simurganka01
Daimi Üye
nice yaşlara HAYATIM eşinle bebeğinle mutlu sağlıklı ömürler inşallah
Laylaaaaaaaam sen de mi burdasııııııın
nice yaşlara HAYATIM eşinle bebeğinle mutlu sağlıklı ömürler inşallah
hımmm öylemiymiş maşallah yaa o zaman ne bilim simnirimi bozuyo konu komşu ayy çok zayıf diyip duruyolar bakamıyomusun sütün mü yetmiyo doktorda kızım 1400gr ne demek sütün yetiyo demekki mamada veriyomusun dedi veriyorum ama yemiyo dedim ağzından akıtıyo şimdi bu ay gün içinde emzirmiyip sütümün birikmesini sağlıycam o aradada mama deniycem bakalım emcekmi? kafaya takar oldum ama sen dedin ya doktor babuşum içim ferahladı5900 gram az değil ki canım.Ada da 3 ay 4 günlükken 6010 gramdı.Seninkiyle ölçüm arasında 10 gün var, o 100 gram da o 10 günlük arada kapanırdı zaten.
Doktor gelişiminin %90lık dilimde olduğunu söylemişti.
Evet kız bebekle erkek bebek arasında biraz fark oluyor ama o kadar da zayıf değil bence Eymen.
hadi cnm neresi zayıf kız artist oğlumun hayalımdeki bebek o benim kızım olursa dımat istiyorum onu tabi cadı anası verirsepike şahin de zayıf
yok daha neler tosturugum benim maşallah sütün yarıyor anamTuna da zayıf gibi duruyor
ağlattın beni kızz little rabbim kimseyi anasız kimseyide evlatsız koymasın kücück şey annesinin yanında olmasından ne kadar mutlu oluyo yavrum benim :aglayan:valla babuş, yakından görsen "yanlış ölçüyorlar kesin bu çocuğun kilosunu" dersinhatta en son doktora akıl vermeye kalktım da ağzımın payını aldım
oturarak ölçtü kilosunu. sığmaz boydan artık, sağlıklı sonuç vermez dedi
pikecim sen yine de memeyi zorla kuzum. Tuna da savaşıyor bazen ama çoğunlukla zafer benim oluyor
ya 4 buçukta eve gelince minnoşum beni o kadar özlemiş oluyorkiiiiiiiii, tam yarım saat emiyor. 2 kere çekiyor memeden, sonra kafayı çevirip yüzüme bakıyor, gülüyor, sonra yine meme, bir daha bakıyor, orda olduğumu görünce rahatlıyor. başta birkaç sefer bunu tekrarlıyor. resmen inanamıyor kuzum yanında olduğuma. sonra da yanağını göğsüme dayayıp gözlerini kapıyor. ben de hem hüznümden hem sinirimden çocuk gibi ağlıyorumkokusunu içime çekip hasret gidermeye çalışıyorum. valla çalışmak çok zor kızlar yaaaaaa
mama takviyesi yapıyo musun canım?
3. ayın sonunda 5.7 kg canımilk ay cok az kilo almıştı 600 gr. kayınvalidenin stresi cok etkilemiş sonra ki aylar 900 gr. aldı ama hiç 1 kilo ve üzeri kilo alımı olmadı bizde
tatlım inan ben de cok zorluyorum istemese de, bazen ben bazen o kazanıyo savaşı.. korkum hep onun kazanması olabilir diye ama ben ısrara devam edicem tabii ki...
tatlım benim annem de ögretmedi şimdi emekli... valla calısacaksan en avantajlı mesleklerden şükret...
ben calıssam mesela sabah 8:00 aksam en erken 20:00 iş yetişmesi gerekirse daha da uzayabilen saatler ve aşırı stresli bi meslek.. yani şanslısın bence üzülme. çalışan anne olmak da güzel bişey bence... tabii özlem olur mutlaka ama buyudükce daha kolaylaşır inşallah...
