tane mektup 2 tane hediye saklamış
biri kendi biri de oğlum için oğlumun ağzından da mektup yazmış
işten erken çıkmış kapı çaldı delikten bi baktım anam yangın çıktı galiba apartmanda dedim
meğersem pastanın mumlarını yakıp deliğe dayamış :D
kendi adına çeyrek altın, oğlum adına da parfüm almış bi tane pasta ve kırmızı gül almış :ask:

leader vermem kimseye oğlumu kusura kalma :D

Halimize şükürler olsun Leadırcanım, 1 haftadır burnumdan getiriyor zilli. Geçen hafta perşembe günü rotarix aşısının ilk dozunu olduk, yaptırmaz olaydım, bin pişmanım yaptırdığıma. Kafam kadar bi prospektüsü var, aşı olduktan sonra bi okudum şok oldum ve kızım 1 haftadır nerdeyse tüm yan etkilerini gösterdi. Ağlama krizlerine giriyor çocuk, karnı beton gibi oluyor. Öyle böyle bi ağlamak değil, yaş gözünden çenesine ordan boyun altına kadar akıyor, yarın da olursa bu ağlama acile falan götürcem....

ben de nette okumuştum kadın bin pişman oldum rotayı yaptırdığıma demişti ama ona rağmen yaptırdım Allahtan bikaç gün kötü oldu sonra düzeldi
inşallah uzun sürmez dra sordun mu?

ii ki dogdunnn balımmmmm.. bebişinlee,kocişinlee nice yıllara insallahh,
saglıklı,mutlu,paralı.. dualarının hayallerinin gercek oldugu bir yıl olsun insallahh :ask:

sağol ecrincim Amiiinnnn inşallah

bu arada ecrin geçmiş olsun
ben elimle bile alırım böcekleri :D
ütiker ne hakkaten ya ben de bilmiyorum

bu arada little naptın yaaaaa :( ben nası başlıcam işeee

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam demetcim aynen ya ne bu herifler uyuksuzluğu çeken biz sızan adamlar :D akşam olsun 2 çift laf edelim die hayal kurarken .... yalan oluyo

Kimi bebekler çok gazlı oluyor demişti doktor seninkide onlardan geçmiş olsun tez zamanda biter umarım sancıları yavrum nasıl ağrı çekiyordur kimbilir

Sanada iyi akşamlar demetcim aynen öyle bebeğim uyuyor büyük şimdi yattı babamız koltuğa yayılmış yarı uyuyor vaziyette:)

evet bebişim yaa içim gidiyo öyle görünce inşallah geçer 3.ayını doldurcak önümüzdeki pazartesi ama yok bitmedi doktorda şaşırıyo evladım diyo yapcak bişi yok sendeki gastrid gazı ona geçiyo dedi :(

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
hayatııııııııııııııııım epi börtdey tu yu beyaaaaa. mükemmel bir yaş olsun... muck muck

valla işe başladım. 2 hafta bitti bile.okulda hergünüm 4e kadar dolu olduğu için zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum açıkçası.özleşmişiz çocuklarla da.ne zaman okuldan eve gelmek için çıkıyorum motor takıyorum bacaklara :D çok şükür Tunam anneannesiyle güzel vakit geçiriyor. süt yetmeyecek diye stres oluyordum ama o da iyi kötü yetiyor. aylık kontrolde belli olacak artık... öyle işte tatlım. ben duygusallaşıyorum ama o kadar da kötü değil. ama tabi bakıcı olsaydı aklımı kaçırırdım herhalde. seneye işim zor :(

tobe hayırlı doğumlar,

ve hepinize merhabalar kızlaaaaaaaaar

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ya bir de kızlar bişi sorayım,

benim kuzunun bugün 7 bezi de kakalıydı. bir terslik yoktur dimi? renk, koku ve kıvam hep normalde olduğu gibi...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

benim kuzunun bugün 7 bezi de kakalıydı. bir terslik yoktur dimi? renk, koku ve kıvam hep normalde olduğu gibi...

iyi akşamlar littlecım benimkide 4 gündür 4-5 kere yapıyor daha önce günde 1 defa yapıyordu ishal falanmı oldu diye kontrol ediyorum yok değil hele bugün en son yaptığı sırtına kadar çıkmıştı kıyafetleri kaka içindeydi:)