fatma canada sevgiler müyendis ellerinden öper teyzoşunu ve ablası fatmayıBu arada teknikerm şoparima sevgilr ve ecrincim böceklerle mucadelen de Allah yard. Olsun ..benim evde de bi tur kanatli gormustum bi kac kere bakliyattan cikiyormus..hepsine baktim boceklenen yok esim ilaclamisti oonceki ciktiklarinda ..simdi yine turedilrr seninkiyle kiyaslanmaz ama ben de help help yani
alla alla ne kadar enterasan şaşırdım eymende sağolsun gezekçi evden çıkması yetiyo uyumasına geçen ay çoruma gittik 11 saat yol düşünün yani gıkı çıkmadı hep uyudu uyandı emdi geri uyudu yolculuğu otomobili bebek arabasında gezmeye bayılıyo kolik ya benim oglan tıkırtı motor sesi sakinleştiriyo galiba sanırsamya benim sıpa otomobil düşmanı resmen. dün kayınvalidemlerden dönerken yıktı ortalığı arabada, otobanda kaç kere durduk, dışarı çıkarıyoruz susuyor, arabaya biniyor başlıyor, kriz geçirdi resmen ağlamaktan. uykusu vardı, ayaktayken uyumaya alıştığı için arabada da ayağa kalkamadığım için olduğunu düşündüm, protesto etti resmen.(((((((((((
senin kucağını istiyor sanırım alışırBu bilgiler iyi oldu, hepimize eninde sonunda gerek olacak, teşekkürler kızlar.
Lilacscım ben de bazen uyuduğu ortamda yakınlarında bi kıyafetimi bırakıyorum. Çünkü bazı zamanlarda odadan ne zaman çıksam uyanıyordu, denedim işe yaradı
Benimki de 2 seyahatin 1 inde kesin yapıyo. Oto koltuğunda mı durmak istemiyor arabada mı onu bilmiyorum. Çünkü ağladığında kucağıma alınca bazen susuyor bazen tam gaz devam ediyor. Bide hep şey denir ya; arabada uyur![]()
yehuuu iyiki dogdun türkanım şorayım rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallahbugün benim doommmgünüm
Daha dün gibi hatırlıyorum hepiniz doğumları sıra sıra gerçekleşiyordu.
Şimdi sıra bana geldi.
Genel anestezi ile 14 mayısta doğum yapıcam Allahın izni ile....
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakem görüşmeyeli?
demetmania+, layla55+, leader+, pikecan+
-rgulu
Laylaaaaaaaam sen de mi burdasııııııın
iyi akşamlar layloşum muhah
iyi akşamlar layloşum muhah
selam özlemim fıstıkım sen ve güseller güseli durucan nasılsınız?
bende geldim oğlumu banyo yaptırıp yatırdık çay keyfi yapıyorum simuşum
bende yaptırdım 2. ayında rotarix bizimkinde hiç yan etki olmadı başka sorunu olmasın Durunun yinede için rahat etmezse götür doktora çok geçmiş olsun canım.gelip çayını doldurayım birerde sigara tüttürelimmi?Halimize şükürler olsun Leadırcanım, 1 haftadır burnumdan getiriyor zilli. Geçen hafta perşembe günü rotarix aşısının ilk dozunu olduk, yaptırmaz olaydım, bin pişmanım yaptırdığıma. Kafam kadar bi prospektüsü var, aşı olduktan sonra bi okudum şok oldum ve kızım 1 haftadır nerdeyse tüm yan etkilerini gösterdi. Ağlama krizlerine giriyor çocuk, karnı beton gibi oluyor. Öyle böyle bi ağlamak değil, yaş gözünden çenesine ordan boyun altına kadar akıyor, yarın da olursa bu ağlama acile falan götürcem....
Siz nasılsınız bakalım? Eymen nasıl neler yapıyor?
Ooooh afiyet bal şeker olsun Laylam, ben bugün yıkamadım yarına inşallah. Benim de çayım var ama çok üşeniyom şimdi kalkıp mutfağa gidip doldurmaya![]()
Hayırlı dogumlar olsun, Allah bir avazda kurtarsın canım..
Hadi Allah kurtarsın Tobecim, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah... Ama neden genel anestezi merak ettim, özel bi sebebi yoksa....
bende yaptırdım 2. ayında rotarix bizimkinde hiç yan etki olmadı başka sorunu olmasın Durunun yinede için rahat etmezse götür doktora çok geçmiş olsun canım.gelip çayını doldurayım birerde sigara tüttürelimmi?
Sağolun kızlarrr Allah razı olsun.
Bu herkes için geçerli olmaya bilir ama epidural yada spinalde sonradan bel ağrısı kalıyormuş.
45 gün önce bir arkadaşımda spinal yaptırmış aklın varsa genel anestesi uygulat ağrılarımda çocuğumu emzirmeyi canım istemiyor dedi.
Birkaç kişidende duydum o yüzden riske atmak istemiyorum.
töbecim ben 2 doğum yaptım ilki genel ikinci spinaldi yani her ikisinide yaşadım bana göre spinalde daha iyiydi hiç yatmadım neredeyse ama ilk doğumumda 15 gün yatakdan kalkamamıştım birde bebeğimin doğduğu anı görmek muhteşemdi bende senin gibi çok çekindim ama doktorum genel yapmak istemedi iyiykide yapmamış.Senin karar vermende önemli hayırlısı olsun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahSağolun kızlarrr Allah razı olsun.
Bu herkes için geçerli olmaya bilir ama epidural yada spinalde sonradan bel ağrısı kalıyormuş.
45 gün önce bir arkadaşımda spinal yaptırmış aklın varsa genel anestesi uygulat ağrılarımda çocuğumu emzirmeyi canım istemiyor dedi.
Birkaç kişidende duydum o yüzden riske atmak istemiyorum.
Aaaaaaaay ne iyi olur yaaa bazen aklıma geliyo, mesela en son geçen hafta sonu geldi, hava çok güzeldi ya dedim Göksuya gitsem sizi de arasam buluşsak ne güzel olur diyeAma numaralarınız yok ki bende
![]()
Sanmıyorum başka bişe olduğunu yaaa aşıdan sonra oldu Laylam ne olduysa, çok üzülüyorum öyle ağladığında. O kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi. Sesi kısılıyor ağlamaktan, öksüre öksüre bi hal oluyor. Kendim bağırsam kendimi duyamam o derece...
offf herkes farklı bişeyler söylüyor kafam çokk karışık.
Birde bel ağrılarım çok oldu kalıcı olur diye korkuyorum.
sorma sorma balımm iki gün kasındımm bendenazo çok çok geçmiş olsun hem sana hem kızına, diş ağrısı fena, inşallah sorunsuz çektirirsin...
ayy çok korkarım böcekten, okuyunca bile kaşıntı tuttu, Allah kolaylık versin, geçmiş olsun...
kızlar, yavru kuşlarınızın göz rengi değişti mi? biz hala maviyiz, biraz açıldı ama hala mavi. sizinkiler ne alemde? böyle kalır mı ki artık?
ay benim ürtikerim var sadece görmem bile yetiyo her yerimin kıpkırmızı atmasına :sok
Ay inşallah kurtulursun canım yaaaa...
Of okuyunca sırtımdan ürperdim kaşınmaya başladım....
Bu arada teknikerm şoparima sevgilr ve ecrincim böceklerle mucadelen de Allah yard. Olsun ..benim evde de bi tur kanatli gormustum bi kac kere bakliyattan cikiyormus..hepsine baktim boceklenen yok esim ilaclamisti oonceki ciktiklarinda ..simdi yine turedilrr seninkiyle kiyaslanmaz ama ben de help help yani
bugün benim doommmgünüm
kalıcı bel ağrım olmadı çok şükür sonuçta hepsi ameliyat işte sonrasında ağrı ve sancı oluyor kasma kendini
bendende sana muhahhh tubişim nasılsın Eymen paşa nasıllar