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
oo fatmagülde ortalık karışmışa benzioo:D final gibi olmuşş sankimm...bu arada 2 gündür liva 8 gibi mamasını yiyip uyuyoo gece 2 ye kadar bazen 3.30 da sarkabilioo..uyanmıo anlamadım acıkmıomu acaba:sok uyandırıyım dioum ama çok tatlı uyuyo sonra ağlıo uyandırıncaa...gündüz nerdeyse hiç uyumuo artık 10 dakka 15 dakka...büyük adam oldu benim kızımm:2:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

iyi akşamlar littlecım benimkide 4 gündür 4-5 kere yapıyor daha önce günde 1 defa yapıyordu ishal falanmı oldu diye kontrol ediyorum yok değil hele bugün en son yaptığı sırtına kadar çıkmıştı kıyafetleri kaka içindeydi:)

aynen ben de ishalden şüphelendim ama kıvamı da aynı 55: 3 kere kaka yüzünden kıyafet değiştirdik. çok keyifleniyor o zamanlarda. çığlıklar atıyor "oh sana iş çıkardım yine" diyor sanki... bugün evdeydim ya, suyunu çıkardı, 2de bir emdi. ondan mı acaba? çok şükür Tuna'nın kaka yapma sorunu olmadı hiç, 2-3 sefer de rutinimizdi ama bugün şaşırttı iyice ay yapsa dert yapmasa dert :D nasılsın bu arada tatlım? paşalar nasıl?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikoşuuuuum naapıyosuuuun? :D Noyanım nasıl? Bu arada ne zamandır dicem diyemiyom, benim kızla senin oğlan biraz birbirlerine benziyolar hiç dikkat ettin mi? :D :D

evet tatlım benziyolar ama senin ki daha altın sarı saclı benim oglan koyu küllü sarı ehehh.. :D yerim minnoşunu maşallah gecen baktım resimlerine fıstık kibin maşallah...

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakem görüşmeyeli?

selam laylam özledim kıs seni... nasılsın yakışıklı Kayra minnoş nasıl?

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende barim istanbul da olsaydım da bikac arkadaşla da olsa gorusebilseydik cok isterdim ..................

tatlım benim doktor kakanın rengi onemli acık bej-gri gibi olursa önemli demişti, degilse bişey yoktur insallah...

HERKESE SELAMMMMMMMMM

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
aynen ben de ishalden şüphelendim ama kıvamı da aynı 55: 3 kere kaka yüzünden kıyafet değiştirdik. çok keyifleniyor o zamanlarda. çığlıklar atıyor "oh sana iş çıkardım yine" diyor sanki... bugün evdeydim ya, suyunu çıkardı, 2de bir emdi. ondan mı acaba? çok şükür Tuna'nın kaka yapma sorunu olmadı hiç, 2-3 sefer de rutinimizdi ama bugün şaşırttı iyice ay yapsa dert yapmasa dert :D nasılsın bu arada tatlım? paşalar nasıl?
ohhh popolarına sağlık diyelim o zaman yapmasa daha kötü
kaka lekesi çıkmıyor birde badileri hep lekeli renkliler için olan çamaşır suyunda bekletip iki kere yıkadım ancak çıktı yoksa sorun değilde lekesi çıksa
paşalar iyi Baturun sınavları bitti performansları yapıldı stresi azaldı şükürler olsun

selam laylam özledim kıs seni... nasılsın yakışıklı Kayra minnoş nasıl?

SELAM BALIM bende seni özledim iyiyim nasıl olalım bebekler bütün günümüzü alıyorlar işte Kayra iyi maşallah hergün değişiyor bu aralar kafayı kaldırıyor yastıktan kucak istiyor almassam basıyor feryadı kukla aldım ona oyun oynamayı öğrendi sıpa
HERKESE SELAMMMMMMMMM

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

ohhh popolarına sağlık diyelim o zaman yapmasa daha kötü
kaka lekesi çıkmıyor birde badileri hep lekeli renkliler için olan çamaşır suyunda bekletip iki kere yıkadım ancak çıktı yoksa sorun değilde lekesi çıksa
paşalar iyi Baturun sınavları bitti performansları yapıldı stresi azaldı şükürler olsun

oh gözünüz aydın. ben de okulda konu yetiştirmeye çalışıyorum. 30 mayısa sınav tarihi vermişler. 8 günde not işlerini nasıl halletcem karakara düşünüyorum :D

evet o lekeler çıkmıyor. önce bir elde ılık suyla beyaz sabunla yıkıyorum. makinaya öyle atıyorum. beyaz sabun çıkartmıyor lekeyi ama azaltıyordu. geçenlerde beyaz sabun bitmiş evde. kayınvalidemin amwayden gönderdiği gliserinli bir sabun vardı. hacı yağı gibi kokuyor :korkak: onu kullanmak zorunda kaldım. sonuç şaşırtıcı. sarı lekelere soooooon

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Gerçekten çok iyi olur birgün buluşalım Göksuda bebeleimizi gezdiririz sohbet ederiz seninlede tanışmayı çok isterim özelden tlf nomu vereyim
o kadar ağlıyorsa elbette bi sorunu var yavrumun üzüldüm bak şimdi neyse doktora götür bakıyım ne diyecek

Ben de çok isterim Laylam tanışmayı. Ben burdaki tüm arkadaşlarımla tanışmayı da çok istiyorum. İnşallah Allah kısmet eder de bir gün ortak bir yer bulur buluşuruz :) Kızı da doktora götürmeye de korkuyorum. Gideriz, film çekelim kan alalım idrar alalım muhabbeti olursa daha çok acı çeker diye :( :( İki arada deredeyim anlayacağın...

ahh güselim benim kıyamam ona gözyaşlarına o rotamıdır nedir yaptırmadım ben iyikide yaptırmamışım oğlan zaten kıyameti koparıyo hiç durmazdı akşamları 8-10 gaz sancıları devam ediyo

Valla ben pişman oldum, 2. dozunu yaptırmayı hiç ama hiç düşünmüyorum. Haa şu da var, burda yaptıran diğer arkadaşlarımdan Sanırım Ecrin hariç hiç şikayet yan etki okumadım. Ama bizi fena çarptı... :(

teşekkür ederim kızlarrrrr
eşim eve 2 tane mektup 2 tane hediye saklamış
biri kendi biri de oğlum için oğlumun ağzından da mektup yazmış
işten erken çıkmış kapı çaldı delikten bi baktım anam yangın çıktı galiba apartmanda dedim
meğersem pastanın mumlarını yakıp deliğe dayamış :D
kendi adına çeyrek altın, oğlum adına da parfüm almış bi tane pasta ve kırmızı gül almış :ask:

ben de nette okumuştum kadın bin pişman oldum rotayı yaptırdığıma demişti ama ona rağmen yaptırdım Allahtan bikaç gün kötü oldu sonra düzeldi
inşallah uzun sürmez dra sordun mu?

ütiker ne hakkaten ya ben de bilmiyorum

Ay Hayatım ne güzel bi sürpriz olmuş yaaa... Özellikle mektup olayına ve elinde yanan mumlarla pastayla gelişine eşinin bayıldııııııııııııım :) Bakalım benimki bu sene naaapcak doğum günümde :))

Doktora sordum, adam halen aşıdan değildir diyo. Çıldırttı beni, sanırım bi daha gitmicem o doktora...

Ürtiker, de nam-ı diğer kurdeşen. Mesela bişeye kızdın, bişeden huylandın, hemen bi yer kaşınmaya kızarmaya başlıyo. Deride bazen döküntü oluyo. Benim en çok alnımda ve yanaklarımda olur mesela. Hatta bazen öyle bi hal alır ki, kendi saçımdan bile nefret ederim, yolasım gelir, yüzüme değdiği an kaşın kaşın ölürüm. Öyle pis bişe işte :)

bu arada güneş için mustela aldım güneş kremi yanında güneş sonrası losonu hediye 61 tl.

Ben de az önce bi alışveriş sitesinden sebamed in hem güneş kremini hem de losyonunu aldım.

Benimki de bu aralar normalden daha çok kaka yapmaya başladı.

evet tatlım benziyolar ama senin ki daha altın sarı saclı benim oglan koyu küllü sarı ehehh.. :D yerim minnoşunu maşallah gecen baktım resimlerine fıstık kibin maşallah...

HERKESE SELAMMMMMMMMM

Teşekkür ederiz teyzemiiiiiiiiiiiiiiiiz, öpüyooooz :) Benden böyle bi kızın çıkması... İlginç demi? Siyahla beyaz gibiyiz kızçemle :D:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar bi alışveriş sitesinde hem sebamed in ürünleri var bugün hem de daha önce bahsetmiştim ya, TRACY HOGG un kitapları ve dvd si var. Ben aldım bakalım. İnşallah dedikleri kadar iyidir...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

güle güle kullan cnm benim hediyelerini :D vermessin demek hee benim minnak kızım olsunda güselliği bi görde vercen mi vermiycen mi bakayım :D afet olcak afet

önce yap da görek :D

hayatııııııııııııııııım epi börtdey tu yu beyaaaaa. mükemmel bir yaş olsun... muck muck

sağol canımmmmmm

oo ishaldir heralde

Ay Hayatım ne güzel bi sürpriz olmuş yaaa... Özellikle mektup olayına ve elinde yanan mumlarla pastayla gelişine eşinin bayıldııııııııııııım :) Bakalım benimki bu sene naaapcak doğum günümde :))

sağol cnm :) evet güzel sürprizlerdi inşallah seninki daha güzel olur

Doktora sordum, adam halen aşıdan değildir diyo. Çıldırttı beni, sanırım bi daha gitmicem o doktora...

nereye götürüyon dra

Ürtiker, de nam-ı diğer kurdeşen. Mesela bişeye kızdın, bişeden huylandın, hemen bi yer kaşınmaya kızarmaya başlıyo. Deride bazen döküntü oluyo. Benim en çok alnımda ve yanaklarımda olur mesela. Hatta bazen öyle bi hal alır ki, kendi saçımdan bile nefret ederim, yolasım gelir, yüzüme değdiği an kaşın kaşın ölürüm. Öyle pis bişe işte :)

ay ne manyak hastalıkmış

Ben de az önce bi alışveriş sitesinden sebamed in hem güneş kremini hem de losyonunu aldım.

güle güle kullan cnm

Kızlar bi alışveriş sitesinde hem sebamed in ürünleri var bugün hem de daha önce bahsetmiştim ya, TRACY HOGG un kitapları ve dvd si var. Ben aldım bakalım. İnşallah dedikleri kadar iyidir...

hangi site

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar